YK Forum » 家族吹水 » ♥ 甜 甜 圈 家 族.就連不愛♥♥.都那麼辛苦.

2010-7-26 11:03 AM ☆小花★
♥ 甜 甜 圈 家 族.就連不愛♥♥.都那麼辛苦.

[align=center][img]http://img189.imageshack.us/img189/1917/family01.gif[/img][/align][align=center]

[size=6]工作之人是我.我要變成上班族了.真是太好啦.~!!

([color=Blue]OPEN開[/color]/OFF關)[/size]

這是招牌.   有興趣的人可幫做.

自我介紹;
叫我小花就得la`   16歲`女
中意黑澀會 小薰.___.

最新通告______` 無

1 以下粗体的為超超超超好好好友` THX`   [笑]
2 [u]底線為經常來[/u].
3 斜體為關係不好或不常來. [ 我可能會del 你既位, 請留意. ]

甜甜圈部落`  每一種甜甜圈只限一個`

♥ 士多啤梨味甜甜圈 -愛愛         
♥ 朱古力味甜甜圈 -MEiMeI  
♥ 提子味甜甜圈 - lamlam.        
♥ 云呢拿味甜甜圈 -我叫做MING仔              
♥ 蜜桃味甜甜圈 -小戀               
♥ 香蕉味甜甜圈 -            
♥ 芒果味甜甜圈 -  暗神            
♥ 車厘子味甜甜圈 -            
♥ 香橙味甜甜圈 -            
♥ 藍莓味甜甜圈 -   風           
♥ 波羅味甜甜圈 -           
♥ 荔枝味甜甜圈 -  牙湯            
♥ 奇異果味甜甜圈 -            [/align][align=center]♥ 啤梨味甜甜圈 -  yamii   
♥ 蘋果味甜甜圈 -   蚊滋B)`               
♥ 西瓜味甜甜圈 -              
♥ 木瓜味甜甜圈 -            
♥ 檸檬味甜甜圈 -            
♥ 龍眼味甜甜圈 -  SIU雪~~~         
♥ 椰子味甜甜圈 -            
♥ 榴槤味甜甜圈 -            
♥ 柚子味甜甜圈 -              
♥ 番石榴味甜甜圈 -         
♥ 楊桃味甜甜圈 - 琪   
♥ 哈蜜瓜味甜甜圈 - 檸儿  [/align][align=center]
以上暫時咁多, 可自訂 ___`

家族一份子`

♥ 小花既愛人 . [暫不適用]
♥ 小花既老公 . [暫不適用]
♥ 小花既老婆 . [暫不適用]
♥ 小花既BaBii . [暫不適用][/align][align=center]♥ 小花既爸子 .
♥ 小花既媽子 .
♥ 小花既姐姐 . 風
♥ 小花既哥哥 .
♥ 小花既妹妹 .MEiMeI
♥ 小花既弟弟 . 牙湯 暗神 我叫做MING仔
♥ 小花既好姊妹.檸儿  蚊滋B)` SIU雪~~~[/align][align=center]♥ 小花既表妹.愛愛[/align][align=center]♥ 小花既表姐.小戀[/align][align=center]♥ 小花既朋友仔.lamlam.
以上暫時咁多, 可自訂 ___` 例如表姐果D"

其他`  例如自訂小食`

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

表來了._______. 請填; 多謝哂 =)

♥  我係表 ; 表係我 =)
大名 .
幾歲 .
做咩 .
會唔會成日黎 .
其他 .
♥  完表la ; 表完la =)[/align][align=center]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

♥♥熱力推介♥♥

♥張芸京-不再聯絡. 超好聽的呢.
[youtube]zad_j-H9-qA[/youtube]

♥張芸京-義氣.超棒的.這個mv是京的第一個嘗試用舞蹈去演出.還有跟敖犬合作.義氣相挺呢.不過.最最最重要的是.是京寫給各位京迷們的.
[youtube]dge19t4U8_U[/youtube]

[[i] 本帖最後由 ☆小花★ 於 2010-10-22 09:52 PM 編輯 [/i]]

2010-7-26 11:05 AM ★回憶.愛x`

大名;愛愛
幾歲;14
做咩;士多啤梨味甜甜圈
會唔會成日黎;會
其他;做你表妹^^

♥  完表la ; 表完la =)

[[i] 本帖最後由 ★回憶.愛x` 於 2010-7-26 11:17 AM 編輯 [/i]]

2010-7-26 11:07 AM wing!!wing~~
大名 . MEiMeI(注意大細階,,串錯我鬧人呢)
幾歲 . 11
做咩 . 想做朱古力味甜甜圈呢=]
會唔會成日黎 .會掛
其他 .做埋你妹=]

2010-7-26 11:10 AM ☆小花★
冇辦法.呢到冇會員交友區丫.

thx.搞掂喇.

[[i] 本帖最後由 ☆小花★ 於 2010-7-26 11:12 AM 編輯 [/i]]

2010-7-26 11:15 AM ★回憶.愛x`

改左OK??

