論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 極力推介^v^ 入黎睇下. 比下Cm啦0__0 唔比我喊ka啦- - 三年D班'校花vs校草^3^
-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
ch.11
我:「終於偷走到啦!」
玲:「覺唔覺前面個幾個靚仔啤住我地呀?」
我:「嗯嗯!」
豪:「死靚仔,望咩呀望。」
x:「鬼得閒望你呀!望你隔離個個靚女啫嘛!」
我:「邊個呀?」
x:「咪你囉!」{行過黎}
俊:「**!佢都夠膽望,你嫌命長呀!」
x:「點解佢唔望得呀!你係佢邊位呀!」
樂:「係邊個又關你乜q事呀!」{惡爆}
作者:「第一次見佢咁惡同爆粗。」
x:「你唔好以為自己好巴lun閉,我會再搵你地。」{帶o靚走}
彤:「我都係見樂第一次講咁多野。」
我:「嗯嗯!樂,你有冇事呀?」{關心]
樂:「冇事。」{笑}
作者:「今日佢咁怪既,又講咁多野,又笑喎!唔通佢...」
全部人呆哂!因為樂都係第一次笑,就連俊都未見過。
==============================
之後佢地會去邊到玩?會唔會出事?

- [◆] 做個fd子啦^3^' 我msn牙[email protected]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.12
俊:「冇事就好!我地去邊到玩好呢?」
我:「我冇所謂。」
風:「去打機呀!」
彤:「唱k。」
俊:「咁咁咁…」
玲:「去唱k啦!」
我:「嗯!」
俊:「既然晴到話好囉!咁梗係去唱k啦!」
作者:「佢唔係黑社會大恌黎架咩?點解一d都唔似?」
俊:「去死啦你!吵吵吵~作你個文啦!」
作者:「係係係~」
~~~k房~~~
彤:「我要點<愛啦啦>。」
彤:「come on~衣服太多沒洗乾淨就去看電視…」
我:「好好聽~」
彤:「多謝~」
我:「樂,你唔好咁cool啦!都黎點番首歌呀!」
樂:「嗯!」{笑}
俊:「樂,你變左好多。」
樂:「可能啦!」
我:「唔好意思!人有三急。」
all:「嗯!去啦!」
我就即刻跑去wc。
我:「舒服哂!」{自言自語}
當我行出去個陣,前面個個人咁面善既。
個個人仲對住我個方向行黎。
--------------------------------------------------
夠竟係邊個?
+待續+

- [◆] 做個fd子啦^3^' 我msn牙[email protected]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.13
個個人行緊黎我到。
x:「靚女,仲認唔認得我呀?」
我:「你係...邊個呀?」
x:「咁快唔記得我?頭先個個呀!」
我:「哦!一d無聊人既名我係唔會記架!」
x:「你咁講咩意思呀?」
我:「咩咩意思?冇野啦嗎?咁我走啦!」
我要走個陣,有隻手捉住我。
x:「想走?冇咁易。」
我:「**,你有乜lun野資格唔俾我走呀?on9仔」{嬲}
x:「我…」
我:「玲!」{勁大聲}
--------玲個邊--------
玲:「好似有人叫我喎!」
俊:「好似係晴喎!」
彤:「唔通發生左事?」
豪:「仲講?出去睇啦!」
作者:「豪真係好錫晴。」
=======出到去======
我:「豪,救我呀!」
豪:「妖你,放開佢啦!正一**仔。」
x:「我偏唔放呀!吹呀!」
我即刻係佢塊面到吹左一下。
佢塊面紅哂!
我:「吹左啦!放開我。」
作者:「有時晴都係好天真。」
俊:「仲唔放?撩交打呀!」
x:「係呀!唔俾咩!」{串}
俊:「咁就唔好怪我啦!」{一拳打落去}
之後,唔洗我講知,佢地開戰啦!
=======================
想知邊個嬴?

\待續\

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.14
