論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [100%原創]★有緣無份 注定擦身而過(?) [2/4 Game 8.2已post-v-]
楓喵
初級會員

UID 40356
積分 68
經驗 0
YK幣 117
帖子 7
精華 0
註冊 2011-2-6
用戶註冊天數 4833
用戶失蹤天數 4727
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
來cm了~~ =w=

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5121
用戶失蹤天數 3495
性別 女仔
狀態 離線

add oil sup

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
★夜影、 (`★RuKi;))
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
註冊 2011-1-20
用戶註冊天數 4850
用戶失蹤天數 4775
來自 DaRkness<3
性別 女仔
狀態 離線

樓主依排都未必更到文..
因為佢唔舒服+要考試...掛post..

*◆-]]當初我很堅強地對你說我不會哭×◆`*但最終也哭了|■*×
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4843
用戶失蹤天數 3769
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #48 ★夜影、 的帖子

cm;)
樓主點啊?? 吾舒服(?!)
take care啊~!!;(
考試加油啊~!!
我會一直等樓主繼續po嫁~
SUP;)

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5955
用戶失蹤天數 1345
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

唔怪知得停左係度啦.

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
WaI=]
初級會員

UID 33254
積分 96
經驗 3
YK幣 124
帖子 21
精華 0
註冊 2010-3-10
用戶註冊天數 5166
用戶失蹤天數 4633
性別 女仔
狀態 離線

+卜+卜;]
唔錯唔錯-v-!

♥我一直都在等你!
♥I've had a great life because I've got you are a real friend.
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4850
用戶失蹤天數 4775
性別 女仔
狀態 離線

GamE 7;)新(?)開始.

[新學校;D]
miz;今日我地學校有3個轉校生黎左.
男a;男定女呀
miz;3個都係女.
男a;靚女定豬排?
miz;.....妳地3個入黎啦.
wing;[c00l]係既.
男a.b.c.d.e;哇 好靚女=0=
女a.b.c.d;好撚靚咩-_-
miz;你地自我介紹先啦.
wing;[c00l]叫我呀wing得啦.
米米;我係米米-)
舞;[c00l]我叫呀舞.
miz;甘你地坐係第3行最後個排個3個連位啦
wing;嗯.
---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------
wing;好鬼悶呀頂
米米;唉-_-係個間學校1早教哂依家又黎多次
舞;[訓左]zzzzzzz
miz;xx舞!
舞;[c00l]咩料?
miz;你訓得甘'諗'你黎答依條數.
女e.f.g;抵死啦 上堂訓覺
舞;哦-,-[勁快寫哂]
miz;....岩哂....
舞;甘我可以訓啦?
miz;[無言]
舞;甘我返入去先
---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------
無驚無險又到食飯;p
x;點解依個女仔.甘熟面口...?
y;希呀.你見到邊個姐[發姣]
希;[心]點解明明睇落係同一個人 點解佢會靚左甘多...?
wing;今日食咩好0.0
米米;格離班個個靚仔話約我地去食呀*v*
舞;去囉去囉
wing;是但.
格離班-v-
米米;唔該我想搵呀樂`
新人物; 樂  16碎 算靚仔.  
樂;哇 靚女.甘準時呀xd"
米米;係呀; 介紹您識; 依個係呀wing.依個係呀舞.
wing+舞;[c00l]嗯.
聽日po=]

*◆-]]當初我很堅強地對你說我不會哭×◆`*但最終也哭了|■*×
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4843
用戶失蹤天數 3769
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

終於都po啦~!!*v*
btw wing轉咗校;(
阿風好慘吾係講笑;(

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5955
用戶失蹤天數 1345
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

哈哈...繼續加油.
好正=]

我沒有說謊 我何必說謊
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4850
用戶失蹤天數 4775
性別 女仔
狀態 離線

GamE 8.1;)暗湧.

格離班-v-
樂;同妳地介紹.依個係希.仲有依個係影
希+影;halo.
wing;嗯.
舞;[c00l] hi
米米;[點解個男仔甘熟面口;?]
希;想食咩.?
wing+舞;是但.
樂;甘不如M記
就係甘是是但但甘攪掂左個lunch.
wing;[細聲]好撚悶呀 不如走堂 唔想上
舞;其實我都係
米米;好呀0.0 去行街囉(:
舞;我地唔返去上堂啦 你地返去啦.
影;點解.
wing;唔想返去咪走堂行街囉 反正冇人理.
樂;妳地真係唔返去? lunch之後有戲睇b0
米米;咩戲.
樂;返去咪知.
結果都係返左學校
x;樂哥!
樂;咩料-,-
x;有人黎左...仲帶左好大班人黎.[淆-ing]
樂;下 甘好玩a_a
希;下.攪乜又有班甘得閒既人黎?
影;佢地今次搵邊個.
x;佢地話.黎搵..影少你.
影;今次又咩事
x;有條友話要搵你話你知咩事
影;條友叫乜名
x;佢叫自己做龍少...
影;哦 得啦' 去埋個廁所就落去.
希+樂;喂等埋.
聽日再po XD