2010-7-26 11:16 AM 小檸
大名 . 檸儿
幾歲 . 14
做咩 . 冇哈蜜瓜-v-
會唔會成日黎 .會~
其他 .做你好姊妹*3*

2010-7-26 11:18 AM ☆小花★
應該ok.

我加比你就得la.thx

[[i] 本帖最後由 ☆小花★ 於 2010-7-26 11:19 AM 編輯 [/i]]

2010-7-26 11:19 AM 暗神騎士
點解你唔去家族吹水區po既!?

2010-7-26 11:20 AM fs776
大名 .牙湯
幾歲 .13
做咩 . 荔枝
會唔會成日黎 .會---十卜你=]
其他 .做咩位你鐘意啦=]

2010-7-26 11:25 AM ☆小花★
都話呢個淨係用黎招fd架la.

ok.搞掂哂

2010-7-26 11:38 AM 隋風而行
大名 . 風
幾歲 . 14
做咩 . 藍莓-
會唔會成日黎 .會~
其他 .做你姐姐0.0

2010-7-26 11:48 AM ☆傷心×戀°
大名.小戀
幾歲.13
做咩.蜜桃味甜甜圈
會唔會成日黎 .會
其他.做你表姐

2010-7-26 11:51 AM ☆小花★
#11.#12.
ok.搞掂la.希望你可以常來啊.

2010-7-26 12:43 PM stephanie903
大名 . 蚊滋B)`
幾歲 . 11(好細(嘻
做咩 . ♥ 蘋果味甜甜圈(甜甜的xd
會唔會成日黎 . 會掛:p
其他 . 做你個好姊妹xp

加油~~~
不彷泥我地個到坐坐~_~

2010-7-26 09:25 PM ☆小花★
回覆 #14 stephanie903 的帖子

得左喇.搞掂哂.

2010-7-26 10:53 PM 暗神騎士
大名 . 暗神
幾歲 .  8歲:clown: 唔信就算
做咩 . 芒果味甜甜圈 -
會唔會成日黎 .會
其他 . 做你弟弟...

2010-7-27 12:23 AM 我叫做MING仔
大名 . 我叫做MING仔
幾歲 . 11(9月先中一= =)
做咩 . ♥ 云呢拿味甜甜圈 -
會唔會成日黎 .一星期3-4日(e+可以日日泥^^)
其他 .做你細佬(得唔得??)

2010-7-27 08:22 AM wing!!wing~~
wow,,好多人咁呢=]

2010-7-27 11:40 AM stephanie903
有冇人係到啊v3v

2010-7-27 11:48 AM winky320
大名 . 琪
幾歲 . 11
做咩 . 楊桃味甜甜圈
會唔會成日黎 .會
其他 .冇

[[i] 本帖最後由 winky320 於 2010-11-13 03:06 PM 編輯 [/i]]

2010-7-27 12:30 PM ★回憶.愛x`
又真系好多人wo-  -''

2010-7-27 12:30 PM SIU雪~~~
大名 .SIU雪~~~
幾歲 .12
做咩 .龍眼味甜甜圈
會唔會成日黎 .會
其他 .做你既好姊妹

[[i] 本帖最後由 SIU雪~~~ 於 2010-7-27 12:31 PM 編輯 [/i]]

2010-7-27 04:37 PM ☆小花★
#16#17#20#22
Being unfair to. This time period I all can live in the mother's sister family. Is not at the home. Therefore only may hit English. Hoped you may be able to understand.

2010-7-27 06:32 PM stephanie903
[quote][b]原帖由 [i]☆小花★[/i] 於 2010-7-27 04:37 PM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=55799&page=2#pid583956][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
#16#17#20#22
Being unfair to. This time period I all can live in the mother's sister family. Is not at the home. Therefore only may [color=Red]hit[/color] English. Hoped you may be able to understand. [/quote]
係TYPE-_-v

2010-7-27 07:36 PM LAMBABE;
大名 . lamlam.
幾歲 . 11xdd.
做咩 . 提子味甜甜圈xdd.
會唔會成日黎 .會.
其他 .做個朋友吧.

2010-7-27 07:40 PM ☆小花★
回覆 #25 LAMBABE; 的帖子

Thanks your joined.

[[i] 本帖最後由 ☆小花★ 於 2010-7-27 07:46 PM 編輯 [/i]]

2010-7-27 08:52 PM LAMBABE;
回覆 #26 ☆小花★ 的帖子

不用:smile2:

2010-7-28 10:32 AM winky320
:) 有冇人呀

2010-7-28 12:19 PM ★回憶.愛x`
[quote][b]原帖由 [i]winky320[/i] 於 2010-7-28 10:32 AM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=55799&page=2#pid584402][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
:) 有冇人呀 [/quote]

有.
得我1個....
你吾系人黎=  =
因為你問''有冇人呀??"
咁姐系你吾系人!!!!!!

2010-7-28 06:05 PM 暗神騎士
回覆 #29 ★回憶.愛x` 的帖子

講得好講得妙講得超級好:clown:

頁: [1] 2 3 4 5