論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [轉](((**賣愛﹏!! (小小色情+粗口) 爆 感 人 -3-''
`乜叉.
高級會員

嘉許勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
註冊 2007-5-21
用戶註冊天數 6192
用戶失蹤天數 5036
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
((((第四十五.五集))))

呀希:絲如.........

呀希隻手由大脾摸上去,呀希隻手一路路摸上,經過絲如o既胸....

絲如:唔...

一聲呻吟從絲如o既口中傳出。

呀希隻手冇停係絲如o既胸部,反而再摸上絲如條頸....

呀望住絲如條頸,怒意爆發,粗大o既手,絕情咁用力捏住不堪一擊o既頸。

絲如:呀!!!!!!!!!

一聲慘叫代替先前o既呻吟聲。

呀希:我黎問你......

呀希o既表情變得陰險,力度令到絲如呼吸困難。

絲如:你...放...放...手...

絲如而家自知呀希有企圖,絲如用盡力反抗,但太遲喇,佢根本扯唔開黎隻手。

呀希:個男人同你有咩關係?

絲如:我..唔..知...

黎個答覆令呀希更加嬲,力度再加大。

絲如:唔!!!

絲如面部泛紅,每一啖氣都咁辛苦。

呀希:講呀!

今日佢一定要知道真相........

絲如:我...講...

呀希將絲如拋開,絲如成個人比呀希拋左落地。

絲如:咳咳!!咳咳!!

絲如不停咁係度咳,咳到面都紅o西。

呀希:答我呀!

呀希企起身,企你絲如面前。

絲如:佢係我哥哥...

頭先,佢仲以為會死係呀希手上...

呀希:我未聽過你有哥哥。

絲如:我地係同父異母....

的確,當日所見o既男人個樣同絲如真係希幾分相似。

呀希:你地串通呃我就係為左令小芝離開我定係為左o個二百萬?

小芝冇背叛到自己.....

絲如:對唔住...嗚...嗚...我o羅唔到筆錢盲會比佢買去做雞嫁喇!嗚嗚..我唔想做雞...嗚嗚..

呀希:走!永遠唔好再出現係我面前,如果唔係,你一定會死得好難睇!

絲如狼狽咁爬起身跑出去。

雖然知道小芝冇背叛自己,但佢竟然唔信小芝,仲將小芝拒於門外!

呀希:呀光!

呀希跑出辦公室,衝去鄭少光o既辦公室。

呀光:做咩事大叫呀?

埋頭苦o既呀光一抬頭就見到呀希衝埋黎。

呀希:點都好!穩小芝出黎呀!

呀希一講完就跑住走。

呀光:大佬呀!又係咁?!

deadwood
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6192
用戶失蹤天數 5036
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

((((第四十六集))))
當日小芝離開o個晚,呀希其實一直都企係落地玻璃窗前偷睇小芝,佢見到小芝細小o既身影慢慢消失係雨水中。

佢好想追返小芝,但痛恨留住左佢o既腳步,令佢冇辦法抬起佢雙腳追小芝。

黎三日呀希不停係度諗事件o既來龍去脈,先係絲如黎個女人打黎,之後跟蹤小芝。

當日佢一返到屋企就撞正小芝行出門口,佢機靈咁跟係佢後面,直到小芝入左銀行再出返黎。

呀希當時都心中有數小芝手上o羅住o既白色紙袋裡面係乜野。

本黎想上前問個清楚,但因為懷疑心影響自己,所以佢最終都係跟住小芝,打算再睇落去。

可惜,個真相太震撼.....

小芝竟然同一個男人會面,個男人同小芝o既對話之中,令佢一聽就知,小芝背叛左自己。

小芝比自己迫走左之後就開如放棄自己,每一日返到屋企,小芝o既身影就會浮現係自己面前,每次聽到

小言係度喊就會心痛,痛到眼淚都跟住一齊流,種種痛楚都令自己選擇逃避!

晚晚都會飲到醉醺醺先返屋企換衫返工。

直到一個唔起眼o既女工人講左一番一針見血o既說話,自己先發覺件事唔係眼見為實咁簡單!

先係比人令自己唔相信小芝,後是將對小芝o既信任粉碎,繼而打埋小芝。

點解當時自己要咁衝動,一d都唔相小芝?

點解唔一早就去查清楚件事?黎件事根本就會o個個女人同佢同父異母o既哥哥庶錢而攪出黎o既!

今日當絲如出現你自己面前o既時候,佢一眼就睇得出絲如o既眼神閃過一味勝意,黎一味勝意連自己o既心

都寒埋,因為佢知道黎件事係同絲如有關。

要到而家先知道自己怪錯小芝!一個女仔無依無靠,身上錢都冇,萬一...萬一出左事,佢都唔可以保證自

己仲生存係世上有咩意思!

夜晚十點───────

呀希:小芝!!!!!!!!!!!!

