論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如發現任何違規文章,請按文章右下角的 [報告] 按鈕,通知論壇管理人員,為建立美好論壇出一分力。

標題: 中國研製出WS-2D火箭炮 射程400千米世界領先(圖)
`乜名.
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 11658
積分 7017
經驗 3154
YK幣 8695
帖子 3968
精華 0
註冊 2008-4-30
用戶註冊天數 5841
用戶失蹤天數 4772
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2008-11-3 07:00 PM 發表。 

"長官,已發射了x彈,還淨下xx彈!!"   

唔通

"大佬,射咗x粒出去,仲有xx粒係度"

咁ar

咁你未同人打就已經被長官稱咗打(靶)la!!!!

我死 ...

冷靜D阿同學

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜撚. (由河童進化而成的......)
普通會員
神~

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   壇主朋友勳章   服務勳章  
UID 591
積分 2035
經驗 625
YK幣 709
帖子 702
精華 0
註冊 2006-11-18
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 1334
來自 中國廚藝訓練學院(少林寺分店)
性別 男生
狀態 離線

發表於 2008-11-3 07:06 PM  資料 文集 短消息  我知!http://www.yahoo.com.hk  XD
知唔知咩係量詞?係書面語唔係講的.....

仲有.....無人會話[長官,已發射了x彈,還淨下xx彈]
你數住咩?
長官又無啦啦變咗做大佬...

雖則我也想
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #17 河水人 的帖子

牙媽牙媽...

你都要冷靜

使唔使叫爸爸用軍火黎炸你牙?_?

`乜叉.
高級會員

嘉許勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
註冊 2007-5-21
用戶註冊天數 6186
用戶失蹤天數 5030
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2008-11-3 07:09 PM 發表。 
牙媽牙媽...

你都要冷靜

使唔使叫爸爸用軍火黎炸你牙?_?

火係炸唔到水架.

deadwood
普通會員
神~

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   壇主朋友勳章   服務勳章  
UID 591
積分 2035
經驗 625
YK幣 709
帖子 702
精華 0
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 1334
性別 男生
狀態 離線

發表於 2008-11-3 07:12 PM  資料 文集 短消息  我知!http://www.yahoo.com.hk  XD
其實我好冷靜......(順便洗下帖之麻)

雖則我也想
`乜名.
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 11658
積分 7017
經驗 3154
YK幣 8695
帖子 3968
精華 0
註冊 2008-4-30
用戶註冊天數 5841
用戶失蹤天數 4772
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 河水人 於 2008-11-3 07:12 PM 發表。 
其實我好冷靜......(順便洗下帖之麻)

李生發火,非同小可

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5746
用戶失蹤天數 5232
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 河水人 於 2008-11-3 07:06 PM 發表。
知唔知咩係量詞?係書面語唔係講的.....

仲有.....無人會話
你數住咩?
長官又無啦啦變咗做大佬...

學你講咩!!!!

唔通唔洗數住ar?????

無限彈ar???

打少d機la!!!!!

"對唔住長官,我冇數到d數,就當係射咗xxxla!!!"

就咁係控制室一槍ko你,攞去餵魚la...

打靶都慳番!!

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜叉. 於 2008-11-3 07:11 PM 發表。 

火係炸唔到水架.

甘等我黎打*v*

普通會員
神~

UID 591
積分 2035
經驗 625
YK幣 709
帖子 702
精華 0
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 1334
性別 男生
狀態 離線

發表於 2008-11-3 07:21 PM  資料 文集 短消息  我知!http://www.yahoo.com.hk  XD
下下射都講咩.....打靶咩又係一槍.....打仗個個唔係控制室....係指揮室呀
仲有大字唔代表D咩......

雖則我也想
普通會員
神~

UID 591
積分 2035
經驗 625
YK幣 709
帖子 702
精華 0
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 1334
性別 男生
狀態 離線

發表於 2008-11-3 07:22 PM  資料 文集 短消息  我知!http://www.yahoo.com.hk  XD
打少d機.....打機先限彈呀....你就無打機啦

最近5次評分記錄
新齡   2008-11-4 04:38 PM   經驗  -1   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!

雖則我也想
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5746
用戶失蹤天數 5232
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 河水人 於 2008-11-3 07:21 PM 發表。
下下射都講咩.....打靶咩又係一槍.....打仗個個唔係控制室....係指揮室呀
仲有大字唔代表D咩......

岩既.....

人地係控制室度控制發射幾,

你就係指揮室度負責送茶遞水,諗緊落幾糖....

係唔同既......

普通會員
神~

UID 591
積分 2035
經驗 625
YK幣 709
帖子 702
精華 0
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 1334
性別 男生
狀態 離線

發表於 2008-11-3 07:31 PM  資料 文集 短消息  我知!http://www.yahoo.com.hk  XD
O.....原來打仗係搵個地方起間控制室射彈....
唔好笑......

雖則我也想
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5746
用戶失蹤天數 5232
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 河水人 於 2008-11-3 07:31 PM 發表。
O.....原來打仗係搵個地方起間控制室射彈....
唔好笑......

O.....

原來打仗唔洗控制室架~~

普通會員
神~

UID 591
積分 2035
經驗 625
YK幣 709
帖子 702
精華 0
用戶註冊天數 6370
用戶失蹤天數 1334
性別 男生
狀態 離線

發表於 2008-11-3 07:34 PM  資料 文集 短消息  我知!http://www.yahoo.com.hk  XD
你自己問XDD啦.....

雖則我也想
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5746
用戶失蹤天數 5232
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 河水人 於 2008-11-3 07:34 PM 發表。
你自己問XDD啦.....

喂,你好XDD,

原來打仗唔洗控制室Control Room架!!

發現ar!!!

自由SAY Alcatraz:早上雞叫人せ晚上人叫雞