論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ]◆*!|’全男班中的1個女生*],,
`乜丫____
普通會員

UID 25697
積分 146
經驗 34
YK幣 116
帖子 63
精華 0
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5639
用戶失蹤天數 5608
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
]◆*!|’全男班中的1個女生*],,

人物介紹::

杜子塋─1個巧令令既女仔,系原校升吾到中4,去左1間BANDTWO學校重讀F.3*[[叫做XXX峰中學]]
張佩雯─[[細蚊]]豪仔個大老婆,是牙塋系新學校唯1 1個FD!!吾系好令令*
黃偉樂─1個巧型既男仔,系XXX峰中學讀F.3!!成日好多女溝佢*
謝煒豪─校草1名,同牙樂 1班,,但系吾FD!!口花花..女朋友好多個*
陳致成─樣子平平,豪仔個FD...讀書好好*

<<<<<9月1日>>>>>[[新學校操場]]
塋塋心諗:死LA...刀吾知呢間學校DD人點嫁!!><"
MISS WONG:E...你系吾系果個新生杜子塋牙??
塋塋:系牙!!做咩事牙?
MISS WONG:我叫MISS WONG.我系你班主任,我帶你去邊到排隊牙!!
塋塋:哦哦.....吾該你牙MISS WONG*
之後塋塋見悶悶地就行開左,,,周圍行下....但系佢行行下又吾知點樣行番去操場喎!!塋塋好驚驚,仲眼濕濕天*點知比牙樂見到,牙樂就行埋去>>>>
牙樂:小姐,,,你做咩系到喊牙?我好似冇見過你嫁喎!!
塋塋:鳴X3..我系岩岩轉入尼讀書嫁,我2家吾知點樣行返番去操場牙!!
牙樂:哦,,新生牙!!讀F.幾牙??叫咩名牙??我叫牙樂牙!!
塋塋:我叫杜子塋,你可以叫我塋塋!!我讀F.3嫁!!因為原校升吾到中4,所以就......
樂樂:哦....甘你讀咩班嫁?
塋塋:3F*
牙樂:下....*[]*點會甘嫁?
塋塋:做咩事牙?
牙樂:我刀系讀3F班牙,但系個班系全男班,吾會有女仔嫁!
塋塋:下下下下下.....全男班=[]-"
牙樂:吾洗甘驚喎,我地班仔好好人嫁!!如果佢地蝦你同我講囉!!
塋塋:哦哦*
[[之後集隧個鐘向左LAAAAA*塋塋同牙樂就1齊去集隊啦!!]]
塋塋:甘我排邊個位牙?
牙樂:系喎!!就排我前面LAAA!!
跟住請睇第二回(有人回我先發第二回)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
惡魔。夢﹏
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 10729
積分 4320
經驗 1356
YK幣 2747
帖子 2177
精華 0
註冊 2008-3-28
用戶註冊天數 6027
用戶失蹤天數 2791
來自 龍家族
性別 女仔
狀態 離線

This story is short but I like it~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
★四葉草天使★ (Alejandro )
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 20789
積分 2725
經驗 303
YK幣 3461
帖子 1272
精華 0
註冊 2008-12-16
用戶註冊天數 5764
用戶失蹤天數 2264
來自 星星的你
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-4-20 09:03 PM  資料 文集 短消息  charlotte_cyc7912@yahoo.com.hk
十卜十卜!!!!

