論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [轉`18+ =]]男庂芣壞 ♥ 女庂芣愛
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
註冊 2011-4-25
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4240
來自 [媽咪戈肚]XDD
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
快po快po
加油丫!加油丫!

招BF:]
招人+fd;;;;;;;
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5427
用戶失蹤天數 4357
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-7-24 04:07 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #60 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
無聊人XDDD (mR_H)
普通會員

發帖王勳章   論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5045
用戶失蹤天數 3634
性別 女仔
狀態 離線

n[].23`

學校.................

今日番到學校先知楓有事請假 所以佢今日吾會番學
   成朝都見吾到楓 吾知點解個心好寂寞  好似小左d 野咁
就係咁我無無聊聊咁過左一日

放學...........

研一路番屋企一路陪我傾計
研: 小楠  你今日好似好悶悶不樂咁  係咪掛住楓呢

小楠: 邊有呀  鬼先會掛住佢呀

唉 ~ 女人就係一種口不對心ge 動物

突然一架黑色名牌房車停在我面前

研: 哇 發生咩事....

小楠: 我點知呀  

我好驚奇咁望住架房車   車門慢慢打開  
一個和藹可親ge 老伯企出黎對住我笑  

林總管: 小楠   好耐冇見啦
露出一個燦爛的笑容

小楠: 係林總管

我馬上飛撲埋去牽著林總管的手  好像有一種久別重逢ge 感覺

研: 以 .....  原來你地識得嫁   咁小楠我走先啦  bye ~~

小楠: 小心行呀  bye ~~~

小楠: 林總管  你做咩黎學校ge

林總管: 小楠 我地上車先  我再慢慢咁解釋比你聽

小楠: 哦  

之後林總管就請我上車  而我就好緊張咁問林總管

小楠: 林總管 到底發生咩事呀 點解你會黎我地學校ge

林總管: 呵呵~~ 其實係楓少爺吩咐我放學要接你過去

小楠: 係楓 ..... 佢叫你黎接我做乜野??
我滿腦子都是問號 ??????

林總管: 乜小楠你吾知咩  

小楠: 知咩呀?

林總管: 今日係楓少爺ge 生日呀

小楠: 下.....................今日係楓佢生日咩  

楓佢從來都冇講比我知佢幾時生日  所以我根本就吾知道   突然覺得自己好失敗

林總管: 哈哈~~  吾緊要啦 我地e+就去楓少爺ge 生日舞會

小楠: 楓ge 生日舞會  .....  吾通楓佢今日冇番學就係忙緊生日舞會ge 事

林總管: 嗯嗯 .....因為楓少爺佢太多應酬  所以就請左一日假

小楠: 有錢人ge 生日真係誇張

林總管: 哈哈~~

小楠: 慘呀  我未準備楓ge生日禮物呀  點算呀林總管

林總管笑著輕輕地拍我的頭
林總管: 其實我覺得小楠你吾洗準備d 咩生日禮物

小楠: 下 ..... 吾洗準備

林總管: 因為生日禮物楓少爺佢多的是

小楠: 咁又係  ....  我邊有咁多錢買名貴禮物呀 [ 失落 ]

林總管: 哈~~  吾洗咁失落喎  
我覺得小楠你只要衷心咁同楓少爺講聲生日快樂就得啦
黎份禮物對楓少爺黎講比任何東西更加珍貴

小楠: 真嫁  多謝你呀林總管

聽到林總管講ge 野 我覺得好開心呀

之後同林總管傾左一陣計就到左目的地

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4240
性別 女仔
狀態 離線

十卜!十卜!
加油喔!!!!

普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5045
用戶失蹤天數 3634
性別 女仔
狀態 離線

n[].24`

慢慢打開車門離開  抬頭看見我眼前ge 豪宅眼都吾眨
   雖然我吾係第一次黎楓ge 屋企  但係次次黎都有一種好豪華貴氣ge 感覺  
突然覺得自己好似灰故娘

林總管: 小楠  我地行啦  不過參加舞會之前我地幫你打扮下先
等一陣你就會成為全場最令ge 女主角

小楠: 真嫁  

簡直覺得林總管講ge野難以至信

林總管帶我走進房問  一班女傭等待著幫我打扮  
我打開衣櫃就看見一件件好漂亮ge 晚裝

女傭: 小楠小姐  黎d 全部都係你嫁  你鐘意邊件呀

小楠:  呃  你幫我簡啦

哇塞!! 真係全部都係我ge  我簡直就好似發夢一樣

經過女傭們幫我悉心打扮後  我簡直變了一個公主一樣  真係吾敢相信黎個係我泥

女傭: 小楠小姐  我地可以出去舞會啦

小楠: 嗯

女傭帶我去到舞場就走左
哇塞!! 我咁大個女都未見過d 咁大ge 場面  
全部貴公子 千金小姐都係晒到
連世界數一數二ge 富貴都係到  哇!  楓ge 權力真係大

