論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 新[[心思[[閃字屋+
思霖alice (~S卓!卓U~)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
註冊 2008-3-13
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2008-8-6 01:19 AM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
回覆 #45 candy123 的帖子

因為你個網太長啦-    -

↓所以↓

要咩叫我改啦..
請填分表~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 10233
積分 198
經驗 40
YK幣 11
帖子 30
精華 0
註冊 2008-3-15
用戶註冊天數 5888
用戶失蹤天數 4264
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #44 思霖alice 的帖子

why YAN NAY?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
103459 (本人上水)
普通會員
路人

發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 13047
積分 5591
經驗 563
YK幣 161
帖子 1295
精華 0
註冊 2008-6-27
用戶註冊天數 5784
用戶失蹤天數 3407
來自 Hk
性別 男生
狀態 離線

我要幫親呀
要YK身分證6
名名:103459
生日:26-5
職位:會員
圖:爆丸

惡魔。夢﹏
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 10729
積分 4320
經驗 1356
YK幣 2747
帖子 2177
精華 0
註冊 2008-3-28
用戶註冊天數 5876
用戶失蹤天數 2639
來自 龍家族
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 思霖alice 於 2008-8-6 01:19 AM 發表。
因為你個網太長啦-    -

↓所以↓

要咩叫我改啦..
請填分表~

分表  is  where?

103459 (本人上水)
普通會員
路人

發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 13047
積分 5591
經驗 563
YK幣 161
帖子 1295
精華 0
註冊 2008-6-27
用戶註冊天數 5784
用戶失蹤天數 3407
來自 Hk
性別 男生
狀態 離線

我要幫親呀
要YK身分證6
名名:103459
生日:26-5
圖:爆丸

普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-8-14 06:16 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
YAN↓

candy123↓
呢個閃字有幾多分: (1/2/3/4/5/6/7/8/9/10)
下次會唔會再黎幫親: (會/唔會/睇下有冇需要先)
有D咩需要改進: (如冇..唔洗填呢格)

103459↓

惡魔。夢﹏
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 10729
積分 4320
經驗 1356
YK幣 2747
帖子 2177
精華 0
註冊 2008-3-28
用戶註冊天數 5876
用戶失蹤天數 2639
來自 龍家族
性別 女仔
狀態 離線

呢個閃字有幾多分:8
下次會唔會再黎幫親: 睇下有冇需要先
有D咩需要改進: You see my  圖,colour  is  not  good...

SIU草莓 (。♀玥兒~↗*)
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 14272
積分 890
經驗 394
YK幣 762
帖子 343
精華 0
註冊 2008-8-1
用戶註冊天數 5750
用戶失蹤天數 5233
性別 女仔
狀態 離線

框:黑色
生日:11/19
花名:♀衰妹♂
圖:(有D咩令既圖...可吾可以幫我找一找..THX~)   我想要D黑色既圖~戀愛feel

普通會員

UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-8-26 05:03 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
回覆 #53 SIU草莓 的帖子

唔知呢張得唔得呢

s0r呀,,搵唔到黑色,,唔得既話我再幫你搵搵

buncherry (美淇)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 13354
積分 8933
經驗 4217
YK幣 9229
帖子 5137
精華 0
註冊 2008-7-8
用戶註冊天數 5774
用戶失蹤天數 4863
來自 我係美琪個fd`
性別 女仔
狀態 離線

框框:3
名名:恆恆~
生日:11月20日

職位:高級會員
圖圖:Spongebob Squarepants

普通會員

UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-9-1 05:44 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
回覆 #55 buncherry 的帖子

唔該比圖呀

普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 13354
積分 8933
經驗 4217
YK幣 9229
帖子 5137
精華 0
註冊 2008-7-8
用戶註冊天數 5774
用戶失蹤天數 4863
來自 我係美琪個fd`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #56 思霖alice 的帖子

普通會員

UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-9-7 05:25 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
回覆 #57 buncherry 的帖子

S0R丫..你張圖有少少問題..

我幫你搵左張Spongebob Squarepants...

普通會員

UID 13354
積分 8933
經驗 4217
YK幣 9229
帖子 5137
精華 0
註冊 2008-7-8
用戶註冊天數 5774
用戶失蹤天數 4863
來自 我係美琪個fd`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #58 思霖alice 的帖子

how to take????

venuschan98124
初級會員

UID 16096
積分 10
經驗 4
YK幣 106
帖子 3
精華 0
註冊 2008-9-9
用戶註冊天數 5710
用戶失蹤天數 5701
性別 女仔
狀態 離線

___________________________句子______________________________
整句子既表格:

咩句子:相片集
咩"識":黑色
咩行(即係下面呢d):16

___________________________句子______________________________
整句子既表格:

咩句子:程小姐
咩"識":粉紫
咩行(即係下面呢d):11

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候老婆兼秘書;有錢的時候秘書兼老婆。