`乜丫____
普通會員

UID 25697
積分 146
經驗 34
YK幣 116
帖子 63
精華 0
用戶註冊天數 5639
用戶失蹤天數 5608
性別 女仔
狀態 離線

【第二回】
跟住佢地班仔個個刀心諗:[[點解會有條甘令既女排呢到既??系吾系排錯左牙???但系真系好令喎]]*
佢地個個刀系到討論呢個問題,,,,忘記左自己排緊隊!!可能太嘈,比MISS鬧!!個牙SIR講左1大輪[[肺腑之言]]就上左班房LAAAAAA*上到門口塋塋同牙樂系甘傾計!!之後MISS WONG就.....
MISS WONG:好....我就幫大家安排坐位LA!!
MISS WONG:黃偉樂,見你同杜子塋甘好傾!!你地就1齊坐LA.要好好照顧人牙
牙樂:知道LAAAAAA*
其他男仔:嘩....點可以甘嫁!![[眼紅中]]
謝煒豪:車,,,,咪又系女1條!!吾洗1個禮拜,我1定追到佢,你地睇住LA*
個個坐好哂之後MISS WONG就叫塋塋出左尼!!
MISS WONG:杜子塋,出尼介紹下自己牙*
塋塋:系系...大家好,我叫杜子塋,你地CAN叫我塋塋!!我系原校升吾到中4,所以轉左尼呢到讀書!!
MISS WONG:大家仲有冇咩想問塋塋嫁??
同學A:我想問你有冇仔牙??電話同ICQ幾多號牙??住邊嫁??
塋塋:......[[面紅中]]
牙樂心諗:[[好可愛牙]]
MISS WONG:呢D問題你自己私低下問佢LA*好啦,塋塋返埋位LA!

`乜丫____
普通會員

UID 25697
積分 146
經驗 34
YK幣 116
帖子 63
精華 0
用戶註冊天數 5639
用戶失蹤天數 5608
性別 女仔
狀態 離線

[[系呢個時候牙樂中意左塋塋啦!!]]
之後塋塋又識埋謝豪仔同牙成[[姐系煒豪同陳致成]]*
塋塋:E....牙成你個名好似吾知系邊到聽過甘既??
牙成:系咩??吾會牙??[[如果你記番起我就好LA]]
豪仔:系喎!!甘你系呢間學校1個女仔FD刀冇,你吾驚嫁咩??
塋塋:少少LA.但系有人話如果我比人蝦會保護我!![[面紅中]][[塋塋對牙樂刀有少少FEEL]]
豪仔:邊個牙??
塋塋:8啦你*
牙樂:系囉,男仔之家甘8嫁
豪仔:洗吾洗甘牙??人地吾識你地仲以為你地系情侶牙*
牙樂同塋塋:.......[[面紅中]]
豪仔:等我1陣介紹我條女比你識,等你冇甘悶MA*
塋塋:好牙!!THX喎*
<<<<<小息>>>>>
豪仔諗住同塋塋過去自己條女個班到搵佢,但系有2條豬扖尼左!!
豬扖A:8婆,你系吾系牙樂有野牙??
豬扖B:同你講野牙,淆B牙??
塋塋:我個名吾系叫8婆囉,原來你叫緊我牙,豬扖??SOR囉,吾知你叫我
豬扖A同B:你叫邊個豬扖牙?
塋塋:邊個認我咪邊個系囉!!
跟住牙樂行左出尼拖住左塋塋隻手!!
牙樂:夠啦,你地2條豬西!!佢系我條女牙*你地吾好再尼煩我LA.."'
跟住個2條豬扖走左,塋塋成個人呆左,仲面紅天,佢覺得好舒服!!
牙樂:SORSOR牙...借你過[[橋]]
塋塋:下....吾緊要LA!!
牙樂UNCH...請你食番野牙
塋塋:哦....好牙
牙成企左系1邊到好傷心甘望住左佢地!!
[PS:大家系吾系好想知牙成同塋塋系咩關系呢??想知,繼續睇LA=]

~傻婆~ (♥♥KAmE;])
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 6853
積分 3851
經驗 1846
YK幣 2374
帖子 1835
精華 0
註冊 2007-12-1
用戶註冊天數 6145
用戶失蹤天數 5349
來自 ♥♥剎夜;D`
性別 女仔
狀態 離線

sup`=]
快p0st=]]

