YK Forum

標題: cso nst 新世代是否還要存在世上的投票,post你們的意見 [打印本頁]

作者: yipwingshing    時間: 2011-7-24 05:44 PM     標題: cso nst 新世代是否還要存在世上的投票,post你們的意見

無奈的說,為什麼會有新世代這個NST ??
當時,我想和大家一起研究NST, 所以就有了cso nst 研討會
有了cso nst 新世代, 不過主要的原因是因為被zzkbr, 和大家串了
不過都算啦,過去的野!!加上幹天使唔更新了,咁咪拿他的nst整新世代,不過d人都係like幹天使

當時咪開了一個貼招人,因為當時我對nst 是一無所知
所以都有人同我一起,

我記得有iamom9(23208367)
他咪我所說的笑哈哈人, 不過他自己走了,他不在了,去了pu ??唔係,是創造了pu nst
咁都無問題. . . 他like啦,他like ue

XD Ray(hkcdc)
他是製作槍,不過現在. . . 他沒槍啦!!
咩都沒help, 個時他幫了我好多好多
現在他的模組. . . 無啦啦作了一個裸體的人. .. 基本上,我們都沒說什麼了,他的槍是方塊槍
現在都沒槍俾我啦

vincent007
我只記得,他都會模組,製作了一把新世代KM衝鋒槍和飛翼高達零式改之槍. . .其他咩都沒!!

不過他的槍真是正,好好

kennethlo321
facebook都好像沒見到他,他都提供了人物model

其他都咩啦,現在上facebbook 的cso nst 研討會都沒人理我
cso nst就好像轉了,好像是cso 玩耍會, 粗口同鄉會咁
基本上只是我, xd ray, vincet007 在,不過我們都沒什麼進展
只是說說話,吹下水咁
同時,我叫他們去NG FORUM 都好像沒人理我,= =
加上,現在有咁多nst, today 我個朋友同我說,ue好快出,
我就說cso s nst 好好玩
他說, 是的,我都有
我說: csoldjb 都好好,好彷

是啦,咁多nst, 新世代. . . 小兒科啦
沒錯,現在想想
其實,到頭根本得我一個人
beta 2.4 只是我給他們一個清單, 說我們要作什麼,別浪費時間,
007說同我說:我會作ui. . . so easy
不過到現在. . . 是沒製作,完全沒開工

現在有咁多nst, 新世代是否要存在?? 請投票!!如果可以,我會在招人說完

作者: hkcdc    時間: 2011-7-24 05:54 PM     標題: 回覆 #1 yipwingshing 的帖子

Kevin Hon 幫AMXX的
作者: yipwingshing    時間: 2011-7-24 05:57 PM

QUOTE:
原帖由 hkcdc 於 2011-7-24 05:54 PM 發表。
Kevin Hon 幫AMXX的

= = 沒錯,他俾了3個amxx我
then, 創了pu, 走了
作者: hinhin5611    時間: 2011-7-24 06:06 PM

係我就簡1 支持新世代
作者: ttin159tw    時間: 2011-7-24 08:37 PM

所有的NST都有存在的必要!!!!!
每個都支持~
作者: barickcyli    時間: 2011-7-24 10:40 PM

我投4,我可以幫手,不過插件果D我唔識
作者: kennethlo321    時間: 2011-7-25 09:52 AM     標題: 回覆 #6 barickcyli 的帖子

http://www.facebook.com/groups/198109700204517?ap=1
作者: 細ming    時間: 2011-7-26 09:38 PM

支持落去   唔係既話我無野玩...等緊下次更新會好D
作者: yipwingshing    時間: 2011-7-28 09:41 PM     標題: 回覆 #8 細ming 的帖子

. . . 估唔到,28人會支持
11會唔支持

我原本想不更新了,看來不可以
作者: kenneth211    時間: 2011-7-29 10:11 AM

我想加入新世代研討會
但唔知可以幫咩
作者: yipwingshing    時間: 2011-7-29 10:48 AM     標題: 回覆 #10 kenneth211 的帖子

= = 懂什麼就幫什麼
作者: 52013146a26skps    時間: 2011-7-29 05:30 PM     標題: 回覆 #10 kenneth211 的帖子

咩都得,有心就得
咩都吳識,可做試玩人員
作者: kennetchau3    時間: 2011-8-5 12:25 PM

I think it got virus in part 2
作者: pka336    時間: 2011-8-5 01:51 PM

玩緊新世代nst
一直都期待緊更新
作者: samxsam    時間: 2011-8-5 01:55 PM

支持..希望你可以正得仲好d.你個NST d槍好令.但係字就細左d.吾係幾清楚.希望你下次更新可以改反
作者: 609298    時間: 2011-8-27 02:40 PM     標題: 回覆 #6 barickcyli 的帖子;回覆 #12 52013146a26skps 的帖子

我也投4,我也可以幫手,不過插件果D我也唔識(識mdl. and ...)XD

QUOTE:
原帖由 52013146a26skps 於 2011-7-29 17:30 發表。
咩都得,有心就得
咩都吳識,可做試玩人員

我OK呀

作者: qaz6981808    時間: 2011-9-16 11:21 PM

加油吧 我支持你

歡迎光臨 YK Forum (http://eyankit.com/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0