論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [轉`18+ =]]男庂芣壞 ♥ 女庂芣愛
萌月
普通會員

UID 42586
積分 156
經驗 -3
YK幣 89
帖子 34
精華 0
註冊 2011-4-28
用戶註冊天數 4718
用戶失蹤天數 4561
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
快d po啦......好好睇呀

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
無聊人XDDD (mR_H)
普通會員

發帖王勳章   論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5016
用戶失蹤天數 3604
性別 女仔
狀態 離線

n[].7

入到去  一大班工人同女傭同我地打招呼  仲有一個好和藹可親的老伯伯

女傭們: 歡迎 小姐同少爺番黎

林管家: 少爺你番黎啦 哦 泥位一定係少爺最心愛GE 女人

最心愛GE女人?? 我腦海突然出現左一個疑間  楓有咁多個女朋友  
點解林管家咁很定我就係楓最心愛GE 女人呢

楓: 林管家  幫我帶佢去浴室先 然後再帶佢去我寐室

林管家: 知道  少爺  小楠小姐請

我一直跟住林管家去浴室
小楠: 林管家  我有個問題想問你呀

林管家: 小姐放心問啦

小楠: 點解 你咁很定我就係楓佢最心愛GE 女人呀

林管家突然大笑起來
林管家: 因為 少爺從來都吾會帶女生番屋企  小姐 你係第一個

我滿面驚訝  楓佢之前咁多女朋友  佢竟然一個都冇帶過番泥

林管家: 雖然小蓉小姐成日都不請自來  但係少爺就從來都吾準小蓉小姐到佢寐室  而小楠小姐你都係第一個去少爺寐室

聽到林管家講GE 野  我好開心 面上帶著萬分笑容

林管家: 小楠 小姐 到浴室啦 你自己入去沐浴更衣啦 之後我會帶你去少爺寐室

小楠: 哦  係呀林管家  你...你以後叫我做小楠啦

林管家露出和藹的笑容
林管家: 好的  小楠

小楠: 哇   連個浴室都好大好豪華
我一路浸著泡泡浴  一路諗  雖然吾知楓有冇當過我係佢女朋友  但係我可以係佢身邊 我就覺得好幸福 ^^
諗諗下訓著左 Zzzz

小楠: 死啦 太舒服訓著左  楓E+ 一定等得好吾耐煩

我穿起浴衣就馬上跟住林管家去到楓寐室

林管家: 少爺  小楠黎左啦 我出番去先啦

死啦  楓個樣顯得好吾耐煩呀

楓: 笨蛋  你係浴室搞咩搞咁耐呀 等死我啦

小楠: 對吾住呀  我吾小心訓著左呀

當我向前行一步的時候吾小心滑到跌在地上 浴衣突然鬆開

讓楓看光光了  oh my god  我咁大個女都係第一次比男生看光光咋 雖然之前我GE男朋友有要求我咁做  但係我死都吾很  E+ 竟然就咁比楓看光光  醜死人啦

楓馬上轉身 背對著我 用手傘住臉 好似吾想比我見到佢害羞的一面
楓: 笨蛋 快D 整理好衣服
     [ 我搞乜野呀 又吾係第一次見到女人GE 身體  做咩會有種尷尬GE 感覺]

當我正在整理緊自己浴衣的時候  楓一手把我拉上床上  用他高大的身驅壓住我

楓: 你泥個好色鬼  成日都要我等你咁耐

小楠: 咩好色鬼呀 我只不過係吾小心咋 我.....

楓吾準我說話  開始熱吻著我的咀唇  楓的手開始不安份到處撫摸   慢慢地把手伸進我的浴衣裡到處遊走 令我開始產生反應  楓的手漸漸在我的敏感位置撫摸著

小楠: 啊!   停呀  楓......

楓: 小楠  你係屬於我一個  我要你渴望著我的身體  渴望著我的心

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
萌月
普通會員

UID 42586
積分 156
經驗 -3
YK幣 89
帖子 34
精華 0
用戶註冊天數 4718
用戶失蹤天數 4561
性別 女仔
狀態 離線

快PO快PO快PO快PO

Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5087
用戶失蹤天數 3461
性別 女仔
狀態 離線

add oil po more plz

普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5016
用戶失蹤天數 3604
性別 女仔
狀態 離線

n[].8`

突然有人叩門
叩叩叩.........
楓: 唉  總是要係我最高潮GE 時候先泥搵我

楓的表情顯得很失望  不過救了我 呼 ~~

林管家: 少爺 小蓉小姐搵你

楓: 唉  真係難纏  同我話比佢聽  我吾係到呀

楓整一整理自己的衣服 伸手拖住我
楓: 跟我黎  我帶你換衫 之後出街

打開衣櫃 全部都係好令GE 女仔衫

楓: 你喜歡邊件  簡一件著  然後我地出街

小楠: 好令呀  就泥件啦  咁我換啦

換完出泥~~
小楠: 楓  睇下令吾令

楓看了看我  馬上轉身 臉上好像帶點紅
楓: 我地走啦  [ 好可愛 ]

