論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 都唔知間聖伯多祿中學係咪白癡?(含粗口)
shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 4992
用戶失蹤天數 4076
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
都唔知間聖伯多祿中學係咪白癡?(含粗口)

事源就係咁既..
有一日,, 我地係班房食緊飯,
跟住無啦啦有個訓導老師入黎我地班房
仲拍曬台咁話邊個帶電話, 仲話會搜書包
咁佢講到要搜書包, 咁我冇理由唔認咖, 一陣間比佢搜到果陣仲大鑊
咁好喇, 到攞番電話果陣, 我問題老師有冇野罰?
我原來以為佢會記我warning, 點鳩知佢記鳩左個缺點比我...
屌你鹵味我明明差唔多消完小過, 點撚知你而家一個缺點車埋黎
而家乜撚野希望都冇撚曬啦??

都唔撚明佢D乜撚野校規...竟然唔比學生帶電話,,,
除左一刀切之外, 真係冇其他更好更明智既辦法咩??
點解你唔每一班都整個收集箱, 要我地一黎到學校就要將部電話攏係個收集箱果度?
我真係唔撚明點撚解要一刀切唔比帶電話
佢地話學校有電話可以比我用?
咁我想問喇, 如果我約左我阿媽去好遠既地方食野,
你話學校有電話咖嘛? 得, 我就用學校電話打左比我阿媽先
但如果我係我搭緊車既途中, 先記得有野唔記得問我阿媽
咁我邊有方法聯絡我阿媽? 或者你會咁答我: 車上面應該有好多人, 你求期問個人借咪得囉
我心諗, 個個都好似你咁撚好人咖? 借比你就人情, 唔借比你就道理啦下話?
而家講到好似個個都好好人咁, 一定借電話比你用咁, 清醒D啦老師們^^
人地又唔知我咩事借路人電話, 人係有戎心咖, 好似你地班訓導咁冇腦牙??
清醒少少啦^^

最近5次評分記錄
我不會喔   2012-5-9 08:24 PM   經驗  +3   
FeiFei   2012-5-9 08:24 PM   經驗  -3   你明的
FeiFei   2012-5-9 08:24 PM   YK幣  +1   你明的
我不會喔   2012-5-9 08:24 PM   經驗  -3   違規:你的文章有粗言穢語 (-3~5)

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
orz1515 (小空)
高級會員

長期在線獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 36829
積分 14980
經驗 968
YK幣 4799
帖子 3543
精華 1
註冊 2010-9-26
用戶註冊天數 4962
用戶失蹤天數 2118
來自 765 Productions
性別 男生
狀態 離線

it is your on9
just put it in your pocket

最近5次評分記錄
我不會喔   2012-5-9 08:24 PM   經驗  -5   違規:你的文章有粗言穢語 (-3~5)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4992
用戶失蹤天數 4076
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 orz1515 的帖子

咁如果佢搜埋身咁點?

你仲死板過我老豆
orz1515 (小空)
高級會員

長期在線獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 36829
積分 14980
經驗 968
YK幣 4799
帖子 3543
精華 1
註冊 2010-9-26
用戶註冊天數 4962
用戶失蹤天數 2118
來自 765 Productions
性別 男生
狀態 離線

they cannot do this for sure.

K-ON×梓
高級會員
長期潛水..

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 42913
積分 10608
經驗 1635
YK幣 6418
帖子 4219
精華 0
註冊 2011-5-11
用戶註冊天數 4735
用戶失蹤天數 3659
性別 男生
狀態 離線

間學校實係虧既
手機都唔俾帶

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4992
用戶失蹤天數 4076
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 orz1515 的帖子

我廢事咁樣博一po
一陣間死得仲慘

回覆 #5 K-ON×梓 的帖子

中曬point

你仲死板過我老豆
K-ON×梓
高級會員
長期潛水..

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 42913
積分 10608
經驗 1635
YK幣 6418
帖子 4219
精華 0
用戶註冊天數 4735
用戶失蹤天數 3659
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 shredder 的帖子

如果係我,下年實轉校

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4992
用戶失蹤天數 4076
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 K-ON×梓 的帖子

我都想轉
阿媽一定唔比

你仲死板過我老豆
666118as (文少)
高級會員
文少

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章  
UID 36672
積分 16389
經驗 2986
YK幣 8750
帖子 6645
精華 0
註冊 2010-9-19
用戶註冊天數 4969
用戶失蹤天數 1241
來自 那個被世人放棄的地方
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 orz1515 的帖子

請尊重一下其他人的感受

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4992
用戶失蹤天數 4076
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #9 666118as 的帖子

我就係想好似你咁
但我都唔知點解佢要一刀切

你仲死板過我老豆
K-ON×梓
高級會員
長期潛水..

UID 42913
積分 10608
經驗 1635
YK幣 6418
帖子 4219
精華 0
用戶註冊天數 4735
用戶失蹤天數 3659
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 shredder 的帖子

咁又係既..
佢一定會話:好地地做乜轉校(之類啦~_~

同我小學一樣-.-

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4992
用戶失蹤天數 4076
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 K-ON×梓 的帖子

唉...
呢間學校真係極度弱智

你仲死板過我老豆
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5364
用戶失蹤天數 853
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

我果間都唔比帶啦

照帶佢吹你唔脹

不過我地有老師黎之前,多數都會有人通水#_#

放曬D手機係冷氣機隔黎~.~

K-ON×梓
高級會員
長期潛水..

UID 42913
積分 10608
經驗 1635
YK幣 6418
帖子 4219
精華 0
用戶註冊天數 4735
用戶失蹤天數 3659
性別 男生
狀態 離線

回覆 #12 shredder 的帖子

學校都咁虧
D老師都一啖擔架啦-.-

--------------------------------------------
轉黎我戈間吧~

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4992
用戶失蹤天數 4076
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #14 K-ON×梓 的帖子

你住咁遠,,算啦= =
我心目中都有幾間想轉

你仲死板過我老豆