論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ...........
Nicole妹
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 13370
積分 4522
經驗 1057
YK幣 4602
帖子 1183
精華 0
註冊 2008-7-8
用戶註冊天數 5762
用戶失蹤天數 1306
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
...........

琴日同<3人嘈,,,,,
講哂絕交咁,,,,,
今日全日都冇理過佢,,,,
點知佢無啦啦同我講
"其實我鍾意左你..."
當時超high,,,,
不過啱啱又嘈,,,,,,
點算呀家陣?!?!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
折翼乂天使 (淇')
普通會員

在線王勳章  
UID 41219
積分 673
經驗 81
YK幣 282
帖子 227
精華 0
註冊 2011-3-10
用戶註冊天數 4787
用戶失蹤天數 1421
來自 H.K.
性別 男生
狀態 離線

感你對他有冇感覺先?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4972
用戶失蹤天數 611
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 Nicole妹 的帖子

你同佢講
其實我系擔心你先會咁緊張你,,你明吾明

Nicole妹
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 13370
積分 4522
經驗 1057
YK幣 4602
帖子 1183
精華 0
註冊 2008-7-8
用戶註冊天數 5762
用戶失蹤天數 1306
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #2的帖子

當然啦~

回覆 #3 小狗x托柒 的帖子
THX!!

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5354
用戶失蹤天數 496
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

着緊對方才會嗌交

希望你明白

Nicole妹
普通會員

UID 13370
積分 4522
經驗 1057
YK幣 4602
帖子 1183
精華 0
註冊 2008-7-8
用戶註冊天數 5762
用戶失蹤天數 1306
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 啊BeN 的帖子

我明嘅....
依家我都5知點算...

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4972
用戶失蹤天數 611
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 Nicole妹 的帖子

直接o的
主動話佢知你系鍾意佢

Nicole妹
普通會員

UID 13370
積分 4522
經驗 1057
YK幣 4602
帖子 1183
精華 0
註冊 2008-7-8
用戶註冊天數 5762
用戶失蹤天數 1306
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #7 小狗x托柒 的帖子

佢不嬲知我<3佢架

superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5357
用戶失蹤天數 4347
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

我發現男仔真系壹種好難明白嘅生物`
我條仔.成日講分分分.
我話冇所謂.
跟住佢就話.咁分囖`

後尾問番.
佢話系想試下我.
我自己就認為.你講得出口`系已經有依個諗法啦.咁其實我講乜都冇用`
(上面純屬發洩. 不囍勿看)
我諗你<3人.系鐘意你嘅`
只不過可能系被動咗d.
有時忍下.可能壹天都光曬`
兩個人壹齊.就要互相包容.忍讓嘅啦xd

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4972
用戶失蹤天數 611
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 Nicole妹 的帖子

咁你咪問佢,,
你想吾想同我一齊??
你條囝根本就對厭左你- -
邊有人會拎分手黎試人,,
明顯對厭左先會有o的咁o既諗法,,
======================
話說,,,
搵一條會包容條囝/錫條囝o既女,,我搵左成三年都仲未搵到,,

普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5357
用戶失蹤天數 4347
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #10 小狗x托柒 的帖子

我都系咁認為.
所以我地分咗啦xd

想我怎樣.?
Nicole妹
普通會員

UID 13370
積分 4522
經驗 1057
YK幣 4602
帖子 1183
精華 0
註冊 2008-7-8
用戶註冊天數 5762
用戶失蹤天數 1306
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #10 小狗x托柒 的帖子

我淆底...
邊有人會講得出口?

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4972
用戶失蹤天數 611
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 superstarbo 的帖子

good idea
如果乜都驚
大個出黎想做咩??
俗語有話
要愛就要拼!!!

普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5357
用戶失蹤天數 4347
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #12 Nicole妹 的帖子

如果你真系愛佢嘅.
你會講得出.因為你可以為佢做任何野`

最近5次評分記錄
小狗x托柒   2011-5-30 08:19 PM   YK幣  +20   讚好

想我怎樣.?
Nicole妹
普通會員

UID 13370
積分 4522
經驗 1057
YK幣 4602
帖子 1183
精華 0
註冊 2008-7-8
用戶註冊天數 5762
用戶失蹤天數 1306
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #13 小狗x托柒&#14 superstarbo的帖子

好啦,,我決定左同佢講!!!!!!!

不過,,,,
真係好難講出口