論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: ♥囍歡的人向您示愛`您會哭嗎?`  多選 : 最多可選 2 項 [參與投票的會員]
♥唔會喊`但會開心
♥會` 勁激動`即喊
♥唔會喊`內心依然平靜(神-_-`)
♥會` 但唔會激動咁喊`
♥唔會`因為唔識反應`
♥會的----多過1日(冇咁誇掛`-3-)
♥會的----喊1粒鍾至1日
♥會的----喊1粒鍾以下
♥未有人向過您示愛既投喱個A_A` 我依家同您講我愛您啊awa` 有冇喊啊?`
♥其他---請註明:_____________♥`
對不起,您無權投票。

標題: ♥囍歡的人向您示愛`您會哭嗎?`
yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5137
用戶失蹤天數 4694
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
♥囍歡的人向您示愛`您會哭嗎?`

係咪想知點解我會開個咁得意既題呢?`
因為琴晚有人sms向我示愛`
我喊到返唔到學`  喊左1個鍾左右拉=3=`
我暗戀左個男仔半年拉-w-`   
唔投就留個cM.先走啦\3/`

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5333
用戶失蹤天數 823
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

你好彩=.=
你暗戀佢,佢右同你示愛
我都想呀.
但係是實唔係禁

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
~琳琳~
普通會員

UID 33151
積分 149
經驗 17
YK幣 140
帖子 29
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5138
用戶失蹤天數 4915
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

唔唔!!但係是實唔係禁

隋風而行 (此用戶已被禁止訪問)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 30594
積分 2896
經驗 993
YK幣 2271
帖子 1572
精華 0
註冊 2009-10-14
用戶註冊天數 5279
用戶失蹤天數 3278
性別 女仔
狀態 離線

我都想a
暗戀左個男仔0.3年
係論壇

我不會喔 (幹.天使)
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5333
用戶失蹤天數 823
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 隋風而行 的帖子

妖你,死人妖
你係男仔仲中意男仔
搞基呀?

普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 30594
積分 2896
經驗 993
YK幣 2271
帖子 1572
精華 0
用戶註冊天數 5279
用戶失蹤天數 3278
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我不會喔 於 2010-3-8 09:20 PM 發表。 
妖你,死人妖
你係男仔仲中意男仔
搞基呀?

5係搞基w0

我不會喔 (幹.天使)
管理員

UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5333
用戶失蹤天數 823
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 隋風而行 的帖子

玩雞姦?=.=

yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5137
用戶失蹤天數 4694
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線

鍾意邊個啊您A___A?`
快從實招來a0a`

之前就算係我鍾意既男仔向我示愛我都冇喊`
可能系喱個愛得太深拉`xp
我諗梗如果俾佢飛既話我會喊成點=_=

普通會員

UID 30594
積分 2896
經驗 993
YK幣 2271
帖子 1572
精華 0
用戶註冊天數 5279
用戶失蹤天數 3278
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我不會喔 於 2010-3-8 09:24 PM 發表。 
玩雞姦?=.=

rb1你=.=

yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5137
用戶失蹤天數 4694
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線

覺得您地好似係到耍花槍=3=`
我好似..識發光..既..
電燈泡-x-`

我不會喔 (幹.天使)
管理員

UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5333
用戶失蹤天數 823
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 yumikobobui 的帖子

我右冇左住你同你條仔拍拖

yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5137
用戶失蹤天數 4694
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #11 我不會喔 的帖子

我話梗我似電燈泡啊`
我都係時候熄燈訓教`
唔阻你地喱對..唔知係咪情侶既情侶打情罵悄
早抖拉兩位A__A"

普通會員

UID 30594
積分 2896
經驗 993
YK幣 2271
帖子 1572
精華 0
用戶註冊天數 5279
用戶失蹤天數 3278
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #10 yumikobobui 的帖子

我係男仔

我不會喔 (幹.天使)
管理員

UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5333
用戶失蹤天數 823
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 隋風而行 的帖子

男仔暗戀男仔仲唔係搞基?

普通會員

UID 30594
積分 2896
經驗 993
YK幣 2271
帖子 1572
精華 0
用戶註冊天數 5279
用戶失蹤天數 3278
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我不會喔 於 2010-3-8 09:52 PM 發表。 
男仔暗戀男仔仲唔係搞基?

我係男仔l0