論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: cso_開cso外掛最多嘅人  多選 : 最多可選 2 項 本次投票已結束 [參與投票的會員]
1.小學雞
  51 (62.20%)
2.廢物
  24 (29.27%)
3.高手
  7 (8.54%)

標題: cso_開cso外掛最多嘅人
靜過高登
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 43369
積分 1941
經驗 37
YK幣 76
帖子 405
精華 0
註冊 2011-6-27
用戶註冊天數 4688
用戶失蹤天數 193
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
cso_開cso外掛最多嘅人

超增開cso外掛嘅人!!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
ch1997jimmy (乂準情人乂)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 41040
積分 7729
經驗 21
YK幣 3
帖子 177
精華 0
註冊 2011-3-5
用戶註冊天數 4803
用戶失蹤天數 3223
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 meruhk2009 的帖子

超增開? 係憎呀?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5364
用戶失蹤天數 854
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

家陣小學雞輸唔起就走去玩掛

再唔係就話咩開掛打掛

最近5次評分記錄
K-ON柴可夫CK!   2011-8-22 01:41 PM   YK幣  +1   小9?我記得他話他系掛打掛

tomy11 (蘿莉控)
版主
校董

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 31599
積分 11026
經驗 2799
YK幣 7915
帖子 6945
精華 2
註冊 2009-12-6
用戶註冊天數 5256
用戶失蹤天數 2560
來自 二次元世界
性別 男生
狀態 離線

就汁...大家都係唔好再放錢入去好了= =
如果唔係..就會好似我當年玩HP咁..仲有3個月210(有齊消音..彈夾)
上校左輪.ACR21...20血衣..仲有好多野 全部都仲有幾個月時限
突然話1個月內唔洗錢買點槍...1個月後會汁X佢個Y

PC:

PS3:
[/url]
bus911 (WongkyIk)
高級會員
AVW92@LZ8705

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 21992
積分 5136
經驗 960
YK幣 2189
帖子 1854
精華 0
註冊 2009-1-28
用戶註冊天數 5569
用戶失蹤天數 198
來自 YK
性別 男生
狀態 離線

話說我6月之前都係掛

barickcyli
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
註冊 2010-12-1
用戶註冊天數 4896
用戶失蹤天數 2370
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

我不嬲都開掛,usp,+sp,爆頭,致命一齊用

暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5139
用戶失蹤天數 311
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 tomy11 的帖子

係咁架啦
cso 個公司係咁黑人憎架啦
btw
sl96(210)唔洗加消音啦=.=

barickcyli
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
用戶註冊天數 4896
用戶失蹤天數 2370
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

有個掛係同GM一齊整的

kwoktszhei
違規會員

UID 43709
積分 -77
經驗 -184
YK幣 12
帖子 76
精華 0
註冊 2011-7-28
用戶註冊天數 4658
用戶失蹤天數 3753
性別 男生
狀態 離線

me too 我好憎

calvinngth111
普通會員

UID 39823
積分 120
經驗 46
YK幣 239
帖子 84
精華 0
註冊 2011-1-17
用戶註冊天數 4850
用戶失蹤天數 3596
性別 男生
狀態 離線

強烈抗議使用外掛!唔公平!

s40579092
普通會員

UID 44094
積分 176
經驗 52
YK幣 114
帖子 126
精華 0
註冊 2011-8-24
用戶註冊天數 4631
用戶失蹤天數 3664
性別 男生
狀態 離線

汁la就..睇佢個樣都知
會同hp一樣

barickcyli
普通會員

UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
用戶註冊天數 4896
用戶失蹤天數 2370
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

算啦玩戰神D人開掛都唔踢,玩其他野一開就踢仲唔公平啦

ufo (ufo)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 27434
積分 1900
經驗 517
YK幣 1097
帖子 975
精華 0
註冊 2009-6-5
用戶註冊天數 5441
用戶失蹤天數 3309
來自 澳門
性別 男生
狀態 離線

]超開cso外掛嘅人!!
打錯字= =係僧

GundamMaster (幹.永恆)
高級會員
唔想做功課

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 40494
積分 21027
經驗 17785
YK幣 46030
帖子 4181
精華 0
註冊 2011-2-10
用戶註冊天數 4825
用戶失蹤天數 1209
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 ufo 的帖子

你更正左都係錯

係憎呀

心情泥嫁嘛[369]

最近5次評分記錄
FeiFei   2011-10-25 10:46 PM   經驗  -2   推舊文???唔岩bo~~~

千其唔好禁
本人為YK花生會花生售賣總經理
timothytk
初級會員

UID 44549
積分 47
經驗 -29
YK幣 4
帖子 31
精華 0
註冊 2011-10-2
用戶註冊天數 4592
用戶失蹤天數 4401
性別 男生
狀態 離線

開外掛既小學雞咪姐係廢lo,兩者相同