論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ☆佐藤步's banner 2 by siulong (請投票
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6083
用戶失蹤天數 4070
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
☆佐藤步's banner 2 by siulong (請投票

整到去40個啦wo (拍手 (冷場
多謝哂大家ge支持 ~

btw,你地一陣用投票紙係20張裡面投個最好啦xd (聽日6:00 pm停止投票ga啦

☆佐藤步's banner by siulong
http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=53532

21) 睇教學整幻風x1 呢個我覺得唔錯xd

22) 睇教學整幻風x2 呢個教學真係偉大 (哈

23) 睇教學整幻風x3 睇番其實麻麻

24) 唔明點解我要整到左右唔一致本來好令ga

25) 呢個字型差左d,幾鐘意個調色

26) 呢個怪怪地~ (哈

27) 第1次用菲林~個調色好似出得濟~

28) 呢個係用黎做kana fc個教學示範xd

29) mix ban~ 睇番ge話我覺得太暗

30) 呢個ban睇番點解好似得好少野咁ge

31) 筆記唔錯唔錯~

32) 第1次咁整~ 記得有好多人比s (多謝哂

33) 好colourful其實呢個我幾鐘意~

34) 用黎比賽的說 呢個真係比左好多心機黎整

35) 睇番呢個真係好怪

36) 呢個唔錯xd不過唔要中間ge小步真係好d

37) 一般啦呢個~ 整緊果時我係省電mode

38) 呢個hea下hea下整到出黎其實都係素材好

39) 幾鐘意呢個圖入面ge小步好可愛

40) 透明風失敗

---------------投票紙---------------
我個名:
投邊個: (填上number)
---------------投票紙---------------

請留cm thz

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6332
用戶失蹤天數 3895
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

我個名: wingyan
投邊個:  32

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6083
用戶失蹤天數 4070
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-7-26 03:10 PM 發表。 
我個名: wingyan
投邊個:  32

32真係咁好咩

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5417
用戶失蹤天數 4009
性別 女仔
狀態 離線

我個名:我個ac囉,睇唔到咩
投邊個: 32!32!32!32!32!32!32!32!(我好似跑緊馬
---------------投票紙--------------

比足飛屎你啦下

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6083
用戶失蹤天數 4070
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2010-7-26 03:11 PM 發表。 
我個名:我個ac囉,睇唔到咩
投邊個: 32!32!32!32!32!32!32!32!(我好似跑緊馬
---------------投票紙--------------

比足飛屎你啦下

又32
ok唔_該哂

VIP會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5417
用戶失蹤天數 4009
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-26 03:12 PM 發表。 

又32
ok唔_該哂

你而家好有FACE啦

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6083
用戶失蹤天數 4070
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2010-7-26 03:15 PM 發表。 

你而家好有FACE啦

係阿唔該哂

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5417
用戶失蹤天數 4009
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-26 03:18 PM 發表。 

係阿唔該哂

我發覺我真係好好人屎

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6083
用戶失蹤天數 4070
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2010-7-26 04:12 PM 發表。 

我發覺我真係好好人屎

唔覺

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5417
用戶失蹤天數 4009
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-26 04:14 PM 發表。 

唔覺

我覺
小心比人扣

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6083
用戶失蹤天數 4070
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2010-7-26 04:30 PM 發表。 

我覺
小心比人扣

算啦
唔知我幾時會整到去100個小步ban

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5417
用戶失蹤天數 4009
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-26 05:11 PM 發表。 

算啦
唔知我幾時會整到去100個小步ban

你整左幾多個先而家.

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6083
用戶失蹤天數 4070
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2010-7-26 05:12 PM 發表。 

你整左幾多個先而家.

40個

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5417
用戶失蹤天數 4009
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-26 05:13 PM 發表。 

40個

兩個月應該得

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6083
用戶失蹤天數 4070
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2010-7-26 06:17 PM 發表。 

兩個月應該得

我整ban懶左
不過我會盡力!