論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-2 18:36 發表。 

lovetan
絲打你登高名係咩

你入到去個貼圖區就真相大白啦
聽聞官方店開幕好似有妹子去(唔知係唔係
你今日做咩唔去

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-2 06:38 PM 發表。 

你入到去個貼圖區就真相大白啦
聽聞官方店開幕好似有妹子去(唔知係唔係
你今日做咩唔去

冇人同我去- -..
我留守係登高算啦 (雖然冇乜留守到

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-2 18:40 發表。 

冇人同我去- -..
我留守係登高算啦 (雖然冇乜留守到

同埋我一齊阿嘛- -
我個fd想識你
我地又唔識講日文..同後面班人搭唔到嗲

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-2 06:43 PM 發表。 

同埋我一齊阿嘛- -
我個fd想識你
我地又唔識講日文..同後面班人搭唔到嗲

我怕醜

咁又係

知你係邊個啦
其實你係咪一早知某個人係我

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-2 18:45 發表。 

我怕醜

咁又係

知你係邊個啦
其實你係咪一早知某個人係我

佢好有興趣想知你點解鐘意sayaka

一睇就知邊個係你

其實我有諗住改名- -..但係本命系列都比人改哂- -

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-2 06:49 PM 發表。 

佢好有興趣想知你點解鐘意sayaka

一睇就知邊個係你

其實我有諗住改名- -..但係本命系列都比人改哂- -

鐘意佢果種氣質掛
同埋我只係鐘意睇佢d片

sae醬果個有人改咩- -?

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-2 18:51 發表。 

鐘意佢果種氣質掛
同埋我只係鐘意睇佢d片

sae醬果個有人改咩- -?

肌肉型男

有阿- -

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-2 06:53 PM 發表。 

肌肉型男

有阿- -

不要再說了

係咩-.-?
btw 我都想改個akb名..

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-2 18:54 發表。 

不要再說了

係咩-.-?
btw 我都想改個akb名..

你追追下po就會見到
amina又有..atsu又有..sae又有..
都唔知改咩好...

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-2 06:59 PM 發表。 

你追追下po就會見到
amina又有..atsu又有..sae又有..
都唔知改咩好...

我之前見過sayaka都有

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-2 19:01 發表。 

我之前見過sayaka都有

改左啦我
估下我係邊個(我未回

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-2 07:02 PM 發表。 

改左啦我
估下我係邊個(我未回

係囉你未回我點知
死啦我都想改..

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-2 19:05 發表。 

係囉你未回我點知
死啦我都想改..

但係又想用返舊個個名- -...

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4002
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-2 07:09 PM 發表。 

但係又想用返舊個個名- -...

你改左咩名?

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2904
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-2 19:10 發表。 

你改左咩名?

用返舊名