論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [轉]╮....♥./\.想愛你 !!但更想恨你 ;D|I![[LoVe♥21
`乜婷. (ζ σ υ ε)
普通會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
註冊 2008-6-12
用戶註冊天數 5858
用戶失蹤天數 4247
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
LoVe♥15
我:哥...[[驚訝
夜:如果你真係贏左個比賽...你就返唔到黎嫁啦
我:嗯
夜:你可唔可以應成我唔好去呀[[攬住小貝
我:我...我....[[呆左
夜:求下你呀[[攬得好實
係依個時候有一個人企左係門口睇住小貝同理夜
x:夜....
屋企
我+夜:返黎啦
D:返黎啦你地
我+夜:嗯
m:小貝小貝[[行過黎
我:做咩呀
m:你會唔會去呀[[緊張
我:你話比賽個件事??
m:嗯
我:我....唔去啦[[望一望夜
D:你唔驚錯失左一個好機會嗎
我:唔驚呀...要跳舞既邊到跳都得啦...係咪[[笑
夜:{{望左小貝一眼
我:我上去先啦[[走左
夜:我都係[[走左
小貝房
夜:你...真係唔去呀
夜:你咁做...係咪因為我呀[[唔敢望住小貝

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5858
用戶失蹤天數 4247
性別 女仔
狀態 離線

LoVe♥16
我:當然唔只為左你啦...重有我既朋友同阿爸阿媽啦
夜:原來係咁[[苦笑
我:哥[[望住夜
夜:做咩呀
我:聽日可唔可以陪我去一個地方呀[[笑
夜:嗯[[笑
Next Day-墓地
我:爸爸...你幾好呀嗎...對唔住呀...今個月遲有黎探你...唔好嬲我呀[[企係個墳前面
夜:佢就係你個爸爸啦
我:嗯...佢好啜我嫁...我咁鐘意跳舞都因為爸爸[[笑
夜:唔怪得知啦[[笑
我:哥[[望住夜
夜:做咩呀
我:你可唔可以每個月既今日陪我黎呀
夜:當然可以啦[[摸小貝個頭
我:其實我今次唔去...重有一個原因嫁
夜:原因??咩原因??
我:雖然我知道我可能唔會真係贏個比賽,,但係如果真係贏左既,,我就唔可以成日黎依到同爸爸傾計啦
夜:傻妹[[笑

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5858
用戶失蹤天數 4247
性別 女仔
狀態 離線

LoVe♥17
屋企
我+夜:返黎啦
D:返黎啦[[行過黎
夜:佢地係...[[見到客廳有人
m:小貝過黎呀
我:嗯[[行左過去
x:佢就係小貝呀[[望住我
我:係呀
x:其實係咁嫁...關終今次既比賽...
我:我決定唔去嫁啦
x:其實我係想同你講今次既比賽你一定要去
我:點解呀...之前唔係話....[[驚訝
x:咁遲先同你講...對唔住
夜:你諗住咁就算呀[[嬲
我:我一定唔會去嫁
x:但係.....
m:小貝...你就應成人啦
我:好...咁你比個理由我點解一定要去呀[[心軟
x:其實係咁嫁...原本做你後補既人好不幸發生交通意外...所以就....
我:咁我....我....
夜:小貝[[拉住小貝隻手
x:你決定點呀
我:我......

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5858
用戶失蹤天數 4247
性別 女仔
狀態 離線

LoVe♥18
機場
我:放心啦...我一定會返黎嫁[[想喊
m:你要比心機呀[[想喊
d:贏唔贏都好...我地都會支持你嫁[[笑
x:小貝要上飛機啦
我:哦
我:叔叔呀[[笑
d:做咩呀
我:係我諗走之前...我想叫你一聲...爸爸呀[[笑
m:小貝[[喊
d:多謝你呀...小貝[[開心
我:我真係夠鐘啦...我走啦...88[[走左
m+d:88
屋企
夜:小貝....[[眼濕濕
我個邊
我:呀係喎
x:做咩呀
我:其實我重未問你你叫咩名呀[[笑
x:叫我晴得啦[[笑
我:嗯[[笑
晴:你阿哥...最後都冇黎送你機
我:嗯[[冇心情
朗屋
榮:佢應該上左機啦[[望住個鐘
朗:點解我地唔送佢機姐
榮:我廢事見到佢眼濕濕咁走呀
朗:你講得...又幾有道理[[笑

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5858
用戶失蹤天數 4247
性別 女仔
狀態 離線

