YK Forum

標題: [轉`18+ =]]男庂芣壞 ♥ 女庂芣愛 [打印本頁]

作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-6-25 05:28 PM     標題: [轉`18+ =]]男庂芣壞 ♥ 女庂芣愛

男主角:    雷子楓  出晒名係花花公子  有錢仔

女主角:     溫小楠  樣子甜美可愛  可是身材平平冇奇
              談過冇數次戀愛  可是冇數次失敗
              最後佢能吾能夠搵到屬於自己ge 愛情呢?

n[].1`

研: 做咩咁失落呀 你又失戀呀??

小楠: 唉~~ 以後吾好係我面前提起拍拖或者男人呀  
        係咪個個男人都係咁衰咁賤嫁  定係我吾好彩
        次次都遇到d 壞男人  好ge 男人永遠都吾會係我面前出現    嗚嗚...........

研: 吾好咁傷心啦小楠 鬼叫你次次d第三者都係波濤洶湧咩

小楠:  嗚.....我都知自己冇料嫁啦  吾通世界所有男人都只 係鐘意女人個 波   

小楠: 靠男人不如靠自己  天下烏鴉一樣黑
        所以我決定左啦  吾再談戀愛  要乖學生^^

研: 真定假嫁?

突然有個身材高大  英俊ge男生吾小心撞到小楠

小楠: 呀........作死咩 撞到人都吾講對吾住

當小楠抬起頭的時候 佢見到一個帥氣十足ge令仔係佢面前  
突然呆左一呆  好像比佢吸引一樣

研: 小楠 ...  好令仔呀

小楠: 哼  令仔又點呀 吾通撞到人就吾洗道歉嫁

小楠帶有卑視ge 眼光望住楓

楓: 如果我話不呢?   [楓微笑了一下]

楓輕輕用手把小楠的下巴抬起  帶有挑逗性

小楠: 無野嫁  咪就係甘囉

突然小楠狠狠地中左楓一拳

小楠: 我同你講  我最憎d 好似你甘 自以為令仔就橫行霸道玩女人ge 人嫁啦

之後小楠就氣沖沖甘走左

楓摸著自己被打的傷口微笑了一下

各位同學上堂
研: 喂 小楠  岩岩個果令仔你都敢打 比個服字你

小楠: 令仔又點呀  E+ GE 我已經對戀愛同令仔無興趣啦

老師: 各位同學  今日會有一位GE 插班生進入我地班大家要好好對佢呀

楓: 大家請多多指教  我叫雷子楓  

女同學: 哇 係一名集團GE 有錢哥兒呀

女同學: 係囉 聽講佢係出晒名GE 花花公子呀    好多女人都死係佢手上

女同學: 如果可以GE 話  我真係吾介意會死係佢手上呀  [ 發春姣 ]

全場女生高叫進入瘋狂之中  不過小楠就一直無理會到
只係一直望住出面風景

研: 喂 小楠睇下  係今日比你打左一拳GE令仔呀

小楠: 哦  係咩 真係吾好彩

楓: 老師我想坐係個果女仔隔離 [指著小楠 ]

老師: 0c0 哦  無問題呀  咁小楠你要好好照顧新同學啦

小楠: 我先吾要呀 >''<

楓好有風度甘行過去

楓: 我叫雷子楓 請問你叫咩名呀^^ [ 帶著笑容 ]

全場女生尖叫

小楠: 我.....我叫溫小楠  [ 有點怕羞  但係扮到好不爽 ]

楓: 小楠  幾好聽個名 又聽日開始我會慢慢調教你 ^^ [輕輕地說 ]

小楠突然感到好不安 但係都要扮到豪不在意

作者: winky320    時間: 2011-6-25 07:54 PM

咁快完既
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-6-25 08:19 PM     標題: 回覆 #2 winky320 的帖子

sor  呀!
未完+
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-6-26 06:18 PM

n[].2`

小楠自己一個係走廊到行  一路行一路回想番楓同佢講ge 說話

小楠: 我會慢慢調教你 -,-  咪講笑啦 不過諗番起佢個邪邪ge 笑容就心寒啦

當小楠不留意的時候  楓突然從後面偷襲小楠

把小楠逼到牆的一端然後用手倚靠著牆  把臉貼近小楠

小楠: 喂  你想做咩呀  警告你呀 你敢對我做出d 咩  我就對你吾客氣呀

楓微微一笑  然後把咀唇貼近小楠  深情一吻

小楠: 可惡呀  吾知點解我想反抗都反抗吾到   吾可以甘嫁

突然小楠用腳一踼 把楓踼開左  跟住小楠用手遮掩著被楓親過的咀唇
小楠: 可惡呀 你個大色狼 我係吾會就咁算數嫁

小楠紅著臉怒氣沖沖咁走左

第二日
研: 小楠 早晨呀  以.... 你做咩帶住個口罩呀 係咪傷風呀

小楠: err....係呀  我傷風 [ 其實根本就無傷風  只不過係想做好防衛  吾可以再比個大色狼有機可乘嫁 ]

當小楠自己一個行到去籃球場ge 時候  楓突然間係小楠面前出現

小楠: 哇  嚇死人咩 無端端彈出尼

小楠向後跳三步

楓: [偷笑]  

小楠: 喂  你笑咩

楓: 哈  乜你認為你帶左口罩我就無你辦法咩

小楠用手指 指著楓

小楠: 大色狼  今次我絕對吾會再放過你嫁

突然之間一個籃球從籃球場ge 方向 正向著小楠迎面而來

小楠正中波餅

小楠: 啊!!! 好痛呀 >''<

一班籃球員: 小姐你有冇事呀

小楠用手掩著鼻  樣子顯得很痛
於是楓一手把小楠抱起來 溫柔地把小楠抱進救護室

楓: 傻瓜  有冇事呀

小楠: 你話呢  好痛呀  都吾知會吾會毀容  嗚,,,,,,

楓: 放手啦

小楠: 你做咩

楓: 除左個口罩佢

小楠: 吾得  除左容乜易會比你......

楓: 你流鼻血呀  E+要幫你止血先呀 乖啦  除左佢啦

楓溫柔地把小楠的口罩除掉 然後小心翼翼地幫小楠止鼻血   好像驚弄痛小楠

小楠: 尼個大色狼幾時變得咁溫柔嫁

小楠望著楓溫柔的眼神不禁紅起面來

楓偷笑左一下

小楠: 你......你笑咩喎 [ 面紅極了 ]

楓:  哈  我未見過一個人咁傻  企定定食波餅嫁

小楠: 夠啦 >///< [ 如果吾係你岩岩幫我止血  我一定狠狠咁中你一拳

楓又開始邪邪一笑
楓: 我岩岩幫你止左血喎  係咪應該獎勵一下我呀

小楠:  [ 又開始有D 不祥GE 預兆 ]   你....你底到想點呀

當小楠正在說話的時候  楓看準時機 把咀唇靠近小楠  溫柔地一吻

小楠呆滯左
小楠: 死啦 我又開始感到無力啦 要快d 推開佢先得

小楠出盡力把楓推開

楓摸著小楠的頭溫柔地說: 記住好好休息啦
楓: 我上堂先啦  88

小楠: 可惡呀  我個心    跳得好快呀 (>///<)

小楠: 佢岩岩係我個咀到吹左三口氣 底到係咩意思呀
作者: AgathaLam    時間: 2011-6-28 02:09 AM

po Po po Po po
作者: 心情    時間: 2011-6-28 03:20 AM

GOOD.........!
作者: superstarbo    時間: 2011-6-28 01:26 PM

gdgdgdgd.
快po.a_a
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-6-28 06:11 PM

n[].3`

小楠: 你想做咩呀  大色狼 !!

小楠夢到自己被楓強行親吻

小楠: 呼 ~~ 原來係發夢 嚇得我 [ 流晒汗 ]

小楠: 點解我連發夢都夢到佢嫁 吾可以嫁  佢係壞男人  我吾可以鐘意佢嫁  我吾可以行番之前條舊路嫁  

小楠知道楓係個花花公子 所以小楠吾想對楓有任何ge感情
小楠驚自己愛上楓會受到傷害

早上回到學校
楓見到小楠  就好溫柔咁行過去同小楠打招呼

楓: hi ~ 我可愛ge小貓

小楠聽到楓同佢打招呼個心不禁開心起來  但係都要扮到豪不在意咁  因為佢知道自己吾可以對楓產生感情  
於是小楠就裝作很不耐煩咁走開左  行出課室

突然有個男人從小楠後面緊緊攪實小楠

小楠: [一定係楓  雖然我好吾捨得推開佢只手 ....但係我吾可以對佢產生感情嫁  狠心d 都要 ]

楓: 做咩呀 !! 今日吾舒服咩

突然小楠狠狠地一巴車埋去楓塊面到

小楠: 夠啦 請你尊重d  吾好再煩我啦  

楓摸著被小楠剛打的臉  呆滯左一陣
楓: 咁好啦  我吾會再煩你  比你個手機我

小楠: 哦 ,,,做咩呀

楓: 泥個係我ge 電話  有咩事就打比我啦

小楠: 泥個........  我要你個電話做咩喎

楓: 我一定會令你愛上我  [ 好認真 ]

小楠驚訝地望著楓離去

研: 小楠   做咩發呆呀

小楠: 無野呀  ^^ [ 強顏歡笑 ]

研: 係呀  今日我有個fd 間酒巴新開張呀  ,不如一齊去浦下啦    好過你係到發呆啦

小楠: 咪搞我  我對泥d 野無咩興趣 仲有我心情吾係咁好

研: 心情吾好就更加應該要去啦  黎啦 黎啦 [ 出嗲功]

小楠: 係啦  係啦 真係受吾住

研: 好野

放學後去新開張ge 酒巴
研: 小楠睇下 間酒巴幾正喎

研: 哇  個到有樂團表演呀  小楠一齊去睇下

小楠: 吾啦  你自己去睇啦  我想自己坐底飲杯酒

研: 咁.... 算啦  你自己去個果坐啦  吾好周圍走呀

小楠: 知啦

小楠一直對今朝早上ge 事緊緊於懷  所以佢不停酒飲泥麻醉自己
小楠: 黎 同我黎多杯酒

流氓: 以,,,,小姐 一個人飲酒咁悶呀  不如我陪你飲呀

小楠: 死開呀  你地d 壞男人全部同我彈開呀

流氓: 好好好,,,,你陪我飲酒我咪彈開囉

泥個時候楓正係同一間酒巴和一班女人玩樂

燕妮: 楓 黎啦  緊緊咁攪實我呀

楓用手輕輕抬起燕妮下巴 用溫柔ge 眼神輕輕說
楓: 我驚我緊緊咁攪實你   你會吾捨得我個懷抱

燕妮: 楓  好衰嫁

突然楓好似聽到小楠微弱ge鬧人聲  於是就周圍望  終於被楓發現小楠ge 位置
楓整理下自己ge 衣服就好快咁行去小楠到

燕妮: 楓 做咩呀  做咩走得咁快呀 吾好走啦 陪我啦

楓: 放手  吾好阻住晒

楓靈俐ge 眼神令燕妮馬上放開手

流氓: 以 .....好似就快醉喎  今晚我可以享受下]

正當個流氓想帶走小楠ge 時候 楓一手捉住個流氓  

楓: 放開佢  如果吾係  你一定會死得好慘

楓兇狠ge 眼神將流氓嚇走左
小楠已經醉到自言自語 楓好溫柔咁抱起小楠

楓: 吾該  同我開一間房  仲有 吾準任何人泥打擾個女仔

女士應: 哦  請跟住我泥

楓一路上好小心咁抱住小楠 慢慢咁走進房間  小心咁將小楠放落床上  然後輕輕地摸著小楠的臉溫柔地親吻小楠的咀唇

楓: [ 偷笑 ]吾識飲就吾好學人飲
靜靜的看著小楠熟睡 然後悄悄離開了房間
作者: superstarbo    時間: 2011-6-28 06:59 PM

w0w.
快po快po快po.
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-6-29 03:07 AM

n[].4

小楠漸漸睜開眼睛  看見一個不熟悉的地方感到很驚慌

小楠: 以.....尼到咩地方黎嫁  個頭好痛呀  我琴日底到做左d 咩呀

小楠摸著自己的頭  滿腦子都是問號 正準備行出房間就看見一位女士應

女士應: 以....小姐  你醒啦

小楠: 係呢 你知吾知邊個送我入泥同埋我點解係間房到ge

女士應: 乜你吾知咩  係一個令仔送你入尼嫁

小楠: 令仔????  滿頭問號

女士應: 係呀  佢好高大嫁  帥氣十足 應該係有錢公子

小楠: [ 吾知點解  我第一個就諗起楓尼個大色狼]

女士應: 哇,,,,你果時飲醉左酒  佢抱住你入房個陣超溫柔呀 仲吩咐晒d 人
話吾準任何人打擾你呀  仲陪住你到天光呀 真係超幸福
你一定係佢個女朋友尼^^  

小楠: 我......我根本就吾係佢女朋友

女士應: 哇,,,,吾係女朋友都咁溫柔體貼  如果係一定幸福死   [ 還在陶醉中]

小楠一路行一路諗
小楠: [ 點解佢要幫我  仲要咁溫柔對我  我明明對佢態度咁差 ]

番到學校
研: 小楠  你琴日去左邊呀 我搵吾到你嚇死我呀

小楠: 對吾住呀  我琴日覺得有d累  所以就番左屋企休息

研: 原來係咁  下次記住同我講呀 搞到我咁擔心

小楠: [吐舌頭] 下次吾敢啦

小楠: 係呢 點解楓佢咁耐都吾番尼ge

研: 你吾知咩  佢今日請假呀

小楠: 請假  [ 吾知點解  知道佢今日吾番學個心有小小失落]

放學
研: 小楠  我今日有事走先呀  你自己放學啦

小楠: 哦哦 你走先啦  

放學後  小楠要做值日 所以課室只凈番佢一個 學校ge 人都走得七七八八  突然有個學生走進課室

學生: 你係咪叫溫小楠呀?

