論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ]◆*!|’全男班中的1個女生*],,
`乜丫____
普通會員

UID 25697
積分 146
經驗 34
YK幣 116
帖子 63
精華 0
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5639
用戶失蹤天數 5608
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
就系個2條豬西LA*佢地又尼串塋塋!!
豬西A:嘩….原來D令女系甘花心嫁!!真系估吾到囉*
豬西B:唉,,,,我系登樂樂可憐咋[[姣爆]]
塋塋:你地2條**嘈夠未牙…我花吾花心,同D咩人拍拖洗吾洗同你交代牙!!洗吾洗叫你聲你老母牙??
豬西A:姐系我冇老屈你LA,你刀認左囉!!
豬西B:E,,,,刀嘈左甘耐LA!!做咩你條仔吾出尼幫你既??
塋塋:牙樂吾系我條仔牙!!我刀吾系中意佢…佢搵我過橋咋!!我系同黑社會大佬拍拖牙,,又如何??
之後個2條豬西收哂聲…可能淆B啦,人地話哂刀系黑社會大佬條女!!
之後塋塋就返埋位LA*佢就同牙樂講……
塋塋:岩岩SOR牙,,,講哂D野出尼*
牙樂:吾緊要LA[[死下死下甘,仲面青口脣白]]
塋塋:喂,,,你冇事MA??
牙樂:下,,,有咩事牙??[[之後WING左落塋塋到!!]]
塋塋:口牙………………………[[大叫]]
牙成,豪仔同其他人望哂過去!!
牙成+豪仔:咩事牙??
塋塋:佢WING左牙!!
牙成+豪仔:下,,,,甘PK*
塋塋:快D扶佢落去E療室LA((*
佢地3個就夾手夾腳抱左佢落去!!場面好壯觀,,,,但系冇1個人拖手”’班PK冷血嫁!!*之後豪仔好火..
豪仔:你地班PK…吾幫手就行開LA*
佢地去到E療室之後,但系冇人…甘豪仔同牙成就去左搵人尼…..得番塋塋同牙樂!!跟住牙樂講左句野[[吾知佢系專登甘講定系咩啦]]
牙樂:塋塋,我好中意你嫁!!你可吾可以咀好同細DEE1齊牙??
塋塋:[[怕親…點解佢會知細DEE呢個人既??]]
塋塋:喂..你醒左LA??
牙樂1齊刀冇反應LA*之後佢地搵左李太尼睇下牙樂咩事!!原來牙樂佢冇食野,搞到WING左!!客死佢地**

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
米子
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   大富豪勳章  
UID 19036
積分 4452
經驗 2276
YK幣 5412
帖子 3182
精華 0
註冊 2008-11-6
用戶註冊天數 5804
用戶失蹤天數 3840
性別 女仔
狀態 離線

快p0快p0  sup;]

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
MelodyHi (某琛.ChinG`)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 3722
積分 3534
經驗 817
YK幣 2994
帖子 1547
精華 0
註冊 2007-7-19
用戶註冊天數 6280
用戶失蹤天數 2087
性別 女仔
狀態 離線

跟住牙樂醒番!!甘佢地見牙樂刀冇咩事LA*就1齊返番上去啦…..

上到課室,佢地又繼續上堂!!甘塋塋好想知牙樂做咩會知道細DEE

既存在就系SMS到問豪仔啦….

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SMS<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

塋塋:喂喂*做咩牙樂會知道我同左個大佬1齊嫁??

豪仔:甘你岩岩LUNCH同邊個去食野牙??

塋塋:UM….我條仔囉*

豪仔:因為佢岩岩跟住你囉!!

塋塋:下…甘佢咩刀知道哂??=[]-“

豪仔:系卦…不過我睇得出佢中意你囉,佢好仔尼嫁!!

塋塋:哦…佢好仔我刀知!!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>課室<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

塋塋:問你1個問題牙

牙樂:好牙…咩事??[[驚驚地]]

塋塋:如果你中意果個女仔,佢同緊第2個人1齊,你會點嫁??

牙樂:我會等囉….

塋塋:等幾耐牙??

牙樂:等到佢條仔散左之後囉!!

塋塋:哦…冇野啦[[之後訓左]]

冇啦啦塋塋醒左…..因為個電話系到震佢!!!

>>>>>>>>>>>>>>>.>>>>>>>>SMS<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

細DEE:老婆牙……..等陣接你放學牙,好吾好牙??

塋塋:UM….吾洗啦*我自己返去得啦!![[吾想比牙樂見到]]

細DEE:但系我掛住你啵

塋塋:1系我返左屋企….如果冇人!!你先上返囉~好吾好牙??

細DEE:刀好啵!!老婆仔真系勁*

塋塋:甘我等陣再搵你啦…上堂牙!!88~

細DEE:88*

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>課室<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

塋塋真系好專心甘上堂,,,,但系佢發覺有人望住!!有DD吾自然*原

來牙樂望住佢….不過塋塋冇望到牙樂!!因為佢吾知點樣面對佢好*

終於刀放學LU*,,,,,,

豪仔:喂喂…你刀有冇野做牙??

牙成+塋塋+牙樂:冇啵….做咩牙??

豪仔:諗住同細蚊叫埋你地1齊去打機囉….

牙成+牙樂:好牙!!!

塋塋:下…我吾夠秤啵*差少少!!

豪仔:吾洗驚啦,細蚊刀吾夠…我同佢成日去刀冇事!!

塋塋:哦…甘好囉*

之後塋塋,牙成,豪仔,牙樂同埋細蚊就1齊去左打機啦!!

高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 3722
積分 3534
經驗 817
YK幣 2994
帖子 1547
精華 0
用戶註冊天數 6280
用戶失蹤天數 2087
性別 女仔
狀態 離線

因為塋塋記得呢個場系細DEE睇既*甘佢又驚細DEE系入面,就吾想入去啦!!

細蚊:做咩吾入去牙??驚牙??

塋塋:吾系牙….我記得有D野要做,走先啦!!88*

牙樂+細蚊+豪仔+牙成:喂喂*

之後佢地入到去,,,,比牙樂見到細DEE系到!!

牙樂:[[心諗]]E…佢條仔系到喎!!甘點解佢吾入尼既??

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>呢1面<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

塋塋返到屋企系到諗….死啦!!刀吾知要邊個好>[]<”跟住佢諗諗下

就訓左啦….到左夜晚先起身!!佢見到電話有20個未接來電,,,有牙

樂同細DEE*佢醒起左吾記得打比細DEE>>>之後佢?僎煽N打番

比細DEE,,,

[[原來愛你 開心過夜夜瘋癲 即使倦了 在這刻 如同充電]]細DEE電話鈴聲*

細DEE:喂…講野牙*

塋塋:喂…細DEE牙,你搵過我??

細DEE:系牙…我以為你有咩事牙,又吾搵我喎!!

塋塋:哦…冇事牙*

細DEE:我2家系你樓下個公園牙,你落尼牙….

塋塋:好牙…5分鐘後到

之後塋塋落到去發生左D事….

高級會員

UID 3722
積分 3534
經驗 817
YK幣 2994
帖子 1547
精華 0
用戶註冊天數 6280
用戶失蹤天數 2087
性別 女仔
狀態 離線

落到去,,,佢地大家刀冇講野!!之後...

細DEE:其實你中意我多D定系果個人多D嫁??

塋塋:我刀吾知牙...其實我刀想快D搞清楚自己中意邊個

多D嫁,,,,但系.....吾得牙!!SOR*

細DEE:無論個結果系點,,,我刀會1樣盡我所能去保護你

嫁!![[跟住仲咀左落塋塋個咀到...塋塋初初刀吾想,之後

刀冇反抗]]

但系好吾好采...比牙樂見到!![[因為大家刀系住個頭]]

牙樂好傷心,佢手上拎住個D野刀跌哂落地....

--------------------到左第2日-----------------

[[你說他容易發怒不過會令我驕傲 不要數他根本比不上一成你的好]]<~塋塋鈴

塋塋:喂喂*邊個牙??[[仲未訓醒]]

細蚊:**,,起身啦!!

塋塋:下,,,今日吾洗返學喎*

細蚊:琴日牙樂吾知做咩牙,,拉左牙成同豪仔落公園X酒牙

塋塋:甘2家呢??

細蚊:系學校個邊個公園牙*

塋塋:10分鐘系我樓下等啦!!88~

細蚊:OK OK!!8~

----------------------10分鐘後------------------

塋塋:發生咩事牙??

細蚊:你問我,我點知牙!!

佢地到左之後,見到3個刀醉哂!!甘細蚊緊系第1時間走去扶豪仔啦,而塋塋就走左去牙樂到...牙成好慘牙,冇人理*

塋塋:咩事牙你地??

豪仔:[[醉醉地]]條**仔見到你同個咩咩細DEE咀喎!!

牙樂:謝煒豪叫你咪講,仲講!!

之後大家刀冇講野*靜左好耐…….

塋塋:車,,,,咀咋!!你同你之前D女吾會咀嫁

牙樂:但系我中意你牙!!!!

高級會員

UID 3722
積分 3534
經驗 817
YK幣 2994
帖子 1547
精華 0
用戶註冊天數 6280
用戶失蹤天數 2087
性別 女仔
狀態 離線

塋塋:[[心諗]]點解你吾早D講喎,如果早D講甘我咪吾會
同細DEE1齊囉*

牙成:[[心諗]]點解,點解,我愛1個人刀吾可以講出尼
牙??點解個天要甘對我????

