論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ★AKB48 19th 單曲 12月發售
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
★AKB48 19th 單曲 12月發售

AKB48 19th 單曲   12月發售

-9月21日武道館舉行 "單曲猜拳選拔大會"
-以猜拳分出勝負選出19th單曲選拔成員
-研究生率先已猜拳分勝負,4名研究生晉升至9月選拔大會,四人包括:小林茉里奈 仲俣汐里 中村麻里子 永尾まりや
-最後選出16人CENTER
-小野退出比賽,片山不戰而出線

分組對戰如下

1佐藤す
2中村3篠田
4柏木5近野
6平嶋7峯岸
8倉持
9秋元10仲谷
11小嶋
12野中13奥
14中田
15仲俣16河西
17石田18板野
19片山(20小野卒業で欠番)
21梅田
22鈴木23田名部
24宮澤
25佐藤夏26菊地
27小森28松井咲
29松原
30藤江31高城
32佐藤亜
33高橋34中塚
35大島36指原
37米沢38仲川
39北原
40増田41渡辺
42前田敦
43前田亜44大家
45仁藤46多田
47岩佐48宮崎
49内田50小林香
51永尾52小林茉

*單人為Seed.

轉tkmn應援團

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

唔係好明分組對戰
睇唔明d字

哈醬執到啦~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-11 20:58 發表。 
唔係好明分組對戰
睇唔明d字

哈醬執到啦~

單人為Seed.<<唔明呢句-.-
係囉
如果centre系列都唔中....
隻碟一定冇人買

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-7-11 09:00 PM 發表。

單人為Seed.<<唔明呢句-.-
係囉
如果centre系列都唔中....
隻碟一定冇人買

見到個post就..

d number想講乜

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-11 21:02 發表。 

見到個post就..

d number想講乜

睇d人講...
seed個d唔洗猜就出線(唔知係唔係
2個一行個d應該係呢兩個猜

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-7-11 09:05 PM 發表。 

睇d人講...
seed個d唔洗猜就出線(唔知係唔係
2個一行個d應該係呢兩個猜

21梅田
22鈴木23田名部
24宮澤
25佐藤夏26菊地
sae醬冇人猜

mayuyu對有華

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-11 21:07 發表。 

21梅田
22鈴木23田名部
24宮澤
25佐藤夏26菊地
sae醬冇人猜

mayuyu對有華

自己一個一行個d唔洗猜(好似係
如果係咁都好d...有atsu同sae同amina同nyan

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-7-11 09:10 PM 發表。 

自己一個一行個d唔洗猜(好似係
如果係咁都好d...有atsu同sae同amina同nyan

你2個本命中哂wo如果
咁樣獌魚狗同amina都唔洗

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-11 21:12 發表。 

你2個本命中哂wo如果
咁樣獌魚狗同amina都唔洗

咁樣我唔明點解su醬個d唔洗
如果話頭10唔洗就話ja...
我發現冇大小松井

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-7-11 09:14 PM 發表。 

咁樣我唔明點解su醬個d唔洗
如果話頭10唔洗就話ja...
我發現冇大小松井

好想頭10唔洗

我都覺
不過高登有人話小野都畢業仲搞ske秋元會比fans打

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-11 21:17 發表。 

好想頭10唔洗

我都覺
不過高登有人話小野都畢業仲搞ske秋元會比fans打

由總選之後就唔知肥秋想點...

搞ske

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-7-11 09:19 PM 發表。 

由總選之後就唔知肥秋想點...

搞ske

肥秋深不可測

-.-..
捧ske阿..d人一向唔鐘意係akb pv度見到ske架嘛

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-11 21:22 發表。 

肥秋深不可測

-.-..
捧ske阿..d人一向唔鐘意係akb pv度見到ske架嘛

佢比優叔做ace都算啦-.-
而家咁樣又唔比人做-.-
咁不如一開始就比返atsu做

我仲以為佢搞入面d人tim
pv入面冇咩所謂..但係大聲個封面我覺得有d誇囉-.-
兩個面都係小珠-.-

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4046
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-7-11 09:28 PM 發表。 

佢比優叔做ace都算啦-.-
而家咁樣又唔比人做-.-
咁不如一開始就比返atsu做

我仲以為佢搞入面d人tim
pv入面冇咩所謂..但係大聲個封面我覺得有d誇囉-.-
兩個面都係小珠-.-

果個真係-.-..
聽人講果次d人暴動

(佐藤エ)
篠田×中村
---
柏木×近野
平𨫋×騟岸
---
(倉持)
秋元×仲谷
---
(小𨫋)
野中×�
---
(中田)
中梄×河西
---
石田×板野
片山×(小野)
---
(梅田)
鈴木×田名部
---
(宮澤)
佐藤夏×菊地
---
小森×松井𤧬
(松原)
---
藤江×高城
(佐藤𡏆)
---
高橋×中塚
大島×指原
---
米恾×仲川
(北原)
---
𡶺田×渡𥖄
(前田敦)
---
前田𡏆×大家
(仁藤)
---
多田×岩佐
宮崎×�X田
---
(小林香)
永尾×小林ネ

阿春前輩你岩了
括號係直入

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6113
用戶失蹤天數 2948
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-11 21:31 發表。 

果個真係-.-..
聽人講果次d人暴動

(佐藤す)
篠田×中村
---
柏木×近野
平嶋×峯岸
---
(倉持)
秋元×仲谷
---
(小嶋)
野中×奥
---
(中田)
中俣×河西
--- ...

我都幾鐘意大聲首歌
但係佢個封面搞到我唔想買囉

你又知ge-.-?
我真係唔多明點分-0-