論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [1o0%原作] ▁ ▂ ▃ ▄*/地獄公主人間戀❤ ▅ ▆ ▇ █
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
註冊 2011-4-25
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
來自 [媽咪戈肚]XDD
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[1o0%原作] ▁ ▂ ▃ ▄*/地獄公主人間戀❤ ▅ ▆ ▇ █

------第1篇------

「點解丫!?點解我唔可以去人間談戀愛丫?」我好嬲咁講
父王:「你去人間談戀愛會害你1生,所以我唔批准你去!」
我:「唔得!我1定要試下戀愛既感覺,父王比我試下啦!」(嗲功)
父王:「好啦~好啦~我同你講我比你到人間七七四十九日!其間有時我會睇下你戀愛得點......不過我唔會比返D法術你既,聽到未?」
我:「下.....聽....聽到啦!」
父王:「仲有丫!!!!我幫你訂左1間學校既位,入面都幾好架,多男少女,咁你就可以搵到個你心儀既男仔啦^^」
我:「哦~我明白啦^^唔該父王。」
我即刻就衝左上去人間啦,到左個間學校,我靜靜地咁入去,突然後面有人叫住我,係1把男人聲

男:「喂!你做咩遲到丫?」
我:「um.......我今日第1日轉黎架^^"」(驚驚地)
男:「哦哦~原來係咁,好!你跟我黎。」
我:「哦......哦,係!」

-----校務處-----
佢比左份表我
男:「好!填好之後,你就去呢個班到上堂。」
我:「係^^」
                                              -----填好之後-----
我:「請問你係?」
男:「我係呢到既副校長!」
我:「哦.......係!係!係!^^"」
副校長:「仲唔去上堂?」
我:「得!明白而家即去!」

----------待----------

招BF:]
招人+fd;;;;;;;
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

第2篇

1入到班房,miss問我
miss:「同學?請問你係?」
我:「miss,你好丫^^我係黎插班架^^」
miss:「哦哦~原來係咁,咁你叫咩名丫?」
我:「我.....叫做銀小雪丫^^」
miss:「哦~咁你坐去.....李炎海同學既隔離啦^^」
我:「係!^^」

-----坐到佢隔離個陣-----
我心諗:『嘩!佢竟然係到訓教?等我叫醒佢先。』
我:「李炎海同學,而家係上堂既時間你點可以訓教架!」(細細聲)
佢冇應我=.=
我:「李炎海同學,你再唔起身我就同老師講架啦!」(又細聲又火)
都係冇應=.=
我:「老師!點解李炎海同學佢可以訓教既?」
大家都望住我話
大家:「佢竟然敢篤李炎海既背隻......佢死得啦!」(細細聲講)
之後老師就話
miss:「um.....係喎....李炎海同學你......做咩訓教丫,起....身!」
海:「係.....係.....」
之後佢望住我奸笑,同我講左D野
海:「物你咁想死咩?我1定會慢慢泡制你^^」(又奸笑)
我:「睇下點!?」
海:「好丫!」(又笑=.=)
                                                ---------待----------

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

第3篇

-----到左小息-----
我諗住去廁所啦,突然有人捂住我個咀,拖左我叫後樓梯,個個人突然鬆開手,我就睇下邊個啦,原來係佢......
我:「你做咩拖我黎呢到丫!?」(火)
海佢逼我埋牆,攞隻手禁住副牆,佢既面貼緊我既面話
海:「騷擾本大爺訓教既人係咪應該要教訓1下丫^^」
佢講完呢句之後即刻用手摸我敏感既地方,雖然我覺得好舒服,但係我都忍唔住同佢講
我:「你......你.....你做咩丫!?呢D地方比你摸架咩!?」(面紅)
海:「咁唔摸不如kiss丫^^」(奸笑)
我:「我唔制!行開!」
海:「唔得!我都話要泡制你架ma,我都未泡制到點可以放你走呢?」
我:「我理你!我要走!我要上堂!」
海唔理我點叫,佢捉住左我雙手,佢既面越黎越近,之後我同佢就..........
我:「你呢個大色狼,行開丫!我唔想見到你丫!」(又火又面紅)
海:「不過我坐你隔離喎^^」
我:「我唔要丫!我要同miss講調位!」
海:「點得呢?miss都唔會理你,仲知冇我批准你係唔可以調位架喎!」
我:「我理你!」
叮噹~叮噹~
我:「閉閉^^我返課堂先啦^^」

