論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 1生1世-男女必進<3不喜勿入xd`  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
信-未比人呃過
  91 (37.45%)
信-比人呃過
  37 (15.23%)
吾信-比人呃過
  29 (11.93%)
吾信-未比人呃過
  86 (35.39%)

標題: 1生1世-男女必進<3不喜勿入xd`
cicilee8899
普通會員

UID 6800
積分 874
經驗 337
YK幣 989
帖子 484
精華 0
註冊 2007-11-29
用戶註冊天數 5964
用戶失蹤天數 5273
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
:L :L :L :L :L :L :L :L

最近5次評分記錄
s2011018   2008-6-9 06:56 PM   經驗  -2   

Q版http://www.unicotees.com/v1/storefront/index.jsp?shopID=3665
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Kay_BB
普通會員

UID 12299
積分 297
經驗 154
YK幣 411
帖子 141
精華 0
註冊 2008-5-30
用戶註冊天數 5781
用戶失蹤天數 5688
性別 女仔
狀態 離線

一生一世呢樣野.. 我覺得真係有架=v=
只要2個人真係愛對方ge, 一生一世點解無可能呢?? 大家相處得好, 要對一世, 其實唔係無可能=]

我唔知我果d算唔算俾人呃,,
拍緊拖, 有邊個唔會話一生一世??

但係我覺得. 一生一世係我地追求ge幸福*
俾人呃左只係今次唔好采.. 唔可以咁就秒殺自己幸福嘅機會嘛~~~

俾人呃都唔係衰哂*
因為當中可以體會到好多野嘛!=]

所以我信**

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
懶訓豬yan
普通會員

UID 12344
積分 407
經驗 205
YK幣 1228
帖子 197
精華 0
註冊 2008-5-31
用戶註冊天數 5779
用戶失蹤天數 5758
性別 女仔
狀態 離線

我信架-333333333-
我做得到架-33333333333333-
不過唔知對方得唔得姐-3-

峰少.
初級會員

UID 10466
積分 45
經驗 29
YK幣 99
帖子 16
精華 0
註冊 2008-3-21
用戶註冊天數 5850
用戶失蹤天數 5761
來自 暗戀.失戀
性別 男生
狀態 離線

吾信-比人呃過

我為你犧牲自己的所有.但你完全沒感動過╭ +我 愛上一個我不應該愛的人
某A
VIP會員

嘉許勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   壇主朋友勳章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 3
積分 4642
經驗 1319
YK幣 1953
帖子 1176
精華 1
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6346
用戶失蹤天數 2945
性別 男生
狀態 離線

[路過]咁呃過人應該投咩??-v-[/路過]

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4039
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 某A 於 2008-6-7 06:43 PM 發表。 
咁呃過人應該投咩??-v-

你呃左邊個

某A
VIP會員

嘉許勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   壇主朋友勳章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 3
積分 4642
經驗 1319
YK幣 1953
帖子 1176
精華 1
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6346
用戶失蹤天數 2945
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -呆`h0! 於 2008-6-9 14:36 發表。 

你呃左邊個

我呃左你..
我呃左你我呃過人..

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4039
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 某A 於 2008-6-9 02:43 PM 發表。 

我呃左你..
我呃左你我呃過人..

唔信!

YaN_KatheRIne (''YaN=])
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 9722
積分 3546
經驗 1099
YK幣 3510
帖子 1190
精華 0
註冊 2008-2-27
用戶註冊天數 5873
用戶失蹤天數 1299
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 某A 於 2008-6-7 06:43 PM 發表。 
咁呃過人應該投咩??-v-

你...呃過人牙-33-??
佢系邊個..-3-
我識吾識嫁-33-''??'

Kathy668
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 12712
積分 2441
經驗 1168
YK幣 3525
帖子 1659
精華 0
註冊 2008-6-16
用戶註冊天數 5764
用戶失蹤天數 4829
來自 愛你既心
性別 女仔
狀態 離線

信,因為超LOVE HIM

[[*〝《誰來愛我 》``×" 小心愛錯ˊ°|||++以免彼此無助〞+還能熱戀誰<]]﹏"|||誰能受得起那麼多°" 為何拿著我消磨 __×°||/|*〞
童話◆中的公主▂可以得到「王子」的愛/\我卻不能︱得到你的愛
nwlricky (◇*N.w.L.]]™)
高級會員
Justin超級Fans

積極發帖獎章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 12778
積分 6196
經驗 1039
YK幣 3956
帖子 2074
精華 0
註冊 2008-6-18
用戶註冊天數 5762
用戶失蹤天數 4462
來自 日本<我想
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 PHX 於 2008-3-8 09:56 PM 發表。
信嫁

不過我未拍過拖
但係我相信
只要大家努力
一定得

信-比人呃過啊t.t
但我拍過拖

`乜婷. (ζ σ υ ε)
普通會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
註冊 2008-6-12
用戶註冊天數 5767
用戶失蹤天數 4156
性別 女仔
狀態 離線

多謝分享~~

lau254
普通會員

UID 12980
積分 324
經驗 135
YK幣 122
帖子 115
精華 0
註冊 2008-6-25
用戶註冊天數 5755
用戶失蹤天數 5621
來自 hk
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 心情 的帖子

me too.

mandy i love you

yoee5 (影無月)
普通會員

發帖王勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 7903
積分 1398
經驗 540
YK幣 1136
帖子 994
精華 0
註冊 2008-1-4
用戶註冊天數 5927
用戶失蹤天數 4533
性別 女仔
狀態 離線

唔信,不過我未被人呃過

◆我叫某某人◇

Heidi
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 4183
積分 3987
經驗 2197
YK幣 4645
帖子 2292
精華 0
註冊 2007-9-7
用戶註冊天數 6047
用戶失蹤天數 4607
性別 女仔
狀態 離線

信,,,但係好難做得到,,,

自由SAY tsouvr:點解我入唔到MM2