論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 唉,我而家面對既煩惱...唔知你地睇唔睇得明
天上的戀人
普通會員

UID 21060
積分 2115
經驗 888
YK幣 3266
帖子 1811
精華 0
註冊 2008-12-26
用戶註冊天數 5611
用戶失蹤天數 1557
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
唉,我而家面對既煩惱...唔知你地睇唔睇得明

我到底在想什麼?

我不知道。

對著這兩個人,我只能無奈嘆氣。

問我發生什麼事了,

唉,不想答啊.......

他是我的最愛(也許吧,因為我比較愛我媽=]),

他是我的知已(也許吧,因為我覺得文詩比他更像我的知已...xd),

兩個都喜歡我嗎?

那我該怎麼做才好,

我知道,你們對我都有不一樣的感情,

可是我喜歡的只有一個.......

難道要我都放棄嗎?

我不想受傷害,

我不想傷害他。

天啊,告訴我,

我、該、怎、樣、做──

唉唉唉,他現在怎麼了呢?

朋友們都替我跟他講清楚了,

雖然他口裡說著沒有生氣,

可是我哪知道他真正在想什麼?

真的沒有難過的話,

那就好......

就在剛才,他在QQ上跟我說,叫我放棄這段感情,即是要放棄他......
他還說:你要記住   我愛你
天啊,我看到這裡,眼淚就一湧而出了......
他說這是對我們三個最好的方法,
對,我愛你,不過,我相信你。

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4849
用戶失蹤天數 3776
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

我記得;
係你戈個佢原來都鐘意你戈個0v0

其實吾好諗咁多啦;
鐘意邊個咪係邊個囉;
愛情入面總會受傷; ((我都成日比人hurt啦-v-

你知吾知啊;
要搵到一個自己愛嘅; 又愛自己嘅;
係好難嫁(!)

呢個世界好多人;
都有過好多好愛但係吾愛自己嘅;
又有自己吾愛但係好愛自己嘅;
但係要搵到一個; 自己又愛; 又愛你嘅;
係好難嫁(!)

同佢一齊啦;
同另一個講清楚啦;
如果佢係真係愛你嘅;
會祝賀你嘅; ((雖然我試過; 係好難嘅-,-

anyway; 樓主加油;)

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
天上的戀人
普通會員

UID 21060
積分 2115
經驗 888
YK幣 3266
帖子 1811
精華 0
註冊 2008-12-26
用戶註冊天數 5611
用戶失蹤天數 1557
性別 女仔
狀態 離線

多謝你,竟然記得我....

好啦,我一定會加油

星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4849
用戶失蹤天數 3776
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #3 天上的戀人 的帖子

我啲記性算okay;
更何況係愛情區呢度呢啲;
個個po都睇過諗過XDD

樓主加油;)

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)