論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: Physics 問題解答區
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5177
用戶失蹤天數 2524
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
Physics 問題解答區

如題 因為本人已經做哂有得做既綀習
溫last min又太hea
而我又想令5*
所以 想多d人問當綀習
請in c 同埋elective只可以問2,3

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5177
用戶失蹤天數 2524
性別 男生
狀態 離線

冇人理就算
睇熟埋書先

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4720
用戶失蹤天數 1054
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 gtavc2007 的帖子

好可憐

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 1311
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

我呢架冇修phy啊 (揮

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5177
用戶失蹤天數 2524
性別 男生
狀態 離線

理科真係冇人讀?

仁傑
壇主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主星章  
UID 1
積分 27233
經驗 12112
YK幣 32564
帖子 7216
精華 7
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6389
用戶失蹤天數 40
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

唉,我只可以係坐 3 求 4

明明自己得又懶溫書,
我呢三年都無認真對待 physics ...
不過一直有補 ken chan

我都無做過練習,所以想問都無野可以問,
我都係 E2、E3,
如果要問,我想知上次 pratice paper 卷二每一題點做 - -

不過我都係要努力溫習去了...

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5177
用戶失蹤天數 2524
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 仁傑 的帖子

想問咪scan
我係同學校唔同
全自學
人地學3日 我學6日
廢時溫唔哂
利伸 f3 phy 23分

仁傑
壇主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主星章  
UID 1
積分 27233
經驗 12112
YK幣 32564
帖子 7216
精華 7
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6389
用戶失蹤天數 40
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

其實我 physics 係學校入面唔差,我又有補開 ken chan,只係我懶,無認真溫過 physics。

我學校個老師吸引唔到學生聽書,所以成班 physics 平均分都好低,
所以我學校考得OK =/= DSE 都考得OK..

其實唔使問了,我自己都應該睇得明的 thx a lot ^,^

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5177
用戶失蹤天數 2524
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 仁傑 的帖子

ok as u like
話說我未睇過nano
睇pp啦 有7成都應該5了

admin
管理員

論壇週年紀念星章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主星章  
UID 1467
積分 656
經驗 95
YK幣 8466
帖子 169
精華 0
註冊 2006-12-13
用戶註冊天數 6357
用戶失蹤天數 158
性別 男生
狀態 離線

DSE 比 CE 難呀

我只係唔熟 circular motion, grating, electric field, electric potential, hall effect 呢類 DSE 課題

其他都OK

你都係溫書啦

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5177
用戶失蹤天數 2524
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 admin 的帖子

溫完好耐 溫bio中 nsno就臨考先睇
pp係指pratice paper not pass paper

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 1311
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 gtavc2007 的帖子

BIO+ICT (揮

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5177
用戶失蹤天數 2524
性別 男生
狀態 離線

回覆 #12 kukucat 的帖子

我係cs bio