LoVe♥19
美國~比賽會場
晴:準備好未呀小貝[[行過黎
晴:你係第3個比賽嫁...要記住呀[[走左
香港個邊~學校
女A:好掛住小貝呀[[望住舞蹈室
女B:冇得睇佢跳舞成1個禮拜啦
男A:小貝貝呀[[喊
女C:你冇咁嘔心啦[[無奈
朗:放心啦...小貝好快就返黎嫁啦[[行過黎
女A+B+C:朗學長同榮大人呀
美國~比賽會場
PS:以下全部人物所講既全部都係英文黎的
評:好啦...有請3號既參賽者...陸小貝
評:陸小貝小姐...我想問你一條問題
我:好
評:點解你會鐘意跳舞??
我:因為跳舞對我黎講係一種巨有好大既意義
評:咩野意義..你可以講下嗎
我:好呀.....
香港個邊~天台
夜:你幾時先返黎呀小貝[[望住個天
x:影夜[[拍夜
夜:係你....[[驚訝

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5858
用戶失蹤天數 4247
性別 女仔
狀態 離線

LoVe♥20
美國個邊~比賽會場
我:就係因為咁...所以我就鐘意跳舞啦[[笑
評:好好...咁依家請你跳出代表你依家心情既舞呀
我:好呀
香港個邊~天台
夜:你搵我咩事[[cool
玲:做咩對我咁冷淡姐[[姣
夜:你唔講既我返去啦[[準備走
玲:咪走住[[拉住夜隻手
夜:又點呀[[唔耐煩
玲:你想我放你走都得...你答我一個問題呀
夜:講啦
玲:你係唔係鐘意個個陸小貝呀
美國個邊~後台
我:喂[[電話中
榮:小貝比完賽未呀
我:岩岩比完呀
朗:係咪贏呀[[緊張
我:重未公報呀...但係就算係都唔會有我份啦
榮:點解咁講呀
我:因為個個比賽既人都勁過我好多...我又點會贏呀[[笑
朗:放心啦我地會支持你嫁
我:係啦係啦...我今晚再打比你地啦
朗:嗯..88
我:88[[cut線
晴:小貝小貝[[黎左
我:做咩呀
晴:你快D出去睇下[[拉左小貝出去
我:睇...睇咩呀[[就死咁
香港個邊~天台
玲:依個就係你既答案
夜:係
玲:我會再黎搵你嫁[[走左

晴心乂晴
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 5789
積分 4851
經驗 2056
YK幣 6225
帖子 3630
精華 0
註冊 2007-10-26
用戶註冊天數 6088
用戶失蹤天數 4595
來自 呀媽個肚>口<
性別 女仔
狀態 離線

快D post啦`好想看到啊`@o@

今晚的天空吸引著我的目光`
我想去觸碰那神祕的天空。
cutely300
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   長期在線獎章  
UID 16716
積分 785
經驗 155
YK幣 94
帖子 164
精華 0
註冊 2008-9-21
用戶註冊天數 5757
用戶失蹤天數 2818
來自 Hong Kong
性別 女仔
狀態 離線

好想看到!!!! Add OIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

愛,在那一刻起,已随風而去...
kris72730 (`乜乜)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 19608
積分 1826
經驗 593
YK幣 646
帖子 945
精華 0
註冊 2008-11-17
用戶註冊天數 5701
用戶失蹤天數 4953
性別 男生
狀態 離線

Very good!!
Add oil!!!

惡魔。夢﹏
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 10729
積分 4320
經驗 1356
YK幣 2747
帖子 2177
精華 0
註冊 2008-3-28
用戶註冊天數 5935
用戶失蹤天數 2698
來自 龍家族
性別 女仔
狀態 離線

Post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~傻婆~ (♥♥KAmE;])
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 6853
積分 3851
經驗 1846
YK幣 2374
帖子 1835
精華 0
註冊 2007-12-1
用戶註冊天數 6052
用戶失蹤天數 5256
來自 ♥♥剎夜;D`
性別 女仔
狀態 離線

p0 la.v.
sup=]

♥◙::+*_現在對我來說,要相信一個人♤..]]''                真的有點難___,,§♥

♥◙::+*_囍___,,§♥涼宮.v.`
x雪希x
普通會員

UID 26011
積分 149
經驗 -5
YK幣 153
帖子 53
精華 0
註冊 2009-4-30
用戶註冊天數 5537
用戶失蹤天數 5508
性別 女仔
狀態 離線

快d0p
me十卜你呀^____^
我好想快d有得睇
快d0p哇

我已放棄了溫柔
   就算沒有放棄
         都沒有堅持
Evelyn (※呀欣※)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 19278
積分 1367
經驗 299
YK幣 151
帖子 649
精華 0
註冊 2008-11-10
用戶註冊天數 5707
用戶失蹤天數 4987
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-2-26 05:50 PM  資料 文集 短消息  evelyn1998429@yahoo.com.hk
十卜你呀,快po~

http://www.fx-word.com/search.php?img=1265878294Q
yenisyan1998 (-`ıм♥yen(:)
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 34467
積分 353
經驗 24
YK幣 32
帖子 158
精華 0
註冊 2010-6-28
用戶註冊天數 5112
用戶失蹤天數 4829
來自 Qooza
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-7-29 02:00 PM  資料 文集 短消息  yenis_yan_1998429@yahoo.com.hk
十卜十卜`
加油呀  =3

♥如何笨到底 但到底 還是我(: