論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: ♥囍歡的人向您示愛`您會哭嗎?`  多選 : 最多可選 2 項 [參與投票的會員]
♥唔會喊`但會開心
♥會` 勁激動`即喊
♥唔會喊`內心依然平靜(神-_-`)
♥會` 但唔會激動咁喊`
♥唔會`因為唔識反應`
♥會的----多過1日(冇咁誇掛`-3-)
♥會的----喊1粒鍾至1日
♥會的----喊1粒鍾以下
♥未有人向過您示愛既投喱個A_A` 我依家同您講我愛您啊awa` 有冇喊啊?`
♥其他---請註明:_____________♥`
對不起,您無權投票。

標題: ♥囍歡的人向您示愛`您會哭嗎?`
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5353
用戶失蹤天數 843
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #15 隋風而行 的帖子

QUOTE:
原帖由 隋風而行 於 2010-3-8 09:37 PM 發表。
我係男仔

禁你#13講咩= =

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
隋風而行 (此用戶已被禁止訪問)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 30594
積分 2896
經驗 993
YK幣 2271
帖子 1572
精華 0
註冊 2009-10-14
用戶註冊天數 5298
用戶失蹤天數 3297
性別 女仔
狀態 離線

#13&#15講我係男仔

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我不會喔 (幹.天使)
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5353
用戶失蹤天數 843
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #17 隋風而行 的帖子

禁你仲講自己係女仔?0.0

普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 30594
積分 2896
經驗 993
YK幣 2271
帖子 1572
精華 0
用戶註冊天數 5298
用戶失蹤天數 3297
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我不會喔 於 2010-3-9 04:28 PM 發表。 
禁你仲講自己係女仔?0.0

禁我係男仔lo-.-

yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5157
用戶失蹤天數 4713
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線

其實你變性左幾多次-[]-`
又男又女=_="

普通會員

UID 30594
積分 2896
經驗 993
YK幣 2271
帖子 1572
精華 0
用戶註冊天數 5298
用戶失蹤天數 3297
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 yumikobobui 於 2010-3-9 07:17 PM 發表。 
其實你變性左幾多次-[]-`
又男又女=_="

變性左n次;最後變男

miki930g
普通會員

UID 30158
積分 127
經驗 34
YK幣 197
帖子 38
精華 0
註冊 2009-9-20
用戶註冊天數 5322
用戶失蹤天數 4820
性別 女仔
狀態 離線

你就好啦,,我暗戀左個個人五白幾日喇,,
但係一直都只係朋友,,,悲哀

我不會喔 (幹.天使)
管理員

UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5353
用戶失蹤天數 843
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #21 隋風而行 的帖子

人地話變性小幾年命

普通會員

UID 30594
積分 2896
經驗 993
YK幣 2271
帖子 1572
精華 0
用戶註冊天數 5298
用戶失蹤天數 3297
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我不會喔 於 2010-3-9 09:32 PM 發表。 
人地話變性小幾年命

甘我唔變性
我真實性別係男

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6081
用戶失蹤天數 4122
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

我之前段段愛情都係錯愛
唔洗諗佢會同我示愛=.=

不過前幾日一個一直比我良好印象既男仔同我拍拖子拉xd
雖然對佢冇強烈既感覺
不過我都想將我既野話比佢知{唔開心又好開心都好!xd}
我什麼都給他了<3`!!!

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
普通會員

UID 30594
積分 2896
經驗 993
YK幣 2271
帖子 1572
精華 0
用戶註冊天數 5298
用戶失蹤天數 3297
性別 女仔
狀態 離線

:囍歡的人向我示愛=我會嘔
好肉麻

yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5157
用戶失蹤天數 4713
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #22 miki930g 的帖子

製造機會嘛-w-`
有時女仔都要主動少少-33-`

dicky (一生誓愛)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
註冊 2009-10-2
用戶註冊天數 5310
用戶失蹤天數 4625
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線

我係女仔都有d感動既

★無論如何還是祝福你...該做的都做了?也許現在的你..幸福得多了"
summerwin (`☆夏↗)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
註冊 2009-11-17
用戶註冊天數 5264
用戶失蹤天數 4432
性別 男生
狀態 離線

我覺得會好神奇

鳴明
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 26559
積分 1606
經驗 378
YK幣 1267
帖子 693
精華 0
註冊 2009-5-14
用戶註冊天數 5451
用戶失蹤天數 4310
性別 女仔
狀態 離線

如果我唔知佢鍾唔鍾意我,但係佢同我講鍾意我..
我會好感動,可惜未試過~