論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [未解決] 如果你個男朋友......
  [未解決] 本主題懸賞 YK幣 1  
KwaN_RaChEl (嘟嘟<3")
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29415
積分 2160
經驗 490
YK幣 1805
帖子 1711
精華 0
註冊 2009-8-19
用戶註冊天數 5363
用戶失蹤天數 5126
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2009-9-5 07:43 PM  資料 文集 短消息  rachel.martin123@yahoo.com.hk
如果你個男朋友......

如果你個男朋友同你講,
我呀媽唔俾我拍拖`
收左我部電話
就同你分手
你會嘈佢定係會就咁算數`?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5361
用戶失蹤天數 504
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

如果我係女仔 我會令刀劈佢xD!!!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
chanwaiyeebobo (Cappuccino)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 26852
積分 3718
經驗 1127
YK幣 5024
帖子 2928
精華 0
註冊 2009-5-21
用戶註冊天數 5453
用戶失蹤天數 4808
性別 女仔
狀態 離線

我會叫佢同佢啊媽理論,
理論完後如果再話要分手,
甘就正明佢唔系真心愛你,
因為如果佢系真心愛你,
就算家人點反對,
佢都會同你拍拖。
~~~~~~~完~~~~~~~~

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 4131
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

一個男仔有孝心係好既`

不過不能愚孝`

同埋我覺得讀緊書拍拖係唔好- -

之所以如果樓主係讀緊書既話就唔好因為呢個原因黎嘈人- -

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29415
積分 2160
經驗 490
YK幣 1805
帖子 1711
精華 0
用戶註冊天數 5363
用戶失蹤天數 5126
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-9-5 08:11 PM  資料 文集 短消息  rachel.martin123@yahoo.com.hk
回覆 #4 燒魚 的帖子

我都係咁話-__-"
呢個咁短暫既愛情故事係源自我個fd
我都覺得佢好傻`
就因為咁樣而嘈人`=3=

普通會員

UID 29415
積分 2160
經驗 490
YK幣 1805
帖子 1711
精華 0
用戶註冊天數 5363
用戶失蹤天數 5126
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-9-5 08:11 PM  資料 文集 短消息  rachel.martin123@yahoo.com.hk
回覆 #3 chanwaiyeebobo 的帖子

講得好*v*``

普通會員

UID 29415
積分 2160
經驗 490
YK幣 1805
帖子 1711
精華 0
用戶註冊天數 5363
用戶失蹤天數 5126
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-9-5 08:12 PM  資料 文集 短消息  rachel.martin123@yahoo.com.hk
回覆 #2 啊夾 的帖子

只可惜你唔係女仔t^t

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6090
用戶失蹤天數 4131
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 KwaN_RaChEl 的帖子

唔係呀化-.-

咁都嘈- -?

呢個就係你fd唔岩勒- -

佢唔聽呀媽話都唔可以搞到人地為左同佢拍拖而同屋企反面

一個美滿既生活除左有愛情之外..

最重要反而係家庭- -

叫佢唔好再搞事-.-唔係既話會好大鑊- -

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
普通會員

UID 29415
積分 2160
經驗 490
YK幣 1805
帖子 1711
精華 0
用戶註冊天數 5363
用戶失蹤天數 5126
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-9-5 08:43 PM  資料 文集 短消息  rachel.martin123@yahoo.com.hk
回覆 #8 燒魚 的帖子

呵呵~__~
所以佢嘈左2日之後就唔再嘈佢-3-

☆★Nicole★☆
普通會員

UID 15743
積分 1117
經驗 176
YK幣 349
帖子 199
精華 0
註冊 2008-9-1
用戶註冊天數 5715
用戶失蹤天數 5329
來自 哪裡怕星球
性別 女仔
狀態 離線

我係佢ge話就唔理條仔lor!
條仔擺明挽厭咗,揾藉口la!
仲理佢咩= =咁衰!

hk_people
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 28277
積分 6301
經驗 3697
YK幣 8856
帖子 2236
精華 0
註冊 2009-6-28
用戶註冊天數 5415
用戶失蹤天數 1476
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KwaN_RaChEl 於 2009-9-5 08:11 PM 發表。
我都係咁話-__-"
呢個咁短暫既愛情故事係源自我個fd
我都覺得佢好傻`
就因為咁樣而嘈人`=3=

QUOTE:
原帖由 KwaN_RaChEl 於 2009-9-5 08:11 PM 發表。
講得好*v*``

QUOTE:
原帖由 KwaN_RaChEl 於 2009-9-5 08:12 PM 發表。 
只可惜你唔係女仔t^t

連po

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5377
用戶失蹤天數 3969
性別 女仔
狀態 離線

嘈佢又好似唔係好岩;(`

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
鳴明
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 26559
積分 1606
經驗 378
YK幣 1267
帖子 693
精華 0
註冊 2009-5-14
用戶註冊天數 5460
用戶失蹤天數 4319
性別 女仔
狀態 離線

如果真心鍾意佢..
我都唔想委屈佢,就咁算...

icelok123
普通會員

UID 34507
積分 113
經驗 59
YK幣 37
帖子 64
精華 0
註冊 2010-6-29
用戶註冊天數 5049
用戶失蹤天數 4968
來自 天水圍
性別 女仔
狀態 離線

我一定會殺死佢

samken12345
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 35875
積分 10454
經驗 1794
YK幣 1006
帖子 4485
精華 0
註冊 2010-8-19
用戶註冊天數 4998
用戶失蹤天數 2114
性別 男生
狀態 離線

冇咩想回,微笑下算- -