論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ↙1oo%原創↘❤上冤家✗po埋大結局啦><快D睇啦
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
註冊 2011-4-25
用戶註冊天數 4759
用戶失蹤天數 4250
來自 [媽咪戈肚]XDD
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
↙1oo%原創↘❤上冤家✗po埋大結局啦><快D睇啦

{女}
林小冰:鍾意同李梓峯作對,係班房入面女仔最大係佢,同文晴晴係好好好好既朋友,係學校係校花
文晴晴:同林小冰係好好好既朋友,佢同林小冰1樣都係班房最大,文可俊係佢丫哥,係學校都係校花

{男}
李梓峯:鍾意同林小冰作對,係班房入面男仔佢最大,同文可俊好好好朋友,係學校係校草
文可俊:同李梓峯好好好好朋友,佢都係班房男仔入面最大,文晴晴係佢丫妹,係學校都係校草

1.點解我地時時作對?
2.點解我要愛上你?
3.點解我地要讀同1間學校?
4.點解我要咁愛你?
點解...................

最近5次評分記錄
星月`穎   2011-6-19 09:02 PM   YK幣  +4   感謝你發表了自己原創的文章

招BF:]
招人+fd;;;;;;;
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5437
用戶失蹤天數 4366
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-6-17 11:47 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #1 kAiwInG 的帖子

cm;;
期待.

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5375
用戶失蹤天數 4365
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

期待.同上`
支持原創.

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5375
用戶失蹤天數 3474
性別 女仔
狀態 離線

咁多點解點解既xD;;`

[c=12]♥
[/c=5]
samken12345
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 35875
積分 10454
經驗 1794
YK幣 1006
帖子 4485
精華 0
註冊 2010-8-19
用戶註冊天數 5009
用戶失蹤天數 2125
性別 男生
狀態 離線

點解得咁少

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4759
用戶失蹤天數 4250
性別 女仔
狀態 離線

1.同佢坐!!!!!

第1日返學

男女派又開戰啦=.=

冰:「喂!死靚仔,又黎溝我D女?未死過丫?」

峯搭嗲

峯:「係丫!我D仔名溝你D女啦!」

冰:「哎呀!邊個批準你D仔溝我D女丫!」

峯:「我!」

突然叮噹~叮嚀~

冰:「小息再同你慢慢計!」

老師入到黎

老師:「班長!」

班長:「起立!」

大家:「老師早晨!」

老師:「同學早晨丫!」

過左1陣

老師:「今日第1日,我地就調位啦^^」

大家:「下!」

老師:「係丫!大家執好野啦!出黎排隊!」

大家都執好野之後

晴就細細聲同我講就話啦

晴:「1定又係我同你坐姐^^D老師都知道我地同男仔咩事架啦!」

冰:「嗯!」

老師叫我個名

老師:「林小冰!你坐向個到!」

冰:「係!」

老師:「李梓峯!」

峯:「係!」

老師:「坐係林小冰隔離!」

峯、冰:「下!唔得!」

老師:「點解丫?」

-------待續-------

L0vE_ChI3G (粒晴)
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 43119
積分 489
經驗 58
YK幣 350
帖子 168
精華 0
註冊 2011-6-3
用戶註冊天數 4721
用戶失蹤天數 4365
來自 地球
性別 女仔
狀態 離線

期待`快D快D`

普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5375
用戶失蹤天數 4365
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

老師系唔系特登咖.xd
支持支持

想我怎樣.?
千草乂 (wingyan)
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
註冊 2010-8-30
用戶註冊天數 4998
用戶失蹤天數 3460
性別 女仔
狀態 離線

CMCCM ;]]
+油;]]]

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5437
用戶失蹤天數 4366
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-6-19 08:39 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #6 kAiwInG 的帖子

cm;;
期待.

星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4847
用戶失蹤天數 3774
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

支持原創;
吾錯咁bor;
加油繼續作; 期待中*v*

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4759
用戶失蹤天數 4250
性別 女仔
狀態 離線

2.唔受喎

老師:「點解唔得?」

冰、峯:「因為唔得><」

老師:「唔會既,大家都係同學姐=.=」

冰:「同學?唔係囉><如果我同佢係同學既話,我寧願死!」

老師:「洗唔洗咁大獲丫-,-」

冰:「洗!」

老師:「唔好咁啦!坐1排姐!好快會調返架啦!」

冰、峯:「車!」

到左小息,男女派又開戰丫啦=.=

冰:「喂!李梓峯!」

峯:「咩丫?」

冰:「叫你D仔咪再溝我D女啦!」

峯:「我D仔死都要溝丫!點丫?溝埋你都得丫!話事話受唔受姐?」

冰:「唔受丫!」(面紅)

峯:「咁你又面紅?」

冰:「冇丫!」

叮噹~叮噹~

----------待續----------

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5437
用戶失蹤天數 4366
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-6-20 06:49 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #12 kAiwInG 的帖子

Cmcm;;
期待.

千草乂 (wingyan)
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
註冊 2010-8-30
用戶註冊天數 4998
用戶失蹤天數 3460
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #12 kAiwInG 的帖子

CMCM;
+油;
快D UP

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass
普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5375
用戶失蹤天數 4365
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

面紅啦
加油加油.支持您

想我怎樣.?