論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [原創]我與托娜的生活日記
  本主題已加入至作者的 myPage 個人文集  
米奇wovgha (點解我可以咁靚仔)
高級會員
Wovey

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 38857
積分 11638
經驗 554
YK幣 1424
帖子 2299
精華 0
註冊 2010-12-12
用戶註冊天數 3172
用戶失蹤天數 117
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
發表於 2012-9-1 10:00 PM  資料 文集 短消息  810850843 m785578@yahoo.com.hk
回覆 #90 ken仔 的帖子

一個你冇AC嘅內聯網AvA

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
ken仔
普通會員

UID 45374
積分 128
經驗 14
YK幣 76
帖子 41
精華 0
註冊 2012-1-28
用戶註冊天數 2760
用戶失蹤天數 2531
來自 托娜嘅懷抱
性別 男生
狀態 離線

回覆 #91 death-angel 的帖子

項你=.=講啦

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
高級會員
Wovey

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 38857
積分 11638
經驗 554
YK幣 1424
帖子 2299
精華 0
用戶註冊天數 3172
用戶失蹤天數 117
性別 男生
狀態 離線

發表於 2016-2-9 08:01 PM  資料 文集 短消息  810850843 m785578@yahoo.com.hk
——執屋

一翻到屋,奇雲就好似黃家駒上身咁除咗件衫然後攤咗喺梳化上面。驟眼一睇,成間屋好似黑衣竇咁。無論喺梳化,凳上定地下都總會見到幾件著過既衫衫褲褲,同時都可以睇得出其實奇雲著衫既品味的確嘛嘛。檯面上有兩筒薯片同幾罐空罐,地下仲有啲花生殼。部電視似乎一直都冇閂,播緊既係上原亞衣卡住喺椌G套咸片。窗簾又冇開窗又唔開蒞通風,成間屋又暗又翳焗,似乎奇雲最近既生活同間屋一樣。

失敗。

佢打開褲鏈,正要將激光劍出鞘既時候,一聲敲門聲傳遍整個客廳。奇雲打咗個冷震,似乎完全冇預料到會有人敲門:「唔係啊話…咁早翻蒞?定係抄煤氣咋…」佢將光劍收翻好,著好褲。隨手城_件衫就著咗上身。電視都費事閂,抄煤氣個人有興趣既咪一齊享受一下套片囉…奇雲踢開地下既衫,行咗去大門前打開門。

「…」

似乎中斷咗奇雲上原亞衣解放大計既人並唔係煤氣公司既阿叔,更唔係知道奇雲屋企有呢套新片而慕名而來打丁既毒撚,而係果個一頭奇奇怪怪紅色頭髮既托娜。

「托…妳做乜咁快翻蒞既?」奇雲望咗望,只見托娜佢一副要殺人既樣望住屋內既「盛況」。佢推開奇雲,睇咗睇電視上面,卡住喺暀W面冇著裙同底褲既上原亞衣。又睇咗睇梳化,凳上同地下既衫褲同食物垃圾。奇雲似乎已經知道自己大鑊,而而家唯一可以做既只係盡量討好托娜補鑊。

「妳聽我解…」

「去死啦——」托娜一下打開窗簾同窗,舒服既陽光令成間屋光猛咗唔少:「睇下你,明明間屋個位咁靚,光猛又唔會好熱,你係都要搞到間屋人唔似人鬼唔似鬼,好心你有啲自覺啦…我先出去幾日你就搞到間屋咁樣?」

「對唔…」

「對唔住有鬼用啊,拿拿林同我執屋啦仲咁得閑對唔住?」

「遵命女王大人…」奇雲歎咗啖氣,睇蒞只能自認呢幾日生活太折墮,而家都只能夠認命啦。

仔細睇,似乎情況都唔係話想象中咁壞。因為唔係長期累積落蒞既邋遢,而且奇雲都唔係話倒瀉野之類既野,所以都冇乜難以清潔既污跡。托娜首先係執好曬啲邋遢衫褲,然後宣峊h洗衣機。奇雲則喺度掃清垃圾同塵。頭髮啊塵啊花生殼啊薯片碎之類既野一次過清走曬真係一件好舒服既事。最近回南天,托娜拿拿林用漂白水拖咗地,然後打開抽濕機,費事幾日都乾唔到。

似乎呢種天氣執屋係一個完全錯誤既選擇。本來已經夠翳焗,仲要又潮濕又熱。奇雲既情況還算好,佢除咗上衣就冇咁熱。但係似乎托娜就唔同啦。佢件衫本來就有啲緊,而且仲出咗唔少既汗。雖然身材唔太突出,但係身體既線條苗條又唔會太骨感,都算係美體。而喺汗水濕透既情況下更係可以完全睇得出白色收身T-Shirt下面既胸圍同肌膚。

奇雲不禁吞咗吞口水。而托娜眼見奇雲望住自己既身體發呆,自己都刻意舞弄一下自己既身體,擺出幾個誘人既姿勢想玩玩奇雲。佢慢慢走向奇雲,而奇雲喺呢個moment已經完全唔知做乜好,紅都面埋。托娜一手撩起奇雲既下巴,近距離同奇雲對望住。

「下次再搞到間屋咁既樣既話你就同我即刻消失…」托娜佢似乎每一個動作都喺度挑起緊沃夫下體既性趣,不過奇雲似乎冇乜反應。只係呆呆咁企喺度。

x655565gf
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 41960
積分 8622
經驗 626
YK幣 1864
帖子 1047
精華 0
註冊 2011-4-5
用戶註冊天數 3058
用戶失蹤天數 34
性別 男生
狀態 離線

WTF。

hh36471288hk (Samuel Ysc)
VIP會員
Nope.

論壇週年紀念星章   長期在線獎章   積極發帖獎章   大富豪勳章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 34374
積分 16423
經驗 1985
YK幣 18205
帖子 3769
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 3404
用戶失蹤天數 23
來自 ?
性別 男生
狀態 離線

wtf

高級會員
Wovey

UID 38857
積分 11638
經驗 554
YK幣 1424
帖子 2299
精華 0
用戶註冊天數 3172
用戶失蹤天數 117
性別 男生
狀態 離線

發表於 2016-2-12 11:13 PM  資料 文集 短消息  810850843 m785578@yahoo.com.hk
mah bruh no wtf pliz

x655565gf
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 41960
積分 8622
經驗 626
YK幣 1864
帖子 1047
精華 0
註冊 2011-4-5
用戶註冊天數 3058
用戶失蹤天數 34
性別 男生
狀態 離線

同我即刻消失啦你