-----係課堂-----
有兩個1男1女既黎問我
男:「你冇比李炎海xx咩?」
女:「係丫!係丫!」
我:「我.....冇丫!」(扮唔知)
海突然返黎
海:「你地兩個做咩騷擾本大爺既小女僕呢?^^」
男同女:「冇丫!」
海:「仲唔走?」
男同女:「係係!」
海:「點丫!?我既小女僕^^」
我:「我幾時變左你既女僕丫!!!」
海:「唔好丫?^^」
我:「1 D都唔好><」
海:「你想唔想我同其他人講話我同你頭先.......」
我即刻捂住佢個口,唔比佢講野
我:「你想點丫!」
海:「對主人點能用咁既態度呢?我!?冇咩想點既^^想你叫聲主人黎聽下姐!」
我:「唔講=.=」
海:「好.....頭先呢我就同..........」(大大聲講)
我:「好好好......主....人.....」
海:「乖!^^」
我:「哼!」
我心諗:『我堂堂1個地獄公主!點能做呢個人既女僕呢!?佢真係想死丫!』

Nicole妹
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 13370
積分 4522
經驗 1057
YK幣 4602
帖子 1183
精華 0
註冊 2008-7-8
用戶註冊天數 5742
用戶失蹤天數 1286
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #3 kAiwInG 的帖子

POST多D;;
好好睇!~

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

第4篇

-----小息期間-----
海:「我親愛既女僕^^幫我去買野飲。」
我:「係.......」(好攰丫)
海:「做咩丫?好攰丫!?」
我:「唔係!」
海:「嗱!比你!」
我:「咩黎架?」
海:「我屋企既鎖匙,聽日記得黎幫我執屋喎^^」
我:「要我幫你執屋!?」
海:「係!你唔想做丫?」
我:「唔係^^"」
我心諗:『要我堂堂地獄公主竟然比你呢種人折磨!哼!」

-----到左聽日-----
去到海屋企之後,我就用鎖匙開門就睇啦,嘩!咩料丫=.=要我做曬咁多野!?唔係丫fa,算!豪比你,我就係咁執係咁執,終於乾淨啦
我:「哈!我真係屋執高手丫,哈哈!」
海岩岩返黎=.=
海:「嘻^^你幫我執好間屋啦^^」
我:「係,呼~好攰丫~~」
海:「跟我黎!」
我:「去邊丫!?」
海帶左我去1間房,我就問
我:「呢間係你間房!?」
海:「係^^」
海又將我拉去埋牆=.=
我:「想點丫!?」
海:「比個獎勵你囉^^」
佢又錫左啦,佢用佢條利伸去我個咀個到打轉,佢隻手好似唔受控制咁亂摸我既身體><我推開佢就話
我:「夠啦!你到抵要挽到我幾時丫?」(喊)
海:「噢!?」
我:「挽夠啦!」
海突然捉實我隻手話
海:「我冇挽你!我鍾意你!」
我睜大雙眼望實佢
我:「我冇聽錯丫ma?」
海:「冇!我鍾意你^^」(微笑)

Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5087
用戶失蹤天數 3461
性別 女仔
狀態 離線

add oil po more plz

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

第5篇

-----到左朝早-----
我岩岩由夢中初醒話
我:「嗯!?朝早啦!?」
突然有人係後面攬住我話
海:「係!?」(用氣係我耳邊咁講)
我面紅得好似個萍果1樣
海:「做咩面紅丫?」
我諗緊D野,點解我會係佢屋企訓@@
海:「做咩唔出聲丫?諗緊做咩會係到丫?」
我:「你點會知架?」
海:「嘻^^你心諗咩好易諗到姐^^」
我:「我理你!我而家返學先!」
海:「洗物咁快姐?去煮早餐比你老公先啦^^」
我:「我先唔制丫!」
海:「唔制!?咁1陣有大新聞囉!就係我同你琴日.......」
我:「好啦.....我去整啦!」
海:「唔該喎^^老婆!」

-----返學校個陣-----
D人望住曬,搞到我好唔好意思咁.......有D人就細細聲咁講,比我聽到話
A:「我地點解唔知原來李炎海有女朋友既@@?」
B:「咪係!咪係!我都唔知丫!」
C:「不過佢同個個女仔都幾襯喎@@」

-----去到學校-----
大家:「嘩!?你地兩個竟然會1齊返學@@」
海:「好出奇丫!老公同老婆1齊返!?」
大家:「你地.......」
我:「我幾時係你......」
海捂住左我個口
海:「如果你再講野既話,嘻^^琴日既事就........」(細細聲同我講)
海:「返埋位啦!老婆^^」
我:「係既,老公^^"」(好唔爽)
我心諗:『我都唔知點解要受佢控制,哼=.=』

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

第6篇

----小息時候----
海捉實我話
海:「陪我小息^^」
我:「哦~」
我諗緊野,諗緊上到黎人間之後,我係咪真係會鍾意左佢呢?唉~~
海:「喂!做咩定格丫!」
我:「冇野丫!」
海:「食咩丫?」
我:「你請我丫=.=」
海:「係^^」

----我地上返去之後----
大家:「w0w~兩個又1齊啦喎@@」
A:「真係好襯丫^^」
大家:「係囉!係囉!」
我同海都面紅......

----上堂個陣----
我1路望住窗口諗緊.......
我:『我鍾意你......我好鍾意好鍾意你,只有你先明白我既心事嗎?只有你先可以知道我?我知你唔係真心鍾意我,挽我,不過就算你幾唔鍾意我都好啦,我只係想你講,我鍾意左你.......』

----到左放學----
我都係諗緊我上堂諗既野......
我:『我想我上黎人間係錯既事......我鍾意佢係錯?定岩?我到底是害左佢?定係傷左佢?其實兩樣都唔係.......愛真係可以抵抗到任何野?我真係唔明白......原來人間既愛情係咁煩惱既.......』

superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5336
用戶失蹤天數 4326
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

十卜.快po啊a_a
加油加油.

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

第7篇

----行行下,去到海屋企----
我突然諗返起,我好似未幫海執屋既喎=.=快D入去執先=]後面突然有人捂住我個咀,係耳邊用氣講野,搞到我震左1下
海:「做咩係我屋企出面丫.....係咪想入黎訓呢?」
我:「啊!鬼丫!我之前.......因.....為應成過你......話....話每日放學都幫你執屋架ma^^"」
海:「做咩咁驚丫?驚又好似之前咁係我屋企訓!?」
我:「唔係=.="」
海:「咁就得啦^^」
海幫我開左佢屋企度門........
海:「我既小女僕!幫我煮飯,洗衫,較水沖涼........」
我心諗:『嘩!咁多野邊到做得曬丫!oh!sh1t!』
海:「記得啦可!?」
我:「係......」

----過左1陣----
我:「我做好曬啦.......主人......」
海:「嗯!?做幾快喎@@」
我:「係咩......」
海:「我沖涼個陣你唔好偷睇喔!」
我:「我點會無啦啦偷睇你丫><」
海:「唔知架^^」

----海沖涼個陣----
我心諗:『死啦!我好似冇幫佢攞毛巾喎=.=我就即刻去攞毛巾比佢。』
我想入去個 陣,我又諗:『佢會唔會話我偷睇佢架><唔理啦,攞左比佢先算啦。』
我1入到去,我就諗住放抵毛巾就走啦.......點知我比人捉住左隻手.......佢1手又捉我埋牆,攞隻手禁住副牆話
海:「都話你1定會偷睇我架啦.......」
我:「我冇丫>///<」
海:「真係!?」
我:「係!」
海:「原來你係個咁唔誠實既人黎既......好!聽日你就慘啦......我會慢慢泡制你,嘻^^」
我心諗:『有咩野聽日先可以做呢?』

