論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [原創]我的白幫學校生活(完)
小蛙
高級會員

在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 45171
積分 1366
經驗 261
YK幣 1266
帖子 642
精華 1
註冊 2011-12-31
用戶註冊天數 4472
用戶失蹤天數 4005
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
回覆 #14 KAI徽IAK 的帖子

對呀~是受紫靈姐影響的=w=
你也來試試看啊~
(可以提高文學水平~?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
KAI徽IAK (答爹男—安東尼.徽)
高級會員
其實毒撚一個更開心

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   積極發帖獎章  
UID 40387
積分 16056
經驗 2177
YK幣 6546
帖子 5862
精華 0
註冊 2011-2-7
用戶註冊天數 4799
用戶失蹤天數 2397
來自 澳大利亞
性別 男生
狀態 離線

回覆 #16 小蛙 的帖子

不不不,
我已經無法提高水平了,
因為沒有看足夠的課外書,
中文水平還是停留在石器時代=[

☆☆常玩遊戲:osu!、SCII (NA)、SF2(TW)、CC(JP)
★★個人創作:http://blog.udn.com/anthonyfai1
☆☆遊戲直播:http://www.twitch.tv/kaixfai or http://www.hitbox.tv/kaixfai
★★youtube:http://www.youtube.com/user/KaiFaiProduction/
正因爲不知道什麽時候會結束,意義隨之産生。不管是停滯還是閉塞,也就是說安息也一樣,一定不是可以忽視或者享受的東西。
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
小蛙
高級會員

在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 45171
積分 1366
經驗 261
YK幣 1266
帖子 642
精華 1
註冊 2011-12-31
用戶註冊天數 4472
用戶失蹤天數 4005
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #17 KAI徽IAK 的帖子

有心不怕遲~
我才f.2
我作文也很差= ="
常寫到一半就不想寫or不知自己在寫什麼

keith_keith (A.dmin)
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5544
用戶失蹤天數 73
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #18 小蛙 的帖子

我一開始作的時候已經不知道自己在寫什麼

YK吹水離題會 : 按此進入
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38100
積分 1549
經驗 -62
YK幣 1818
帖子 805
精華 0
註冊 2010-11-13
用戶註冊天數 4885
用戶失蹤天數 1166
性別 男生
狀態 離線

小d心急 有冇人想我直接出新情節

高級會員
其實毒撚一個更開心

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   積極發帖獎章  
UID 40387
積分 16056
經驗 2177
YK幣 6546
帖子 5862
精華 0
註冊 2011-2-7
用戶註冊天數 4799
用戶失蹤天數 2397
來自 澳大利亞
性別 男生
狀態 離線

不好意思了,
我已經F5了- -
所以慢慢啦,
唔會書面語了,
用文言文A_A

吾用其文乃弱,故不插吾=[

☆☆常玩遊戲:osu!、SCII (NA)、SF2(TW)、CC(JP)
★★個人創作:http://blog.udn.com/anthonyfai1
☆☆遊戲直播:http://www.twitch.tv/kaixfai or http://www.hitbox.tv/kaixfai
★★youtube:http://www.youtube.com/user/KaiFaiProduction/
正因爲不知道什麽時候會結束,意義隨之産生。不管是停滯還是閉塞,也就是說安息也一樣,一定不是可以忽視或者享受的東西。
keith_keith (A.dmin)
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5544
用戶失蹤天數 73
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #20 27284252 的帖子

d回覆仲好睇過篇作文

YK吹水離題會 : 按此進入
普通會員

UID 38100
積分 1549
經驗 -62
YK幣 1818
帖子 805
精華 0
用戶註冊天數 4885
用戶失蹤天數 1166
性別 男生
狀態 離線

停課當然不用上課
但我爸媽要上班
作為一位毒_既我打爆左隻狗既x頭當然要好好去慶祝
所以,我決定今日食m記既20雞餐做今日既午餐喇
去到m記 因為我怕同m記姐姐面對面 所以我一早就諗定左講咩喇
"一號餐 唔加大 拎走 無儲積分" yo!! 新記錄 我2秒就講完喇

普通會員

UID 38100
積分 1549
經驗 -62
YK幣 1818
帖子 805
精華 0
用戶註冊天數 4885
用戶失蹤天數 1166
性別 男生
狀態 離線

"咁,請問飲咩呢?"
死 我竟然講少左一句!
"啊...啊...可樂"
"多謝你20蚊吖"

最近5次評分記錄
Matthew417   2012-1-30 08:15 PM   經驗  -2   你連續發表兩篇回覆,請善用編輯功能

高級會員
其實毒撚一個更開心

UID 40387
積分 16056
經驗 2177
YK幣 6546
帖子 5862
精華 0
註冊 2011-2-7
用戶註冊天數 4799
用戶失蹤天數 2397
來自 澳大利亞
性別 男生
狀態 離線

回覆 #23 27284252 的帖子

我一開始仲以為你自high唔知講咩回覆- -
btw, 都係唔好btw了,
少到你A_A
(係字數,唔係粗口個「少」)

普通會員

UID 38100
積分 1549
經驗 -62
YK幣 1818
帖子 805
精華 0
用戶註冊天數 4885
用戶失蹤天數 1166
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KAI徽IAK 於 2012-1-30 07:25 PM 發表。 
我一開始仲以為你自high唔知講咩回覆- -
btw, 都係唔好btw了,
少到你A_A
(係字數,唔係粗口個「少」)

我唔得閒 所以出唔到太多

普通會員

UID 38100
積分 1549
經驗 -62
YK幣 1818
帖子 805
精華 0
用戶註冊天數 4885
用戶失蹤天數 1166
性別 男生
狀態 離線

有冇人仲睇緊 冇人我就唔出住

最近5次評分記錄
Matthew417   2012-1-30 08:15 PM   經驗  -2   你連續發表兩篇回覆,請善用編輯功能
ken3003322   2012-1-30 07:35 PM   YK幣  +1   出

ken3003322 (KEN3003322)
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 42494
積分 5005
經驗 84
YK幣 -356
帖子 713
精華 0
註冊 2011-4-25
用戶註冊天數 4722
用戶失蹤天數 731
來自 火星
性別 男生
狀態 離線

應該有入廠part吧?

支持白道出板(!)

隻狗是男還是女還是人妖

最近5次評分記錄
27284252   2012-1-30 07:43 PM   YK幣  +1   出現了

普通會員

UID 38100
積分 1549
經驗 -62
YK幣 1818
帖子 805
精華 0
用戶註冊天數 4885
用戶失蹤天數 1166
性別 男生
狀態 離線

買完m記返屋企之後,我拿拿林沖返屋企

當我返到樓下時...

"你地係咩人啊?"

"你打傷左我隻狗喎"

死,唔通佢地係隻狗個主人-白幫?

"唔關我事架喎"

"咩唔關你事,我大把狗都見到"

佢地種共有5個人 個個都180cm高 勁大隻

"佢聊我先架喎!"

"兇我啊?" 佢地行前左一步..

ken3003322 (KEN3003322)
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 42494
積分 5005
經驗 84
YK幣 -356
帖子 713
精華 0
註冊 2011-4-25
用戶註冊天數 4722
用戶失蹤天數 731
來自 火星
性別 男生
狀態 離線

每星期更新N次的「我的白幫學校生活」,你看了沒?