論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 大家鍾唔鍾意William 跳舞?  (單選) [參與投票的會員]
鍾意
  14 (50.00%)
唔鍾意
  8 (28.57%)
冇意見
  6 (21.43%)

標題: 大家鍾唔鍾意William 跳舞?
KINGKONG (火型人)
普通會員

UID 28613
積分 187
經驗 27
YK幣 179
帖子 98
精華 0
註冊 2009-7-13
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 5367
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
大家鍾唔鍾意William 跳舞?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6100
用戶失蹤天數 4140
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

如果佢淨係跳舞既話就0k啦`

又唔係跳得好過人`

佢跳舞加埋唱歌真係好唔掂`

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Kathy668
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 12712
積分 2441
經驗 1168
YK幣 3525
帖子 1659
精華 0
註冊 2008-6-16
用戶註冊天數 5802
用戶失蹤天數 4867
來自 愛你既心
性別 女仔
狀態 離線

OK拉...
唔算太差...

[[*〝《誰來愛我 》``×" 小心愛錯ˊ°|||++以免彼此無助〞+還能熱戀誰<]]﹏"|||誰能受得起那麼多°" 為何拿著我消磨 __×°||/|*〞
童話◆中的公主▂可以得到「王子」的愛/\我卻不能︱得到你的愛
普通會員

UID 28613
積分 187
經驗 27
YK幣 179
帖子 98
精華 0
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 5367
性別 男生
狀態 離線

其實我覺得如果講香港跳舞歌手黎講...佢算唔錯啦掛...
又唱又跳真係難..我見過佢現場表現都唱到...(唔似播帶)..

berryjapan
初級會員

UID 28730
積分 37
經驗 19
YK幣 133
帖子 23
精華 0
註冊 2009-7-18
用戶註冊天數 5405
用戶失蹤天數 3994
性別 男生
狀態 離線

呢個比賽上年都有攪wow...

http://www.youtube.com/watch?v=Z_lllc5Fsoo

berryjapan
初級會員

UID 28730
積分 37
經驗 19
YK幣 133
帖子 23
精華 0
用戶註冊天數 5405
用戶失蹤天數 3994
性別 男生
狀態 離線

唔係呀...我見佢都跳得幾好呀..

我都諗唔到有幾多個男歌手跳舞好得過佢...

最近5次評分記錄
jjkk_4466   2009-10-21 06:43 PM   經驗  -2   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!

普通會員

UID 28613
積分 187
經驗 27
YK幣 179
帖子 98
精華 0
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 5367
性別 男生
狀態 離線

照睇個結果, 唔係鍾唔鍾佢跳架問題..係佢地唔鍾意個人架問題

sweet_sea
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 21935
積分 691
經驗 183
YK幣 735
帖子 308
精華 0
註冊 2009-1-24
用戶註冊天數 5579
用戶失蹤天數 4576
性別 女仔
狀態 離線

我不太喜歡他~

普通會員

UID 28613
積分 187
經驗 27
YK幣 179
帖子 98
精華 0
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 5367
性別 男生
狀態 離線

果然係個人架問題~~~^^

berryjapan
初級會員

UID 28730
積分 37
經驗 19
YK幣 133
帖子 23
精華 0
用戶註冊天數 5405
用戶失蹤天數 3994
性別 男生
狀態 離線

咁佢都係返tvb 好過啦..

阿軒
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 13026
積分 1686
經驗 442
YK幣 1055
帖子 562
精華 0
註冊 2008-6-26
用戶註冊天數 5791
用戶失蹤天數 4995
性別 男生
狀態 離線

其實佢~跳舞同埋唱歌都幾好既

但係佢做主持真係唔點

`乜鋒.
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 16557
積分 8559
經驗 3518
YK幣 9289
帖子 5316
精華 0
註冊 2008-9-18
用戶註冊天數 5707
用戶失蹤天數 4378
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

寶遲中立...

普通會員

UID 28613
積分 187
經驗 27
YK幣 179
帖子 98
精華 0
用戶註冊天數 5410
用戶失蹤天數 5367
性別 男生
狀態 離線

佢做主持, 冇講過野咁~~

Rainiekuo (❤下雨寶寶❤)
普通會員

UID 28313
積分 1330
經驗 370
YK幣 1132
帖子 716
精華 0
註冊 2009-6-30
用戶註冊天數 5423
用戶失蹤天數 4087
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

ok啦.....

```RaInIe 妹
.█.°。想著你,是一種習慣!想見你,是一種期待!想念你,是一種快樂!想愛你,是一種愉快感覺!想看你,是一種享受!想吻你,是一種心跳感覺!*..°×
berryjapan
初級會員

UID 28730
積分 37
經驗 19
YK幣 133
帖子 23
精華 0
用戶註冊天數 5405
用戶失蹤天數 3994
性別 男生
狀態 離線

有冇人已經收到通知呀?