佢地一直打一直打,當然係俊一直領先啦!{p.s 佢係黑社會大佬}
而個個唔知乜水就成身傷
我:「俊,停手啦!」
俊:「我係唔會停架!死**,打佢主意?」{惡}
我:「你再打,會搞出人命架啦!」
俊:「你點解要幫住佢呀?」
我:「係因為我唔想見到人為左我而受傷呀!」{勁大聲}
俊:「晴,對唔住呀!」
我:「唔緊要啦!喂!你冇野呀嘛?」{指乜水背隻}
x:「冇...冇事!」
我:「不如,我叫人送你番屋企呀!」
x:「嗯!唔該!」
我:「豪,麻煩你啦!」{好可愛既樣}
豪:「嗯嗯!」{面有d紅}
我:「飯焦!」{笑}
豪既面就愈黎愈紅
俊:「唔好再笑啦!」{呷醋}
我:「點解呀?」{不解,係勁唔明}
我心諗:呢個咩人黎架?唔俾我對豪笑?都傻傻地既。
俊:「總之唔得啦!」
彤:「哈哈!原來俊你…」{俾人com住個咀,個個人梗係俊啦!}
呢個時候,傑都知,俊係佢個情敵。
傑:原來都有好多人likey晴,咁多情敵,我應該點做呢?
---------------------------------------------------------------------
傑會點做呢?會放棄?定咩呢?

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.15
我:「乜咁晏架啦?番屋企啦不如。」
俊:「雙手贊成~」
all:「me2。」
之後各自歸家,但係我根本唔想番屋企。
~~~~屋企~~~~
媽:「你番黎啦!」
我:「嗯!爸呢?」
媽:「佢去左公司做野。」
我:「哦!媽,我有件事想同你商量呀!」
媽:「咩事呀?」
我:「我唔理你應唔應承,我已經決定左,搬出去。」
媽:「點解呀?」{驚訝}
我:「我…我…我冇野講。」{上房}
同時......
我:「我搵到屋就會搬。」
#####房####
我心諗:媽,對唔住呀!我唔想再見到你地嗌交,我係到,你地就愈嗌愈勁。或者...我搬左出去,你地嗌得冇咁犀利。我會獨立架啦!
我諗諗下,就訓著左啦!
{鈴鈴鈴鈴}我既鬧鐘響
我用左五分鐘搞掂哂所有野。
媽:「唔好呀!女,唔好走呀!」
我:「對唔住呀!」{走左}
作者:「好似好不孝。」
(((((((((((((學校)))))))))))))
我:「hi~」{苦笑}
all:「hihihi~~」
個個都唔覺晴有唔開心既事發生。
++++++++=======
晴真係要搬?

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.16
我心諗:見到呀媽今日咁,我真係有d唔舍得呀!但係我一定要搬,就當係俾自己獨立d。
我:「你地唔好傾住呢d先,就打鐘啦!番課室啦!」
all:「嗯!」
~~~小息~~~
我:「豪,出黎一下呀!」
豪:「嗯!」
((((((((天台))))))))
我:「豪,我想搵你幫手呀!得唔得呀?」
豪:「當然,我會為你服務的。」
我:「呵呵~係咁既,你可唔可以幫我搵間屋,唔洗太大;同埋幫我搵份工呀?」
豪:「得係得既!但係…你要話我合你做咩要搬出黎喎!」
我:「我想自己獨立下啫!3,4個月就會番屋企架啦!」
豪:「嗯!咁好啦!但係...依家好難搵到屋住。」
我:「咁呀!!」
豪:「你不如住我間屋先啦!」
我:「咁樣好咩?」
豪:「唔緊要啦!反正佢地都唔會番黎。」{呢一刻,豪個樣好唔開心}
我:「咁好啦!笑番先啦!」
豪見到晴咁得意,就笑左一笑。
我:「番落去先啦!」
豪:「嗯嗯!」
~~~~課室~~~~
俊:「你地去邊呀?」{又呷醋}
我:「上天台啫!」
俊:「傾咩?」
我:「關你咩事?」佢就即刻冇言
我:「彤你地過一過黎呀!」
玲:「嗯!咩事呀?」
-------------------------------------------------------------
大家都知晴會講咩架啦!
但係佢地會有反應呢?

