論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AVA - 有608點
專屬尐斌
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   長期在線獎章   發帖王勳章  
UID 44217
積分 3122
經驗 459
YK幣 861
帖子 1029
精華 0
註冊 2011-9-8
用戶註冊天數 4608
用戶失蹤天數 3806
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
AVA - 有608點

是甘的,岩岩放左個舊AC,有800點

不過用左小小買裝,現只有608點

唔知做咩好..= =

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
金魚佬
普通會員

UID 36618
積分 1464
經驗 83
YK幣 367
帖子 137
精華 0
註冊 2010-9-17
用戶註冊天數 4964
用戶失蹤天數 3926
性別 男生
狀態 離線

哦,所以呢?曬命?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
專屬尐斌
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   長期在線獎章   發帖王勳章  
UID 44217
積分 3122
經驗 459
YK幣 861
帖子 1029
精華 0
註冊 2011-9-8
用戶註冊天數 4608
用戶失蹤天數 3806
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 金魚佬 的帖子

我真係唔知做咩好,

儲埋定用左佢

我無諗過晒命,

講野前請三思

我只係發表問題

唔答都唔好用如此態度

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5356
用戶失蹤天數 499
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

先得608

你要用1000蚊買點

之後買左09包年~

K-ON柴可夫CK!
版主
斑竹一名

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 39226
積分 27239
經驗 6088
YK幣 28954
帖子 8238
精華 0
註冊 2010-12-26
用戶註冊天數 4864
用戶失蹤天數 2978
性別 男生
狀態 離線

你講ed先要諗一下 我地唔喺你

你要講出自己有咩先得

正常就喺 頭盔 防彈衣 手套 彈B 主武器彈夾+2

玩刀or血戰可ST服

金魚佬
普通會員

UID 36618
積分 1464
經驗 83
YK幣 367
帖子 137
精華 0
註冊 2010-9-17
用戶註冊天數 4964
用戶失蹤天數 3926
性別 男生
狀態 離線

我唔認為問'係咪曬命'呢句有咩問題,你當我葡萄又好,點都好,我都唔覺"哦,所以呢,曬命?"呢幾隻字態度可以差得去邊

專屬尐斌
普通會員

UID 44217
積分 3122
經驗 459
YK幣 861
帖子 1029
精華 0
註冊 2011-9-8
用戶註冊天數 4608
用戶失蹤天數 3806
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 金魚佬 的帖子

你唔覺唔代表人地都一樣

我對你既言論表示無奈

我問人=曬命?!

你既回覆原意?!

K-ON柴可夫CK!
版主
斑竹一名

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 39226
積分 27239
經驗 6088
YK幣 28954
帖子 8238
精華 0
用戶註冊天數 4864
用戶失蹤天數 2978
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 專屬尐斌 的帖子

再嘈會被禁言

回主題吧

專屬尐斌
普通會員

UID 44217
積分 3122
經驗 459
YK幣 861
帖子 1029
精華 0
註冊 2011-9-8
用戶註冊天數 4608
用戶失蹤天數 3806
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 K-ON柴可夫CK! 的帖子

算,洗晒佢下次再入

得個608點.此帖已無意義

版主請封帖

K-ON柴可夫CK!
版主
斑竹一名

UID 39226
積分 27239
經驗 6088
YK幣 28954
帖子 8238
精華 0
用戶註冊天數 4864
用戶失蹤天數 2978
性別 男生
狀態 離線

回覆 #9 專屬尐斌 的帖子

608點對我來講好多XD