♥◙::+*_現在對我來說,要相信一個人♤..]]''                真的有點難___,,§♥

♥◙::+*_囍___,,§♥涼宮.v.`
`乜丫____
普通會員

UID 25697
積分 146
經驗 34
YK幣 116
帖子 63
精華 0
用戶註冊天數 5639
用戶失蹤天數 5608
性別 女仔
狀態 離線

自己睇啦下^^~   ↓呢度牙
豪仔見仲有時間….甘就拿拿淋拉左塋塋過去搵佢條女!!去到3B班[[佢條女讀個班]]好多女仔眼金金甘望住豪仔….之後佢條女行左出尼*
塋塋:[[心諗佢刀吾系好令女姐,點解豪仔會中意佢既??]]
豪仔:細蚊…呢個系今日岩岩入尼呢到讀書嫁,見佢冇FD系到,就介紹佢比你識囉!!佢叫塋塋牙*
細蚊:你好也!!你好得意同令女牙*我叫細蚊,豪仔條女….如果佢地班仔蝦你,同我講牙!!有咩事刀可以同我講嫁!!
塋塋:系系..知道!!
跟住佢地傾左1陣個鐘又向LA…..
>>>>>>>>>>>>>課室<<<<<<<<<<<<<<<<<
牙樂:E…岩岩去左邊到牙你?
塋塋:下…去左搵細蚊囉!!做咩牙?
牙樂:哦….冇野牙!![[驚你人生路不熟]]
塋塋:哦…[[佢刀吾系關心我既><]]
冇啦啦塋塋個電話系到震!!有個SMS*[[系佢之前條仔,叫細DEE]]
[[等我講下細DEE既資料比大家聽LA!!佢系黑道中人…地位刀幾大下*因為1次相助下,識到塋塋..同塋塋拍左幾個月散拖!!,因為塋塋成日為佢擔驚受怕,所以散左*]]
>>>>>>>>>>>>>>SMS<<<<<<<<<<<<<<<
細DEE:塋塋牙,,,你LUNCH得吾得閒牙?
塋塋:做咩牙??
細DEE:有D野想同你講!!
塋塋:系到講囉!
細DEE:當面講好D既*
塋塋:甘你1點3到過尼我學校等囉!!
細DEE:OK…等你!!

要知道細DEE同瑩瑩講d咩就回我啦-3-u]

`乜丫____
普通會員

UID 25697
積分 146
經驗 34
YK幣 116
帖子 63
精華 0
用戶註冊天數 5639
用戶失蹤天數 5608
性別 女仔
狀態 離線

【第五回】>v<
豪仔見仲有時間….甘就拿拿淋拉左塋塋過去搵佢條女!!去到3B班[[佢條女讀個班]]好多女仔眼金金甘望住豪仔….之後佢條女行左出尼*
塋塋:[[心諗佢刀吾系好令女姐,點解豪仔會中意佢既??]]
豪仔:細蚊…呢個系今日岩岩入尼呢到讀書嫁,見佢冇FD系到,就介紹佢比你識囉!!佢叫塋塋牙*
細蚊:你好也!!你好得意同令女牙*我叫細蚊,豪仔條女….如果佢地班仔蝦你,同我講牙!!有咩事刀可以同我講嫁!!
塋塋:系系..知道!!
跟住佢地傾左1陣個鐘又向LA…..
>>>>>>>>>>>>>課室<<<<<<<<<<<<<<<<<
牙樂:E…岩岩去左邊到牙你?
塋塋:下…去左搵細蚊囉!!做咩牙?
牙樂:哦….冇野牙!![[驚你人生路不熟]]
塋塋:哦…[[佢刀吾系關心我既><]]
冇啦啦塋塋個電話系到震!!有個SMS*[[系佢之前條仔,叫細DEE]]
[[等我講下細DEE既資料比大家聽LA!!佢系黑道中人…地位刀幾大下*因為1次相助下,識到塋塋..同塋塋拍左幾個月散拖!!,因為塋塋成日為佢擔驚受怕,所以散左*]]
>>>>>>>>>>>>>>SMS<<<<<<<<<<<<<<<