小楠: 我係呀   咩事呀?

學生: 老師叫你去物理室搵佢呀  

小楠: 老師?  搵我?  [ 開始感到懷疑]

學生: 快d 行啦  

我一路行一路感到有點不安  但係又吾知發生咩事  唯有跟住佢行

當小楠進入物理室時 突然有人推跌小楠  將小楠困在物理室  之後有個女人好囂張咁行出尼..`
作者: jessie72310    時間: 2011-7-1 10:00 AM     標題: 回覆 #10 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待.
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-1 04:06 PM

n[].5`

小楠: 你係邊個呀 你想點呀
雖然小楠個心好驚 但係佢都要強作鎮定

燕妮: 原來係你 就係你 令到楓佢吾理我拋棄我

小楠仲未搞清楚咩狀態
小楠: 我都吾識你 仲有呀 楓吾理你關我咩事呀 真係好笑

燕妮: 同你講咁多都晒氣 總之你一消失 楓就會番返黎我身邊 你可以入尼啦

一個男生從後面色迷迷咁走出尼

燕妮: 又尼一刻開始個女就交比你處置 你想點處置都得 吾關我事 我走啦

男生: 哈 咁我就吾客氣啦 令女第一次呀? 楓最憎自己ge 女人被其他男人搞
如果佢知道你比其他男人搞 佢一定會嫌棄你 到時楓就會番去燕妮小姐身邊

小楠: 你吾好行埋尼 走開呀
小楠驚慌到吾知點算好

小楠: 點算呀 係呀打電話求救呀 打比邊個好呀
小楠這一刻凈係諗到楓一個人 於是佢第一時間就打比楓

小蓉: 楓 親吻我 抱緊我

楓: 放心 我會讓你得快感
楓正在和別的女人上床時電話嚮起

鈴聲.....................
楓: 喂

小楠: 楓 ......救我呀 我係學校呀 [ 不停哭泣 ]

男生一手張小楠的電話搶走 然後用手捉住小楠雙手 令小楠豪無反擊之力

楓: 喂 小楠 .....小楠 [ 可惡呀]

小蓉: 做咩吾繼續呀 楓

楓馬上整理好自己的衣服 用最快ge 速度趕回學校

小楠: 放開我呀 [ 楓救我呀 ]
小楠不斷哭泣不斷反抗 但係都吾夠個男生大力

男生張小楠ge衣服一件一件咁撕破 只撕凈內衣
男生: 放心喎 我會好溫柔嫁

吾通我ge 第一次就要斷送比佢 吾濟呀 我要....我要比自己心愛ge 人呀

正當男生想撕破最後一件內衣時 楓破門而入一手捉住男的手臂 狠狠的用力一屈 把男生的手臂屈斷

楓: 吾可以原諒 竟然敢搞我最心愛ge 女人 絕對吾可以原諒

小楠: 楓 ....

從遠處都聽到男生的慘叫聲

楓: 馬上走 我吾想見到你個人渣

楓見到小楠衣衫不整 馬上把自己的衣服除下來 給小楠遮蓋
楓: 對吾住 我黎遲到左 令到你受驚

楓見到小楠不停哭泣受驚的樣子 非常心痛

楓用自己溫暖的手臂緊緊抱住小楠 用溫柔的聲音安慰著小楠
楓: 吾洗驚啦 我以後都會保護你 吾會比你受到傷害

小楠雙手緊緊攪住楓
小楠: [啜泣 ] 我仲以為 你吾會黎救我呀 我好驚呀

楓: 傻瓜 我應承你 我以後會好好保護你 吾會再比你受傷害 你係屬於我嫁 [ 楓ge 眼神好堅定 ]

我知道楓係個花花公子 佢玩過無數女人 可能我都係其中一個 但係我已經控制吾到我自己 我好想得左佢ge 溫柔 佢ge 疼愛 可能我注定要愛上壞男人

楓輕輕地撫摸著我的臉 溫柔地擦去我臉上的眼淚
楓: 你願意成為我的女人嗎?

我已經害羞到抬不起頭來 只係輕輕答了一聲嗯

楓輕輕抬起我的下巴 用佢溫柔的唇來親吻我
楓強行張開我的咀 將舌頭伸進我的咀裡 然後楓溫柔的舌頭在我的咀裡不停打轉
令我產生反應 突然楓停下來用堅定的口氣說

楓: 你係屬於我
作者: AgathaLam    時間: 2011-7-1 06:08 PM

po po po good
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-3 12:17 AM

n[].6`

手機突然嚮起

鈴聲..............
小楠模糊中拎起手機聽

小楠: 搞錯呀  今日星期日 邊鬼個晨咁早就打黎擾人清夢呀
小楠聲音沙啞地喂了一聲

楓: 笨蛋 快D 起身呀

小楠: 係邊個呀 [ 以,,,把聲咁熟 ]

我馬上彈起身  露出一個驚喜的表情
小楠: 係...係楓你呀  做咩咁早打過黎

楓: 我已經係你屋企出面等緊你啦  我命令你10秒中馬上落黎        CUT線~~~~~

小楠: 喂 ,,,喂   10秒中邊趕得切呀

我馬上打開窗向下望 哇塞!! 三駕黑色名
牌房車正係下面等緊我 仲有二個大舊保鑣   太誇張吧  我馬上沖入廁所梳洗 換衫  之後我馬上沖出門口

二位保鑣: 小楠小姐請上車

小楠: 哦  
雖然好開心 但係搞到我好緊張 我慢慢打開車門 見到楓好急的樣子

楓: 咁耐嫁  等到我吾耐煩呀

楓一手把我拉進他的胸懷裡
楓: 要我等你咁耐 我要懲罰你

小楠: 楓 ...我 ..

我話都未講  楓就用他的唇把我的嘴巴塞住  又開始用他溫柔的唇向我慢慢進攻 他的舌頭伸進我的咀裡不停打轉  不停挑逗我  令我產生反應

司機一路駕駛一路望著倒後鏡  表情顯得尷尬萬分

小楠: 楓 ...有人嫁  吾好咁啦 停呀

楓: 做咩呀  怕羞呀  邊個叫你要我等咁耐

我已經害羞到無法同楓辯駁  就係咁我地係車一路糾纏到去楓的住所

司機: 小姐  少爺  到啦

我慢慢地推開車門落車  看見眼前就是楓居住的豪宅  豪華中帶高貴  天啊!! 簡直係難以置信呀 我竟然可以係泥種咁高級的地方出現

楓: 做咩呀  看傻左呀?  快D入去啦

小楠: 哦哦.... [ 傻眼中 ]
作者: superstarbo    時間: 2011-7-4 11:34 AM

快po快po快po.
作者: 萌月    時間: 2011-7-4 05:25 PM

快d po啦......好好睇呀
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-4 09:08 PM

n[].7

入到去  一大班工人同女傭同我地打招呼  仲有一個好和藹可親的老伯伯

女傭們: 歡迎 小姐同少爺番黎

林管家: 少爺你番黎啦 哦 泥位一定係少爺最心愛GE 女人

最心愛GE女人?? 我腦海突然出現左一個疑間  楓有咁多個女朋友  
點解林管家咁很定我就係楓最心愛GE 女人呢

楓: 林管家  幫我帶佢去浴室先 然後再帶佢去我寐室

林管家: 知道  少爺  小楠小姐請

我一直跟住林管家去浴室
小楠: 林管家  我有個問題想問你呀

林管家: 小姐放心問啦

小楠: 點解 你咁很定我就係楓佢最心愛GE 女人呀

林管家突然大笑起來
林管家: 因為 少爺從來都吾會帶女生番屋企  小姐 你係第一個

我滿面驚訝  楓佢之前咁多女朋友  佢竟然一個都冇帶過番泥

林管家: 雖然小蓉小姐成日都不請自來  但係少爺就從來都吾準小蓉小姐到佢寐室  而小楠小姐你都係第一個去少爺寐室

聽到林管家講GE 野  我好開心 面上帶著萬分笑容

林管家: 小楠 小姐 到浴室啦 你自己入去沐浴更衣啦 之後我會帶你去少爺寐室

小楠: 哦  係呀林管家  你...你以後叫我做小楠啦

林管家露出和藹的笑容
林管家: 好的  小楠

小楠: 哇   連個浴室都好大好豪華
我一路浸著泡泡浴  一路諗  雖然吾知楓有冇當過我係佢女朋友  但係我可以係佢身邊 我就覺得好幸福 ^^
諗諗下訓著左 Zzzz

小楠: 死啦 太舒服訓著左  楓E+ 一定等得好吾耐煩

我穿起浴衣就馬上跟住林管家去到楓寐室

林管家: 少爺  小楠黎左啦 我出番去先啦

死啦  楓個樣顯得好吾耐煩呀

楓: 笨蛋  你係浴室搞咩搞咁耐呀 等死我啦

小楠: 對吾住呀  我吾小心訓著左呀

當我向前行一步的時候吾小心滑到跌在地上 浴衣突然鬆開

讓楓看光光了  oh my god  我咁大個女都係第一次比男生看光光咋 雖然之前我GE男朋友有要求我咁做  但係我死都吾很  E+ 竟然就咁比楓看光光  醜死人啦

楓馬上轉身 背對著我 用手傘住臉 好似吾想比我見到佢害羞的一面
楓: 笨蛋 快D 整理好衣服
     [ 我搞乜野呀 又吾係第一次見到女人GE 身體  做咩會有種尷尬GE 感覺]

當我正在整理緊自己浴衣的時候  楓一手把我拉上床上  用他高大的身驅壓住我

楓: 你泥個好色鬼  成日都要我等你咁耐

小楠: 咩好色鬼呀 我只不過係吾小心咋 我.....

楓吾準我說話  開始熱吻著我的咀唇  楓的手開始不安份到處撫摸   慢慢地把手伸進我的浴衣裡到處遊走 令我開始產生反應  楓的手漸漸在我的敏感位置撫摸著

小楠: 啊!   停呀  楓......

