論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 新齡報到
chanwaiyeebobo (Cappuccino)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 26852
積分 3718
經驗 1127
YK幣 5024
帖子 2928
精華 0
註冊 2009-5-21
用戶註冊天數 5470
用戶失蹤天數 4825
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
回覆 #13 XDD 的帖子

系咪請人食毒品果D糖啊?
“喂,999啊,呢度有人叫人吸毒啊!”

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
sinyi1130 (Phoebe)
普通會員
Phoebe ;p

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 12978
積分 2913
經驗 1173
YK幣 2734
帖子 1716
精華 1
註冊 2008-6-25
用戶註冊天數 5801
用戶失蹤天數 4446
來自 媽子的大肚dum v3v
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2009-10-25 05:32 PM 發表。 
大家好...我黎報到

d 積分同經驗係我係forum d fd過比我架

係咪好多呢~~

姓別:男
年齡:13
地區:我國特區
擅長:系數
生肖:龍
種族:虎
興趣:武術
志願:師 ...

為什麼又在扮蟹呢?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
註冊 2006-12-18
用戶註冊天數 6355
用戶失蹤天數 4491
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chanwaiyeebobo 於 2009-10-25 06:45 PM 發表。 

哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦

ECON不努力,肥佬徒傷悲!
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5761
用戶失蹤天數 5247
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sinyi1130 於 2009-10-25 06:45 PM 發表。

為什麼又在扮蟹呢?

我係一隻蟹!

I am a crab!

私はカニである !

Je suis un crabe !

Ich bin eine Krabbe!

Είμαι ένα καβούρι!

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
註冊 2006-12-18
用戶註冊天數 6355
用戶失蹤天數 4491
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2009-10-25 06:54 PM 發表。 

我係一隻蟹!

私はカニである !

Ich b ...

呢幅咪係…清明上

ECON不努力,肥佬徒傷悲!
sinyi1130 (Phoebe)
普通會員
Phoebe ;p

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 12978
積分 2913
經驗 1173
YK幣 2734
帖子 1716
精華 1
註冊 2008-6-25
用戶註冊天數 5801
用戶失蹤天數 4446
來自 媽子的大肚dum v3v
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2009-10-25 06:54 PM 發表。 

我係一隻蟹!

私はカニである !

Ich b ...

討厭你扮蟹

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5761
用戶失蹤天數 5247
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 XDD 於 2009-10-25 06:44 PM 發表。

我個mon壞左啊

睇唔到你寫咩

照切

QUOTE:
原帖由 sinyi1130 於 2009-10-25 06:55 PM 發表。

討厭你扮蟹

Dislikes you to play the role of the crab

Vous déteste pour jouer le rôle du crabe  

Lehnt Sie ab, um die Rolle der Krabbe zu spielen  

Σας αντιπαθεί για να διαδραματίσει το ρόλο του καβουριού  

s0541s0218
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 30751
積分 5129
經驗 1120
YK幣 2013
帖子 1866
精華 0
註冊 2009-10-23
用戶註冊天數 5315
用戶失蹤天數 1934
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chanwaiyeebobo 於 2009-10-25 06:45 PM 發表。 

邊個吸毒,我要拉佢去自首

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5761
用戶失蹤天數 5247
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #23 s0541s0218 的帖子

XDD

零度深水
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5348
積分 5320
經驗 2200
YK幣 2684
帖子 1672
精華 0
註冊 2007-10-13
用戶註冊天數 6056
用戶失蹤天數 1641
來自 布丁的世界
性別 男生
狀態 離線

玩野呀........

hero=h+ero(工口)
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5761
用戶失蹤天數 5247
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #25 零度深水 的帖子

正是

零度深水
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5348
積分 5320
經驗 2200
YK幣 2684
帖子 1672
精華 0
用戶註冊天數 6056
用戶失蹤天數 1641
來自 布丁的世界
性別 男生
狀態 離線

不是新手又來報道
你太得閒了

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5761
用戶失蹤天數 5247
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 零度深水 於 2009-10-25 08:48 PM 發表。
不是新手又來報道
你太得閒了

我不是新手!!  我是新齡!!!

零度深水
高級會員

UID 5348
積分 5320
經驗 2200
YK幣 2684
帖子 1672
精華 0
用戶註冊天數 6056
用戶失蹤天數 1641
來自 布丁的世界
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2009-10-25 08:55 PM 發表。 

我不是新手!!  我是新齡!!!

又5係新人

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5761
用戶失蹤天數 5247
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 零度深水 於 2009-10-25 08:57 PM 發表。

又5係新人

我係!!

我係一個叫齡既.....