論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 你拍拖會唔會暪住屋企人  (單選) [參與投票的會員]
  180 (90.00%)
唔會
  20 (10.00%)

標題: 你拍拖會唔會暪住屋企人
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4848
用戶失蹤天數 3775
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
梗係會啦!!!!!
比佢地知道咗仲得了??!!
散硬都似T3T
但係fd一定吾會暪;)
開心嘅野黎嫁嘛;)

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
夜斐影
普通會員

UID 40344
積分 1596
經驗 12
YK幣 597
帖子 371
精華 0
註冊 2011-2-6
用戶註冊天數 4839
用戶失蹤天數 4086
性別 女仔
狀態 離線

以前就會- -
now我阿媽反而擔心我唔拍拖= =...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4848
用戶失蹤天數 3775
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #62 夜斐影 的帖子

下......0.0"
八卦一下...你依家幾多歲啊?????

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
15963211818 (獨愛紫棋)
版主
天使紫棋

在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 39125
積分 6827
經驗 311
YK幣 3043
帖子 908
精華 0
註冊 2010-12-22
用戶註冊天數 4884
用戶失蹤天數 1228
來自 紫棋,G.E.M.在人在,G.E.M亡人亡
性別 男生
狀態 離線

發表於 2011-2-7 02:01 PM  資料 文集 短消息  pigpigpigpigq@yahoo.com.hk
唔會講lo........

夜斐影
普通會員

UID 40344
積分 1596
經驗 12
YK幣 597
帖子 371
精華 0
註冊 2011-2-6
用戶註冊天數 4839
用戶失蹤天數 4086
性別 女仔
狀態 離線

=.=.....................我現在2x.....

pijhs70799
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38852
積分 978
經驗 20
YK幣 408
帖子 356
精華 0
註冊 2010-12-12
用戶註冊天數 4895
用戶失蹤天數 3313
性別 男生
狀態 離線

呵呵  結果是秘密喔

yy0322
初級會員

UID 40822
積分 57
經驗 21
YK幣 326
帖子 31
精華 0
註冊 2011-2-23
用戶註冊天數 4821
用戶失蹤天數 4798
性別 男生
狀態 離線

每次我話佢地知我拍拖都會加我零用-v-

violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4990
用戶失蹤天數 3260
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

同佢講, 佢多數都吾答應架啦

kennylo9966
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4843
用戶失蹤天數 336
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

唔會  因為佢會成日攞呢個話題串我=.=

檸檬:) (雞*)
普通會員

在線王勳章  
UID 41727
積分 890
經驗 105
YK幣 543
帖子 294
精華 0
註冊 2011-3-26
用戶註冊天數 4790
用戶失蹤天數 3654
性別 女仔
狀態 離線

我會同屋企人講我拍拖-_-.
我老公仔上過屋企見過家長,飲埋茶TIM,,
佢地吾會反對,0K開放啦=__=

楓楓楓楓楓楓-V-
細ming (阿爾托柒敢死隊)
普通會員

UID 41741
積分 491
經驗 161
YK幣 285
帖子 312
精華 0
註冊 2011-3-27
用戶註冊天數 4789
用戶失蹤天數 4657
來自 〝我來自江湖〞
性別 男生
狀態 離線

回覆 #70 檸檬:) 的帖子

E....老公仔喎

<=好得意呀
fedora11
VIP會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 42416
積分 1183
經驗 281
YK幣 1809
帖子 693
精華 0
註冊 2011-4-23
用戶註冊天數 4763
用戶失蹤天數 870
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

房企人知道好煩嫁

甜蜜的傷口
普通會員

UID 42271
積分 127
經驗 -111
YK幣 235
帖子 271
精華 0
註冊 2011-4-17
用戶註冊天數 4768
用戶失蹤天數 4377
性別 女仔
狀態 離線

唔會暪住d friend
但系會暪住屋企人
我啊媽唔俾啊!!!!!!!!!!T_T

囧.........囧
Love卍小乂婕
初級會員

UID 42666
積分 53
經驗 9
YK幣 35
帖子 10
精華 0
註冊 2011-5-1
用戶註冊天數 4755
用戶失蹤天數 4711
性別 女仔
狀態 離線

一定唔會囉 到時要分手就死硬

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5175
用戶失蹤天數 2522
性別 男生
狀態 離線

我老豆老母好想我拍拖w0-___________-lll

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候老婆兼秘書;有錢的時候秘書兼老婆。