論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ♥ 甜 甜 圈 家 族.就連不愛♥♥.都那麼辛苦.
☆小花★ (Crystal:D:D)
普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5361
用戶失蹤天數 4948
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
回覆 #90 a26776500 的帖子

oh.我住沙田.哈哈.

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
yamii_smile
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 35455
積分 1143
經驗 232
YK幣 875
帖子 529
精華 0
註冊 2010-8-3
用戶註冊天數 5029
用戶失蹤天數 4927
性別 女仔
狀態 離線

花花而家仲收唔收人咖?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5361
用戶失蹤天數 4948
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #92 yamii_smile 的帖子

收....

yamii_smile
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 35455
積分 1143
經驗 232
YK幣 875
帖子 529
精華 0
註冊 2010-8-3
用戶註冊天數 5029
用戶失蹤天數 4927
性別 女仔
狀態 離線

咁我又玩~~~

♥  我係表 ; 表係我 =)
大名 . yamii (呀mi / 低能mi)
幾歲 . 13
做咩 . 啤梨味甜甜圈
會唔會成日黎 .會
其他 .無所謂
♥  完表la ; 表完la =)

普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5361
用戶失蹤天數 4948
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #94 yamii_smile 的帖子

你細過我.定大過我架.??

yamii_smile
普通會員

UID 35455
積分 1143
經驗 232
YK幣 875
帖子 529
精華 0
註冊 2010-8-3
用戶註冊天數 5029
用戶失蹤天數 4927
性別 女仔
狀態 離線

花花幾多歲??
我13bor
8月

a26776500 (幹.女神)
高級會員
血色茉莉

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 34360
積分 8156
經驗 3044
YK幣 7914
帖子 4541
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5131
用戶失蹤天數 4128
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ☆小花★ 於 2010-10-17 02:38 PM 發表。 
oh.我住沙田.哈哈.

都幾近...

普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5361
用戶失蹤天數 4948
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #96 yamii_smile 的帖子

我16.勁老囉.

咁你做我妺妺啦.好冇丫.?

yamii_smile
普通會員

UID 35455
積分 1143
經驗 232
YK幣 875
帖子 529
精華 0
註冊 2010-8-3
用戶註冊天數 5029
用戶失蹤天數 4927
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #98 ☆小花★ 的帖子

16歲幾好丫
我都想快d到!!
到中四就岩岩好~
好呀家姐XD

普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5361
用戶失蹤天數 4948
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

哈.不過有時我又會住畢架山架.....
所以唔定....

哈哈.不過我依家冇讀書啦......

高級會員
血色茉莉

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 34360
積分 8156
經驗 3044
YK幣 7914
帖子 4541
精華 0
用戶註冊天數 5131
用戶失蹤天數 4128
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ☆小花★ 於 2010-10-17 05:28 PM 發表。 
哈.不過有時我又會住畢架山架.....
所以唔定....

哈哈.不過我依家冇讀書啦......

why冇讀書?

普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5361
用戶失蹤天數 4948
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #101 a26776500 的帖子

唔想讀.
不過自己有自修.

高級會員
血色茉莉

UID 34360
積分 8156
經驗 3044
YK幣 7914
帖子 4541
精華 0
用戶註冊天數 5131
用戶失蹤天數 4128
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ☆小花★ 於 2010-10-17 07:48 PM 發表。 
唔想讀.
不過自己有自修.

你好壞...!!!

普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5361
用戶失蹤天數 4948
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #103 a26776500 的帖子

哈哈.
唔想讀.自己去退學架.
我唔想有咁多壓力.自由自在幾好.
得閒就去下旅行.唔係就係屋企玩下電腦.同隻狗仔/同阿妺玩下都唔錯架.

高級會員
血色茉莉

UID 34360
積分 8156
經驗 3044
YK幣 7914
帖子 4541
精華 0
用戶註冊天數 5131
用戶失蹤天數 4128
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ☆小花★ 於 2010-10-17 07:53 PM 發表。 
哈哈.
唔想讀.自己去退學架.
我唔想有咁多壓力.自由自在幾好.
得閒就去下旅行.唔係就係屋企玩下電腦.同隻狗仔/同阿妺玩下都唔錯架.

你大个點算!!?