論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [抒情文]話就快一個月...
  所需閱讀權限 1  
barickcyli
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
註冊 2010-12-1
用戶註冊天數 4903
用戶失蹤天數 2376
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
[抒情文]話就快一個月...

我同我女朋友就快一個月
當然都要大家Ge幫手,特別係 tomy11
佢係到幫左我好多
如果唔係我都冇今日
係E一個月,,,
我地都冇鬧過交
之疊前果D係兩三日就鬧一次
有可能E加係放緊假
E個假期我地每晚1200就SMS
當然平時都有5-6個啦
我都好耐冇試過咁開心
之前果D最長就一個月,兩日都試過
不過我同佢都冇得出街
反而愈掛念對方,同日日見Ge Feel好唔同
令E個假期由悶變得有趣,,,
有時溫溫下書佢又會Send過泥
幫我減下壓咁,,,
總之多謝YK咁多位有幫過我Ge爸打仲有「妳」同我過E個假期

最後送多首歌

如果海會說話 如果風愛上沙
如果 有些想念遺忘在某個長假
我會聆 聽浪花 讓風吹過頭髮
任記憶裡的愛情在 時間潮汐裡喧嘩
非得等春天遠了 夏天才近了
我是在回首 時終於懂得
*當陽光再次 回到那 飄著雨的國境之南
我會試著把 那一年的故事 再接下去說完
當陽光 再次 離開那 太晴朗的國境之南
你會不會把 妳曾帶走的愛 在告別前用 微笑全歸還
海很藍 星光燦爛
我仍空著我的臂彎
天很寬 在我獨自唱歌的夜晚
請原諒我的愛
訴說得太緩慢
當陽光 再次 回到那 飄著雨的國境之南
我會試著把 那一年的故事 再接下去說完
當陽光再次 離開那 太晴朗的國境之南
你會不會把 妳曾帶走的愛
在告別前用微笑全歸還

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 4999
用戶失蹤天數 4084
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

你就好啦,,
有女陪,,我都想,,不過我答應過自己,,
自上一次分手之後,,我都唔會再拍拖,,

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
barickcyli
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
用戶註冊天數 4903
用戶失蹤天數 2376
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 shredder 的帖子

我散左6次啦,之前仲唔開心
-----------------------------------------------
你打拼音?

666118as (文少)
高級會員
文少

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章  
UID 36672
積分 16389
經驗 2986
YK幣 8750
帖子 6645
精華 0
註冊 2010-9-19
用戶註冊天數 4976
用戶失蹤天數 1249
來自 那個被世人放棄的地方
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2011-12-28 06:10 PM 發表。 
你就好啦,,
有女陪,,我都想,,不過我答應過自己,,
自上一次分手之後,,我都唔永再拍拖,,

你係先好

最近5次評分記錄
K-ON×梓   2011-12-28 06:14 PM   YK幣  +1   又黎-,-

VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4999
用戶失蹤天數 4084
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 barickcyli 的帖子

點解咁講?

我一定會=]

你仲死板過我老豆
orz1515 (小空)
高級會員

長期在線獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 36829
積分 14980
經驗 968
YK幣 4799
帖子 3543
精華 1
註冊 2010-9-26
用戶註冊天數 4969
用戶失蹤天數 2126
來自 765 Productions
性別 男生
狀態 離線

我有小初音陪我

高級會員
文少

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章  
UID 36672
積分 16389
經驗 2986
YK幣 8750
帖子 6645
精華 0
用戶註冊天數 4976
用戶失蹤天數 1249
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2011-12-28 06:13 PM 發表。 
點解咁講?

我一定會=]

咁你要努力

barickcyli
普通會員

UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
用戶註冊天數 4903
用戶失蹤天數 2376
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 shredder 的帖子

我都唔永再拍拖...
永同會差唔多音

K-ON×梓
高級會員
長期潛水..

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 42913
積分 10608
經驗 1635
YK幣 6418
帖子 4219
精華 0
註冊 2011-5-11
用戶註冊天數 4742
用戶失蹤天數 3667
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 666118as 的帖子

--------------------
Lz真幸福呢.

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4999
用戶失蹤天數 4084
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 barickcyli 的帖子

我打錯左姐-3-
我用速成的=]

你仲死板過我老豆
高級會員
文少

UID 36672
積分 16389
經驗 2986
YK幣 8750
帖子 6645
精華 0
用戶註冊天數 4976
用戶失蹤天數 1249
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 K-ON×梓 於 2011-12-28 06:19 PM 發表。 

--------------------
Lz真幸福呢.

http://www.facebook.com/photo.ph ... ;type=3&theater
你點會有我E幅圖(大誤)
----------
LZ,咁你要二/三次元?

barickcyli
普通會員

UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
用戶註冊天數 4903
用戶失蹤天數 2376
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

回覆 #9 K-ON×梓 的帖子

E到唔係玩圖戰呀!!!
-----------------------------
希望tomy11會入泥

joseman12
高級會員
YK小學膠

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 26033
積分 7243
經驗 1637
YK幣 1212
帖子 2869
精華 0
註冊 2009-4-30
用戶註冊天數 5483
用戶失蹤天數 266
來自 BIGBANG
性別 男生
狀態 離線

溫習你就溫習啦 咁唔專心你點溫呀?

barickcyli
普通會員

UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
用戶註冊天數 4903
用戶失蹤天數 2376
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 joseman12 的帖子

我都溫曬啦...
不過未做過功課

KAI徽IAK (答爹男—安東尼.徽)
高級會員
其實毒撚一個更開心

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   積極發帖獎章  
UID 40387
積分 16056
經驗 2177
YK幣 6546
帖子 5862
精華 0
註冊 2011-2-7
用戶註冊天數 4835
用戶失蹤天數 2433
來自 澳大利亞
性別 男生
狀態 離線

你應該:

話說自己冇功課

☆☆常玩遊戲:osu!、SCII (NA)、SF2(TW)、CC(JP)
★★個人創作:http://blog.udn.com/anthonyfai1
☆☆遊戲直播:http://www.twitch.tv/kaixfai or http://www.hitbox.tv/kaixfai
★★youtube:http://www.youtube.com/user/KaiFaiProduction/
正因爲不知道什麽時候會結束,意義隨之産生。不管是停滯還是閉塞,也就是說安息也一樣,一定不是可以忽視或者享受的東西。