論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 飛輪海4子邊個最靚仔?  多選 : 最多可選 4 項 [參與投票的會員]
炎亞綸Aaron
  39 (57.35%)
吳尊Chun
  12 (17.65%)
汪東城Jiro
  12 (17.65%)
辰亦儒Calvin
  5 (7.35%)

標題: 飛輪海4子邊個最靚仔?
wingyan (酷™穎)
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 19389
積分 445
經驗 153
YK幣 578
帖子 137
精華 0
註冊 2008-11-12
用戶註冊天數 5614
用戶失蹤天數 4832
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
飛輪海4子邊個最靚仔?

飛輪海4子誰最帥??

我一定會揀亞綸]

十卜炎亞綸

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2903
性別 女仔
狀態 離線

你開兩個差唔多ge po有咩意義!?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Fish_Ling (白痴女)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 18683
積分 736
經驗 269
YK幣 116
帖子 359
精華 0
註冊 2008-10-30
用戶註冊天數 5627
用戶失蹤天數 5477
來自 青山精神科
性別 女仔
狀態 離線

都咁靚仔~~

話說從前
普通會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   服務勳章   在線王勳章  
UID 14390
積分 3967
經驗 2354
YK幣 4633
帖子 2664
精華 0
註冊 2008-8-4
用戶註冊天數 5714
用戶失蹤天數 5166
性別 男生
狀態 離線

4個都唔鐘意...

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2903
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 話說從前 於 2008-11-13 05:14 PM 發表。 
4個都唔鐘意...

人地問你邊個最靚仔丫-.-

話說從前
普通會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   服務勳章   在線王勳章  
UID 14390
積分 3967
經驗 2354
YK幣 4633
帖子 2664
精華 0
註冊 2008-8-4
用戶註冊天數 5714
用戶失蹤天數 5166
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小瑩_ 於 2008-11-13 05:19 PM 發表。 

人地問你邊個最靚仔丫-.-

我唔鐘意咁咪姐係覺得4個都唔靚仔囉..

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2903
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 話說從前 於 2008-11-13 05:20 PM 發表。 

我唔鐘意咁咪姐係覺得4個都唔靚仔囉..

做人要直接d講出黎

話說從前
普通會員

UID 14390
積分 3967
經驗 2354
YK幣 4633
帖子 2664
精華 0
註冊 2008-8-4
用戶註冊天數 5714
用戶失蹤天數 5166
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小瑩_ 於 2008-11-13 05:21 PM 發表。 

做人要直接d講出黎

驚傷害到樓主的心靈呀嘛

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2903
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 話說從前 於 2008-11-13 05:22 PM 發表。 

驚傷害到樓主的心靈呀嘛

算啦
就算你唔講
我都會講

話說從前
普通會員

UID 14390
積分 3967
經驗 2354
YK幣 4633
帖子 2664
精華 0
註冊 2008-8-4
用戶註冊天數 5714
用戶失蹤天數 5166
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小瑩_ 於 2008-11-13 05:33 PM 發表。 

算啦
就算你唔講
我都會講

咁你應該早d回呀嘛...

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2903
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 話說從前 於 2008-11-13 05:33 PM 發表。 

咁你應該早d回呀嘛...

我諗住佢答左我問題之後我就講ga啦
不過佢都唔答我個問題

話說從前
普通會員

UID 14390
積分 3967
經驗 2354
YK幣 4633
帖子 2664
精華 0
註冊 2008-8-4
用戶註冊天數 5714
用戶失蹤天數 5166
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小瑩_ 於 2008-11-13 05:34 PM 發表。 

我諗住佢答左我問題之後我就講ga啦
不過佢都唔答我個問題

囧"
LZ唔得閒姐...

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2903
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 話說從前 於 2008-11-13 05:36 PM 發表。 

囧"
LZ唔得閒姐...

我原諒佢

話說從前
普通會員

UID 14390
積分 3967
經驗 2354
YK幣 4633
帖子 2664
精華 0
註冊 2008-8-4
用戶註冊天數 5714
用戶失蹤天數 5166
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小瑩_ 於 2008-11-13 05:37 PM 發表。 

我原諒佢

做得好...
有原諒別人的心..

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2903
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 話說從前 於 2008-11-13 05:38 PM 發表。 

做得好...
有原諒別人的心..

yeah