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.17
我:「聽日…我會住你豪屋企。」
彤:「哦!下!」
玲:「點解呀?」
我:「我想獨立下啫!」
all:「哦!」
俊:「咁不如你住係我屋企呀!」
我:「唔得!咁會阻住你同你屋企人,仲有我認承左豪。」
俊:「第一唔會阻,第二你可以推左佢。」
彤:「唔得!黎我屋企差唔多。」
玲:「係我至岩呀!」
欣:「NONONO!!係我呀!」
我:「呃!!!!」
傑:「晴邊個都唔跟,跟我至岩。」
風同樂好想晴會同佢地住,但係又唔開得聲。
作者:「真係慘呀!最衰俊又冧晴。唉!」
我:「我…呃!!」
========================
晴會點決定呢?

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.17
我:「我…邊個都唔跟啦!」
all:「下!」
我:「我會自己去搵屋住,你地唔好爭啦!」
彤:「sorsorsor!」
我:「咁又唔洗say sor既!」{笑}
彤:「依家好難搵屋住架喎!」
我:「我都知~但係都冇計仔!」
彤:「我幫你搵呀!」
我:「嗯嗯!d屋租唔好太貴。我仲未搵到工做。」
彤:「okay~」
~~~lunch time~~~
樂:「晴~」
我:「咦!冰個叫我呢?」
樂:「我~」
作者:「連cool cool的樂都出聲。」
晴:「係咪樂你叫我呀?」
樂:「嗯!」
我:「你終於肯say野啦!係啦!有咩事?」
樂:「屋。」
我;「??咩呀?」
樂:「黎...我...屋」
我"「你話叫我黎你屋企住呀?」
樂"「嗯!」
我:「咁唔係咁好!仲有彤都幫我搵屋lu~thx」{笑}
樂:「黎~」
我:「咁呀!好啦!」
講完,樂好開心咁笑。
我:「笑咪好囉!唔好成日咁cool啦!」
呢一切...都俾一個人見到哂!
--------------------------------------------
佢係邊個呢?
唔想再講廢話,大家都識做。
=====================
預告:
x:「你地係咪鐘意...?」
k:「我…」
                                                \待續\

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

CH.18
我:「番課室囉!我要同彤講聲`。」
樂:「okay~」{笑}
~~~~課室~~~~
我:「彤,我有野想同你say say。」
彤:「what matter?」
我:「搵屋個件事...唔洗搵啦!」
彤:「why why tell me why?」
我:「頭先樂同我講...」{講哂俾彤知}
彤:「下!晴晴,你好叻叻呀!樂不嬲都唔講野同笑。係你改變左佢的。」
我:「下?」{無奈}
彤:「咁好啦!我唔同你搵啦!你一定要改變樂呀!」
我:「下下下!!」{勁無奈}
彤:「就咁啦!88。」
俊係呢個時候番黎。
俊:「樂,風,你地出出黎呀!」
風:「哦!」風同樂就跟左俊出去。
俊:「我有野想問你地,你地一定要老老實實咁答我。」
all:「嗯!」
俊:「你地…係咪鐘意晴?」
風:「呃…」
俊:「講呀!」{惡}
風+樂:「嗯!」
風:「樂…你都…」
俊:「好!咁我知啦!既然我地鐘意同1個人,就公平競爭,,但係仲係fd。」
風:「好多謝你呀!俊。」
俊:「嗯!」
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
晴住係樂到,樂會唔會爭取到晴呢?
佢地公平競爭,會唔會有咩事發生呢?
------------------------------------------------------------
晴:「哇!你間屋好乾淨呀!」
x:「其實…我…」
                                                                |待續|

