論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 唉,大家載過幾多次綠帽?  (單選) [參與投票的會員]
1.無~(無拍拖/拍拖神人專用)
  20 (58.82%)
2. 1-2次(你好野...)
  5 (14.71%)
3.3-5次(你真苦xD)
  2 (5.88%)
4.6-10次(囧)
  0 (0.00%)
5.多過10次
  0 (0.00%)
6.日日都載(陰公!)
  2 (5.88%)
7.睇答案(死野=])
  5 (14.71%)

標題: 唉,大家載過幾多次綠帽?
ryanip0717
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章  
UID 30819
積分 781
經驗 110
YK幣 753
帖子 518
精華 0
註冊 2009-10-26
用戶註冊天數 5305
用戶失蹤天數 4465
來自 地球入邊既亞洲入邊既中國入 ...
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
唉,大家載過幾多次綠帽?

如題...大家載過幾多次綠帽?
我日日都載緊...
話說
我係學校有拍拖既
咁我同個男同學好friend,我女朋友都同佢幾熟,咁我都唔介意啦
但係,自從我個fd轉位泥我側邊之後(我女朋友坐我右邊)
佢就日日都同我女朋友傾得好埋(未算勁)
仲要玩得好開心,我呢?坐以待斃,就手旁觀,乜都做唔到,我想同我女朋友講,佢就嬲
之後我只好忍,日日都係咁忍,我就日日都咁傷心
咁你地又點呢?_?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
K-ON柴可夫CK!
版主
斑竹一名

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 39226
積分 27251
經驗 6100
YK幣 28984
帖子 8238
精華 0
註冊 2010-12-26
用戶註冊天數 4879
用戶失蹤天數 2993
性別 男生
狀態 離線

我之前都系~
我FD鐘意我girl  FD~    成日一起玩~
我既girl FD鐘意我既~         但唔同我傾心事~同我good  FD傾~
後來絕交~4個月冇講過一句話~
我既girl  FD就繼續同我玩...我好傷心~
後來同girl分手~我都唔想再拍拖~
girl分手後~   她拍左2次拖~   剛剛又散左~
我笑左

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
ryanip0717
普通會員

UID 30819
積分 781
經驗 110
YK幣 753
帖子 518
精華 0
用戶註冊天數 5305
用戶失蹤天數 4465
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 K-ON柴可夫CK! 於 2011-4-2 09:50 PM 發表。 
我之前都系~
我FD鐘意我girl  FD~    成日一起玩~
我既girl FD鐘意我既~         但唔同我傾心事~同我good  FD傾~
後來絕交~4個月冇講過一句話~
我既girl  FD就繼續同我玩...我好傷心~
後來同girl分手~我都 ...

你都算好呀....我載左2年喇....

K-ON柴可夫CK!
版主
斑竹一名

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 39226
積分 27251
經驗 6100
YK幣 28984
帖子 8238
精華 0
用戶註冊天數 4879
用戶失蹤天數 2993
性別 男生
狀態 離線

我拍左一年拖~
應該甴一開始就系甘?~

ryanip0717
普通會員

UID 30819
積分 781
經驗 110
YK幣 753
帖子 518
精華 0
用戶註冊天數 5305
用戶失蹤天數 4465
性別 男生
狀態 離線

拍左2年拖,2年都同女朋友and FD同班,載足2年= =

K-ON柴可夫CK!
版主
斑竹一名

UID 39226
積分 27251
經驗 6100
YK幣 28984
帖子 8238
精華 0
用戶註冊天數 4879
用戶失蹤天數 2993
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 ryanip0717 的帖子

看來我唔夠你勁~
我心已淡

linqihao1 (無聊人)
普通會員
此會員被禁言了

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40154
積分 2670
經驗 153
YK幣 811
帖子 526
精華 0
註冊 2011-1-29
用戶註冊天數 4845
用戶失蹤天數 3836
來自 地球的某一方
性別 男生
狀態 離線

我投傳說中既第1

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5371
用戶失蹤天數 514
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

自從我收到一頂之后我就開始做比人個個

FeiFei
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 37381
積分 17592
經驗 5725
YK幣 16479
帖子 4964
精華 0
註冊 2010-10-19
用戶註冊天數 4947
用戶失蹤天數 3502
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

我就係傳說中果個神人,因為我未戴過綠帽,我亦都未過綠帽

好想回到以前那單純、天真的時光
十分懷念以前的日子啊~~~ :)
「會不會 有一天 時間真的能倒退」
小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4989
用戶失蹤天數 628
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 啊BeN 的帖子

自從我收左四對之後
我都一直都收緊

kennylo9966
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4842
用戶失蹤天數 334
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

我冇..不過我唔係傳說中既神人

violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4989
用戶失蹤天數 3259
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

無載過xD好彩

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 1307
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

載綠帽冇問題,戴綠帽先有問題吧

BN202020
普通會員

UID 42880
積分 335
經驗 135
YK幣 242
帖子 279
精華 0
註冊 2011-5-9
用戶註冊天數 4745
用戶失蹤天數 4004
來自 台灣
性別 男生
狀態 離線

我也沒戴選1神人用

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5959
用戶失蹤天數 1349
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

一次....!真係悲哀...!

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!