楓: 小楠  你係屬於我一個  我要你渴望著我的身體  渴望著我的心
作者: 萌月    時間: 2011-7-5 10:49 AM

快PO快PO快PO快PO
作者: Loillpop    時間: 2011-7-5 06:02 PM

add oil po more plz
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-5 09:15 PM

n[].8`

突然有人叩門
叩叩叩.........
楓: 唉  總是要係我最高潮GE 時候先泥搵我

楓的表情顯得很失望  不過救了我 呼 ~~

林管家: 少爺 小蓉小姐搵你

楓: 唉  真係難纏  同我話比佢聽  我吾係到呀

楓整一整理自己的衣服 伸手拖住我
楓: 跟我黎  我帶你換衫 之後出街

打開衣櫃 全部都係好令GE 女仔衫

楓: 你喜歡邊件  簡一件著  然後我地出街

小楠: 好令呀  就泥件啦  咁我換啦

換完出泥~~
小楠: 楓  睇下令吾令

楓看了看我  馬上轉身 臉上好像帶點紅
楓: 我地走啦  [ 好可愛 ]

走在街上  我地就成為了街上行人的目光

行人: 以....個男生好令仔  個女生又好可愛  真係襯
行人: 係喎  

sweet coffe shop

fd : 小蓉 今日做咩咁火呀  飲番杯咖啡下火

小蓉: 今日搵吾到楓  冇心情呀   平時泥個時候楓一定係屋企嫁喎  去左邊到呢

fd: 小蓉  你睇下 下面  有對男女好襯

小蓉: [驚訝] 係楓  楓點解會係到出現嫁 隔離個果女仔邊個黎嫁  (充滿憤怒)

小楠: 楓 我地係咪好怪呀 點解d 人望住我地ge

楓: 你怕羞呀  信吾信我當住佢地面前親你

小楠: 啊 !! 吾好呀  咁多人

楓二話不說停就留在街上當眾親吻我

我已經害羞到抬不起頭了

行人: 佢地當眾親吻呀  真係甜蜜

被楓溫暖的手拖著  真係好幸福   希望吾係短暫ge 幸福啦
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-5 10:50 PM

十卜!十卜!真係想睇埋落去=]
快D po啦>^<
作者: 萌月    時間: 2011-7-5 11:46 PM

PO PO PO PO
作者: 萌月    時間: 2011-7-6 02:39 PM

快po啦!!!等唔到啦.><
十卜你呀我!!!!
作者: helenhui825    時間: 2011-7-6 06:10 PM

Popopopop~(plz)
作者: jessie72310    時間: 2011-7-7 03:34 PM     標題: 回覆 #20 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.
作者: AgathaLam    時間: 2011-7-8 03:05 PM

po po po po
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-8 03:11 PM

n[].9`

老師: 大家早晨   今日會有一位轉校生轉黎我地班嫁

小蓉:大家好  你地可以叫我小蓉 我係特登轉過黎嫁 希望大家多多關照

我無聽錯掛 佢好似張特登黎二只字大聲D  
而且仲用好銳利GE 眼神望住我  我無記錯  
佢應該就係林管家講個果成日纏住楓ge女仔  
吾通佢特登泥向我示威

男生們: 哇,,,, 卡哇兒尼
男生們:  佢咪就係集團主席個女  好有錢嫁喎
男生們: 係咯  佢做咩特登轉校過泥呀

小蓉: 老師  我要坐係楓隔離
小蓉無理老師GE 理會就坐左係楓隔離

楓: 唉  真傷腦筋   真係難纏的女人

落堂......

落堂後小蓉馬上飛撲去楓的胸懷

楓顯出無耐的表情
楓: 你搞乜鬼呀  做咩轉校過黎呀

小蓉: 咪又係為左你  我連名校都吾讀特登轉過黎搵你嫁
        你睇下我幾愛你

小蓉: 我同大家講  我就係楓GE 未婚妻

男生們: 吓   冇希望啦  我地邊夠楓鬥

女生們: 吓 全世界都知楓同小楠係一對啦  做咩走個未婚妻出泥嫁

全場男生進入瘋狂狀態

雖然我知道楓對小蓉冇興趣 但係....睇到小蓉對楓咁熱情  我個心突然其來吾舒服   唉 離開個課室出去行下

小楠突然起身離開課室 楓見到小楠好似悶悶不樂咁  於是就跟住小楠離開課室

小蓉: 楓 你去邊呀  我又去

楓好溫柔咁抬起小蓉下巴
楓: 乖啦  聽話啦  留係到等我番泥

小蓉: 哦 知道 [ 成個人好似溶化]

小楠行去樓梯口到停落泥望出面的風景
小楠: 唉 ~~~

楓突然從後面緊緊攬實我
楓: 做咩自己一個吾出聲走出泥呀  你呷躁呀

小楠: 我......我先吾會呷你躁呀

事實上  我係呷緊楓躁  但係女人總是口不對心

楓突然把我轉過黎對住佢
楓: 望住我

小楠: 做...做咩呀
被楓銳利GE 眼神望住 搞到我成個人都好怕羞

楓: 你真係一D 都吾介意我被其他女人擁抱

小楠: 我....我....我更係吾介意 [ 我又口不對心啦]

楓: 我要懲罰你對我吾誠實

話口未完  楓又開始熱吻著我  他的舌頭又不停挑逗我
手開始到處亂摸  令我產生不自然的反應

小楠: 啊 ! 楓 ... 停呀 學校泥嫁  比人睇到就吾好

楓: 邊個叫你對我講大話  我要懲罰你

楓的動作越來越大  令我連呼吸的時間都冇
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-8 05:57 PM

快po快po
好想睇埋落去丫>m<
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-9 05:44 PM

n[].10`

上堂鐘打嚮
鈴鈴鈴............

楓: 好啦 今次我放過你  快D 去上堂

岩岩熱吻完GE 我 邊有咁快收捨心情上堂呀

原來小蓉一直係牆角的一端偷看著小楠同楓

小蓉: 可惡呀  溫小楠  我係吾會比你得逞嫁 [ 充滿仇恨]

小蓉走在小楠的面前 用著仇恨的眼神望住小楠
小蓉: 溫小楠  你跟我黎呀  我有野同你講

小楠跟住小蓉去女廁 小蓉突然狠狠地一巴打在小楠的臉

小楠: 你做咩打我呀

小蓉: 你泥個不知廉恥ge 女人  吾該你吾好再纏住楓啦
       楓只不過係當你玩具咁玩咋  玩厭左咪拋棄你咯
       你吾好當真先得啦 楓需要ge 係我呀  楓次次做愛有邊次吾係搵我嫁  我勸你都係放棄吧

小楠: 我都想放棄呀 但係.....已經太遲啦 就算楓佢當我係玩具我都冇所謂  
只要我可以留係佢身邊我咩都吾介意  因為我已經喜歡上佢
  所以  我係絕對吾會放棄  係咁啦 我上堂啦

小蓉: 你....你  

老師: 今日體育堂會打排球  所以大家要小心  吾好食波餅呀

小楠一直心不在然  一直回想番小蓉同佢講過ge 野
就算楓真係當我玩具  我都好希望可以留係楓身邊

研: 小楠 睇波

一個排球正向著小楠的胸部高速撞埋去
小楠: 啊 !! 好痛呀

岩岩掛住諗野  搞到個波飛埋泥都吾知  好痛呀

研: 小楠  你有冇事呀 痛吾痛呀

小楠: 吾痛   冇事呀  ^^ [ 苦笑 ]
小楠一直用手摸著被球撞到的地方  表情顯得好痛楚

楓行埋去小楠到 一手把小楠公主式抱去醫療室

楓: 笨蛋  下次吾好再強忍

小楠: 你點知我強忍嫁  
被楓溫柔咁抱住 好幸福呀

楓慢慢地放低小楠  然後溫柔地幫小楠除去衣服

小楠: 啊  你做咩呀  做咩要除衫呀

楓: 笨蛋  你被球打中胸部  吾除衫我點知你傷成點呀

小楠: 我...我  
可惡  我竟聽楓話乖乖地坐係到  楓好溫柔咁張我件衣服一件一件咁除落泥  雖然第二次比楓看光光  但係....我已經害羞到抬吾起頭   比楓望住我赤裸的上半身  真係好難為情

楓: 可憐  撞到腫晒
楓輕輕地撫摸著我被撞傷的胸部 溫柔地問
楓: 仲痛吾痛

我已經害羞連聲都出吾到
小楠: 小小痛

楓把我撞傷的胸用他溫柔的舌頭舔了舔  再把我被擦損的地方用舌頭舔了舔

天啊 ! 我已經害羞到臉紅耳赤 全身發熱  成個人好似被溶化了

楓: 我要用我的愛把你的傷治療

我雙手緊緊的攬實楓  
小楠: 楓  你可以 .... 親吻我嗎

楓呆呆的望住我  好似被我剛才的說話嚇到  之後楓成個人撲埋泥  把我壓在醫療室的床上
楓: 你渴望我的吻嗎  

我豪不猶疑地答

小楠: 我渴望
天啊 !  我幾時變得咁好色  竟然如此渴望楓的吻

楓好像紅著臉  表神有點害羞
楓: 你終於很對我老實

楓變得好粗狂 好饑渴  不停在我的身上熱吻  舌頭不停在我的咀裡打轉  令我的反應開始變大  楓不安份的手又開始在我的身體到處探索  他的手開始撫摸著我的敏感位置

小楠: 啊 ! 楓 .... 吾好呀 我會受吾住

楓紅著臉 害羞地說
楓: 你的表情好色  

小楠: 楓....楓你好下流  明明係你自己好色先

上堂鐘又再次打嚮......

楓整理自己的衣服   然後溫柔地幫我穿上衣服

楓: 我去上堂啦 你記住好好休息 吾好再逞強

小楠: 收到  !! ^^
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-9 08:41 PM

十卜你丫!
希望你作得更多啦=]
作者: Loillpop    時間: 2011-7-9 11:33 PM

add oil po more
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-10 04:44 PM

n[].11`

放學..............

小楠: 吾知楓走左未呢  好想同佢一齊放學

當小楠經過生物室的時候 佢聽到小蓉把聲 小楠一心好奇  所以就躲在門後偷看
以.....點解小蓉會同楓一齊嫁

小蓉: 楓 ......我渴望你的愛  渴望你的身體 請你同我做啦

楓的表情顯得好不耐煩
楓: 想做就除衫啦

小蓉: 吾濟呀  我要你幫我除呀

楓: 哈 係你自己要求同我做先  竟然仲要我幫你除衫

小蓉: 咁點解你可以幫小楠除  就吾可以幫我除呀

楓行去小蓉身邊  粗暴地一手把小蓉的衣服撕破
楓: 咁樣你滿意未呀

小蓉: 吾係咁嫁  你平時對我好溫柔嫁  點解e+要對我咁粗暴

小蓉一路喊一路跑出生物室

小楠呆呆地站著 被楓剛才的行為嚇到

每次我見到ge 楓都係好溫柔  但係岩岩ge 楓好恐怖 好粗暴
小楠突然諗番小蓉同佢講個果野 ( 楓只不過當你玩具咁玩  玩到厭就會拋棄你)

楓: 小楠  你做咩係到嫁

當楓正想行近小楠一步時  小楠的反應就很大
小楠: 吾好行埋泥呀

小楠一步一步地退後  很快咁離開了生物室

楓: 可惡 難度你吾知我ge 心只係屬於你一個咩
楓狠狠地一拳打在牆壁上

番到屋企 我一直係床上諗番岩岩件事
我好驚  好驚會好似小蓉咁  被楓討厭
楓一直打電話泥  我就一直逃避  因為我好驚楓會係電話到講吾再需要我  

第二天

番到學校 我一直無理會到楓  而楓對我都好冷淡
放學.......

今日我好遲先放學  課室同學校都變得好冷清
我自己一個係走廊到行  突然見到楓係我面前出現
佢冇理會到我 我們擦身而過 冷冷的眼神令我個心好痛
我已經忍吾住  我轉身沖上前從面緊緊攬住楓

小楠: 求下你  求下你吾好吾理我

楓轉身把我抱入他的懷裡  輕輕地撫摸著我的瞼
楓: 對吾住 琴日嚇親你

我無聽錯掛  楓第一次同人講對吾住
楓從來都吾屈服更加吾會講對吾住  
佢竟然同我講對吾住

楓: 對吾住..對吾住..對吾住..對吾住

小楠: 楓 我仲以為 你以後都吾理我呀 嗚.......

楓輕輕用手擦掉我的眼淚

楓: 笨蛋 我點會吾理你呀  我正諗緊點同你講對吾住  你就沖泥攬住我

楓一面害羞的樣子

我好鐘意楓  已經鐘意到不能自拔
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-10 05:01 PM

終於都引唔住啦^^
繼續po啦^^
作者: K-ON柴可夫CK!    時間: 2011-7-10 05:07 PM

快快快~

你令我上癮了
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-11 01:44 PM

n[].12`

小楠:  點解一起身就覺得成身好熱嫁  個頭仲暈暈地
         睇泥今日都番吾到學啦 打去叫研幫我請假

學校............

楓: 小楠今日做咩咁遲都吾番學嫁  吾通發生咩意外[ 心不在然]

研: 乜你吾知咩...小楠今日舒服請假  佢今日吾番學嫁啦

楓一直搖晃著研的身體
楓: 吓  佢做咩吾舒服嫁 邊到吾舒服呀  有冇睇醫生呀

研: 我點知喎  佢又冇同我講 你想知你去問佢啦

楓: 你係佢好朋友黎嫁  更係要關心佢啦[ 情緒激動 ]

同學們: 哇,,,楓大發雷霆呀

楓: 早知小楠請假我就吾番學啦

楓因為小楠不在  所以成日都悶悶不樂咁伏係桌子上
楓: 小楠......[ 表情充滿情慾 ]

同學們: 哇,,,,楓今日心吾好呀 仲有佢表情充滿情慾味道  我地千其吾好接近佢呀
同學們: 嗯嗯......

放學...........

