論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [分享]你地一次贏得最驚險的經歷?
~肥諾~ (*~小諾)
VIP會員
心靈受創者

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 330
積分 2727
經驗 901
YK幣 865
帖子 660
精華 4
註冊 2006-11-15
用戶註冊天數 6378
用戶失蹤天數 2974
來自 = .=?
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
[分享]你地一次贏得最驚險的經歷?

你地有冇試過
有時對戰非常驚險, 對手超強
不過最後又好僥倖贏左?
--------------------------------------
我岩岩玩左一場
玩到後面, 敵方只係淨番一隻地死EW(30%血, 開左技二)
不過我方都只得番我(A沙, 約有70%血, 冇必冇技)同一隻仲有2命既鯊魚鋼琴.....啊不! 是鋼球才對
由於我唔識手動瞄準, 所以打算交比隻鋼球搞....
點知鋼球2命都比地死EW秒殺.... (本來想補槍, 不過我的命中率<2% )

而家既情況變成
我(a沙漠, 70%血, 冇必冇技) vs 敵人(地死EW, 15%血, 開左技一, 技二)
我真係冇辦法喇- -
想趁佢現形既時候射佢, 不過又射唔中- -
於是就不停走.....避開佢攻擊
點知唔覺意走左去地圖角落, 比後追既地死EW用豆豆削左好多血!
果時突然見到畫面出現倒數計時!
我見時間只餘幾秒, 決定咬緊牙關再走! 衝去掩體避子彈!
最後......

時間完結時, 我的血已經少到睇唔到.....不過都係冇死到!
結果, 因為我方團體的血條比敵方多.....所以我地贏左......

完場之後驚左好耐- -
----------------------------------
你地又有冇D類似既經歷呢XD

最近5次評分記錄
仁傑   2010-8-5 08:10 PM   YK幣  +5   感謝你發表了自己原創的文章!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4036
性別 男生
狀態 離線

玩c機場
我用龜修
打到最後我有2條命但係d隊友死哂
對面有1隻爆血ge 105達加
好小心咁打打下打死左佢

我用龜修好少打死人- -..
更何況得番我1個..

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5144
用戶失蹤天數 315
性別 男生
狀態 離線

有一次正係得番我我有突擊- -跟住我有sp跟住對方又有2個人每人有2條命我滿hp正番我一個
跟住對方用神盾and死神(B Rank)跟住我首先屈神盾跟住打爆左佢2條命正番我同死神一個打跟住我正番50%hp到跟住打到佢第一次正番30%hp跟住佢後尾佢打我正番15%hp跟住後咩屈番佢就win左

`乜囧. (狩魔獵人-天授者)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 4085
來自 充滿靈氣之都-聖塤坑
性別 男生
狀態 離線

我有幾次- -咁應該點0.0
=============================
1.FAZZ
有次同趙佬(同組)玩艦戰(3v3)
最後剩番我(FAZZ,70%血)同3個敵人(一個有兩命,兩個有1命)
敵人陣營:
Kryios(40%-50%血)
WZC(滿血)
量產卡碧(滿血)
紅豬(70%血)

個Kryios怕左我(唔知點解) 唔敢行上黎斬我- -
我就藏係掩體後面 用甩彈屈死隻WZC同紅豬
之後Kyrios終於鼓起勇氣 飛過黎斬我- -
我就跳起身用1武及2武 打到佢20-30%血就放大
佢死左
之後隻量卡放浮比我- -
我見到得番佢 而我仲有30-40%血
所以沖過去射佢- -
最後贏左

================================
2.Re-Gz(BWS)
自己玩4v4死亡
最後得番我(80%血)、2個敵軍
敵人陣營:
B死神(50-60%血)
BR重武裝(50-60%血)

當我重生果陣 見到部br重武裝
就用1同2武打佢
之後死神沖過黎斬我
我又用1武打佢
最後佢斬到我
我得番50-60%血
之後我避死神
又見到重武裝射我- -
我就用2武射低佢
之後突然見到死神係我右邊- -
佢得番20-30%血
我就爆甲
用3武屈佢
最後佢死左
時間剩番半分鐘- -
最後我就立即飛過去
本來想用2武打br重武裝
但佢係咁避我
我又比佢d甩彈射中
得番5-10%血- -
最後我用3武的爆風打死左部br重武裝
時間最後得番15秒度(好似)
咁就贏左- -