論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-4 17:06 發表。 

話說好熱-.-..

amina
發生左d咩事

係囉

咁就收返2百幾蚊
係 所以先過黎鋪頭

amina
u壇有人話hk飯冇叫wota.call.mix個d
話佢地個d叫哂
btw,我個時係最前 我叫左overture個d(除左我好似冇人識叫(我唔知係我聽唔到定咩(唔係跟住個dj講個d
呢個我都算...因為我都唔係好識呢個..但係我至小有叫個tiger,fire,......,ja jaa同第2段頭幾個字出黎(我唔明個大陸仔做咩亂發脾4
call個部分我聽到好多香港人都有叫(反而個日本佬冇叫(佢好似係7壯士之一
我唔知佢係唔係個時拎唔到個靚位係到嘈
btw,事情已ko~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-4 05:15 PM 發表。 

咁就收返2百幾蚊
係 所以先過黎鋪頭

amina
u壇有人話hk飯冇叫wota.call.mix個d
話佢地個d叫哂
btw,我個時係最前 我叫左overture個d(除左我好似冇人識叫(我唔知係我聽唔到定咩(唔係跟 ...

發咩牌氣ja
想叫到點阿

btw 個日本仔咁勁ga?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-4 17:18 發表。 

發咩牌氣ja
想叫到點阿

btw 個日本仔咁勁ga?

我點知佢
以我所知大部分聲都係香港人叫

我開頭都唔知
唔記得上邊個網先知
btw,佢真人好靚仔日本仔係唔同d 又唔會話好矮

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-4 05:28 PM 發表。 

我點知佢
以我所知大部分聲都係香港人叫

我開頭都唔知
唔記得上邊個網先知
btw,佢真人好靚仔日本仔係唔同d 又唔會話好矮

咁都比你知到?
?係囉日本仔唔知點解係靚仔d

小林香菜係中間 (moeno黎

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-4 17:43 發表。 

咁都比你知到?
?係囉日本仔唔知點解係靚仔d

小林香菜係中間 (moeno黎

好似係登高
日本仔有3類:1.靚仔 2.有錢 3.唔靚仔但係識打扮

第一眼望係萌乃第2眼係小林:em35:

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-4 05:52 PM 發表。 

好似係登高
日本仔有3類:1.靚仔 2.有錢 3.唔靚仔但係識打扮

第一眼望係萌乃第2眼係小林

?
你又好似岩bo

我第1眼係小林,第2眼都係小林,第3眼先變番做萌乃

岩岩睇完akb to xx ep1
唔知搵咪醬同tomo~mi黎做咩

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-4 18:17 發表。 

?
你又好似岩bo

我第1眼係小林,第2眼都係小林,第3眼先變番做萌乃

岩岩睇完akb to xx ep1
唔知搵咪醬同tomo~mi黎做咩

以前我覺得小森同小林好似樣而家要講係小林同萌乃好似樣

個幾個女仔入nmb定akb呢...
我幾鐘意短頭髮個個(做餐廳個個

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-4 06:20 PM 發表。 

以前我覺得小森同小林好似樣而家要講係小林同萌乃好似樣

個幾個女仔入nmb定akb呢...
我幾鐘意短頭髮個個(做餐廳個個

我覺得係nmb
我鐘意tomochin果個

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-4 18:22 發表。 

我覺得係nmb
我鐘意tomochin果個

又要支持多隊
tomochin個個都okay..不過我寧願佢推細d個個..
廢時入左冇耐就要畢業

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-4 06:24 PM 發表。 

又要支持多隊
tomochin個個都okay..不過我寧願佢推細d個個..
廢時入左冇耐就要畢業

咁又係
話說女王係咁食野

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-4 18:41 發表。 

咁又係
話說女王係咁食野

d人成日係隊野未紅之前畢業我覺得好唔抵
佢好hea

話說經過前日之後...我決定的起心肝去學日文

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-4 06:44 PM 發表。 

d人成日係隊野未紅之前畢業我覺得好唔抵
佢好hea

話說經過前日之後...我決定的起心肝去學日文

係囉
maimai

發生左咩事

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-4 18:45 發表。 

係囉
maimai

發生左咩事

我發覺都幾多人鐘意maimai

我見好多人都識日文自己50音都未識哂
覺得自己好冇用 而家都係要靠人翻譯 我想自己能力玩日文game

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-4 06:49 PM 發表。 

我發覺都幾多人鐘意maimai

我見好多人都識日文自己50音都未識哂
覺得自己好冇用 而家都係要靠人翻譯 我想自己能力玩日文game

係囉
不過maimai係唔錯..

放心呢度有個人同你一樣

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-4 18:51 發表。 

係囉
不過maimai係唔錯..

放心呢度有個人同你一樣

不過我覺得還好

仲有去日本首要條件就係識日文
聽到d人識日文就酸哂
我有個fd pass左1級啦(好似係)