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.20
樂:「其實…我…我之前有個gf,但係…我…佢…佢死左。」
我:「對…對吾住呀!我…我冇心提起你d傷心事架!」
樂:「唔緊要!」
我:「我相信,你gf見你咁唔開心,佢都會唔開心,so,你要成日笑,你gf都會開心de。」
我:「係啦!我住係邊間房呀?」
樂:「一樓第一間。」
我:「okay~thx!」
樂:「唔洗~」{笑}
入左房,執野。
「咯咯咯!!!」
我:「入黎呀!」
樂:「嗯!你做哂功課未呀?」
我:「嗯!」{好大力咁點點頭}
樂:「不如我地去play呀!」
我:「好呀!去邊呀?」
樂:「帶你去一個秘密地方。」
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
樂要帶晴去邊到呢?
大家一定好想知。

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.21
過左好耐,終於到啦!
我忍唔住問:「呢到邊到黎架?好靚呀!」
樂:「呢到係我同佢既秘密地方。」{明顯有d傷心}
我:「你唔好咁啦!我知道佢見你咁,都好唔開心,黎到d咁靚既地方,開心d啦!」
樂:「嗯!晴,其實係你改變左我。」
我:「下?」
樂:「自從佢唔係到個陣,我好唔開心,唔會笑,成個人都變得好cool,你出現左之後,你就改變左我。」
我:「我…改變左你?」
我心諗:'做乜同我講d咁既野?
樂:「嗯!晴,其實…我…」
我:「嗯?!」
樂心諗:講啦!講出黎佢可能受你呢!
我:「有咩事咪講囉!」
樂:「我…我…我地係咪fd呀?」
樂心諗:死蠢!咁都講唔出口?咁蠢架!
我:「梗係啦!」
樂:「嗯!我地番屋企先囉!好鬼餓呀!」
我:「55!」
~~~~~~~~~~~樂屋企~~~~~~~~~
樂:「善姐,開得餐啦!」
善姐呆`哂!第一次...見到樂出聲講野。
樂:「善姐?」
善:「係既!少爺,我依家去準備。」
過左n分鐘...
善:「得啦!開飯囉!」
我:「唔該哂!」{笑}
食食食~~~
我:「飽哂!」
樂:「嗯!咁就好!」{好溫柔}
)))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((
樂,俊同風幾時表白呢?
睇個情況,樂好似優先。係唔係呢?
識做啦!
===============
預告:
x:「我講個秘密你知呀!」
x:「咩呀?」
                                            |待續|

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.22
我:「我番房訓覺覺豬先啦!88」
樂:「88~」
~~~~房~~~~
我心諗:樂終於笑番啦!佢話我改變左佢?唔理咁多,訓覺是最重要的。
_____第2朝____
我:「早晨!」{笑}
樂:「早晨!」{笑]
我:「笑咪好囉!幾靚仔?」{笑}
樂:「呵呵~」{面紅}
)))))))(((((((學校)))))))(((((((
彤:「咁早呀!」
我:「當然~」{好令令既笑容}
俊:「大家早晨呀!」
ALL:「早~」
俊:「樂樂仔,記唔記得我地講過D咩呀?公平..」{講到公平就冇講`啦}!
樂:「得啦!」{笑}
我:「呵呵~」
俊:「晴晴~」
我:「咦!咪咁叫我呀!」
俊:「唔咁叫咪唔咁叫囉!咪我叫…蠢才。」
我:「你講咩話?」
俊:「蠢才。」
我:「你個衰人呀?去死啦你。」
之後…唔洗我多講…佢地更係開戰啦!
邊個嬴?冇嬴冇輸。
彤:「晴,我有野同你講。」
____===____天台____===____
彤:「講個秘密你知呀!」
彤:「我鐘意左樂呀!」
我:「下!」
彤:「嗯!你會幫我掛?」
我:「會~」
=========================
彤鐘意左樂,但係樂鐘意既人係晴喎!
佢地既關係會唔會因此而變呢?
大家要留意下一集。識做啦!
++++++++++++++++++++++++++++++={待續}