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

第8篇

----到左朝早----
海突然拖住我隻手話
海:「仲唔行快D??」
我:「哦.....哦~」

----到左課室----
海突然間向全班講
海:「各位!我同你地講佢以後係我老婆,男既叫丫嫂,聽到未丫?」
男:「聽到!」
我:「喂!我幾時應成你架?」(細細聲講)
海:「之前你已經係我老婆啦^^」(細細聲)
我:「um.......又好似有喎=.=」

----小息----
我:「去廁所先^^」
海:「老婆,你去邊丫?」
我:「我去廁所姐......」
海:「哦~洗唔洗我陪你丫?」
我:「唔洗啦~死變態>oo<」
海:「嘻^^」

----到左上堂既時候----
miss突然話
miss:「入黎啦!丫風!」
風:「係!」(cool)
女:「好靚仔丫!」(細細聲)
miss:「你介紹下自己先啦。」
風:「冇咩好介紹......」(勁cool)
miss:「咁.....丫......講自己個全名先啦^^"」
風:「我叫黎子風!miss得啦可!?咁我坐邊丫?」(超cool)
miss:「咁你坐係.....um......左下角個咁啦!」
風:「哦!」(爆cool)
miss:「開始上堂!」

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

第9篇

----到左小息----
成班女仔即刻衝過去風戈到問
女a:「你幾多碎丫?」
女b:「你有冇兄弟姊妹架?」
D 女仔1倫咀係咁問係咁問,但係佢冇理會佢地=.=
風:「好煩!」(c00l)
女仔:「咩話!?」
風:「你地好煩丫!」(爆c00l)
女仔:「點解你話我地煩喎.....嗚嗚.....」(扮喊)
我諗住去廁所個陣時,D女仔因為整到我,我就黎跌低個陣,本來海想接實我,點知.....竟然係佢接實我......
我:「啊!」
風:「你冇事丫ma?」(c00lc00l地)
我:「冇.....冇事......」(面紅紅地)
女仔:「哦~~@@風,你既惡夢黎啦!」
海係個個位到咩都見到曬.......不過風坐返埋位陣,佢咀角微微奸笑左1下

----上堂個陣----
我心諗:『頭先做咩呢?我個心點解會有1種同我對望海既感覺1樣呢?』
我望下海,又望下風,海突然問我
海:「做咩望住我?係咪因為我太靚仔呢?」
我:「算把啦你=.=」

----lunchtime個陣----
我諗住落去同fd食野,點知有人捂住我個口,好似海,所以我以為佢係海,佢又係好似海咁攞隻手禁住副牆=.=我終於見到佢係邊個啦.....
我:「物係你丫!?黎子風同學!」(面開始紅)
風二話不說咁抬起我下扒,錫左我1啖,佢既利不斷係我咀到打轉......我反抗話
我:「你!你!你!變態架!!!!」(面紅)
風:「我要令你鍾意我!」(佢既咀角又微微奸笑左1下)
海突然衝出黎話
海:「黎子風!你做咩錫我條女丫!你冇病丫!」
風行過去則邊話
風:「嘻(又奸笑左多1下=.=)我會令你條女鍾意我!」(細細聲咁講)
搞到我聽唔到就問海
我:「佢同你講左D咩?」
海:「冇野!」
我:「真係冇野?」
海:「係!」(1路低住頭)
海答完就行左去........
我心諗:『究竟做咩事呢?』