細DEE:塋塋牙,,,你LUNCH得吾得閒牙?
塋塋:做咩牙??
細DEE:有D野想同你講!!
塋塋:系到講囉!
細DEE:當面講好D既*
塋塋:甘你1點3到過尼我學校等囉!!
細DEE:OK…等你!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>課室<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
牙樂:E,,,,岩岩邊個同你SD  SMS牙??
塋塋:下,,,冇牙!!FD之麻!![[驚佢吾開心]]
牙樂:哦!!男朋友牙??[[吾開心]]
塋塋:系就好啦,,,我刀冇男朋友既!!
牙樂:哦*[[好似識得變面甘,變番開心]]
牙樂:系喎,,,諗定等陣食咩未牙??我請你MA!!
塋塋:SORSOR牙,,吾記得左=[]=”我約左人牙,聽日先LA*
牙樂:甘算啦…[[肩嘴]]
塋塋:吾好甘LA,仲有大把機會….
豪仔:嘩,,,,你女仔尼嫁!!系到氹仔~
牙成諗番起2前同塋塋刀系甘,又吾開心囉….仲怪自己!![[塋塋甘樣全因為佢]]
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LUNCH<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
塋塋:我走先LA,等陣先啦!!88~
牙樂:88~[[依依不捨]]
豪仔:甘吾捨得咪跟住人囉!!
牙樂:好似吾系甘好….
[[牙樂耳邊有隻魔鬼系到講:去啦,,,,你甘中意佢…..睇下刀冇防!!
天使:吾好牙,比塋塋知道左,1定嬲死你!!
魔鬼:你扮哂甘岩咪得囉…快DD去LA*]]最後牙樂刀跟住左塋塋!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>學校門口<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
有1大班金毛牙,拎住煙既人企左系門口到,客親牙樂…但系塋塋冇咩野!!塋塋仲行埋過去天!!
牙樂:[[下…點解塋塋吾會客親既??仲行埋過去天??]]因為甘,所以牙樂就更加想跟住佢地!!

要睇第六回就回我啦>v<

★四葉草天使★ (Alejandro )
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 20789
積分 2725
經驗 303
YK幣 3461
帖子 1272
精華 0
註冊 2008-12-16
用戶註冊天數 5764
用戶失蹤天數 2264
來自 星星的你
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-4-25 01:42 AM  資料 文集 短消息  charlotte_cyc7912@yahoo.com.hk
十卜十卜!!!!!

曉曉曉
普通會員

UID 24576
積分 342
經驗 188
YK幣 383
帖子 163
精華 0
註冊 2009-3-22
用戶註冊天數 5668
用戶失蹤天數 5627
性別 男生
狀態 離線

快d講細DEE同瑩瑩d野啦

`乜丫____
普通會員

UID 25697
積分 146
經驗 34
YK幣 116
帖子 63
精華 0
用戶註冊天數 5639
用戶失蹤天數 5608
性別 女仔
狀態 離線

【第六回】>▽<
塋塋行到過去,個個刀叫佢牙嫂,,,之後塋塋就跟左個班人走LA*佢地去左1間餐廳坐低左!!不過系……細DEE同塋塋坐,D口靚就企埋1,2面!!而牙樂就搵左個張
木台扮食野,偷聽佢地講咩!!
細DEE:塋塋,,,你呢排點牙?/
塋塋:UM…幾好牙!!搵我咩事牙?
細DEE:又分手個日開始到2家,我刀未放低過你,..,不如我地1齊番牙?
塋塋:算LA…我地1齊番咪又系會又散既1日*
細DEE:[[指住手上條巴痕]]你記吾記得牙??
塋塋諗番幾個月前既事:有1日…佢同D FD行行下街,吾小心撞到班金毛!!D金毛又吾放過佢..仲話如果做佢條女先放過佢!!甘岩細DEE行過….就緊系幫塋塋LA…雖然佢地兩班人刀系黑道中人,但系是死對頭來的*仲開埋片天!!細DEE比人整傷左[[就系個條巴痕]]之後塋塋扶左佢返自己屋企幫佢整理傷口….
塋塋:冇事MA??
細DEE:冇事牙!!*成日刀系甘嫁LA,慣左…
細DEE;岩岩冇客親你MA?
塋塋:少少甘LA,吾該哂你牙!!
細DEE:我中意左你牙[[1見鍾情]]
塋塋:下….
細DEE:應承我牙,我可以保護你嫁!!
塋塋:比D時間我牙![[因為岩岩細DEE幫左佢,所以…]]
細DEE:好牙..比2日時間你啦!!甘你比你電話我牙..到時搵你*
塋塋:哦..67XX77XX
2日之後細DEE冇搵塋塋,塋塋就開始擔心佢會吾會有咩事!!之後塋塋落到街,就見到細DEE企左系到!!塋塋放心哂…甘佢就答應左做細DEE條女啦*
但系細DEE系黑道中人,成日要開片又入倉個D..搞到塋塋好擔心!!有時仲會搞到塋塋有麻煩….有1日塋塋忍受吾到甘既生活,放棄左細DEE…但系佢仲好中意細DEE…有時塋塋有D咩事,細DEE刀會叫佢D口靚幫塋塋!!到左今日佢搵番塋塋出尼攤牌LA*不過塋塋2家心入多左1個人!!佢刀吾知點選擇好
塋塋:記得!!不過我…..
細DEE:你咩牙??
塋塋:雖然我刀中意你,但系我心入面仲有1個人!!
細DEE:我吾介意嫁…
牙樂聽到之後,系到系甘諗果個系邊個呢??
塋塋:同你1齊刀得,,,,你吾好成日去開片!!
叫細DEE吾去開片,真系難過登天牙!!不過……………………

