論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 有人愛上了你嗎???  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
  106 (31.18%)
  19 (5.59%)
5知ar
  125 (36.76%)
可能有掛
  90 (26.47%)

標題: 有人愛上了你嗎???
NonoNo913
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 24293
積分 1521
經驗 900
YK幣 1993
帖子 848
精華 0
註冊 2009-3-17
用戶註冊天數 5565
用戶失蹤天數 5498
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
唔知wo

可能有人中意啦""

不過唔知係who  lo

曾被愛染亮的夜空,
今夜變得陰霾。
曾被愛溫暖的大地,
今夜變得荒涼。

怪彼此愛得太深,
夢醒回不了神。
依賴變成沉默,
沉默是等待揮手一刻。

當初若不動心,
笑容依舊常見。
當初若不用情,
回憶依舊美麗。

怪彼此愛得太深,
夢醒回不了神,
感情變成回憶,
回憶是初次戀愛一刻。

花依舊常開,
星依舊閃著,
獨自回到荒涼處,
身邊欠缺了甚麼?
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5996
用戶失蹤天數 1386
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #135 200801058 的帖子

咁你者係中2佢?

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kta912549
普通會員

UID 27390
積分 106
經驗 45
YK幣 18
帖子 73
精華 0
註冊 2009-6-4
用戶註冊天數 5487
用戶失蹤天數 5468
性別 男生
狀態 離線

有,但係我唔知點解~~~~~~~~

alice1998813 (★熊貓×白日夢‵◎清♂)
普通會員

UID 22696
積分 181
經驗 48
YK幣 11
帖子 58
精華 0
註冊 2009-2-17
用戶註冊天數 5593
用戶失蹤天數 4752
性別 女仔
狀態 離線

有桇......不過....

.;〝☆笑不一定快樂**﹏ ★

◆"時間,,,▼是一種很難懂的東西,,,,
回憶..也是一種很可怕的東西℅...■"
"X越是想忘記,,,◇它偏偏在你腦海中抹不走....
r5a29
普通會員

UID 21319
積分 748
經驗 371
YK幣 529
帖子 404
精華 0
註冊 2009-1-4
用戶註冊天數 5638
用戶失蹤天數 4435
來自 銀河系
性別 女仔
狀態 離線

我唔知呀~我點知姐

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5996
用戶失蹤天數 1386
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

RE alice1998813~
不過咩?

RE kta912549 ~
下...咩意思?唔明點解佢愛你?

RE r5a29 ~
冇同你示愛咩?

我沒有說謊 我何必說謊
小凜彤 (東海的小老婆(L))
普通會員

長期在線獎章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27733
積分 1570
經驗 269
YK幣 391
帖子 541
精華 0
註冊 2009-6-12
用戶註冊天數 5478
用戶失蹤天數 746
性別 女仔
狀態 離線

唔係係咪==

DSE FIGHTING!!!!

===============
由利特開始到ELF結束!!
a03018
初級會員

UID 23073
積分 94
經驗 14
YK幣 133
帖子 10
精華 0
註冊 2009-2-24
用戶註冊天數 5587
用戶失蹤天數 5378
性別 女仔
狀態 離線

有,仲好煩,我同佢講左話我唔會鍾意佢,但佢都好似吊he鬼禁呀!help!你地教下我可以點!

lilypolly
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   論壇週年紀念星章  
UID 2778
積分 8045
經驗 3588
YK幣 7851
帖子 3948
精華 2
註冊 2007-5-21
用戶註冊天數 6231
用戶失蹤天數 2139
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #143 a03018 的帖子

直接同佢講咪得lo-.-...

..
a03018
初級會員

UID 23073
積分 94
經驗 14
YK幣 133
帖子 10
精華 0
用戶註冊天數 5587
用戶失蹤天數 5378
性別 女仔
狀態 離線

講左好多次喇!佢都唔理,以為仲有幾會議

a03018
初級會員

UID 23073
積分 94
經驗 14
YK幣 133
帖子 10
精華 0
用戶註冊天數 5587
用戶失蹤天數 5378
性別 女仔
狀態 離線

講左好多次喇!佢都唔理,以為仲有機會

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5996
用戶失蹤天數 1386
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #146 a03018 的帖子

唔好理佢囉!(做得絕D都要)如果唔係佢會以為仲有機會!到佢放低你個陣,你想同佢做FD咪同佢做番FD囉!

我沒有說謊 我何必說謊
a03018
初級會員

UID 23073
積分 94
經驗 14
YK幣 133
帖子 10
精華 0
用戶註冊天數 5587
用戶失蹤天數 5378
性別 女仔
狀態 離線

點做絕D呀?例如:...............

nwlricky (◇*N.w.L.]]™)
高級會員
Justin超級Fans

積極發帖獎章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 12778
積分 6196
經驗 1039
YK幣 3956
帖子 2074
精華 0
註冊 2008-6-18
用戶註冊天數 5838
用戶失蹤天數 4538
來自 日本<我想
性別 女仔
狀態 離線

唔知呢????
唔知有冇呢???

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5996
用戶失蹤天數 1386
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #148 a03018 的帖子

盡量唔理佢~

我沒有說謊 我何必說謊
自由SAY tsouvr:點解我入唔到MM2