呀希出左公司之後,就穩以前跟開o既大佬要求佢幫手,最後叫左二百幾人去穩小芝,佢將小芝o既相影

印比幫手o既人,自己當然一樣出去穩小芝。

呀希同其他人開車由天后穩到九龍城,每道地方都停留個幾個鍾,幾架車不停開下停下。

呀希:喂?!唔好比佢走呀!我而家黎!

直到八個鍾頭之後,終於有人打比呀希話穩到小芝。

原來小芝根本冇離開到中環。

呀希超速返去中環!

中環某公園──────

呀希:佢係邊呀!?

呀希一落車就跑去公園,一到公園就見到幾個幫手穩人o既男仔。

男:佢係o個邊呀!

幾個十幾歲o既男仔帶住呀希跑向小芝o既身在地。

呀希:小芝!

謝天謝地!小芝就坐係自己面前!

可惜.....

呀希:小芝?

呀希上前攬起消瘦o既小芝,一攬就覺得小芝o既體重唔對路。

呀希:做咩唔應我呀?你唔好嚇我呀!應下我呀!

小芝面上冇表情,雙眼空洞,根本唔識比反應。

呀希:點解會咁嫁!?

呀希望向身邊o既幾個男仔,但幾個男仔一時之間都唔知點答佢。

呀希:答我呀!

男:我...我地都唔知呀,一穩到佢就係咁喇。

呀希望向好似木偶咁唔識反應就係默默咁比人扯動o既小芝。

呀希:小芝,小芝!望住我,望住我呀!

小芝就好似活死人一樣。

呀希:係咪唔舒服呀?我...我同你去睇醫生!

呀希心急咁抱起小芝,抱住小芝跑上車。

呀希:小芝,好放就到嫁喇!

呀希快手咁放低小芝再走去師機位開車。

醫院───────

小芝未到醫院就已經暈左,訓係病床o既小芝,手插上針管吊住鹽水。

呀希:佢點呀?

呀希雙眼佈滿血絲咁坐係床邊。

醫生:病人嚴重脫水,飢荒,體重過輕,我睇佢都起碼三,四日都冇食野同飲水。

呀希:點解....佢唔識應人?

抱住冇反應o既小芝,連自己差d都以為小芝死左。

醫生:嚴重脫水,飢荒會令人神經錯誤,或者可能係佢自己本身唔想講野。

雖然醫生o既眼神充滿疑問咁望住呀希,但佢都冇再講野就走左。

小芝...唔想講野?呀希默默望住小芝o既倦容,心痛不而.....

deadwood
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6192
用戶失蹤天數 5036
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

((((結局──────))))

第二日───────

呀希:小芝,你醒喇?

呀希整晚都守係小芝床邊。

呀希:肚唔肚餓呀?

呀希坐上床望住虛弱o既小芝,但小芝冇出到聲。

呀希:小...老婆呀,對唔住呀....

而家呀希係時候道歉,自己o既錯令小芝再次受苦,簡直罪該萬死!

呀希:我...我知自己好衝動,唔聽你解釋...小芝...應下我好冇?

小芝回避呀希眼神。

小芝變瘦到好似冇肉咁,面上仲留住當日呀希打佢o既痕跡,呀希心痛咁伸手摸紫黑色o既掌印。

小芝:唔信我....

小芝終於應反呀希,但係仍然冇表情。

小芝:點解要..穩我.....?

眼淚雖然除住面上o既曲線流下,但黎種得唔到信任o既感覺,大概都唔能夠用痛黎個字形容。

呀希:小芝,我...我認我唔係衝動,係我唔信你,係我信其他人都唔想你。

的確係自己信第二個都唔信最愛o既人。

小芝:點解....點解唔信我....

呀希不停拭去小芝o既眼淚。

小芝:放......

小芝好細聲。

呀希:咩呀?

細到坐係旁邊o既呀希都聽唔到。

小芝:放...我...走...

呀希:唔可以!我唔會放你走!我一世都唔會放你走!你只可以一直留係我身邊!

呀希今次真係知錯喇,熱淚不停係呀希眼中打轉。

小芝:我唔想....再愛一個....唔信我o既人....

呀希:唔好!我求下你....唔好離開我!唔好留低我!小芝!我愛你呀!我好愛你呀!求下你唔好唔要

我.....

呀希雙手抱緊小芝,男兒淚不斷湧出。

小芝:點解愛我..又唔信我...

小芝o既眼淚一滴滴咁滴落呀希o既頭髮。

呀希:唔好...小芝....老婆!我唔敢喇!唔好拋低我同小言呀!好唔好呀...嗚...嗚嗚...

為左挽留最重要o既女人,就算係男人都要為小芝放下所謂o既尊嚴,好愛小芝,唔想冇就咁左佢....

小芝:你....嗚嗚....你再有下次...我唔會原諒你嫁!嗚嗚...

小芝亦抱緊滿面淚水o既呀希。

呀希:嗚..老婆...老婆!

面對住黎個男人o既眼淚,自己又點會唔心軟?