小楠一直在家中休息
小楠: 唉~ 今天成日都見吾到楓  吾知楓佢點呢  我好掛住佢呀

門鐘嚮起
叮嚀叮嚀..................

小楠: 乜我今日有叫外買咩

小楠迷迷糊糊咁行去開門
當小楠一開門  楓馬上飛撲去抱住小楠

楓: 笨蛋 做咩吾舒服都吾同我講呀  你知吾知我幾擔心嫁

楓佢擔心我呀 ^^
小楠: 對吾住呀 我都係吾想你擔心

楓: 笨蛋 再有下次我一定要懲罰你

小楠: 吾好呀  我吾敢呀

楓: 我扶你去房間休息先啦

小楠: 嗯嗯

當楓正走進房間  就看見小楠的床上全部都係內衣褲

天啊!  我竟吾記得左收捨好d 內衣褲  比楓見到醜死啦

楓紅著臉隨手拎起條小內褲
楓: [ 好可愛的小內褲 ] 笨蛋 泥d野做咩周圍放呀  你點招呼客人嫁

小楠: 對吾住呀  楓  我今日吾記得左收捨咋

楓: 你黎個好色鬼  分明就係想用淫蕩小內褲黎色誘我

小楠: 冇呀  我冇咁諗過呀 根本就係楓你好色

楓: 你仲話冇  你忍誘我黎色情房間 然後就想色誘我

小楠: 冇呀  黎間根本就吾係色情房間

楓: 黎間根本就係色情房間  狹窄到一手就可以捉住你  令你無力反抗   然後就.................

小楠: 啊  楓你好色呀

楓突然把我拉入他的懷裡  深情一吻  楓的舌頭好像能溶化所有東西   令我深深地溶化在他的懷裡

小楠: 楓.....我暈啦

楓: 小楠....小楠   我馬上搵全國最好ge 醫生泥睇你

我一手拉住楓的手臂
小楠: 楓 .....你吾留係到照顧我啦

我吾需要全國最好ge 醫生  我只係需要楓你一個

楓: 係呢  你父母呢?

小楠: 我爸爸已經去世  媽媽就改嫁左  佢得閒就番泥睇下我

楓緊緊地抱住我  眼神好堅定
楓: 你放心啦  以後就又我黎照顧你   我吾會讓你受半點傷害

聽到楓話以後照顧我  我好開心
我緊緊的攬實楓

小楠: 楓  我好肚餓呀

楓 : 你等等我  我馬上煮野食比你

楓好快咁沖左入廚房

楓: 慘啦 從來都係人地煮野食比我  我都未試過煮野食比人  [ 煩腦 ]

楓: 有啦 打電話....
通電中..........

楓: 喂 林管家  我係楓  教我煮野食[ 好難為情]

林管家: 楓少爺  你學煮野食呀 實在太感動啦

楓: 咪講廢話  快d 教我 [ 醜死人啦 ]

一路通電一路忙........

小楠: 楓佢搞乜呀  我餓到暈啦

楓: 小楠  等到好耐呀  有得食啦

小楠: 太好啦 終於有得食 [ 虛脫 ]

小楠: 點解裡面有車厘子嫁

楓: 因為係我鐘意的食物

小楠: 咁點解會有塊貓形紅蘿蔔嫁

楓: 被蹂躪的小貓

萬分無奈 - -
小楠: 試下先  啊 [ 食掉 ]

楓滿心期待

我食光光了

我拍拍楓的頭
小楠: 嗯  幾好味喎 ^^

楓紅著臉 用手摸了摸頭
楓: 吾會再有下次

我見到楓的手指都損晒  一定係為左我  搞到佢的手指損晒

小楠: 楓  你比隻手我呀

楓: 哦 比隻手你做咩呀

我拎起楓的手 然後用舌頭把楓手指頭上的傷舔了舔

小楠: 我要用我的愛幫你治療

楓突然撲埋泥抱住我  我們二個倒在地上 楓溫暖的身體把我包裹著

小楠: 楓  你想做咩呀  我發緊燒嫁

楓: 我要用我的身體令你降溫  用我的愛幫你治療

我在楓溫暖的懷抱裡度過慢長的一晚
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-11 11:28 PM

n[].13`

手機突然嚮起
鈴聲............

小楠正在泡杯面

小楠: 邊鬼個打黎阻住我享受晚餐

小楠: 喂! 邊位

楓: 笨蛋

係楓 .... 點解佢咁晚打黎  突然其來的開心
小楠: 呃 咩事呀

楓: 你.....你今晚可吾可以黎陪我呀 [ 好難為情 ]

小楠: 呃  可以....咁我一陣黎啦 cut線,,,,,,,,,,,,,[ 滿面驚訝 ]

楓佢竟然主動叫我陪佢  好開心呀  楓佢一定覺得好空虛所以先主動搵我
我終於明白點解楓成日都要玩女人  楓佢e+一定好寂寞 我要快d去陪佢

當小楠好快咁沖出去打開門  就見到一架黑色房車再加二個大隻佬迎接佢

保鑣: 小楠小姐請

洗吾洗咁快就黎到等我呀  滿面無奈

小楠一上到車就見到林管家 小楠好興奮咁用手牽著林管家
小楠: 林管家  好耐冇見啦 你最近好嗎?

林管家露出燦爛的笑容
林管家: 小楠  我最近好好  一見到小楠你ge 笑容 吾知點解成個人都開心晒

林管家: 吾怪得楓少爺咁愛你

林管家: 楓少爺仲千叮萬囑叫我地好好接待小楠你

聽到林管家咁講  我個心就有一絲甜蜜

見到林管家咁和藹可親 我忍吾住同佢長談 好快就到楓的住宅

林管家: 小楠我地入去啦

小楠: 嗯嗯...

一入到去 就見到楓坐左係大廳等我 楓伸出手向著我 好咁溫柔咁講

楓: 小楠 黎我到

見到楓咁風度遍遍  我就忍吾住飛撲埋去楓的懷裡
小楠: 對吾住呀 楓 係咪等左好耐呀

楓: 笨蛋  你都肚餓啦 我帶你去食野啦

講起上泥 我都好似冇食到晚餐

楓拉著我的手帶我去到飯廳

哇!!  成臺都係美食呀 全部都係我最鐘意食ge 野呀  實在太幸福啦

小楠: 楓  係咪全部都食得嫁

楓: 嗯   吾洗客氣嫁 食啦

小楠: 我開動啦 [ 好開心呀 ]

楓一路都冇食野  凈係坐係隔離睇住我食野

小楠: 楓  好好味呀  你都試下啦

楓: 好呀   咁我吾客氣 [ 邪笑左一下]

我食到滿咀都係 突然楓用他的咀把我唇上剩餘的食物食掉
楓: 嗯  好好味

我害羞到低著頭
小楠: 楓 你好衰嫁

楓: 哈 ~ 你再臉紅我就食你落肚

小楠: 啊!! 我吾理你啦

小楠: 楓....你吾可以凈係食有車厘子ge 食物嫁 要食其他食物

楓: 吾濟

經過一段時間 我終於把桌子上的食物食光光了

小楠: 呼 ! 好飽

楓: 既然食飽  咁我地就上房啦

小楠: 啊! 咁快上房

雖然我有心理準備楓今晚會對我落手   但係都吾洗咁快嫁

楓好心急咁拉著我上了房間
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-12 04:11 PM

n[].14`

楓: 好啦  食飽之後應該要進行運動啦

楓把我抱進床上 開始對我熱吻  手又不停到處亂摸

小楠: 啊! 吾好呀 楓  我仲未有心理準備呀

楓突然停下所有動作  用手遮掩著臉  好快咁沖入浴室
楓: 我去沖涼先

小楠: 乜楓都要沖涼嫁咩
楓都咩突然間沖涼  係咪我激嬲左楓  係咪因為我抗拒楓所以楓佢嫌棄我  吾想再抱我  [ 心不在然]

楓係浴室一直用花晒淋遍全身

楓: 我到底搞乜野  岩岩一d都吾似平時ge 我  
吾知點解一對住小楠就會變得好心急  
尤其是佢個果慾迎還來ge 表情  令我更興奮

楓: 冷靜d .... 吾知岩岩有冇嚇親佢呢   佢應該吾會驚到走掛 [ 開始心急]

楓連衣服都吾著馬上沖出去浴室

小楠: 點算呀  我係咪嬲左楓  我係咪應該叫佢抱我

聽到聲音 ....

一定係楓出黎啦
小楠: 楓  請你抱我

小楠一轉身就見到楓赤裸裸跑出泥

楓: 呼~ 好彩冇走到

啊~~ 發生咩事呀 點解楓會赤裸裸咁走出泥嫁 好害羞呀
楓岩岩沖完涼 身體仲係濕 哇!!  好型好性感呀  好想楓馬上抱住我  哇 !!  我做咩咁色嫁  好害羞好害羞

小楠一直用手遮掩著臉 好像好難為情

楓突然把小楠拉到床上 用身體壓住小楠

小楠: 楓你個身體做咩咁濕ge 我....我幫拎毛巾抹身

楓佢做咩連身都吾抹沖出泥  仲要赤裸裸咁 搞到我好難為情

楓: 你頭先講咩話

小楠:  我....我有講過d 咩呀

楓: 你吾講呀嗎  你吾講我就懲罰你

小楠: 啊!  楓請你抱我 [ 害羞死啦 ]

楓: [邪笑 ] 其實你一直都好想我抱你 一直都渴望我ge 身體我ge愛

天啊! 泥d 咁尷尬ge 說話叫人點講呀

楓: 快d 講出泥

小楠: 啊~ 楓  我好渴望你ge 愛呀 [好難為情]
終於 ...終於講左我心裡面ge 感受

楓紅著臉
楓: 笨蛋  咁好啦 等你享受下我ge 身體

楓把我的衣服一件一件咁除落泥  一路熱吻著我  手一路到處亂摸  
好快 楓把我身上所以衣服都脫光光  我們彼此赤裸著身體  

小楠: 楓  吾好望  好難為情

楓捉住我的雙手 親吻著我的胸部 開始在我的身體到處熱吻  
我全身開始發熱  楓又用他的手撫摸我的敏感部位  令我產生反應

小楠: 啊!  (喘氣)  [ 點解會發出d 咁難為情ge 聲音嫁]

楓: 冇人可以抗拒到我的身體

其實上我已經無辦法再抗拒楓了 我還好期待佢下一個動作

小楠: 啊! 楓..........

楓: 小楠  我會令你好舒服

楓的舌頭已經把我溶化在他的懷裡  好舒服 ....舒服到 Zzzz.......

楓: 小楠...小楠  

楓: 笨蛋 竟然舒服到訓著左  下次我吾會再比你咁舒服
[ 很不爽]

楓: 可惡  真係識簡時候訓 竟然係我最高潮個刻訓著左  算啦 今日就放你一馬

楓緊緊地用他溫暖的身體抱著小楠熟睡
作者: jessie72310    時間: 2011-7-13 04:48 PM     標題: 回覆 #37 無聊人XDDD 的帖子

雖然有少少18+
但係都好好睇;;
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-14 04:07 PM

n[].15`

一大清早......

楓一早就醒左 佢靜靜咁望住小楠熟睡

小楠: 楓 ... 啊! 楓 你吻我啦  同我做愛啦 [ 一直發緊夢 ]

楓: 笨蛋  又吾知發埋晒d 咩好色夢  果然係笨蛋好色處女

小楠開始睡醒  眼睛迷迷糊糊睜開
以....係楓 點解楓會係到ge  吾通......

小楠馬上彈起身望望自己

啊~  點解我會冇著衫嫁  係喎 我記番起啦
琴晚我同楓一齊訓   吾通我地已經咩左 ........ 啊~ 好害羞  好害羞

楓: 笨蛋好色處女   有什麼好害羞  你琴晚竟然舒服得濟訓左   真係冇你收

小楠: 啊~~ 即係我地琴晚咩都冇發生過啦

楓: 嗯

雖然咩都冇發生過  但係...我覺得好可惜呀  其實我一直都好想同楓..................

楓: 係咪覺得好可惜呀  咁不如我地e+....

小楠: 好衰嫁  楓你好色

楓紅著臉  用手指彈小楠的額頭
楓: 我變得咁色都係因為你咋  成日都露出一個慾迎還來ge表情

楓: 好啦  快d 著衫   我要帶你去見我d  fd

楓佢要帶我去見佢d fd  咁係咪表示佢要介紹我比其他人識呀  好開心呀
小楠: 嗯

到左楓ge 會所.......

小楠: 哇  成間大屋都係楓ge 會所  一d 都吾比楓ge 住宅遜色 好豪華

楓: 嗯  泥間會所專係比我同我d fd 活動   我帶你入去

從遠處傳在一把聲音.....
楓仔...楓仔.....

