論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: GIrl.. 會吾會介意男友吸煙?!  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
1. 會的--
  123 (48.43%)
2. 少少啦--
  50 (19.69%)
3. 吾會--
  27 (10.63%)
4. 我是男生--
  54 (21.26%)

標題: GIrl.. 會吾會介意男友吸煙?!
小檸 (ジョア& ...)
普通會員
3c`

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 14124
積分 3964
經驗 883
YK幣 3443
帖子 2625
精華 0
註冊 2008-7-29
用戶註冊天數 5753
用戶失蹤天數 4116
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
少少啦

吾緊要啦`

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
s!u~賤
普通會員

UID 13510
積分 113
經驗 6
YK幣 106
帖子 4
精華 0
註冊 2008-7-13
用戶註冊天數 5769
用戶失蹤天數 5450
來自 賤B一族
性別 女仔
狀態 離線

平時我都5mind,,不過佢5好食完煙黎咀我就ok啦!!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
yuk_519
初級會員

論壇週年紀念星章  
UID 14617
積分 45
經驗 13
YK幣 50
帖子 17
精華 0
註冊 2008-8-9
用戶註冊天數 5742
用戶失蹤天數 5610
來自 HK
性別 女仔
狀態 離線

小小喇..!!

呀楓. (~*爱上天使的貓仔*~)
普通會員

UID 13387
積分 1453
經驗 679
YK幣 1197
帖子 777
精華 0
註冊 2008-7-9
用戶註冊天數 5773
用戶失蹤天數 5511
來自 香港>觀塘 貓貓之家
性別 男生
狀態 離線

天生對煙味敏感~  x2。。我唔會食

MiYoKo
普通會員

UID 14913
積分 322
經驗 140
YK幣 57
帖子 91
精華 0
註冊 2008-8-15
用戶註冊天數 5736
用戶失蹤天數 5685
來自 hk
性別 女仔
狀態 離線

我又唔會唔介意嘅....不過最好唔好啦..../////

qaz1 (異界之王)
普通會員

UID 14752
積分 320
經驗 81
YK幣 664
帖子 167
精華 0
註冊 2008-8-12
用戶註冊天數 5739
用戶失蹤天數 5624
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 敖犬~~ 的帖子

唔鍾意食煙

buncherry (美淇)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 13354
積分 8933
經驗 4217
YK幣 9229
帖子 5137
精華 0
註冊 2008-7-8
用戶註冊天數 5774
用戶失蹤天數 4864
來自 我係美琪個fd`
性別 女仔
狀態 離線

會的-v-
i hate smoking...

cicilee8899
普通會員

UID 6800
積分 874
經驗 337
YK幣 989
帖子 484
精華 0
註冊 2007-11-29
用戶註冊天數 5996
用戶失蹤天數 5305
性別 女仔
狀態 離線

係好介意

Q版http://www.unicotees.com/v1/storefront/index.jsp?shopID=3665
■叛逆×
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 13139
積分 1464
經驗 371
YK幣 1373
帖子 686
精華 0
註冊 2008-6-30
用戶註冊天數 5782
用戶失蹤天數 5475
性別 女仔
狀態 離線

會..一定會呀\口/

妹妹仔
普通會員

UID 7963
積分 967
經驗 266
YK幣 121
帖子 392
精華 0
註冊 2008-1-6
用戶註冊天數 5959
用戶失蹤天數 3624
性別 女仔
狀態 離線

少少啦``  @@  
   又唔係好界意GE...冇話1定..,,
敢你中2左佢,,就算佢食煙你都冇計格 - -"

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5953
用戶失蹤天數 1343
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #40 妹妹仔 的帖子

有道理....

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
hei
普通會員

UID 12477
積分 301
經驗 101
YK幣 190
帖子 83
精華 0
註冊 2008-6-7
用戶註冊天數 5805
用戶失蹤天數 5015
性別 女仔
狀態 離線

我 係 勁 介 意 -3-`

by :: 。hei*﹏
melody5566 (傻☆妹↗)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 16003
積分 1405
經驗 617
YK幣 986
帖子 576
精華 0
註冊 2008-9-7
用戶註冊天數 5713
用戶失蹤天數 4070
性別 女仔
狀態 離線

少少啦~

普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 13499
積分 507
經驗 229
YK幣 103
帖子 185
精華 0
註冊 2008-7-12
用戶註冊天數 5770
用戶失蹤天數 5305
性別 男生
狀態 離線

少少啦-

燕~麥~片 (小車厘子?.°。╭★)
普通會員

UID 14036
積分 321
經驗 177
YK幣 174
帖子 133
精華 0
註冊 2008-7-26
用戶註冊天數 5756
用戶失蹤天數 5681
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-10-8 07:38 PM  資料 文集 短消息  cherry24699338@yahoo.com.hk
會的--   我係最唔鍾意

可愛到爆既★燕~麥~片★