走在街上  我地就成為了街上行人的目光

行人: 以....個男生好令仔  個女生又好可愛  真係襯
行人: 係喎  

sweet coffe shop

fd : 小蓉 今日做咩咁火呀  飲番杯咖啡下火

小蓉: 今日搵吾到楓  冇心情呀   平時泥個時候楓一定係屋企嫁喎  去左邊到呢

fd: 小蓉  你睇下 下面  有對男女好襯

小蓉: [驚訝] 係楓  楓點解會係到出現嫁 隔離個果女仔邊個黎嫁  (充滿憤怒)

小楠: 楓 我地係咪好怪呀 點解d 人望住我地ge

楓: 你怕羞呀  信吾信我當住佢地面前親你

小楠: 啊 !! 吾好呀  咁多人

楓二話不說停就留在街上當眾親吻我

我已經害羞到抬不起頭了

行人: 佢地當眾親吻呀  真係甜蜜

被楓溫暖的手拖著  真係好幸福   希望吾係短暫ge 幸福啦

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
註冊 2011-4-25
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
來自 [媽咪戈肚]XDD
性別 女仔
狀態 離線

十卜!十卜!真係想睇埋落去=]
快D po啦>^<

招BF:]
招人+fd;;;;;;;
萌月
普通會員

UID 42586
積分 156
經驗 -3
YK幣 89
帖子 34
精華 0
用戶註冊天數 4718
用戶失蹤天數 4561
性別 女仔
狀態 離線

PO PO PO PO

萌月
普通會員

UID 42586
積分 156
經驗 -3
YK幣 89
帖子 34
精華 0
用戶註冊天數 4718
用戶失蹤天數 4561
性別 女仔
狀態 離線

快po啦!!!等唔到啦.><
十卜你呀我!!!!

helenhui825
普通會員

UID 33188
積分 643
經驗 17
YK幣 130
帖子 279
精華 0
註冊 2010-3-6
用戶註冊天數 5136
用戶失蹤天數 3701
性別 女仔
狀態 離線

Popopopop~(plz)

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5398
用戶失蹤天數 4328
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-7-7 03:34 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #20 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
AgathaLam
普通會員

UID 32660
積分 273
經驗 -149
YK幣 133
帖子 298
精華 0
註冊 2010-1-29
用戶註冊天數 5172
用戶失蹤天數 2910
性別 女仔
狀態 離線

po po po po

普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5016
用戶失蹤天數 3604
性別 女仔
狀態 離線

n[].9`

老師: 大家早晨   今日會有一位轉校生轉黎我地班嫁

小蓉:大家好  你地可以叫我小蓉 我係特登轉過黎嫁 希望大家多多關照

我無聽錯掛 佢好似張特登黎二只字大聲D  
而且仲用好銳利GE 眼神望住我  我無記錯  
佢應該就係林管家講個果成日纏住楓ge女仔  
吾通佢特登泥向我示威

男生們: 哇,,,, 卡哇兒尼
男生們:  佢咪就係集團主席個女  好有錢嫁喎
男生們: 係咯  佢做咩特登轉校過泥呀

小蓉: 老師  我要坐係楓隔離
小蓉無理老師GE 理會就坐左係楓隔離

楓: 唉  真傷腦筋   真係難纏的女人

落堂......

落堂後小蓉馬上飛撲去楓的胸懷

楓顯出無耐的表情
楓: 你搞乜鬼呀  做咩轉校過黎呀

小蓉: 咪又係為左你  我連名校都吾讀特登轉過黎搵你嫁
        你睇下我幾愛你

小蓉: 我同大家講  我就係楓GE 未婚妻

男生們: 吓   冇希望啦  我地邊夠楓鬥

女生們: 吓 全世界都知楓同小楠係一對啦  做咩走個未婚妻出泥嫁

全場男生進入瘋狂狀態

雖然我知道楓對小蓉冇興趣 但係....睇到小蓉對楓咁熱情  我個心突然其來吾舒服   唉 離開個課室出去行下

小楠突然起身離開課室 楓見到小楠好似悶悶不樂咁  於是就跟住小楠離開課室

小蓉: 楓 你去邊呀  我又去

楓好溫柔咁抬起小蓉下巴
楓: 乖啦  聽話啦  留係到等我番泥

小蓉: 哦 知道 [ 成個人好似溶化]

小楠行去樓梯口到停落泥望出面的風景
小楠: 唉 ~~~

楓突然從後面緊緊攬實我
楓: 做咩自己一個吾出聲走出泥呀  你呷躁呀

小楠: 我......我先吾會呷你躁呀

事實上  我係呷緊楓躁  但係女人總是口不對心

楓突然把我轉過黎對住佢
楓: 望住我

小楠: 做...做咩呀
被楓銳利GE 眼神望住 搞到我成個人都好怕羞

楓: 你真係一D 都吾介意我被其他女人擁抱

小楠: 我....我....我更係吾介意 [ 我又口不對心啦]

楓: 我要懲罰你對我吾誠實

話口未完  楓又開始熱吻著我  他的舌頭又不停挑逗我
手開始到處亂摸  令我產生不自然的反應

小楠: 啊 ! 楓 ... 停呀 學校泥嫁  比人睇到就吾好

楓: 邊個叫你對我講大話  我要懲罰你

楓的動作越來越大  令我連呼吸的時間都冇

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

快po快po
好想睇埋落去丫>m<

普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5016
用戶失蹤天數 3604
性別 女仔
狀態 離線

n[].10`

上堂鐘打嚮
鈴鈴鈴............