楓: 係小翔  做咩呀小翔  係咪有人欺負你 話比我知等我幫你出頭

小翔: 嗯  哥哥佢地好衰嫁 成日都叫我扮女仔
有一種久別重逢ge 感覺

好可愛ge 女仔  楓對住佢好溫柔呀 仲笑得好開心  
吾通楓除左我之外出面仲有第二個女仔

小楠: 楓 ...你地係咪關係呀

楓同小翔異口同聲咁講 : 非友誼關係

小楠的表情極到失望

楓用手拍拍小楠的頭
楓: 笨蛋 你又係到亂諗d 乜呀  

小楠: 原來楓除左我之外 出面仲有一個咁可愛ge 女仔

楓: 笨蛋好色處女  小翔係男仔黎嫁 你只眼生係邊嫁

小楠: 吓 男仔  佢咁可愛又著住裙  

楓: 因為小翔生得太似女仔  所以d 男仔就成日逼佢扮女仔   
仲有呀  我同小翔只不過係又細玩到大 青梅竹馬ge 好朋友咋   真係比激死

小楠: 吓   對吾住呀楓   對吾住呀 小翔

小翔: 吾緊要啦   你一定就係楓仔ge 愛人 小楠  乜你原來係處女泥嫁
小翔: 楓仔  你係咪有病呀   要快d 去睇醫生呀

楓: 我冇病呀

小翔: 小楠  你知吾知呀 楓仔佢性慾好強嫁  佢一日可以做...

楓馬上用手遮掩著小翔的咀
楓: 小翔  夠啦  吾好再講 你羸左

小翔: 哈哈 ~~ 楓仔塊面紅到好似苹果咁  好可愛呀

小楠顯得滿面無奈.......

楓: 小楠  我帶你入去裡面  裡面就係我d fd 啦

楓一打開門口就見到三大型男正在等待著楓

fds : 楓咁耐嫁  好耐冇見啦

楓: 小楠  我同你介紹呀   龍、輝、俊  仲有小翔 佢地四個係我最好ge 朋友 ...

哇,,,,個個都好型呀 全部都係我喜歡ge 類型

楓: 喂 小楠除左我之外 吾準對其他男仔起心呀

小楠: 大家請多多指教  我叫溫小楠

四個係到議論紛紛......
龍:  吾錯喎  幾可愛
輝: 係就係可愛 不過身材差左d

議論紛紛中......

楓: 我同大家介紹  小楠係我ge 愛人

議論完畢...
四個一齊講: 同意

小楠: 吓?

小翔: 恭喜你呀 小楠  大家都一致通過同意你成為楓ge 愛人

小楠: 真嫁  好開心呀

楓: 我洗經你地ge 同意   就算你地吾同意  我都要定佢做我ge 愛人

楓....楓ge 眼神好堅定

小翔: 我同大家講啦  小楠仲係處女呀

四個異口同聲: 吓! 吾係掛  楓佢有病呀 ...我都覺呀

楓: 夠啦 收聲  你地羸左

楓: [ 講起泥  我都有成半年冇做過愛  簡直係我青春期最嚴重ge 問題]

見到楓滿面愁緒 我就忍吾住想抱住楓同佢講
小楠: 楓 ....其實你吾需要免強自己嫁  你想做就做啦

楓: 小楠

楓緊緊抱住小楠深情一吻

楓: 咪住先  我總覺得好似比人偷窺咁

龍、輝、俊、小翔 四個人眼睜睜咁望住楓同小楠

楓: 喂 你地幾個偷竊狂

fds: 好似係你當住我地面前親熱先 吾通有野睇都吾望咩

楓: 夠啦 小楠 我要帶你離開泥間偷竊大屋呀

楓拖住小楠沖出會所

好開心呀  我終於被其他人很定我係楓ge愛人啦
作者: POS    時間: 2011-7-14 04:49 PM

寫得好勁哦 期待更多
作者: 汶-v-    時間: 2011-7-15 09:03 AM

好睇..!!!!!!!!!!!!!!!
作者: jessie72310    時間: 2011-7-15 09:42 AM     標題: 回覆 #39 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多;
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-15 02:02 PM

n[].16`

老師: 各位同學早晨  今日會有一位從澳洲泥GE 轉校生

同學們: 又有轉校生泥  吾知男定女呢

同學們: 聽講好似係男黎嫁

同學們: 咁吾知令吾令仔呢  好期待呀

一班女生們開始議論紛紛

昂: 大家好  我叫夏昂  大家可以叫我做昂 [ 微笑 ]

女生們: 哇  .... 好令仔呀  又有型  簡直同楓有得比

女生們: 係咯   好有陽光氣息 一睇就知係打牶  

女生們: 嗯嗯   好有肌肉線條呀

小楠一直都吾為意   以為係一般男生  
係D 女生太誇張形容到好令仔 當佢抬起頭望GE 時候  佢發現......

小楠: 係,,,,係昂大哥   點解佢會轉泥嫁

小楠GE視線離吾開昂

楓: 乜水黎嫁  小楠好似識佢咁 一路望住佢 [帶點呷躁]

老師: 咁好啦 你自己去搵個空位坐  E+上堂

昂: 嗯

落堂......................

小楠馬上行去昂個位到

小楠: 昂大哥.....[ 好開心 ]

昂:  小楠....  好耐冇見啦   你生活得好吾好

兩人見面馬上擁抱在一起  有一種久別重逢GE 感覺

周圍GE 女生都用妒嫉GE 眼光  望住小楠

小楠: 昂大哥  咁耐冇見你令仔左又型左呀 搞到我差D 吾認得你呀

昂: 哈哈  你咪又係一樣  變得女人左喎

小楠: 好衰嫁  你又細到大都鐘意笑我

兩人開始長談起來  仲有講有笑 小楠同昂的臉上都掛著燦爛的笑容

同學們: 哇 佢地兩個咩關係呀  笑得咁開心  好似識左好耐咁

同學們: 係咯  吾會係初戀情人掛

楓的臉色開始有點難看 好像食躁一樣
楓: 可惡   竟然對住我以外GE 男生笑得咁開心  我吾會放過你

小楠: 哈哈哈!! 昂大哥  你仲係好似以前咁幽默呀

小楠: 啊~  係呀 昂大哥  我同你介紹呀  

我一手拉著楓過去昂大哥個位
小楠: 佢叫楓  E+係我男朋友 ^^ [ 好幸福的樣子 ]

昂的表情突然變得銳利
昂輕輕地說男朋友呀 !

昂: 你好  我叫昂  係小楠又細到大青梅竹馬GE 朋友  
以前好多人都吳會我同小楠係情呂嫁  哈哈~~ [ 帶點示威成份]

楓: 哼 ! 係咩   不過E+我同小楠已經係被公認GE 情呂啦喎

兩人開始對視  好像大家互相同對方示威一樣

突然楓張我拉出課室行出走廊
楓: 個果男人邊個黎嫁   做咩對住佢笑得咁開心呀

楓: 你係咪想背叛我

今日ge 楓同平時ge 楓吾一樣  佢好似好嬲好激動咁

小楠: 楓  你係咪呷躁呀

楓: 我.....我先吾會呷你個笨蛋躁呀

我用手捉住楓的手  把他的手放在我的心口上

小楠: 楓 請你相信我啦  我係絕對吾會背叛楓你嫁  因為我喜歡楓你  好喜歡  

楓臉紅著

楓好溫柔咁親吻著我的唇  舌頭溫柔地不停打轉   令我沈醉在他的懷抱裡
作者: jessie72310    時間: 2011-7-15 10:48 PM     標題: 回覆 #43 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-15 11:09 PM

十卜!十卜!
好好睇=]
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-16 03:35 PM

n[].17`

放學..................

研: 小楠  原來你識昂嫁  你地好似識左好耐咁喎

小楠: 嗯嗯  昂大哥係我又細玩到大ge 好朋友 都係鄰居  我地都算係青梅竹馬嫁

研: 咁你點解叫佢做大哥?

小楠: 因為昂大哥又細到大都保護我  佢就好似我哥哥一樣  所以我咪叫佢昂大哥咯

小楠: 講個秘密你知呀

研: 好呀

小楠: 其實  我以前就已經暗戀昂大哥嫁啦

研:  咁佢知吾知你暗戀佢呀

小楠: 吾知掛  佢可能一直都當我係佢呀妹咁看待  

小楠: 我細細個就好鐘意昂大哥嫁啦  當我比人欺負ge 時候
  昂大哥就好似哥哥咁保護我  咀番我  佢打交好勁嫁   佢仲為左我而第一次打交  
之後就冇人再敢欺負我   因為昂大哥總會係我身邊出現保護我

小楠一路回憶一路講  臉上掛著甜甜的笑容

研: 哇 你就好啦  有個咁疼愛你ge 呀哥

小楠: 嗯嗯 ^^ 我都覺得好幸福  

研: 咁你有冇同昂佢表白呀

小楠: 無呀  我一直都吾敢同佢講   直到有一日 我終於鼓起勇氣同佢表白  
但係......佢已經去左澳洲學打牶  就係咁 我最後都冇同佢表白  

小楠: 跟住昂大哥一去就去左六年  之後咪見番佢咯

研: 吾怪得你見到佢咁開心啦  咁你e+仲有冇鐘意佢呀

小楠: 哈  我當佢係大哥咋  更何仿我e+都已經有楓

研: 嘻 ....咁都好d  咁我吾客氣啦

番到屋企小楠馬上敞在床上

小楠: 唉~~ 好累呀

小楠一直敞在床上回憶番小時候的事

突然手機嚮起
鈴聲.................

小楠: 喂 !  邊個呀

昂: 小楠 係我呀

小楠: 係昂大哥 [ 既興奮又驚訝 ]

昂: 係呀 我想搵你出黎飲杯野順便敍舊

小楠: 好喎  咁不如你黎我屋企  我屋企位置同以前一樣冇變到

昂: 嗯  咁你等我一陣

門聲嚮起
叮咚叮咚...........

一定係昂大哥黎左

小楠馬上好開心咁打開門

小楠: 昂大哥  咁快ge

昂: 哈  我掛住你呀嗎  所以咪快d 咯

小楠: 以.....你買左咁多野食上黎呀  仲要全部都係我最鐘意食嫁喎

昂: 嘻 我仲記得你最鐘意食黎d 野

昂: 以 ....你屋企同以前一樣冇變過喎  

昂周圍望望  臉上掛著微笑
昂: 望住黎間屋  令我諗番起好多以前ge 事

小楠: 哈~~ 吾好講咁多啦 入黎坐啦  我去拎野飲比你

小楠拉著昂到客廳到坐  一路傾計一路食野

小楠: 哇..... 我吾客氣啦

昂一路微笑咁望住小楠食野

小楠: 哇 好好味  昂大哥你做咩吾食呀

昂: 吾洗啦 我凈係見到你食都飽啦

小楠: 哼 你咩意思喎

昂突然拎起一張紙巾溫柔地幫小楠抹去咀角上的食物
昂: 你睇下你  又細到大都係咁 一食野就食到成咀都係啦

小楠呆呆的望住昂  臉紅起來

吾知點解  望住昂大哥溫柔ge 表情 突然間心跳加速

小楠: 吾洗啦 昂大哥  我吾係細路女啦 我自己識抹

昂: 嘻~~ 係咩
昂: 小楠 ......你可吾可以吾好再叫我昂大哥  叫我昂呀

小楠驚訝地望住昂
我平時都叫慣昂大哥  突然間叫佢做昂  吾知點解有d 難為情

小楠: 哦.......  好呀 昂 ^^ [ 微笑 ]

昂突然間把小楠拉到他的懷抱中  雙手抱住小楠

小楠: 昂大哥 ...吾係  昂 ... 你想做咩呀 [不知所躁 ]

昂: 小楠  我好耐都冇咁抱住你  你就吾好動乖乖咁比我抱一陣啦

小楠表情充滿驚訝

雖然昂大哥以前都成日咁抱住我  但係.......總覺得今次ge 擁抱令我心醉亂麻
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-16 11:35 PM

十卜!十卜!快D再po啦><
作者: jessie72310    時間: 2011-7-16 11:39 PM     標題: 回覆 #46 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-17 04:34 PM

n[].18`

昂一直都抱住小楠吾很放
昂: 小楠   你知吾知我為左邊個先去練打拳呀

小楠:  吾...吾知呀

昂: 其實我係為左你先至去練打拳

小楠: 吓.... 為左我?
咪講笑啦 昂大哥竟然為左我去學打拳

昂: 係真嫁  因為我覺得自己太弱  以前ge 我根本吾可以保護到你  
所以我要學打拳  我要變強黎保護你

昂大哥語氣好堅定 一d 都吾似講笑
小楠: 昂  吾好開玩笑啦 你係咪想忍我笑呀

昂: 我一d 都吾係講笑嫁  我細細個就已經鐘意你   [ 好激動 ]

小楠: 昂.....我........