`乜丫____
普通會員

UID 25697
積分 146
經驗 34
YK幣 116
帖子 63
精華 0
用戶註冊天數 5639
用戶失蹤天數 5608
性別 女仔
狀態 離線

細DEE:得…我應承你!![[估吾到黑道中人刀會為女死為女亡]]
塋塋:你系先好牙!!
細DEE:好好好…聽哂老婆仔話!!
牙樂成個人呆左…個心好痛><”之後佢連LUNCH刀冇食就拿拿淋沖返學校…而塋塋同細DEE就好恩愛甘老婆前老公後..不過有冇人知塋塋心入面最愛果個系邊個呢??冇人知,,,因為連我刀吾知!!佢地2個就拖住1齊返學…點知,,,,,,
比個2條豬西[[可能大家刀吾記得LA,就系話牙樂同佢有野果2個]]塋塋返到學校就比勁多人同D好吾舒服既眼神望住哂..又系甘細細聲講野!!
同學A:岩岩我聽人地講,新尼果個杜子塋1腳踏2船牙!!
同學B:下,,,邊個同邊個牙??
同學A:咪系果個咩咩樂同1個黑社會大佬囉
同學B:下,,,,你吾好講得就講LA!!佢刀吾似D甘壞既人..
同學A:呢D有樣睇嫁咩…同我講個D友牙,話系學校門口見到佢同個黑社會大佬拖住手牙,,仲有岩岩小息咩咩樂刀認左佢地有野LA!!刀吾知咩咩樂知吾知..吾知就可憐LA*
同學B:唉…估吾到佢系甘既人[[失望]]令女又點牙??
塋塋返到班房,就比豪仔拉埋去1,2面問佢野!!
豪仔:班人講既野系吾系真嫁??
塋塋:我條仔系黑社會大佬就真既!!但系牙樂系我條仔就假嫁LA…
豪仔:嘩,,,你甘勁嫁!!失敬失敬*
塋塋:吾好玩LA,,,我只系想知邊個傳通街姐!!
豪仔:幫你吾到*
跟住就有人搵塋塋…………………….
PSS:[[大家估估是誰!!有人估中我刻P[]ST]]

MelodyHi (某琛.ChinG`)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 3722
積分 3534
經驗 817
YK幣 2994
帖子 1547
精華 0
註冊 2007-7-19
用戶註冊天數 6280
用戶失蹤天數 2087
性別 女仔
狀態 離線

細DEE講的`

NonoNo913
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 24293
積分 1521
經驗 900
YK幣 1993
帖子 848
精華 0
註冊 2009-3-17
用戶註冊天數 5673
用戶失蹤天數 5605
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

牙樂 定 細DEE 講架????

快post 啦

曾被愛染亮的夜空,
今夜變得陰霾。
曾被愛溫暖的大地,
今夜變得荒涼。

怪彼此愛得太深,
夢醒回不了神。
依賴變成沉默,
沉默是等待揮手一刻。

當初若不動心,
笑容依舊常見。
當初若不用情,
回憶依舊美麗。

怪彼此愛得太深,
夢醒回不了神,
感情變成回憶,
回憶是初次戀愛一刻。

花依舊常開,
星依舊閃著,
獨自回到荒涼處,
身邊欠缺了甚麼?
`乜丫____
普通會員

UID 25697
積分 146
經驗 34
YK幣 116
帖子 63
精華 0
用戶註冊天數 5639
用戶失蹤天數 5608
性別 女仔
狀態 離線

係咩 吾係喎