楓: 好啦 今次我放過你  快D 去上堂

岩岩熱吻完GE 我 邊有咁快收捨心情上堂呀

原來小蓉一直係牆角的一端偷看著小楠同楓

小蓉: 可惡呀  溫小楠  我係吾會比你得逞嫁 [ 充滿仇恨]

小蓉走在小楠的面前 用著仇恨的眼神望住小楠
小蓉: 溫小楠  你跟我黎呀  我有野同你講

小楠跟住小蓉去女廁 小蓉突然狠狠地一巴打在小楠的臉

小楠: 你做咩打我呀

小蓉: 你泥個不知廉恥ge 女人  吾該你吾好再纏住楓啦
       楓只不過係當你玩具咁玩咋  玩厭左咪拋棄你咯
       你吾好當真先得啦 楓需要ge 係我呀  楓次次做愛有邊次吾係搵我嫁  我勸你都係放棄吧

小楠: 我都想放棄呀 但係.....已經太遲啦 就算楓佢當我係玩具我都冇所謂  
只要我可以留係佢身邊我咩都吾介意  因為我已經喜歡上佢
  所以  我係絕對吾會放棄  係咁啦 我上堂啦

小蓉: 你....你  

老師: 今日體育堂會打排球  所以大家要小心  吾好食波餅呀

小楠一直心不在然  一直回想番小蓉同佢講過ge 野
就算楓真係當我玩具  我都好希望可以留係楓身邊

研: 小楠 睇波

一個排球正向著小楠的胸部高速撞埋去
小楠: 啊 !! 好痛呀

岩岩掛住諗野  搞到個波飛埋泥都吾知  好痛呀

研: 小楠  你有冇事呀 痛吾痛呀

小楠: 吾痛   冇事呀  ^^ [ 苦笑 ]
小楠一直用手摸著被球撞到的地方  表情顯得好痛楚

楓行埋去小楠到 一手把小楠公主式抱去醫療室

楓: 笨蛋  下次吾好再強忍

小楠: 你點知我強忍嫁  
被楓溫柔咁抱住 好幸福呀

楓慢慢地放低小楠  然後溫柔地幫小楠除去衣服

小楠: 啊  你做咩呀  做咩要除衫呀

楓: 笨蛋  你被球打中胸部  吾除衫我點知你傷成點呀

小楠: 我...我  
可惡  我竟聽楓話乖乖地坐係到  楓好溫柔咁張我件衣服一件一件咁除落泥  雖然第二次比楓看光光  但係....我已經害羞到抬吾起頭   比楓望住我赤裸的上半身  真係好難為情

楓: 可憐  撞到腫晒
楓輕輕地撫摸著我被撞傷的胸部 溫柔地問
楓: 仲痛吾痛

我已經害羞連聲都出吾到
小楠: 小小痛

楓把我撞傷的胸用他溫柔的舌頭舔了舔  再把我被擦損的地方用舌頭舔了舔

天啊 ! 我已經害羞到臉紅耳赤 全身發熱  成個人好似被溶化了

楓: 我要用我的愛把你的傷治療

我雙手緊緊的攬實楓  
小楠: 楓  你可以 .... 親吻我嗎

楓呆呆的望住我  好似被我剛才的說話嚇到  之後楓成個人撲埋泥  把我壓在醫療室的床上
楓: 你渴望我的吻嗎  

我豪不猶疑地答

小楠: 我渴望
天啊 !  我幾時變得咁好色  竟然如此渴望楓的吻

楓好像紅著臉  表神有點害羞
楓: 你終於很對我老實

楓變得好粗狂 好饑渴  不停在我的身上熱吻  舌頭不停在我的咀裡打轉  令我的反應開始變大  楓不安份的手又開始在我的身體到處探索  他的手開始撫摸著我的敏感位置

小楠: 啊 ! 楓 .... 吾好呀 我會受吾住

楓紅著臉 害羞地說
楓: 你的表情好色  

小楠: 楓....楓你好下流  明明係你自己好色先

上堂鐘又再次打嚮......

楓整理自己的衣服   然後溫柔地幫我穿上衣服

楓: 我去上堂啦 你記住好好休息 吾好再逞強

小楠: 收到  !! ^^

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4211
性別 女仔
狀態 離線

十卜你丫!
希望你作得更多啦=]