我真係好想同你講我細細個都好鐘意你  
但係.......... 如果e+我冇遇見楓的話  我諗我一早已經愛上左你

我突然推開昂大哥
小楠: 昂  對吾住呀 .....我e+凈係會鐘意楓一個

正當我想轉身離開的時候昂突然從我後面雙手抱住我  吾比我走

昂: 你同楓e+有冇發展到個果地步

咩個果地步....我諗佢指個果地步應該係指做愛啦
小楠: 呃......未呀

昂: [未...即係我仲有機會]
昂: 我係吾會放棄嫁  小楠

昂突然放開我 溫柔地摸著我的頭

昂: 都夜la 聽日仲要番學  你快d 去訓啦 我走啦

昂轉身就離開了屋子  但係我仲呆滯咁企係客廳

小楠: 算啦 我都係快d 去訓  可能聽日一起身就乜事都冇呢

一大清早番到學校............

研: 哇  小楠 你做咩呀  做咩咁大隻熊貓眼嫁

小楠: 吓 ...係咩

研: 你琴晚做咩黎呀  吾夠訓呀?

小楠: 可能啦 [ 苦笑 ]
更係吾夠訓啦 琴晚凈係諗住昂講過句野  都已經諗到吾訓吾著啦

突然一班女仔經過

女生們: 喂 你知吾知呀  出面有二個大帥哥係到比賽籃球呀

女生們: 係呀 史上最好睇ge 籃球賽呀 更係去睇啦

女生們:   我就覺得楓會羸啦

女生們: 我就吾係咁睇啦 我話昂  楓黎d 有錢公子邊識打籃球嫁

女生們: 講咁多做咩  仲吾跑去....

一班女生一路傾一路沖去籃球場

研: 小楠 你聽吾聽到呀

小楠: 我聽到呀  我仲聽到佢講楓  不如我地去睇下

另一方面籃球場正進行一場好激烈GE 比賽

觀眾: 哇....好激烈呀  E+雙方打成平手呀 局數係20比20呀

在場GE 人士不停吶喊坐威

研: 吾該謝過.....

研在人群中拉著我到籃球場

研: 哇,.....小楠  你睇吾睇到呀  楓VS昂呀

小楠: 係楓 ....點解佢地兩個會比賽嫁

原來楓都識打籃球嫁  我仲以為佢D 有錢哥兒乜都吾識  哇 !!
楓打籃球好型呀  成身大汗GE 楓顯得好性感  從來都未見過楓咁認真

雙方正係場上爭過你死我活

昂: [ 喘氣 ]  呼~~   我係吾會..........放棄小楠嫁

楓: [ 喘氣 ]  你果然...... [ 不停地運球 ]

突然楓黎個快攻 把球拋到去籃板

咇........................  完場

評審: 局數係以20比22 楓勝

在場人士不斷喝彩

而楓佢正潮著我的方向前進

小楠: 楓  ....你累吾累呀  我幫你去拎野飲呀

當我正轉身走GE 時候楓突然間把我拉進息休息室裡
楓: 吾洗  你就係我支野飲

去到休息室  楓張支水灌在我的咀裡  然後把唇靠近我的咀   水在我的咀裡慢慢流入楓的咀去

我好難為情咁用手抹去我咀邊的水  臉紅起來

楓GE 表情好似好嬲咁 又好似食躁

楓: 岩岩有冇睇我比賽

小楠: 有呀

楓: 你想邊個羸

小楠: 我更係想楓你羸啦 [  其實兩邊都想羸 ]

楓突然緊緊地雙手抱住小楠

楓: 你係屬於我嫁  我吾可以比任何人搶走你  吾可以

楓GE 語氣好堅定好認真  聽到楓咁講我真係好開心

籃球賽..........

昂在籃球架邊靠著坐  然後用水把頭淋濕

昂: 唉~~

小楠: 昂....比你

小楠把毛巾伸比昂

吾知點解 E+見到昂就覺得有小小尷尬....

昂: 吾該你   小楠 ^^ [ 微笑 ]

昂: 小楠 ..... 其實你可以忘記我琴晚同你表白GE事嫁  
我吾想因為咁小GE 事搞到我地之間咁尷尬   
我永遠都係你GE 好大哥  你永遠都係我最石GE 妹妹

小楠: 真嫁  咁我可吾可以叫番你昂大哥呀

昂: 嗯嗯 ^^

小楠露出燦爛的笑容
小楠: 昂大哥  我走啦 去上堂啦

昂: 嗯嗯

昂: [ 小楠  雖然你吾鐘意  但係你吾可以阻止我鐘意你 ]
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-17 04:41 PM

"吾洗  你就係我支野飲"呢句
好sweet丫>w<
快po快po
加油!
作者: jessie72310    時間: 2011-7-18 01:03 PM     標題: 回覆 #49 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-19 07:54 PM

n[].19`

一大清早楓就番到學校

同學: 以....簡直係奇蹟呀  楓竟然咁早就番學校

同學: 係咯  平時佢都同小楠一齊番嫁喎   今日得佢一個ge

楓心情不好地伏在桌子上
楓: [ 心情煩躁 ]   可惡呀  晨早留留同左邊個出去呀   都咁遲啦 仲未番學嫁

係黎個時候...小楠同昂一齊番學  仲搭住博頭有傾有笑 小楠同昂都顯露出燦爛ge 笑容

楓望住小楠燦爛ge 笑容 面色更加難看

楓: 大話精  背叛我  [ 緊緊於懷 ]

楓一鼓怒氣咁同著小楠前進

小楠冇為意到  繼續同昂又玩又笑

突然楓一手把小楠從昂的身邊拉走 然後用手指好大力咁彈小楠的額頭

小楠: 啊!! 好痛呀  楓你做乜野呀
楓個樣好似好嬲咁  ....吾通佢以為我同昂一齊 所以咁嬲

楓: 點解你會同個只野一齊嫁 [ 好激動 ]

小楠: 楓  你誤會啦  我只不過係同昂大哥一齊番學咋嗎  冇其他野嫁

慘啦  楓一定以為我背叛佢同第二個男人一齊

楓: 我咪同你講過  叫你吾好同其他男人玩得咁埋咯

小楠:  楓呀   昂大哥點同嫁  佢係我又細玩到大ge 朋友黎咋

楓: 咁你知吾知個只野鐘意左你嫁

小楠呆呆地望住楓 表情好驚訝

點解楓會知道嫁  吾通楓就係為左黎件事所以先咁嬲

當我正在沈思的時候  昂突然用手把我拉回他的身邊

昂: 楓 ...我只不過係同小楠一齊番學姐  你有必要咁緊張咩

昂: 更何況我同小楠光明正大  怕咩比人見呀
係人都知道我同小楠係青梅竹馬ge 朋友啦  [有帶挑釁成份]

突然昂一隻搭住我的博頭  黎下動作令我們顯得更加曖昧

楓已經忍吾住一手伸出拳頭攻擊昂  但係昂好容易咁用左手接住了楓的拳頭   

小楠: 楓 停手呀  吾好打呀

楓突然停下所以動作 把我拉出課室

楓: 我岩岩攻擊昂  你好心痛咩

小楠: 吾係嫁  吾係你咁諗嫁

我越講越細聲  因為我知道我e+講咩都冇用  楓一定以為我係為左衛護昂
所以叫佢停手  個心好痛  我ge 眼淚好想湧出黎

楓:  吾出聲姐係啦 你背叛我  我要懲罰你

楓突然地用手捉住我  然後粗狂地在我的咀唇熱吻  一點都不溫柔  
他的每一個吻快要令我掉下眼淚   楓不停在我的頸上親吻  製造吻痕

原來比自己鐘意ge 人誤會係一件非常痛苦ge 事  我終於忍吾住
眼淚慢慢掉下來  我用力推開了楓  一路喊一路同佢講

小楠: 討厭!  討厭!  楓最討厭......

楓聽到我講黎兩個字突然停下所以動作  面色難看得很

楓: 討厭! [  好吾開心 ]

楓: 竟然你咁鐘意昂  你就去佢到啦   以後都吾好再求我抱你

楓冷漠地轉身離開了 神表非常哀傷

楓冷酷的眼神令我的心緊緊作痛  我蹲在地上用手摸住我緊緊作痛的心

昂從課室跑出來 他見我蹲在地上 就前來安慰我

昂: 小楠有冇事呀  楓佢有冇對你點呀

我用力把自己的身體支撐起來  然後用手抹去我面上的眼淚 苦笑著......

小楠: 冇事呀  楓佢冇對我做d 咩呀 [ 苦笑 ]

我已經被楓拋棄了
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-19 10:55 PM

好慘丫!!!!
十卜!十卜!
快D po啦^^
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-20 01:00 AM

n[].20`

為我吾想昂大哥擔心 所以我苦笑著

小楠: 我無事喎  吾洗擔心嫁

昂大哥看見我臉上的淚和我頸上的吻痕   臉色就變得非常難看
昂: 你仲話無事  想喊就喊啦 吾好死頂啦

昂大哥用手輕輕摸我頸上的吻痕 然後好溫柔咁抱住我  用手撫摸著我背部

黎一刻我真係好想攬住昂大哥大哭一場  但係我離開了昂大哥的懷抱 用手擦擦眼淚 苦笑著說
小楠: 我真係無事喎  吾洗理我嫁啦  快d 去上堂啦

昂望住小楠離開的背影 情神非常哀傷..

昂:  [ 小楠  你叫我點可以吾擔心你呢  既然楓佢吾識珍惜你 就等我黎珍惜你 ]

上堂.........

小楠看見楓的座位空空無人 心情更沈寂
小楠: 研  點解楓佢無黎上堂ge

研: 你吾知咩 楓佢岩岩請假呀嗎

小楠: 請假?
楓佢一定係吾想見到我所以先請假  點算呀 我吾想被楓佢討厭呀

小楠整天伏在桌子上一聲不嚮  成個人變得好愁緒

昂看見小楠整天愁眉苦臉  自己更痛心疾首

昂行埋去小楠的座位到
昂: 小楠 不如一齊放學啦

昂大哥緊係擔心我所以先同我一齊放學

小楠: 吾洗啦  昂大哥

昂: 如果你吾比我送你番屋企  咁我以後都吾理你嫁啦

小楠: 昂大哥  咁好啦

昂: 嗯  

放學路上.....我和昂大哥都無傾過計  可能佢知我心情吾好
所以想比我靜下吾想煩我   兩個人沈默咁係街上慢行

終於番到屋企...  我打破彊局 主動問昂大哥

小楠: 昂大哥  多謝你送我番屋企  你入吾入黎我屋企坐下飲杯野

昂大哥送我番黎  就咁同佢講再見  好似吾係咁好 所以請佢入黎飲杯野多謝佢

昂大哥聽到我咁同佢講  企定定望住我  表情充滿驚訝

昂: 哦  好呀

昂大哥進入我屋企後就坐在沙發  我托住二杯野飲遞給昂大哥

昂大哥突然把我拉進他的擁抱裡

小楠: 昂大哥....做咩呀

昂: 小楠 你吾好再忍啦  你知吾知你e+咁樣我會好心痛嫁   你吾好再免強落去啦 想喊就喊

吾知點解 聽到昂大哥黎一番說話 我ge 眼淚就好似泉水咁湧出黎  我一路喊一路訢苦
小楠: 嗚...... 我已經被楓拋棄啦

我越喊越大聲

昂連忙安慰我 又用手輕輕撫摸著我的背部

昂: 小楠  係楓佢吾識珍惜你  吾關你事嫁  你無錯嫁  

小楠: 吾係呀  係我錯  係我令到楓佢誤會嫁   我吾想被楓討厭呀   我想一直係佢身邊  吾想離開佢呀

昂聽到我咁講之後 面色難看得很  佢好大力咁捉住我雙手
昂: 難度你就吾可以忘記楓接受我嗎?

我比昂大哥說的話嚇呆了

昂: 既然佢吾識保護  就又我黎保護你  你願意嗎???

看見昂大哥咁堅定ge 眼神 令我更加不知所躁

小楠: 我..............
作者: jessie72310    時間: 2011-7-20 01:28 AM     標題: 回覆 #54 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.
作者: Loillpop    時間: 2011-7-20 12:32 PM

作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-21 10:49 PM

n[].21`

點算好....  昂大哥佢又細到大都對我好好
雖然我以前好鐘意昂大哥  但係.....我e+對昂大哥就只有兄妹ge 感覺  

小楠: 對吾住呀 昂大哥  我真係無辦法欺騙我自己ge   我好喜歡楓  好喜歡好喜歡.............