塋塋:哈哈哈!!好好笑牙...吾好講笑話啦*

牙樂:我講真嫁!!!!

塋塋:你刀知我同細DEE1齊左嫁啦...

牙樂:我等你牙...

塋塋:你吾好等啦,甘只會浪費時間嫁咋*我吾會中意你
嫁!![[佢吾想比細DEE知道,之後會傷害牙樂]]

牙樂:甘好啦...不過我同你講,我系認真嫁!![[走左]]

之後塋塋又返左屋企訓教啦....佢系夢入面見到同1個男
仔玩得好開心!!生活得好愉快*

當塋塋醒番個陣,,,,佢刀記得呢個夢....佢覺得個夢入面
果個男仔系牙樂!!所以佢決定同細DEE分手,同牙樂1齊*

[[原來愛你 開心過夜夜瘋癲 即使倦了 在這刻 如同充電]]細DEE電話鈴聲*

細DEE:喂喂*講野~

塋塋:細DEE牙...不如我地分手牙??

細DEE:點解牙??

塋塋:因為我心入面最愛果個吾系你...

細DEE:OK...我尊重你既意見!!仲系FD牙可??

塋塋:THX...緊系啦*

細DEE:有咩事你刀可以搵我嫁!!

塋塋:系系..會嫁啦!!甘吾阻你啦,88*

細DEE:8~

`乜丫____
普通會員

UID 25697
積分 146
經驗 34
YK幣 116
帖子 63
精華 0
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5639
用戶失蹤天數 5608
性別 女仔
狀態 離線

搞錯丫,幫我po又唔講先

-食煙尐女^3^'
初級會員

UID 24999
積分 85
經驗 6
YK幣 152
帖子 43
精華 0
註冊 2009-4-1
用戶註冊天數 5658
用戶失蹤天數 5621
性別 女仔
狀態 離線

快 d p0 .v."

- [◆] 做個fd子啦^3^' 我msn牙[email protected]
NonoNo913
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 24293
積分 1521
經驗 900
YK幣 1993
帖子 848
精華 0
註冊 2009-3-17
用戶註冊天數 5673
用戶失蹤天數 5605
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

加油!!!

繼續po啦

曾被愛染亮的夜空,
今夜變得陰霾。
曾被愛溫暖的大地,
今夜變得荒涼。

怪彼此愛得太深,
夢醒回不了神。
依賴變成沉默,
沉默是等待揮手一刻。

當初若不動心,
笑容依舊常見。
當初若不用情,
回憶依舊美麗。

怪彼此愛得太深,
夢醒回不了神,
感情變成回憶,
回憶是初次戀愛一刻。

花依舊常開,
星依舊閃著,
獨自回到荒涼處,
身邊欠缺了甚麼?
~傻婆~ (♥♥KAmE;])
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 6853
積分 3851
經驗 1846
YK幣 2374
帖子 1835
精華 0
註冊 2007-12-1
用戶註冊天數 6145
用戶失蹤天數 5349
來自 ♥♥剎夜;D`
性別 女仔
狀態 離線

快p0st`
好正耶._.

♥◙::+*_現在對我來說,要相信一個人♤..]]''                真的有點難___,,§♥

♥◙::+*_囍___,,§♥涼宮.v.`
Ruki
普通會員
Lonely......

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章  
UID 21144
積分 3157
經驗 1141
YK幣 1524
帖子 2282
精華 0
註冊 2008-12-29
用戶註冊天數 5751
用戶失蹤天數 3862
來自 Black World`
性別 女仔
狀態 離線

No more la

★四葉草天使★ (Alejandro )
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 20789
積分 2725
經驗 303
YK幣 3461
帖子 1272
精華 0
註冊 2008-12-16
用戶註冊天數 5764
用戶失蹤天數 2264
來自 星星的你
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-5-4 09:46 PM  資料 文集 短消息  charlotte_cyc7912@yahoo.com.hk
十卜十卜!!!!

kellywong (乂小琬子乂)
普通會員

在線王勳章  
UID 23557
積分 565
經驗 50
YK幣 365
帖子 291
精華 0
註冊 2009-3-4
用戶註冊天數 5686
用戶失蹤天數 5480
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-7-11 09:30 AM  資料 文集 短消息  kellywwong32@yahoo.com.hk
十卜你~  +油 +油!!     

Szesze
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 17199
積分 164
經驗 57
YK幣 63
帖子 83
精華 0
註冊 2008-9-30
用戶註冊天數 5841
用戶失蹤天數 5528
性別 女仔
狀態 離線

post la *~

wst1998
普通會員

UID 29232
積分 345
經驗 4
YK幣 85
帖子 137
精華 0
註冊 2009-8-11
用戶註冊天數 5527
用戶失蹤天數 4668
性別 女仔
狀態 離線

快post la i want to see