論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 新[[心思[[閃字屋+
思霖alice (~S卓!卓U~)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
註冊 2008-3-13
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2008-7-1 12:47 AM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
新[[心思[[閃字屋+

新[[心思[[閃字屋+
開張啦!!!入呢幫下親啦!!!^^
我會幫大家整身分證/字/句子/登入框/影相框^^

[[店長:思霖alice   ]]

1)唔好吹我

2)比有效圖既網址

3)可以整幾樣野

__________________________証_____________________________
框:
証:
第1行:
第2行:
第3行:
第4行:
圖:

框框:
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
___________________________証____________________________

___________________________登入____________________________
整登入既表格:

咩框:
ID:
密碼:3個字/4個字/5個字/6個字
後一板: (可圖..可字)

登入:
1)
2)
3)
4)
5)
6)

__________________________登入_______________________________

__________________________相框_______________________________
整影相框既表格:

咩影相框:
圖:
要唔要字:要/唔要
(如要..)咩字:

影相框:
1)

2)

3)

____________________________相框_____________________________

___________________________句子______________________________
整句子既表格:

咩句子:
咩"識":
咩行(即係下面呢d):

句子:
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)

__________________________字_____________________________
整字既表格:

咩字:
咩"識":
咩底:

底底:
1)
2)
3)
4)
5)
6)

整完閃字比你之後..你地就要填分表..

分表如下..

分表:

呢個閃字有幾多分: (1/2/3/4/5/6/7/8/9/10)
下次會唔會再黎幫親: (會/唔會/睇下有冇需要先)
有D咩需要改進: (如冇..唔洗填呢格)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-7-4 10:14 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
冇人幫親.........T___T""

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
hkpk (幹.貓貓)
高級會員

積極發帖獎章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 12479
積分 5188
經驗 1253
YK幣 2397
帖子 2258
精華 0
註冊 2008-6-7
用戶註冊天數 5804
用戶失蹤天數 885
來自 木星
性別 男生
狀態 離線

我明天幫親

普通會員

UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-7-4 10:42 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
好呀..^^多謝你^^推一推先..

爆囧
普通會員

UID 13006
積分 254
經驗 133
YK幣 348
帖子 122
精華 0
註冊 2008-6-25
用戶註冊天數 5786
用戶失蹤天數 5671
性別 男生
狀態 離線

我要幫親呀><
要..
YK身分證
名名:爆囧
嗜好:動漫
生日12.15
職位:會員
圖要ONE PIECE

普通會員

UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-7-6 02:47 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
回覆 #5 爆囧 的帖子

好野..有人幫親啦..
^^多謝你唔該哂~~
呀係你呀..你既身分證正好啦..
個圖好細..但係我都希望你唔好介意啦..
如果有d乜野要改你就post係到..
同我講啦~^^
你既身分證:

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6046
用戶失蹤天數 4033
性別 男生
狀態 離線

呢度冇表格既喂- -

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6295
用戶失蹤天數 3858
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

D圖好有抄月之閃字屋既成份.\/.

請改一改.\/.

普通會員

UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-7-6 03:55 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
我上YAHOO搵嫁><T__T

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6295
用戶失蹤天數 3858
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #11 思霖alice 的帖子

但係大部分都似月之閃字屋喎-   -+

Kathy668
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 12712
積分 2441
經驗 1168
YK幣 3525
帖子 1659
精華 0
註冊 2008-6-16
用戶註冊天數 5795
用戶失蹤天數 4860
來自 愛你既心
性別 女仔
狀態 離線

框:12
名名:Kathy668
生日:9月3日

[[*〝《誰來愛我 》``×" 小心愛錯ˊ°|||++以免彼此無助〞+還能熱戀誰<]]﹏"|||誰能受得起那麼多°" 為何拿著我消磨 __×°||/|*〞
童話◆中的公主▂可以得到「王子」的愛/\我卻不能︱得到你的愛
頌婷婷
普通會員

UID 13249
積分 213
經驗 57
YK幣 47
帖子 52
精華 0
註冊 2008-7-3
用戶註冊天數 5778
用戶失蹤天數 5759
性別 女仔
狀態 離線

框框:12
名名:頌婷婷
生日:8月23日
嗜好:看書
圖圖:丫頭,千影,四葉or春歌

普通會員

UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-7-7 05:49 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
回覆 #14 頌婷婷 的帖子

我想問..你可唔可以比一D圖我呀..
唔該

普通會員

UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
用戶註冊天數 5890
用戶失蹤天數 3939
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-7-7 06:10 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
回覆 #13 Kathy668 的帖子

呢個係你既身分證^^
我幫你正左一張圖..
希望你會中2^^

yeeyee615
VIP會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 3444
積分 2130
經驗 991
YK幣 3164
帖子 935
精華 0
註冊 2007-7-2
用戶註冊天數 6145
用戶失蹤天數 4144
來自 曉
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 anne_yanyan714 於 2008-7-6 04:21 PM 發表。 
但係大部分都似月之閃字屋喎-   -+

其實我都覺得有少少似月之閃字屋~_~死啦-v-好耐冇去幫手