昂把力道加大  令我雙手好痛
昂: 佢根本就吾識疼愛你  佢只傷害你咋 [好激動 ]

小楠: 吾係嫁  吾係咁嫁  其實楓佢好溫柔嫁  你地根本就睇吾到佢ge 溫柔  

小楠: 雖然楓佢睇落去好似好壞  好花心 凈係識得玩女人咁  
但係其實佢對女仔好溫柔嫁   次次當我出現危險ge 時候  
楓佢會第一時間出黎保護我嫁   所以我想留係佢身邊  一直愛著佢........

小楠用手摸著心口 眼神十分堅定

昂: 既然係咁......我唯有用第二種方法去奪取你

昂突然雙手捉住小楠  然後用身體把小楠壓在沙發上

小楠: 昂大哥  你想做乜呀 放開我呀 [不停反抗 ]

昂: 我吾會比楓佢搶走你嫁  我要早佢一步張你獨佔

昂粗狂地親吻小楠 把舌頭強行伸進小楠的咀裡

小楠: 昂大哥  停呀  吾好呀

昂大哥的舌頭不停在我的咀裡打轉 手不停地亂摸  
慢慢咁走進我的敏感位置  不停用手指挑逗我的敏感位置

小楠: 啊~ 停呀  我受吾住啦

昂: 小楠  你比我想像中更敏感  你放心 我會比楓更加溫柔

吾得啦  比楓還要激烈  再係咁落去我會失身嫁  吾濟呀 我的第一次要留比楓呀

小楠: 吾可以嫁  停手呀  楓.....................

正當我喊出楓的同時  楓突然沖出黎雙手推開昂然後狠狠地打了昂一拳

小楠: 楓.........

我係咪發夢呀  楓佢黎救我呀

楓沖埋黎緊緊咁攬實我
楓: 小楠  對吾住 我黎遲左  你有冇受傷呀 [好緊張 ]

我一路喊一路攬實楓講
小楠: 我知道楓你一定會黎救我嫁

楓: 笨蛋  你係我最愛ge 女人  無論點我都一定會搶你番黎

小楠: 係呢 楓 你點知我會有危險嫁

楓: 我.....我因為吾放心你  所以一放學我就馬上跟住你
跟到你番屋企 我都依然吾係幾放心 所以就係你屋企樓下企  
突然聽到你叫我個名 我就一支箭咁沖過黎 [連門都踼爛埋 ]

小楠雙手緊緊抱實楓
原來楓佢一直都好擔心我  佢冇討厭我呀  

楓用手指指向昂 好嬲咁講

楓: 可惡呀  竟然傷害我最重要ge 女人  我吾會放過你

昂: 雷子楓  我根本就睇吾出你有幾愛小楠  你凈係識得傷害佢  你識點愛小楠咩 [ 好激動 ]

昂: 小楠  吾通我真係連你心目中ge 小小位置都冇

昂ge 表情顯得更加哀傷

楓: 好.......一場定輸羸   如果我羸左小楠以後就係我  如果你羸左我以後都吾會再掂小楠

昂: 好......比乜野

楓: 就拳擊啦

小楠: 楓 .... 你傻左咩 如果楓你輸左  咁我咪以從都吾可以同楓你一齊

楓捉住我的手放在他的心口上

楓: 你放心   我一定吾會輸 [眼神十分堅定 ]

小楠: 但係...................好啦 我相信楓你

雖然我好相信楓佢會羸  但係對手係昂大哥  羸ge 機會根本就好微

昂: 好......雷子楓  我一定會羸 我要親手搶番小楠

楓: 我一定吾會比我心愛ge野搶走 一個星期後見
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-21 11:44 PM

十卜!十卜!
加油,繼續po丫
作者: Loillpop    時間: 2011-7-22 03:19 PM

作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-22 06:16 PM

n[].22`

昂答應左之後就離開了我屋企

小楠: 楓........

楓輕輕咁拍拍我的頭
楓: 做咩呀

小楠: 你係咪仲嬲我呀

楓: 笨蛋  我係因為緊張你所以先咁嬲  我驚昂佢會搶走你

原來楓佢食躁   我雙手攬住楓的頸 然後親吻著楓的頸部 用力咁吸 製造出一個吻痕

小楠: 楓 黎個吻痕代表住我對你ge 愛  永遠都吾會消失  如果消失我就會再加深佢

楓摸著小楠給他的吻痕臉紅著

一個星期後.............

楓照約定在擂台上等待著昂

小楠: 楓 你要小心呀 千其吾好受傷呀

楓: 放心啦  我吾會比自己受傷  同埋我一定會羸

昂: 黎左啦

楓: 嗯  隨時都可以

評判: 好....請兩位到擂台中間

雖然楓佢話一定吾會輸  但係我都係好擔心  
話晒昂大哥都有受過專業訓練  加上佢係澳洲已經學左六年拳
  e+仲係教練級  好驚楓佢會為左我受傷

昂: 你做定心理準備  我係絕對吾會留手

楓: 放心啦  你最好就出力打  如果吾係我吾放過你

評判: 好啦  準備.....開始

講評員: 哇.....對方開始實力都差吾多  不相伯仲呀

講評員: 以 .... 楓佢開始進攻喎  而昂就凈係防守

講評員: 哇塞....楓佢一開始就已經步步進攻啦  
不停出拳張對手逼到埋死角呀  睇黎楓羸ge 機會好大喎

小楠: 楓 小心呀

楓點解突然間變得咁勁嫁  楓打起拳上黎好型呀  簡直就好似職業拳手咁  帥呆了

講評員: 哇 楓佢一個勾手張昂打倒  會吾會羸呢

評判: 10 9 8 7 6 5

小楠好緊張...........

講評員: 哇  昂突然起番身喎  睇落去都吾係好傷咁

昂: 到我反擊啦

講評員: 哇...昂佢開始反擊啦  一拳一拳咁打中楓呀

講評員: 經過一輪ge 激戰 楓已經倒地十次啦 但係佢依然起身再戰
傷痕累累ge 楓e+就好似沙包咁 比昂一拳一拳咁打

小楠看見楓為左佢而傷痕累累就開始喊起上黎

小楠: 夠啦 楓  吾好再打啦  求下你 吾好再為我打啦   我寧願吾可以同你一齊都吾想你受傷呀

楓: 小楠 ......

評判: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 ....

講評員: 哇 太利害啦 楓岩岩被打中要害都依然要企番起身

昂: 夠啦  你已經輸左啦  你再咁落去你知吾知會比我打死嫁

楓: 就算你打死我  我都吾會放棄嫁  我係吾會比你搶走小楠嫁

楓: 黎啦  

昂: 你......你黎個家伙

昂: 算啦  評判我認輸啦

評判: 咁.....勝方係楓

小楠馬上沖上擂台抱住楓
小楠: 楓  你無事呀嗎 你做咩咁傻呀  我好驚呀  我好驚你會比人打死呀

楓: 笨蛋  e+咪無事咯

楓輕輕摸著小楠的頭

楓: 昂......點解?

昂: 唉 ~~ 如果打死左你又點  我永遠都吾會得到小楠ge 心  佢只會一世憎我   

昂: 我e+終於明白你對小楠ge 愛  我好放心張小楠交比你照顧   
雷子楓  你要好好咁同我照顧小楠 如果吾係我會當你係沙包咁打

楓: 嘻  吾洗你講我都會做

昂: 我走先啦  小楠  黎個傷者就交比你

我用手輕輕咁摸著楓的傷口

小楠: 楓 ....痛吾痛呀  [ 心痛極 ]

楓捉住我的手 然後溫柔地親吻著我  舌頭不停地在我的咀裡溶化著我

楓: 只要見到你  我就吾痛  黎 用你的愛來幫我療傷

小楠: 嗯嗯 ^^

第二日
一大清早番到學校 .......

楓正在和小楠打情罵情

同學: 喂  你知吾知 昂佢退左學喎

同學: 下  係咩  做咩無啦啦退學嫁  我好吾捨得佢呀

小楠: 楓 你聽吾聽到呀

楓: 聽到呀  佢地話昂都退學呀嗎

小楠馬上追問同學
小楠: 同學  你話昂要退學係咪真嫁

同學: 更係真啦 我岩岩先見佢去左教務處交退學信

小楠: 楓  我地去啦.......

楓同小楠馬上跑教務處搵昂
小楠: 喘氣~~~  係昂大哥呀  昂大哥

昂聽到有人叫佢就回望看一看
昂: 以 ...係你地呀 咁早我仲以為見吾到你地添

楓: 做咩走得咁急  走都吾同我單聲

昂: 嘻嘻 ~~ 我黎泥到得一個目的  既然目的達吾成咁我咪走咯  

小楠: 昂大哥 你要番澳洲啦

昂: 係呀  我要繼續學打拳  而你地就要繼續互相愛對方

楓: 黎樣吾洗你講我都會

昂: 小楠 如果你想紅杏出牆記住搵我呀

小楠: 哈~ 昂大哥你好衰嫁

昂: 哈哈~~ 我要走  得閒就去我到玩啦  再見

小楠: 再見啦 昂大哥

昂大哥舉起手做出一個再見的手型  慢慢就離開了學校
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-22 08:27 PM

快po快po
加油丫!加油丫!
作者: jessie72310    時間: 2011-7-24 04:07 PM     標題: 回覆 #60 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-24 06:22 PM

n[].23`

學校.................

今日番到學校先知楓有事請假 所以佢今日吾會番學
   成朝都見吾到楓 吾知點解個心好寂寞  好似小左d 野咁
就係咁我無無聊聊咁過左一日

研一路番屋企一路陪我傾計
研: 小楠  你今日好似好悶悶不樂咁  係咪掛住楓呢

小楠: 邊有呀  鬼先會掛住佢呀

唉 ~ 女人就係一種口不對心ge 動物

突然一架黑色名牌房車停在我面前

研: 哇 發生咩事....

小楠: 我點知呀  

我好驚奇咁望住架房車   車門慢慢打開  
一個和藹可親ge 老伯企出黎對住我笑  

林總管: 小楠   好耐冇見啦
露出一個燦爛的笑容

小楠: 係林總管

我馬上飛撲埋去牽著林總管的手  好像有一種久別重逢ge 感覺

研: 以 .....  原來你地識得嫁   咁小楠我走先啦  bye ~~

小楠: 小心行呀  bye ~~~

小楠: 林總管  你做咩黎學校ge

林總管: 小楠 我地上車先  我再慢慢咁解釋比你聽

之後林總管就請我上車  而我就好緊張咁問林總管

小楠: 林總管 到底發生咩事呀 點解你會黎我地學校ge

林總管: 呵呵~~ 其實係楓少爺吩咐我放學要接你過去

小楠: 係楓 ..... 佢叫你黎接我做乜野??
我滿腦子都是問號 ??????

林總管: 乜小楠你吾知咩  

小楠: 知咩呀?