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.23我:「番課室啦!」
彤:「嗯!」
******課室******
miss:「好啦!拎中史書出黎,打開p.156……{刪下一千字}」
「鈴鈴鈴!!!」
miss:「各位同學,放lunch啦!」
all:「係~」
我:「yeah!去eat lunch啦!」
彤:「我地去邊到好呢?」
我:「事但。」
玲:「乜有野食叫事但架咩?」
我:「有~是油+蛋。」
all:「哈哈!咁都得。」
我:「係呀!so我地去幸福茶餐廳食野。」
欣:「好呀!」
我:「yo yo let go。」
+++++++++幸福茶餐廳=======
老闆:「晴,你都好耐冇黎啦喎!」
我:「係呀!今日特登帶fd黎食你d手藝。」
老闆:「咁好?」
我:「嗯!我要食b餐。」
all:「me2」
老闆:「okay!wait!」
過左好耐,野食黎左,食埋添。
我:「好鬼飽呀!想go home添!」{同彤打眼色}
彤:「我都係呀!唔番學啦!番home。bibi!」{之後個個都歸家,彤就去左樂既家}
--------------------------------------------------------------
佢地會點問樂呢?
樂會唔會話佢鐘意既人係邊個呢?
留意下一集。plz give me cm。
------------------------------------------------------------+待續+

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.11
我:「終於偷走到啦!」
玲:「覺唔覺前面個幾個靚仔啤住我地呀?」
豪:「死靚仔,望咩呀望。」
x:「鬼得閒望你呀!望你隔離個個靚女啫嘛!」
我:「邊個呀?」
x:「咪你囉!」{行過黎}
俊:「**!佢都夠膽望,你嫌命長呀!」
x:「點解佢唔望得呀!你係佢邊位呀!」
樂:「係邊個又關你乜q事呀!」{惡爆}
作者:「第一次見佢咁惡同爆粗。」
x:「你唔好以為自己好巴lun閉,我會再搵你地。」{帶o靚走}
彤:「我都係見樂第一次講咁多野。」
我:「嗯嗯!樂,你有冇事呀?」{關心]
樂:「冇事。」{笑}
作者:「今日佢咁怪既,又講咁多野,又笑喎!唔通佢...」
全部人呆哂!因為樂都係第一次笑,就連俊都未見過。
==============================
之後佢地會去邊到玩?會唔會出事?

|待續|

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5561
用戶失蹤天數 5524
性別 女仔
狀態 離線

ch.12
俊:「冇事就好!我地去邊到玩好呢?」
我:「我冇所謂。」
風:「去打機呀!」
彤:「唱k。」
俊:「咁咁咁…」
玲:「去唱k啦!」
俊:「既然晴到話好囉!咁梗係去唱k啦!」
作者:「佢唔係黑社會大恌黎架咩?點解一d都唔似?」
俊:「去死啦你!吵吵吵~作你個文啦!」
作者:「係係係~」
~~~k房~~~
彤:「我要點<愛啦啦>。」
彤:「come on~衣服太多沒洗乾淨就去看電視…」
我:「好好聽~」
彤:「多謝~」
我:「樂,你唔好咁cool啦!都黎點番首歌呀!」
樂:「嗯!」{笑}
俊:「樂,你變左好多。」
樂:「可能啦!」
我:「唔好意思!人有三急。」
all:「嗯!去啦!」
我就即刻跑去wc。
我:「舒服哂!」{自言自語}
當我行出去個陣,前面個個人咁面善既。
個個人仲對住我個方向行黎。
--------------------------------------------------
夠竟係邊個?
+待續+