一個禮拜後────────

神父:方雅芝小姐,你是否願意成為張偉希先生o既合法妻子,不論殘疾,病倒,窮困都願意付出一生去愛

護,照顧對方一生一世?

小芝:我願意。

神父:張偉希先生,你是否願意成為方雅芝小姐o既合法丈夫,不論殘疾,病倒,窮困都願意付出一生去愛

護,照顧對方一生一世?

呀希:我願意。

冇錯,今日係呀希同小芝o既大日子,呀希唔唔可以失去小芝,所以佢唔再拖延,佢要小芝真真正正咁成為自己o

既妻子。

係小芝出院冇耐之後呀希以最快o既速度準備好o西黎個婚禮,禮服,婚莎,喜帖,酒店,教當等等,花費超過六

百萬。

名人張偉希娶妻一事,驚動全港。

今日黎對準新人抱住愛情結晶一齊步入教堂,承諾一生o既諾言。在場o既人同記者加埋都數之不盡,就係黎對新

人步入教堂o既一刻,攝影燈光閃過不停。

神父:請為對方嚏脅指並以親吻見證愛o既歷史。

呀希先為小芝戴上戒指,然後小芝亦為呀希戴上戒指。

最後愛意透過雙方o既嘴唇,傳達到對方o既心臟。

俊男美女親吻o既一幕,令在場o既人萄醉係愛情之中。

呀希:我愛你,小芝。

一生一世,絕不變改。

deadwood
YING!~
普通會員

UID 4366
積分 491
經驗 256
YK幣 28
帖子 179
精華 0
註冊 2007-9-15
用戶註冊天數 6075
用戶失蹤天數 4862
性別 女仔
狀態 離線

太感人了''
我看也看到哭了..

♥呂婷華

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6382
用戶失蹤天數 4076
來自 無人之境
狀態 離線

以前看過嚕`

●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6130
用戶失蹤天數 4997
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-4-30 08:12 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
我post過-33-''

小盈`;D
普通會員

UID 12127
積分 126
經驗 55
YK幣 310
帖子 61
精華 0
註冊 2008-5-23
用戶註冊天數 5825
用戶失蹤天數 5661
來自 元朗<3`
性別 女仔
狀態 離線

之前睇過`
好睇到喊-3-'

-     {!★小盈` × 我不想裝作開心™
♥扮作開心;天真知不多`
糖糖 (我愛我的KURURU;])
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   長期在線獎章  
UID 3946
積分 4928
經驗 1238
YK幣 10948
帖子 1081
精華 0
註冊 2007-8-22
用戶註冊天數 6100
用戶失蹤天數 1810
性別 女仔
狀態 離線

感人到爆``
睇到喊/m\''

`乜野. (CHY;]`)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 8189
積分 11795
經驗 6346
YK幣 13397
帖子 6699
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5958
用戶失蹤天數 5295
來自 MAMA'S屎忽-_-v
性別 女仔
狀態 離線

好感人牙!><"

~傻婆~ (♥♥KAmE;])
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 6853
積分 3851
經驗 1846
YK幣 2374
帖子 1835
精華 0
註冊 2007-12-1
用戶註冊天數 5998
用戶失蹤天數 5202
來自 ♥♥剎夜;D`
性別 女仔
狀態 離線

是呀
好似有睇過的說
不過都會十卜!!
好好睇呀>w<

♥◙::+*_現在對我來說,要相信一個人♤..]]''                真的有點難___,,§♥

♥◙::+*_囍___,,§♥涼宮.v.`
護士=]
普通會員

UID 11439
積分 131
經驗 35
YK幣 159
帖子 33
精華 0
註冊 2008-4-18
用戶註冊天數 5859
用戶失蹤天數 5743
來自 媽媽的肚子@v@
性別 女仔
狀態 離線

好睇!!
10卜你..

violin123
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   大富豪勳章  
UID 10442
積分 1686
經驗 650
YK幣 1490
帖子 676
精華 0
註冊 2008-3-20
用戶註冊天數 5888
用戶失蹤天數 4280
來自 香港某一忽
性別 女仔
狀態 離線

個女仔真幸福@@"

●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6130
用戶失蹤天數 4997
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-6-9 08:43 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
我POST過- -''

kakitling
普通會員

在線王勳章  
UID 4912
積分 743
經驗 -12
YK幣 1011
帖子 353
精華 0
註冊 2007-10-2
用戶註冊天數 6059
用戶失蹤天數 4703
性別 女仔
狀態 離線

很感人
好感動
小芝經過左好多的痛苦
先至得好幸福的生活

平淡的愛情 像沒有汽的汽水 我竟然〥愛上一個花心的你  唔知呢d係咪叫緣份
思霖alice (~S卓!卓U~)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
註冊 2008-3-13
用戶註冊天數 5895
用戶失蹤天數 3944
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-7-12 01:27 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
小芝..呀希..大芝..bb
你地一定要生活落去呀..