論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [已解決] 用咩材料正張床 同 D材料 係邊到搵?
  [已解決] 本主題懸賞 YK幣 10  
暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5140
用戶失蹤天數 312
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
用咩材料正張床 同 D材料 係邊到搵?

如題 10YK 的說

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5365
用戶失蹤天數 855
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

最佳答案 
X      X      X
羊毛 羊毛 羊毛
木    木     木

羊毛用剪刀係羊到剪

木打樹IS OK

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
hh36471288hk (Samuel Ysc)
VIP會員
Nope.

論壇週年紀念星章   長期在線獎章   積極發帖獎章   大富豪勳章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 34374
積分 16440
經驗 1985
YK幣 18212
帖子 3775
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 317
來自 ?
性別 男生
狀態 離線

羊毛x3
木x3

羊毛可以在羊到揾
木可以在樹到揾
http://bbs.mychat.to/minecraft/crafting.htm

天樂仔仔
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 7821
積分 1370
經驗 545
YK幣 17
帖子 589
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5961
用戶失蹤天數 3043
來自 ﹏帝國軍○[天.下]我唔食飯就
性別 男生
狀態 離線

錯啦
羊毛係殺羊
木頭你打樹之後去合成果到整木材先...

我不會喔 (幹.天使)
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5365
用戶失蹤天數 855
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 天樂仔仔 的帖子

剪刀右键可以剪羊毛,左键可以打草採集樹葉。

你唔識用剪刀就算啦..

--------------------------------------------------

不過隻羊要食左草先有毛剪

羊食過既草地會變泥

--------------------------------------------------
直接殺左隻羊>>>>拎一次毛就冇

比羊食草再剪>>>>羊毛係咁有

hinhin5611 (Rolly Freat Hin)
高級會員

在線王勳章   發帖王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 41732
積分 4065
經驗 316
YK幣 2895
帖子 1367
精華 1
註冊 2011-3-26
用戶註冊天數 4782
用戶失蹤天數 3129
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 天樂仔仔 的帖子

無知的人
話說我不會喔都加入埋Minecraft?

bus911 (WongkyIk)
高級會員
AVW92@LZ8705

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 21992
積分 5136
經驗 960
YK幣 2189
帖子 1854
精華 0
註冊 2009-1-28
用戶註冊天數 5570
用戶失蹤天數 199
來自 YK
性別 男生
狀態 離線

連最基本都唔識
你可以回家了

我不會喔 (幹.天使)
管理員

UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5365
用戶失蹤天數 855
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 hinhin5611 的帖子

起完就唔玩鳥

我係創世JJ

VIP會員
Nope.

論壇週年紀念星章   長期在線獎章   積極發帖獎章   大富豪勳章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 34374
積分 16440
經驗 1985
YK幣 18212
帖子 3775
精華 0
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 317
來自 ?
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我不會喔 於 2012-4-3 05:51 PM 發表。 

起完就唔玩鳥

我係創世JJ

光影Mod!!!!!
電腦真好....

我不會喔 (幹.天使)
管理員

UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5365
用戶失蹤天數 855
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #9 hh36471288hk 的帖子

你一早知既

VIP會員
Nope.

UID 34374
積分 16440
經驗 1985
YK幣 18212
帖子 3775
精華 0
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 317
來自 ?
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我不會喔 於 2012-4-3 07:05 PM 發表。 
你一早知既

Soosad
求顯卡

lewis221
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 45578
積分 345
經驗 51
YK幣 114
帖子 53
精華 0
註冊 2012-2-25
用戶註冊天數 4447
用戶失蹤天數 1607
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

發表於 2012-4-4 09:52 PM  資料 文集 短消息  1139601827 lewis_0221@yahoo.com.hk
羊毛三個
木三個

羊毛可以在羊到揾

.