論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

歡迎各位訪客註冊成為會員!成為會員後可享用本論壇的各種服務,登入後將會隱藏頁面上方的廣告。

標題: ch.1 熱戀a相戀
arwg (呀wing`)
普通會員

UID 12198
積分 3802
經驗 1059
YK幣 1381
帖子 1099
精華 0
註冊 2008-5-25
用戶註冊天數 5834
用戶失蹤天數 4033
來自 媽子個肚._.`
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
ch.1 熱戀a相戀

[♥-]寶貝..
[♥-]我愛你..
[♥-]我錫哂你牙

[♥-]你地1個2個..
[♥-]唔準掂我愛人牙
[♥-]佢係我嫁>////<.

[♥-]我好掛住你牙..
[♥-]你有冇掛住我牙

[♥-]其實呢..
[♥-]我好鐘意你叫我老婆嫁

[♥-]我想你為我死..
[♥-]多過我為你死喎..
[♥-]唔好嬲住先..
[♥-]聽埋我講先啦..
[♥-]如果我為你死既話..
[♥-]咪剩底你一個係唔開心..
[♥-]我決定要代替你

[♥-]我地要努力一齊keep好呢份感情

[♥-]唉也..
[♥-]你咁衰既..
[♥-]要罸牙..
[♥-]快d拎個咀埋黎

[♥-]做咩牙你..
[♥-]傻左牙係到傻笑

[♥-]拿拿拿..
[♥-]你話過要同我一生一世嫁下..
[♥-]講過要算數嫁..
[♥-]都係唔得..
[♥-]要勾左手指尾先

[♥-]我要陪你過以後既每一個生日

[♥-]傻左咩..
[♥-]無論你點我都鐘意嫁啦..
[♥-]洗咩減肥喎
[♥-]你減一磅我心痛一年嫁

[♥-]不如我地搵日去睇星星囉..
[♥-]人地話呢..
[♥-]如果同自己鐘意既人一齊睇星星..
[♥-]就會同佢一生一世嫁

[♥-]我發覺我真係好愛你>v<

[♥-]你好可愛牙baby..

[♥-]做咩唔開心牙?
[♥-]邊個蝦你..
[♥-]我幫你打佢

[♥-]其實你知唔知..
[♥-]我等緊你隻戒指嫁-333-

[♥-]乜你冇聽過..
[♥-]女仔成日都口不對心嫁咩?
[♥-]我話唔想要..
[♥-]咪姐係想要囉

[♥-]人地企左係個到咁耐..
[♥-]你都唔識做既

[♥-]我唔鐘意你同我講佢牙

× ,.*我這生只愛你一人  '  _◇

`'﹏不知為何每次看著你都全身發熱' '

`﹎♥|!我不相信 還有人比你好.x)

]× `﹎被你吻過後  唇邊留下深深的印記||+♥

♥`!等待跟你再次見面的那天 ;;`

▂▃`` 眼見好友跟愛人一個一個分開. °×你卻溫柔地說__ *我沒有這個機會``

°||! __*' `成個腦海`*..``!''也是你*〞..__]

◇.° ﹏慶幸我還有你的愛*]-

*〣你不算美+°品德壞*°但我還是喜歡你×﹏

ヾヾ★放下過去`忘掉曾經`擁抱將來`░░
{♥}{♥}對!我花心`但你比我更加花心`!|
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6110
用戶失蹤天數 4151
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

係咪同我講呀??

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 12198
積分 3802
經驗 1059
YK幣 1381
帖子 1099
精華 0
用戶註冊天數 5834
用戶失蹤天數 4033
來自 媽子個肚._.`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #2 燒魚 的帖子

你話係咪係囉-__________________-"

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6110
用戶失蹤天數 4151
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #3 arwg 的帖子

咁即係

係定唔係呀!?

普通會員

UID 12198
積分 3802
經驗 1059
YK幣 1381
帖子 1099
精華 0
用戶註冊天數 5834
用戶失蹤天數 4033
來自 媽子個肚._.`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #4 燒魚 的帖子

人家怕醜>///////<"

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6110
用戶失蹤天數 4151
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 arwg 的帖子

怕醜都要講-.-+

我頂得住架=]

普通會員

UID 12198
積分 3802
經驗 1059
YK幣 1381
帖子 1099
精華 0
用戶註冊天數 5834
用戶失蹤天數 4033
來自 媽子個肚._.`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2009-1-7 06:43 PM 發表。 
怕醜都要講><"

我頂得住架^^

我頂唔住喎-00-"

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6110
用戶失蹤天數 4151
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #7 arwg 的帖子

....................

頂唔住就算啦咁- -v

自由SAY 卡爾凱:what's up nigga