論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: goodgoodgood
hkpk (幹.貓貓)
高級會員

積極發帖獎章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 12479
積分 5188
經驗 1253
YK幣 2397
帖子 2258
精華 0
註冊 2008-6-7
用戶註冊天數 5810
用戶失蹤天數 890
來自 木星
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
goodgoodgood

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
bill1999
初級會員

UID 12737
積分 23
經驗 6
YK幣 84
帖子 5
精華 0
註冊 2008-6-17
用戶註冊天數 5800
用戶失蹤天數 5778
性別 男生
狀態 離線

㊣!!!!呢隻歌叫咩

gundam0097
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜Q]' (`Super Junior']])
普通會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 12234
積分 6748
經驗 3867
YK幣 13247
帖子 3771
精華 0
註冊 2008-5-27
用戶註冊天數 5820
用戶失蹤天數 5209
性別 男生
狀態 離線

真係好正!!!!XDD

hkpk (幹.貓貓)
高級會員

積極發帖獎章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 12479
積分 5188
經驗 1253
YK幣 2397
帖子 2258
精華 0
註冊 2008-6-7
用戶註冊天數 5810
用戶失蹤天數 890
來自 木星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 bill1999 的帖子

勁歌金曲

hkpk (幹.貓貓)
高級會員

UID 12479
積分 5188
經驗 1253
YK幣 2397
帖子 2258
精華 0
註冊 2008-6-7
用戶註冊天數 5810
用戶失蹤天數 890
來自 木星
性別 男生
狀態 離線

歌詞

買餸 最驚孔雀石綠 食咗有毒魚頭
行氣活血不過就會嘔
要合併 就買地鐵 股價實有得升
減價好難頂 加價比人炳
360 昂平有360
鬱鬱嚇會停咗 自由行繼續坐
全靠栢芝的勇氣 愛是最大權利
睇嚇霆鋒幾偉大 秘密去結婚瞞埋屋企
唔會有拉姑撐你 婚姻點算系完美
但你睇下四哥 闊佬都懶理
通處亦禁煙 冇得chur你仲掂唔掂
成棚立法會議員 反吸煙 唔戒煙點去食店
人民幣 系最威
就算冇咗港紙 消費冇問題
買野又唔貴 應該多消費
香港最抵 零團費
我態度唔曳 陪住你睇
一蚊冇賺過 死比你睇
自訂I Love You 投牌求其就百四萬
紅顏知己三千幾個 送禮佢邊有得慳 我說過我有壓力 望阿叔教教我點解決
巴士嘅問題 仍然未解決
斷背山 李安攞獎佢系唔系最勁
其實我 就覺得伊莎貝拉培達至勁
但城城 但城城佢話有 父子
有對軟硬在紅館 唱到氣絕未回本
全憑人人認購 買我嘅T-Shirt幾款 來籌款 澳門賭場 新開嘅星際
請咗偉仔 兼職疊馬仔
魔鬼員警好狼 殺兩個同事搶走配槍
逐格重播 百萬富翁嘅Rating更加高漲 去泰國 Woo…大家都找不到到他信
歎世界踎喺香港 買一堆手信
西甲意甲照舊 英超歐聯唔埋堆
有線冇做 英超點睇佢
個個轉曬Now Keyman佢又想去
邊個大佬 撲濕俊仁
撲到右眼凸 撲鑊然後食老麥
外國啲雞 震震震 即刻通知 總幹事
佢叫雞珍 去左世衛 應該會吔曬啲雞
其實林狗 唔系唔抖
系要賺一筆搵夠就遊埠
成日唔抖 全為層樓
一家四口都要靠我糊口
就算你笑我超低能 兼勁搞笑
我踎低時多得你肯笑