論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 十二星座誰不能取笑
S_!_U哇`兔
初級會員

UID 32947
積分 29
經驗 3
YK幣 99
帖子 30
精華 0
註冊 2010-2-19
用戶註冊天數 5192
用戶失蹤天數 5165
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
天蠍座︰.........

可能天蠍座比到大家既感覺係好毒啦,但其實唔係,我有三個天蠍朋友,但係真係罵人時....佢地剩係識話人低能同百痴-.-"

(只要佢地唔係太唔順氣,都唔會理你--.--"

唔係喎,我會講:  死開啦,粉腸。

或者我係處女座..........

處女座(大聲地吼)︰什麼呀!你知不知你這廢物在我人生中留下了一個污點呀!

這個...我只是假設罷了,因為要處女座追不上課堂的原因只有一個,就是班上太嘈吵,

吵得他不能安心聽課。

(真是的呀!處女們真的可以很專心的聽課,但他打呵欠時卻不知道的可是十二星座之冠)

你放棄左佢,但又唔選擇我。
我只想你鐘意我.............
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
pasd123456789
初級會員

UID 33178
積分 56
經驗 1
YK幣 30
帖子 41
精華 0
註冊 2010-3-6
用戶註冊天數 5178
用戶失蹤天數 5142
性別 女仔
狀態 離線

射手座︰關你叉事咩?

欠打也!但請你不要和他打!事後有"手尾跟"的,雖然不知是什麼......

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
cello
初級會員

UID 33008
積分 49
經驗 1
YK幣 43
帖子 50
精華 0
註冊 2010-2-23
用戶註冊天數 5188
用戶失蹤天數 5133
來自 evils mounton
性別 女仔
狀態 離線

處女座(大聲地吼)︰什麼呀!你知不知你這廢物在我人生中留下了一個污點呀!

這個...我只是假設罷了,因為要處女座追不上課堂的原因只有一個,就是班上太嘈吵,

吵得他不能安心聽課。

(真是的呀!處女們真的可以很專心的聽課,但他打呵欠時卻不知道的可是十二星座之冠)

725 (儀仔)
普通會員

UID 22088
積分 329
經驗 95
YK幣 307
帖子 231
精華 0
註冊 2009-1-31
用戶註冊天數 5576
用戶失蹤天數 4805
來自 HK
性別 女仔
狀態 離線

獅子座︰下....我...我沒盡全力呢,這麼認真做...什麼?

你沒盡全力?我就不太相信了,不然你為什麼"口窒窒"?

???5明......

即使我與你分至天和地,
我們的感情也不變.....
yammyyan
初級會員

UID 33800
積分 39
經驗 2
YK幣 57
帖子 50
精華 0
註冊 2010-4-3
用戶註冊天數 5149
用戶失蹤天數 4931
性別 女仔
狀態 離線

射手座︰關你叉事咩?

欠打也!但請你不要和他打!事後有"手尾跟"的,雖然不知是什麼......