論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: 最佳損友 改:最Kai狗友
LinG
VIP會員
悶死...........

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 1758
積分 5405
經驗 2678
YK幣 6616
帖子 2419
精華 0
註冊 2007-2-24
用戶註冊天數 6263
用戶失蹤天數 4812
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
最佳損友 改:最Kai狗友

最佳損友 改:最Kai狗友
朋友   佢當你一隻擒獸   
朋友    佢當你一世擒獸   
奇怪    佢每次打我條周
還手時時其實還有
朋友你試過將我然究
擒獸    你試過拉我去雞竇
無法佢次次走去唐樓
畢竟難得有個最Kai狗友
齊齊話你 通街溝d豬扒一竇一竇
個個會話你當作擒獸
很多豬扒今天身體很臭
攻死我養既狗 肥婆如何明白透
實實在在有話過我老豆 即使講句野也扮狗
昨日佢話我 以後再沒法洗頭
但見上帝也要求救 *問我走唔走黑社會劈友
斬埋佢隻左右手 斬埋佢個頭∼考試唔鬼識
到最後有得交就夠 不知你是個擒獸 黑社會劈友∼
被打到嘔 口水一直流 尋晚我抄車到最後撞撚死罷就*
今天通街打交不算罕有 到你嘔過了也被救
很想一天一天搵你追究 通街再次劈友 待 警察來亙竇
但是差館入面說佢老豆 一起番到去再次隻秋
是敵與是友 各自各沒法轉頭 但佢過去也要劈友
repeat*
早知出監後再劈友 就如我老豆 其就其在俾人屌 
各自去劈友 卻有人要打埋我 口水繼續流
溝埋我條女講早枓∼ 走唔走黑社會隻秋 打爆佢隻左右手
打爆佢個頭 為何未知死 到最後劈不死某某 
不知你又走唔走 黑社會淋友 或者自已 早就想禿頭
食緊白粉的 是昨日 最親的老友 總好於那日我
沒有 沒有 劈過某某.....

最近5次評分記錄
anne_yanyan714   2007-11-5 05:35 PM   經驗  +1   加分活動

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
sinshuki
普通會員

UID 7165
積分 222
經驗 100
YK幣 213
帖子 178
精華 0
註冊 2007-12-13
用戶註冊天數 5971
用戶失蹤天數 5770
性別 女仔
狀態 離線

哈哈哈哈!!!!!!!!!!

哈佬!!!我叫suki姐啊!!!!!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
已死去的愛情 (寂寞★少女)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 7947
積分 2299
經驗 1316
YK幣 1346
帖子 1363
精華 0
註冊 2008-1-5
用戶註冊天數 5948
用戶失蹤天數 5750
來自 香港天后
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-2-3 02:21 PM  資料 文集 短消息  sandy_bobby66@yahoo.com.hk
呵呵呵!!!

arwg (呀wing`)
普通會員

UID 12198
積分 3802
經驗 1059
YK幣 1381
帖子 1099
精華 0
註冊 2008-5-25
用戶註冊天數 5807
用戶失蹤天數 4006
來自 媽子個肚._.`
性別 女仔
狀態 離線

超好笑xD"

ヾヾ★放下過去`忘掉曾經`擁抱將來`░░
{♥}{♥}對!我花心`但你比我更加花心`!|
ken2008
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 21072
積分 2866
經驗 1348
YK幣 4203
帖子 1962
精華 0
註冊 2008-12-26
用戶註冊天數 5592
用戶失蹤天數 5420
性別 男生
狀態 離線

HAHA....GOOD........

左邊~Hugo (L.H.S)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 12621
積分 834
經驗 348
YK幣 1311
帖子 195
精華 1
註冊 2008-6-13
用戶註冊天數 5788
用戶失蹤天數 4948
來自 左手邊 Left Hand Side
性別 男生
狀態 離線

發表於 2009-1-9 07:53 PM  資料 文集 短消息  cheukpan_lau@yahoo.com.hk

又好對音wo~~~

`乜鋒.
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 16557
積分 8559
經驗 3518
YK幣 9289
帖子 5316
精華 0
註冊 2008-9-18
用戶註冊天數 5691
用戶失蹤天數 4362
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

勁Wo~~~...

kIrby
普通會員

UID 21566
積分 120
經驗 60
YK幣 224
帖子 59
精華 0
註冊 2009-1-13
用戶註冊天數 5574
用戶失蹤天數 5532
性別 女仔
狀態 離線

哈..都幾搞笑的XD

TaN..k
普通會員

UID 21472
積分 622
經驗 335
YK幣 198
帖子 285
精華 0
註冊 2009-1-10
用戶註冊天數 5577
用戶失蹤天數 5276
性別 女仔
狀態 離線

D歌詞唔係咁好...

路飛
初級會員

UID 24704
積分 27
經驗 6
YK幣 100
帖子 14
精華 0
註冊 2009-3-25
用戶註冊天數 5503
用戶失蹤天數 5428
性別 男生
狀態 離線

我在booksee 過