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

第10篇

----小息----
海叫左我去後樓梯
我:「做咩事丫?」
海行得越黎埋,我面開始紅,,,,,,,,,,
我:「做咩丫?」(面紅)
海抬起左我下扒,塊面越黎越貼.......
海:「我要你成個人都係我既......」
海佢鍚左我1啖啦,佢既利係我個咀到打轉,手不停係我個身到亂摸........但我冇反抗,因為我好鍾意佢.......但係後樓梯既上面,風1路望實,風既咀角奸笑左1下.....
風:「哼!(奸笑)1定要得到你!」(細細聲)

----第2朝----
我好早就返到學校,但係黎子風都係同我1樣早返-,-我返到學校想去廁所個陣,佢無啦啦企起身,嚇得我.......不過佢企起身係行埋黎我到,佢突然禁實我兩隻手,塊面越黎越近......我就話
我:「你做咩丫!?」(反抗)
風:「做咩丫?驚丫?我話過我要令你鍾意我架ma!」(微微笑左1下)
我:「我係唔會鍾意你架!」
風:「哈!唔知呢?」
我:「行開丫!」
風冇理我,1路係咁想鍚我......我反抗
我:「行開丫!走開丫你!」(1路喊1路反抗)
風:「無論你點反抗,而家咁早都係唔會有人救到你架啦!嘻!」(奸笑)
我:「海.....救我!海.....救我!」
海突然入黎打左風1下,我即刻衝過去海到
我:「海......嗚嗚......」
海:「冇事啦^^我會保護你架ma^^」
我:「海......」
海:「黎子風,你好搞唔搞搞我條女,你冇野丫!」(火)
風:「嘻!我鍾意同人爭,由其同你丫!李炎海!」
海:「好!你放左學係天台等,我要同你打過!」(火)
風:「好丫!到時不見不散啦喎!不過我都係會繼續搞你條女,叫你條女小心D啦!」
海:「你!」
風:「哈!」
我心諗:『點解我咁受人注目既1個,點解父親比個咁既考驗我丫!』

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

第11篇

----放學----
我:「海......唔好同佢打啦><我驚你有事!」
海:「放心!我唔會有事架!」
我:「嗯.......」(喊)
海:「傻女^^唔好喊啦^^」
我聽到海咁講之後,冇再喊

----天台----
海:「咁早到丫?」
風:「係!唔好講咁多廢話,要打而家快打!」
海:「好!」
海1拳打落去風到,風接實左佢既拳,之後風打返海到,突然我電話響
「愛是對的錯的,是我們還未學......」(鈴聲)
我:「喂?」
雨:「係我丫!」
小雨:大家唔好以為我冇fd丫,佢就係我係學校第1個識到既fd
雨:「你係邊丫?」
我:「學校天台!」(急,喊)
雨:「下!?你點會係學校天台架?唔好喊啦!」
我:「你快D黎啦!」
雨:「哦哦!」
小雨到左,佢問我做咩會咁
我1五1十講曬比佢聽
雨:「哦哦~但係而家好難幫佢地架喎!」
我:「咁點算丫!?」
雨:「睇定D先!」
我:「嗯....」
每次風打落海1下,我都好心痛,最後佢地兩敗俱傷
海:「冇事既.......你有膽就再打!」
風:「哼!黎丫!」
我:「唔好打啦!」
海:「.........」(無言)
風佢都無言
我:「唔好再打啦!我好驚你地有事丫!唔好再打啦!」(喊)
海:「好.......唔好喊啦!我地唔打啦!好冇^^」
風冇講野
我:「嗯^^」(又笑又喊)
海:「睇下你又笑又喊咁!」
我:「咩喎!」(面紅)
風走左,風出到去打左個電話
風:「對唔住!我令唔到佢唔鍾意李炎海......」(細細聲)
x:「你快D同我搞掂丫!」
風:「係!」(細細聲)

----------待-----------

mokkav3v (m0chA._.)
普通會員

UID 43067
積分 361
經驗 -5
YK幣 7
帖子 30
精華 0
註冊 2011-5-28
用戶註冊天數 4688
用戶失蹤天數 3785
性別 女仔
狀態 離線

加油;;;快啲