之後我就開始尋找楓ge 踨影  
經過千山萬苦我終於搵到楓ge 位置
哇!
原來楓著住西裝係咁有型嫁
簡直帥呆了 但係.....圍繞住楓ge 身邊就係一大班千金小姐   
個個都好有氣質好令  突然覺得自己係一個醜小鴨

突然一班公子哥兒好有風度咁行埋泥同我傾計

xx: 小姐  自己一個咁悶呀  你冇朋友陪咩

小楠: 我.......

xx: 小姐 我覺得你好可愛呀  你係邊一家ge 千金呀

小楠: 我 .......

xx: 小姐  你有冇男朋友嫁  可吾可以同我交往

小楠: 我 ......

d 公子哥兒好恐怖呀 比佢地問到我口啞啞 快d 黎救我呀 楓 ......

突然楓一手拉左我出去舞場出面ge 陽台

楓: 你做咩同其他男生傾計呀  [ 有點食躁 ]

小楠: 哼  你咪一樣同其他千金小姐又講又笑

小楠: 我知我同個d 千金小姐比根本就冇得比  人地高貴過我幾多  又有氣質

楓: 嘻  你食躁

小楠: 邊有呀 我先吾會呀 [ 根本就係食躁 ]

楓好溫柔咁用手摸著我的臉
楓: 因為小楠你今日太可愛啦  所以我吾想比其他男生見到你  [ 楓的獨佔慾 ]

小楠: 楓  ....
我雙手捧住了楓的臉旦 深情地說

小楠: 楓...祝你生日快樂

楓: 小楠......  [好開心 ]

楓緊緊咁抱住小楠吾放  突然楓拉著小楠走進舞會

楓: 大家聽住...我有事情宣佈  

大家都議論紛紛地集中咁望住楓

楓: 我要同大家宣佈  溫小楠就係我最愛ge 女人

楓拖著我的手不放   突然大家拍起手來 全場人掌聲雷雷  

好開心呀  終於得到大家認同我係楓ge 女朋友啦

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5427
用戶失蹤天數 4357
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-7-26 02:09 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #65 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5045
用戶失蹤天數 3634
性別 女仔
狀態 離線

n[].25`

舞會終於結束.............

大家都紛紛離場

楓: 小楠 .....我帶你去一個地方

小楠: 係咩地方呀

楓: 你跟我黎咪知咯

之後楓就拖著我 帶我去了一個地方

終於到左目的地

我馬上沖去塊落地大玻璃到

小楠: 哇.....  好高呀  係泥到我可以望到成個城市ge 夜景呀   好令呀  [ 好興奮 ]

小楠: 楓  你快d 泥睇下  好多星星好令呀

泥一刻我就好似個細路女咁  又天真又興奮咁拉住楓

楓: 更係啦  泥到係全城市最高ge 地方
係泥到除左星星月亮見到我地  就冇任何人可以見到我地

小楠: 楓 .........
我緊緊咁抱住楓  泥一刻我感受到楓對我ge 愛

楓: 小楠......

小楠: 嗯?

楓: 不如我地做愛

吾知點解我完全冇拒絕楓ge 意思   我仲好想將我ge 一切都獻比楓

小楠: 好呀

楓: 真ge [ 好驚訝 ]

小楠: 嗯嗯  

我已經害羞到抬吾起頭

楓好開心咁抱我上床  然後開始親吻著我  楓ge 舌頭又一次張我溶化
  佢親吻著我的身體  手開始到處游走 楓溫柔ge 指尖令我全身發熱  

楓: 小楠  我愛你  

小楠: 楓......[好難為情]

楓的手撫摸著我的私人部位  令我產生反應

小楠: 啊  楓  吾好  

楓一路親吻我  一路注人我的身體裡  

小楠: 啊!  楓  停呀  受吾住

楓: 小楠  我停吾到 我一直都期待著今天   所以我無辦法停下來   

小楠: 楓 .......我愛你  楓....楓

楓: 小楠你忍耐下  陣間我會令你好舒服

楓一路搖晃著身體一路喊著我的名字  完全將我溶化在他的愛中  

小楠: 楓.....我好開心  我ge 一切都係屬於楓

楓好溫柔咁摸住我的臉

楓: 小楠.......原來同自己心愛ge人做愛係咁舒服

我在楓溫暖的擁抱中漸漸睡著了

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4240
性別 女仔
狀態 離線

快po!快po!
加油喔!

Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5116
用戶失蹤天數 3490
性別 女仔
狀態 離線

add oil po more plz

普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5045
用戶失蹤天數 3634
性別 女仔
狀態 離線

n[].26`

楓一直望著熟睡中的小楠 臉上還帶著微笑

小楠迷迷糊糊中睜開眼睛

小楠: 楓.........

小楠用手溫柔地摸著楓的臉旦微笑

小楠: 楓.....你係咪一直望住我呀

楓: 嗯......

楓緊緊咁抱住我  把我的臉緊緊地貼實楓的胸膛 令我清楚地聽到楓的心跳聲

楓: 小楠  對吾住呀  琴晚我凈係識得自己享受  冇顧及到你

小楠: 吾緊要啦   因為我已經被楓你ge愛所俘虜 我已經完完全全地屬於楓你

楓: 未 .... 小楠你仲未完全屬於我

小楠: 點解呀

楓突然坐起身捉住我雙手 好認真咁講
楓: 小楠 ....嫁比我   我要你成為全世界最幸福ge 女人  我要你完完全全屬於我  

楓ge 眼神好認真好堅定 搞到我個心七上八落
其實我已經認定楓係我下半世ge 男人  
但係都估吾到楓會咁快向我求婚  
泥一刻我真係覺得自己係全世界最幸福ge 女人

楓佢眼定定好緊張咁望住我  佢好似好期待我接下來ge 一句說話

小楠: 楓.... 我願意成為你一生一世最愛ge 女人

楓: 小楠 ...我愛你  [ 啜~~~ ]

楓佢好開心咁親吻著我  從來都未見過楓佢咁興奮咁開心嫁

楓: 小楠  不如我地再泥多次咯

小楠: 吾濟呀  楓你好色

我同楓又再一次係水深火熱之中 ........

時間真係過得好快~~~  

我同楓好快就畢左業  e+楓要開始接手他父親的企業
要管理個千百萬ge生意 所以楓就一路讀書一路學習政治
雖然壓力好大又辛苦  但係楓都不負所托
好快就被其他長輩重用  楓好快就會成為出色ge 政治家啦

而我就成為半個少奶奶 e+同楓同居  
因為楓ge 事業越泥越上軌道  我吾想佢咁辛苦
所以就冇提及到結婚件事 本來畢左業之後想搵野做嫁  
但係楓話驚我辛苦 又話我要成為世界上最幸福ge 女人
所以到e+楓都吾很比我搵野做  
所以我更加要努力成為楓背後ge女人

Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5116
用戶失蹤天數 3490
性別 女仔
狀態 離線

add oil po more plz

普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5045
用戶失蹤天數 3634
性別 女仔
狀態 離線

n[].27`

林總管: 楓少爺  你番泥啦

楓: 嗯  小楠呢?

林總管: 小楠佢係廚房到

楓: 個笨蛋係廚房到做咩呢

小楠: 楓   你番泥啦  

我見到楓就馬上飛撲埋去  把楓拉到房間

楓: 做咩呀  小楠

小楠: 你入房間咪知咯

小楠: 登登登........ 全部都係你最鐘意食ge 食物呀  全部都有車厘子嫁   

楓: 全部都係你煮嫁??

小楠: 更係啦  快d 試下好吾好味

楓: 嗯  

小楠: 啊~~~  好吾好味呀

楓輕輕咁拍拍小楠的頭

楓: 笨蛋 估吾到又幾好味喎

小楠: 好味就食多d 啦 ^^

楓好快就食光光  睇黎楓一定好肚餓  佢工作一定好辛苦

小楠: 楓 .... 你工作一定好辛苦 我黎幫你按摩

我馬上跑到楓的背後幫他捏捏博頭
小楠: 舒吾舒服呀 ?

楓: 好舒服~~~

楓突然轉身捉住我隻手 好似小朋友咁望住我  

楓: 小楠 ....今日可吾可以同我做愛呀

楓ge 表情就好似小朋友撒嬌一樣可愛 令我無辦法拒絕佢

小楠: 嗯 ^^

楓馬上把我抱在床上  親吻著我 把我的衣服一件一件咁脫下

楓今日工作咁辛苦 佢一定好需要我ge 滋潤

楓一路吻著我手一路到處游走 Zzzzz.....

小楠: 楓 ..... 做咩停左  楓.....