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5432
用戶失蹤天數 4362
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-3-15 10:46 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk

QUOTE:
原帖由 ★夜影、 於 2011-3-15 22:32 發表。 
格離班-v-
樂;同妳地介紹.依個係希.仲有依個係影
希+影;halo.
wing;嗯.
舞; hi
米米;
希;想食咩.?
wing+舞;是但.
樂;甘不如M記
就係甘是是但但甘攪掂左個lunch.
---------------------------------我 ...

cM;D加油
繼續p0st`-

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
楓喵
初級會員

UID 40356
積分 68
經驗 0
YK幣 117
帖子 7
精華 0
註冊 2011-2-6
用戶註冊天數 4833
用戶失蹤天數 4727
性別 女仔
狀態 離線

快更新吧=~=

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5955
用戶失蹤天數 1345
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

咁耐都未更新ge=[

我沒有說謊 我何必說謊
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4850
用戶失蹤天數 4775
性別 女仔
狀態 離線

GamE 8.2;)旋渦.

學校;
影就落左地下.
好多人拎哂野等打-_-
3對20當然難打`
最後都係影佢地贏...有冇事?
當然冇啦
---------------------------------我係靚仔分隔線A____A--------------------------
無驚無險* 終於放學.
wing;真係無聊.叫我地返學校就為左睇場甘既無聊野-_-
舞;但係你唔覺得間唔中有d甘既野睇下都唔錯既咩0.0
米米;我就覺得冇乜野 明知實贏-_-
wing;你唔使搵你個健咩0.0
米米;[臉紅;$]要呀.但係...
wing;但係咩-_-
米米;我唔想搵佢住-3-
wing;點解-.-
米米;因為我地可以SMS架ma* 唔見有咩所謂姐-3-.
       何況我都想同你地1齊;$
舞;哈哈xd 米米你真係得意-3-
wing;但係你記得都要間唔中搵下佢. 唔係佢搵第2個就唔好;(
米米;甘又係-3-...
某公園
wing;真係超爽-v-好耐冇打過秋千-3-
舞;睇下你..成個細路女甘-v-
米米;咪係囉-3-[話人個陣自己都打緊]
舞望住佢地2個. 搵返個個.
以前既自己..唔會勾心鬥角.
仍然真心甘對侍身邊每個人既舞.

舞;我又要打=v=[坐左係第3個秋千度]
wing;你打極都甘矮架.傻婆=]
米米;哈哈
舞;甘我第1次打ja-3- 你地仲想點-3-.
wing;下.你真係第1次打?
米米;唔怪得之前問你有冇打過秋千你都話冇啦-3-.
wing;唔緊要啦=] 唔識既我教你啦=]
就係甘 佢地放學就係個公園度玩左好耐-)
仲傾左好多野.對大家既認識又多左=]
wing亦都明白.有D野過去左就過左
1直對佢既執著.係時候都要告一段落.
---------------------------------我係靚仔分隔線A____A--------------------------
樂個邊
樂;喂..
希;咩料啊-___-
影;你睇下佢個樣先啦-,-
[樂個樣有少少痴痴呆呆XD]
影;[細聲]又唔知鐘意左邊個啦.不過佢都收埋得幾好b0.
希;係架~識左佢甘耐仲唔知佢點咩
樂;我呢...鐘意左呀wing..
希;其實我都鐘意左舞-_-
影;[c00l]下-_-
希;你呢 冇鐘意佢地3個其中一個-_-?
影;冇囉-_-.
希;真係冇?唔好呃我地b0.
影;真係冇呀!
風個邊
風;佢真係就甘就轉左校..仲要唔講..
健;我幫你問過米米佢啦..
風;甘佢話邊間呀?
健;佢冇話我知.因為係佢姊妹.佢唔想就甘就話你知
    可能佢之後會返黎.仲諗通左呢=]
風;你甘講都有你既道理.但係我真係好掛住佢;(
健;甘你就set個時間俾自己啦=]
風;set黎做咩-3-
健;set個時間 俾自己冷靜.等你自己諗清楚
   你到底係咪真係愛佢.定只係鐘意.
   鐘意同愛之間係唔同...唔好將鐘意當做愛.
風;多謝你.真係我既好兄弟=]
星期3 post=]

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5955
用戶失蹤天數 1345
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

哈哈...好正...^V^
加油呀!

我沒有說謊 我何必說謊