論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 以下6個日本女歌手你會點排?0?
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
以下6個日本女歌手你會點排?0?

𩐿崎やフノ
倖田來未
大塚愛
安室奈美惠
宇多田ёロю
中島美嘉

全部都係係hk數一數二ge
唔知大家會點排呢?_?

我會排到咁@@
中島美嘉>大塚愛>安室奈美惠>倖田來未>𩐿崎やフノ>宇多田ёロю
其實個個唱歌都好好聽
中島美嘉好靚女最近好鐘意佢
大塚愛(原創歌)d曲風好好聽好可愛 love a lot
安室奈美惠把聲好正同埋佢好型呢
倖田來未就好性感好正
步姐唱歌就好有壓台咁
宇多田咬英文出色過好多日本歌手 (Come Back To Me)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
註冊 2009-7-14
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 4123
性別 女仔
狀態 離線

唔識排sosad`
唔知邊個排第一好sosad`

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 秋風 於 2010-1-21 06:28 PM 發表。 
唔識排sosad`
唔知邊個排第一好sosad`

我唔制呀一定要排

秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 4123
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-21 06:35 PM 發表。 

我唔制呀一定要排

宇多田>中島美嘉>大塚愛>倖田來未>𩐿崎や>  安室奈美惠
排完`
呼~`

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 秋風 於 2010-1-21 06:40 PM 發表。 

宇多田>中島美嘉>大塚愛>倖田來未>𩐿崎や>  安室奈美惠
排完`
呼~`

做咩咁唔鐘意安室

秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 4123
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-21 06:50 PM 發表。 

做咩咁唔鐘意安室

佢同我冇咁friend`

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5373
用戶失蹤天數 515
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

支持國語歌!!!
支持國語歌!!![拖走

秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 4123
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2010-1-21 07:01 PM 發表。 
支持國語歌!!!
支持國語歌!!![拖走

我第1個拖走你`

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 秋風 於 2010-1-21 06:58 PM 發表。

佢同我冇咁friend`

囧左

QUOTE:
原帖由 秋風 於 2010-1-21 07:07 PM 發表。 

我第1個拖走你`

x2

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5373
用戶失蹤天數 515
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

支持日文歌假的
支持日文歌支持國語歌!!!

秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 4123
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2010-1-21 07:15 PM 發表。 
支持日文歌假的

唔拖喇`
直接打啦`

啊BeN
版主

UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5373
用戶失蹤天數 515
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 秋風 的帖子

唔好打我     支持國語歌!!!

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2010-1-21 07:15 PM 發表。 
支持日文歌假的

你食屎
派膠婆婆鮏哂d馬屎狗屎乜屎黎

秋風 (CHING`)
普通會員
[★]笑,很累 `

UID 28648
積分 9817
經驗 1506
YK幣 4330
帖子 3794
精華 1
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 4123
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2010-1-21 07:19 PM 發表。 
唔好打我     支持國語歌!!!

唔好以為我唔打老豆`

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6054
用戶失蹤天數 4041
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 秋風 於 2010-1-21 07:24 PM 發表。 

唔好以為我唔打老豆`

哈哈做得好呀