楓無意息咁成個壓在我的身上

原來楓佢訓著左  今次到楓佢訓著  
可憐ge 楓 一定係工作太辛苦所以太累訓著左
  吾知點解  我突然覺得自己好失敗  眼看見楓工作咁辛苦  
又吾可以為佢分擔  我真係失敗

e+可以做ge 就係靜靜咁望住楓熟睡  我都係第一次望住楓熟睡ge 樣   好可愛

次次都係你望住我熟睡  今次倫到我望番你 ^^

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4240
性別 女仔
狀態 離線

好好睇丫
雖然18+

103459 (本人上水)
普通會員
路人

發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 13047
積分 5591
經驗 563
YK幣 161
帖子 1295
精華 0
註冊 2008-6-27
用戶註冊天數 5782
用戶失蹤天數 3405
來自 Hk
性別 男生
狀態 離線

好好睇丫
十卜十卜

普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5045
用戶失蹤天數 3634
性別 女仔
狀態 離線

n[].28`

一大清早  

小楠已經準備好早餐放係餐臺到  等楓起身

小楠: 以.... 楓  你醒啦  快D 起身沖涼準備食早餐啦

楓: 嗯  

楓還在半睡醒狀態坐係床上  當楓回一回神清醒GE 時候 佢突然好激動
楓: 小楠  我地琴晚冇做到愛呀?

呃!!  咁都比你發現左
小楠: 因為楓你琴日因為工作太累訓著左   所以我地琴晚咩都冇做到

楓: 下 !!  [ 好沮喪 ]

楓: 咁我訓著左  你做咩吾叫醒我喎 [好激動 ]

楓就好似細路仔咁不停向小楠撒嬌

小楠: 吾好咁啦楓   咁我琴晚見到楓你訓得咁熟睡  所以我就吾捨得叫醒你呀

嘻嘻~~  楓佢撒嬌個樣好可愛好細路呀 ^^

楓: 吾濟呀 ~~~

小楠嘟了嘟咀  扮到好生氣的樣子
小楠: 如果楓你再係咁我嬲嫁啦   乖啦  快D 去沖涼食早餐  然後就努力工作  

小楠把楓從床上拉落泥 然後把楓推到浴室

楓一副好不請願的表情

小楠: 乖啦  最多今晚你想點就點  我聽晒你話

楓一個反手把小楠拉到他的懷抱中  然後用手輕輕抬起小楠的下巴

楓: 你話嫁  今晚乖乖地係屋企等我 [ 啜~ ]

楓: 我沖涼先啦  

小楠: 嗯 ^^

突然覺得自己好似個小女人咁  好幸福呀

食完早餐之後  楓就番工繼續努力佢GE 工作

雷氏企業中心

一班手下: 楓少  早晨

楓: 早晨

Ella : 楓少  早晨

Ella 係楓少ge 得力秘書

楓: 嗯  早晨   報告下今日GE 行程啦

ELLA:  係  楓少   你今日早上10:00要開臨時緊急會議   
之後就午餐時間  跟住係下午GE 3:00 有一個 雷氏股東大會要開  
然後夜晚6:00進行記者招待會  最後......  就係要上政治學習訓練班  泥個就係你今日GE 行程

楓: 嗯  我知啦   

ELLA: 咁我番出去先啦

楓: 唉~~ 咁今晚咪要好遲先見到小楠 [ 輕輕說 ]

正當楓坐係辦公室張登GE 時候  突然有人叩門

叩叩叩.......

楓: 入黎啦  

ELLA: 楓少   有人要見你

楓: 請佢入黎啦

某: 雷子楓   好耐冇見   仲認吾認得我

楓: 嘻~  更係認得啦  亞洲首富GE 白氏家族  
不過前年已經比我地雷氏收購晒D 股份同物業  E+應該破產
而導致白氏家族破產個果人就係你  白高敦  我講得岩吾岩呀

白高敦: 哼 ~ 冇錯  我地白氏的確係破產  但係搞到我地破產GE 人係你
  雷子楓   如果吾係你 我就吾會破產 我老豆就吾會中風入醫院  

楓: 哈哈 ~~ 真係好笑   全世界都知道你黎個二世組  鐘意玩女人
鐘意賭  係你賭輸左比我  係你搞到自己屋企破產  係你搞到自己老豆入醫院嫁  

白高敦: 雷子楓  你吾洗再辯駁啦  我要令你一無所有  我要令你破產  我要令你感受到失去至愛GE 滋味

楓: 好呀  我期待著  送客 ~

白高敦: 吾洗啦  我自己識走  

ELLA: 楓少  我覺得岩岩個果人不懷好意  我驚佢會對你不利呀  

楓:   放心啦 ELLA  一個破左產GE 人仲可以做D 咩  佢想對付我還早