論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 你在學校是個搶眼人物(例如全間學校D同學大部份都識你)??-v-  (單選) [參與投票的會員]
1.我是A__A
  40 (24.10%)
2.不是..囧
  113 (68.07%)
3.是...因為我係學校既fd係搶眼人物@@"
  11 (6.63%)
4.我已不用讀書..!!
  2 (1.20%)

標題: 你在學校是個搶眼人物(例如全間學校D同學大部份都識你)??-v-
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6367
用戶失蹤天數 1299
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 思霖alice 於 2008-4-9 07:21 PM 發表。 
因為我夠串lo>vyv<
我成日都會收"靚"嫁xD...><

好影響力既人呢...
我就冇啦= =''
[自卑中…]

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
思霖alice (~S卓!卓U~)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
註冊 2008-3-13
用戶註冊天數 5888
用戶失蹤天數 3937
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-4-9 08:14 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
哈哈xD...
唔洗咁自卑既...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
永恆自由 (天才外科醫生-----黑傑克)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 10004
積分 1419
經驗 780
YK幣 3469
帖子 921
精華 0
註冊 2008-3-9
用戶註冊天數 5893
用戶失蹤天數 5531
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

我絕對唔係全校o既搶眼人物

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6375
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

不是唷-__________________________________-`

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4031
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -呆`h0! 於 2008-4-10 05:56 AM 發表。 
不是唷-__________________________________-`

我也是-__-

思霖alice (~S卓!卓U~)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
註冊 2008-3-13
用戶註冊天數 5888
用戶失蹤天數 3937
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-4-10 04:58 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk

QUOTE:
原帖由 marco966 於 2008-4-10 16:56 發表。 

我也是-__-

你又話唔係??

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6375
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 思霖alice 於 2008-4-10 04:58 PM 發表。 

你又話唔係??

QUOTE:
原帖由 -呆`h0! 於 2008-4-10 05:56 AM 發表。

我也是-__-

佢咁樣答我.

系想指出佢同我都系1樣.

唔係一個搶眼人物

★Sara☆
普通會員

UID 9366
積分 1286
經驗 341
YK幣 2636
帖子 1459
精華 0
註冊 2008-2-16
用戶註冊天數 5914
用戶失蹤天數 5713
來自 Hong Kong
性別 女仔
狀態 離線

當然是啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( I m ean in p.6 )

像流星的墜落   燦爛奪去了輪廓   這剎那過後   世界只是回憶的沙漏   像流星的墜落   絢麗地點亮了整個星空   像[你]故事在我生命留下【不褪色】的傷口____<<G.E.M. - 回憶的沙漏>>*V*
管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6375
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ★Sara☆ 於 2008-4-10 05:11 PM 發表。 
當然是啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( I m ean in p.6 )

IN P.6 都可以唔搶眼架W0R-,-

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4031
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -呆`h0! 於 2008-4-10 05:11 PM 發表。 

QUOTE:

我也是-__-

佢咁樣答我.

系想指出佢同我都系1樣.

唔係一個搶眼人物

沒錯

晴心乂晴
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 5789
積分 4851
經驗 2056
YK幣 6225
帖子 3630
精華 0
註冊 2007-10-26
用戶註冊天數 6027
用戶失蹤天數 4534
來自 呀媽個肚>口<
性別 女仔
狀態 離線

我唔係啊....我都想我係*

今晚的天空吸引著我的目光`
我想去觸碰那神祕的天空。
-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4031
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 晴心乂晴 於 2008-4-10 05:34 PM 發表。 
我唔係啊....我都想我係*

係又乜咁好?-,-

Ruby (超愛L的鬼!!)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   大富豪勳章   長期在線獎章  
UID 4150
積分 4050
經驗 1667
YK幣 3041
帖子 1501
精華 0
註冊 2007-9-5
用戶註冊天數 6078
用戶失蹤天數 5562
來自 地獄國度•冥府•鬼魅之境
性別 女仔
狀態 離線

我肯定有一個人係人都識佢。。。
Mr。Lor
(果個死人地中海)-3-

這是L
這是月
`乜野. (CHY;]`)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 8189
積分 11795
經驗 6346
YK幣 13397
帖子 6699
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5950
用戶失蹤天數 5288
來自 MAMA'S屎忽-_-v
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #28 Ruby 的帖子

當然.....
佢既"蘭花手"......><
佢行路既"知世"- -

`乜名.
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 11658
積分 7017
經驗 3154
YK幣 8695
帖子 3968
精華 0
註冊 2008-4-30
用戶註冊天數 5840
用戶失蹤天數 4771
性別 男生
狀態 離線

唔係....