林總管: 今日係楓少爺ge 生日呀

小楠: 下.....................今日係楓佢生日咩  

楓佢從來都冇講比我知佢幾時生日  所以我根本就吾知道   突然覺得自己好失敗

林總管: 哈哈~~  吾緊要啦 我地e+就去楓少爺ge 生日舞會

小楠: 楓ge 生日舞會  .....  吾通楓佢今日冇番學就係忙緊生日舞會ge 事

林總管: 嗯嗯 .....因為楓少爺佢太多應酬  所以就請左一日假

小楠: 有錢人ge 生日真係誇張

林總管: 哈哈~~

小楠: 慘呀  我未準備楓ge生日禮物呀  點算呀林總管

林總管笑著輕輕地拍我的頭
林總管: 其實我覺得小楠你吾洗準備d 咩生日禮物

小楠: 下 ..... 吾洗準備

林總管: 因為生日禮物楓少爺佢多的是

小楠: 咁又係  ....  我邊有咁多錢買名貴禮物呀 [ 失落 ]

林總管: 哈~~  吾洗咁失落喎  
我覺得小楠你只要衷心咁同楓少爺講聲生日快樂就得啦
黎份禮物對楓少爺黎講比任何東西更加珍貴

小楠: 真嫁  多謝你呀林總管

聽到林總管講ge 野 我覺得好開心呀

之後同林總管傾左一陣計就到左目的地
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-24 06:53 PM

十卜!十卜!
加油喔!!!!
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-25 11:21 PM

n[].24`

慢慢打開車門離開  抬頭看見我眼前ge 豪宅眼都吾眨
   雖然我吾係第一次黎楓ge 屋企  但係次次黎都有一種好豪華貴氣ge 感覺  
突然覺得自己好似灰故娘

林總管: 小楠  我地行啦  不過參加舞會之前我地幫你打扮下先
等一陣你就會成為全場最令ge 女主角

小楠: 真嫁  

簡直覺得林總管講ge野難以至信

林總管帶我走進房問  一班女傭等待著幫我打扮  
我打開衣櫃就看見一件件好漂亮ge 晚裝

女傭: 小楠小姐  黎d 全部都係你嫁  你鐘意邊件呀

小楠:  呃  你幫我簡啦

哇塞!! 真係全部都係我ge  我簡直就好似發夢一樣

經過女傭們幫我悉心打扮後  我簡直變了一個公主一樣  真係吾敢相信黎個係我泥

女傭: 小楠小姐  我地可以出去舞會啦

女傭帶我去到舞場就走左
哇塞!! 我咁大個女都未見過d 咁大ge 場面  
全部貴公子 千金小姐都係晒到
連世界數一數二ge 富貴都係到  哇!  楓ge 權力真係大

之後我就開始尋找楓ge 踨影  
經過千山萬苦我終於搵到楓ge 位置
哇!
原來楓著住西裝係咁有型嫁
簡直帥呆了 但係.....圍繞住楓ge 身邊就係一大班千金小姐   
個個都好有氣質好令  突然覺得自己係一個醜小鴨

突然一班公子哥兒好有風度咁行埋泥同我傾計

xx: 小姐  自己一個咁悶呀  你冇朋友陪咩

小楠: 我.......

xx: 小姐 我覺得你好可愛呀  你係邊一家ge 千金呀

小楠: 我 .......

xx: 小姐  你有冇男朋友嫁  可吾可以同我交往

小楠: 我 ......

d 公子哥兒好恐怖呀 比佢地問到我口啞啞 快d 黎救我呀 楓 ......

突然楓一手拉左我出去舞場出面ge 陽台

楓: 你做咩同其他男生傾計呀  [ 有點食躁 ]

小楠: 哼  你咪一樣同其他千金小姐又講又笑

小楠: 我知我同個d 千金小姐比根本就冇得比  人地高貴過我幾多  又有氣質

楓: 嘻  你食躁

小楠: 邊有呀 我先吾會呀 [ 根本就係食躁 ]

楓好溫柔咁用手摸著我的臉
楓: 因為小楠你今日太可愛啦  所以我吾想比其他男生見到你  [ 楓的獨佔慾 ]

小楠: 楓  ....
我雙手捧住了楓的臉旦 深情地說

小楠: 楓...祝你生日快樂

楓: 小楠......  [好開心 ]

楓緊緊咁抱住小楠吾放  突然楓拉著小楠走進舞會

楓: 大家聽住...我有事情宣佈  

大家都議論紛紛地集中咁望住楓

楓: 我要同大家宣佈  溫小楠就係我最愛ge 女人

楓拖著我的手不放   突然大家拍起手來 全場人掌聲雷雷  

好開心呀  終於得到大家認同我係楓ge 女朋友啦
作者: jessie72310    時間: 2011-7-26 02:09 AM     標題: 回覆 #65 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-7-29 04:38 PM

n[].25`

舞會終於結束.............

大家都紛紛離場

楓: 小楠 .....我帶你去一個地方

小楠: 係咩地方呀

楓: 你跟我黎咪知咯

之後楓就拖著我 帶我去了一個地方

終於到左目的地

我馬上沖去塊落地大玻璃到

小楠: 哇.....  好高呀  係泥到我可以望到成個城市ge 夜景呀   好令呀  [ 好興奮 ]

小楠: 楓  你快d 泥睇下  好多星星好令呀

泥一刻我就好似個細路女咁  又天真又興奮咁拉住楓

楓: 更係啦  泥到係全城市最高ge 地方
係泥到除左星星月亮見到我地  就冇任何人可以見到我地

小楠: 楓 .........
我緊緊咁抱住楓  泥一刻我感受到楓對我ge 愛

楓: 小楠......

小楠: 嗯?

楓: 不如我地做愛

吾知點解我完全冇拒絕楓ge 意思   我仲好想將我ge 一切都獻比楓

小楠: 好呀

楓: 真ge [ 好驚訝 ]

我已經害羞到抬吾起頭

楓好開心咁抱我上床  然後開始親吻著我  楓ge 舌頭又一次張我溶化
  佢親吻著我的身體  手開始到處游走 楓溫柔ge 指尖令我全身發熱  

楓: 小楠  我愛你  

小楠: 楓......[好難為情]

楓的手撫摸著我的私人部位  令我產生反應

小楠: 啊  楓  吾好  

楓一路親吻我  一路注人我的身體裡  

小楠: 啊!  楓  停呀  受吾住

楓: 小楠  我停吾到 我一直都期待著今天   所以我無辦法停下來   

小楠: 楓 .......我愛你  楓....楓

楓: 小楠你忍耐下  陣間我會令你好舒服

楓一路搖晃著身體一路喊著我的名字  完全將我溶化在他的愛中  

小楠: 楓.....我好開心  我ge 一切都係屬於楓

楓好溫柔咁摸住我的臉

楓: 小楠.......原來同自己心愛ge人做愛係咁舒服

我在楓溫暖的擁抱中漸漸睡著了
作者: kAiwInG    時間: 2011-7-29 11:25 PM

快po!快po!
加油喔!
作者: Loillpop    時間: 2011-7-31 11:54 AM

作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-8-1 06:04 PM

n[].26`

楓一直望著熟睡中的小楠 臉上還帶著微笑

小楠迷迷糊糊中睜開眼睛

小楠: 楓.........

小楠用手溫柔地摸著楓的臉旦微笑

小楠: 楓.....你係咪一直望住我呀

楓: 嗯......

楓緊緊咁抱住我  把我的臉緊緊地貼實楓的胸膛 令我清楚地聽到楓的心跳聲

楓: 小楠  對吾住呀  琴晚我凈係識得自己享受  冇顧及到你

小楠: 吾緊要啦   因為我已經被楓你ge愛所俘虜 我已經完完全全地屬於楓你

楓: 未 .... 小楠你仲未完全屬於我

小楠: 點解呀

楓突然坐起身捉住我雙手 好認真咁講
楓: 小楠 ....嫁比我   我要你成為全世界最幸福ge 女人  我要你完完全全屬於我  

楓ge 眼神好認真好堅定 搞到我個心七上八落
其實我已經認定楓係我下半世ge 男人  
但係都估吾到楓會咁快向我求婚  
泥一刻我真係覺得自己係全世界最幸福ge 女人

楓佢眼定定好緊張咁望住我  佢好似好期待我接下來ge 一句說話

小楠: 楓.... 我願意成為你一生一世最愛ge 女人

楓: 小楠 ...我愛你  [ 啜~~~ ]

楓佢好開心咁親吻著我  從來都未見過楓佢咁興奮咁開心嫁

楓: 小楠  不如我地再泥多次咯

小楠: 吾濟呀  楓你好色

我同楓又再一次係水深火熱之中 ........

時間真係過得好快~~~  

我同楓好快就畢左業  e+楓要開始接手他父親的企業
要管理個千百萬ge生意 所以楓就一路讀書一路學習政治
雖然壓力好大又辛苦  但係楓都不負所托
好快就被其他長輩重用  楓好快就會成為出色ge 政治家啦

而我就成為半個少奶奶 e+同楓同居  
因為楓ge 事業越泥越上軌道  我吾想佢咁辛苦
所以就冇提及到結婚件事 本來畢左業之後想搵野做嫁  
但係楓話驚我辛苦 又話我要成為世界上最幸福ge 女人
所以到e+楓都吾很比我搵野做  
所以我更加要努力成為楓背後ge女人
作者: Loillpop    時間: 2011-8-1 08:09 PM

作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-8-2 11:37 PM

n[].27`

林總管: 楓少爺  你番泥啦

楓: 嗯  小楠呢?

林總管: 小楠佢係廚房到

楓: 個笨蛋係廚房到做咩呢

小楠: 楓   你番泥啦  

我見到楓就馬上飛撲埋去  把楓拉到房間

楓: 做咩呀  小楠

小楠: 你入房間咪知咯

小楠: 登登登........ 全部都係你最鐘意食ge 食物呀  全部都有車厘子嫁   

楓: 全部都係你煮嫁??

小楠: 更係啦  快d 試下好吾好味

小楠: 啊~~~  好吾好味呀

楓輕輕咁拍拍小楠的頭

楓: 笨蛋 估吾到又幾好味喎

小楠: 好味就食多d 啦 ^^

楓好快就食光光  睇黎楓一定好肚餓  佢工作一定好辛苦

小楠: 楓 .... 你工作一定好辛苦 我黎幫你按摩

我馬上跑到楓的背後幫他捏捏博頭
小楠: 舒吾舒服呀 ?

楓: 好舒服~~~

楓突然轉身捉住我隻手 好似小朋友咁望住我  

楓: 小楠 ....今日可吾可以同我做愛呀

楓ge 表情就好似小朋友撒嬌一樣可愛 令我無辦法拒絕佢

小楠: 嗯 ^^

楓馬上把我抱在床上  親吻著我 把我的衣服一件一件咁脫下

楓今日工作咁辛苦 佢一定好需要我ge 滋潤

楓一路吻著我手一路到處游走 Zzzzz.....

小楠: 楓 ..... 做咩停左  楓.....

楓無意息咁成個壓在我的身上

原來楓佢訓著左  今次到楓佢訓著  
可憐ge 楓 一定係工作太辛苦所以太累訓著左
  吾知點解  我突然覺得自己好失敗  眼看見楓工作咁辛苦  
又吾可以為佢分擔  我真係失敗

e+可以做ge 就係靜靜咁望住楓熟睡  我都係第一次望住楓熟睡ge 樣   好可愛

次次都係你望住我熟睡  今次倫到我望番你 ^^
作者: kAiwInG    時間: 2011-8-3 12:35 AM

好好睇丫
雖然18+
作者: 103459    時間: 2011-8-3 11:08 AM

好好睇丫
十卜十卜
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-8-4 08:13 PM

n[].28`

一大清早  

小楠已經準備好早餐放係餐臺到  等楓起身

小楠: 以.... 楓  你醒啦  快D 起身沖涼準備食早餐啦

楓還在半睡醒狀態坐係床上  當楓回一回神清醒GE 時候 佢突然好激動
楓: 小楠  我地琴晚冇做到愛呀?

呃!!  咁都比你發現左
小楠: 因為楓你琴日因為工作太累訓著左   所以我地琴晚咩都冇做到

楓: 下 !!  [ 好沮喪 ]

楓: 咁我訓著左  你做咩吾叫醒我喎 [好激動 ]

楓就好似細路仔咁不停向小楠撒嬌

小楠: 吾好咁啦楓   咁我琴晚見到楓你訓得咁熟睡  所以我就吾捨得叫醒你呀

嘻嘻~~  楓佢撒嬌個樣好可愛好細路呀 ^^

楓: 吾濟呀 ~~~

小楠嘟了嘟咀  扮到好生氣的樣子
小楠: 如果楓你再係咁我嬲嫁啦   乖啦  快D 去沖涼食早餐  然後就努力工作  

小楠把楓從床上拉落泥 然後把楓推到浴室

楓一副好不請願的表情

小楠: 乖啦  最多今晚你想點就點  我聽晒你話

楓一個反手把小楠拉到他的懷抱中  然後用手輕輕抬起小楠的下巴

楓: 你話嫁  今晚乖乖地係屋企等我 [ 啜~ ]

楓: 我沖涼先啦  

小楠: 嗯 ^^

突然覺得自己好似個小女人咁  好幸福呀

食完早餐之後  楓就番工繼續努力佢GE 工作

雷氏企業中心

一班手下: 楓少  早晨

楓: 早晨

Ella : 楓少  早晨

Ella 係楓少ge 得力秘書

楓: 嗯  早晨   報告下今日GE 行程啦

ELLA:  係  楓少   你今日早上10:00要開臨時緊急會議   
之後就午餐時間  跟住係下午GE 3:00 有一個 雷氏股東大會要開  
然後夜晚6:00進行記者招待會  最後......  就係要上政治學習訓練班  泥個就係你今日GE 行程

楓: 嗯  我知啦   

ELLA: 咁我番出去先啦

楓: 唉~~ 咁今晚咪要好遲先見到小楠 [ 輕輕說 ]

正當楓坐係辦公室張登GE 時候  突然有人叩門

叩叩叩.......

楓: 入黎啦  

ELLA: 楓少   有人要見你

楓: 請佢入黎啦

某: 雷子楓   好耐冇見   仲認吾認得我

楓: 嘻~  更係認得啦  亞洲首富GE 白氏家族  
不過前年已經比我地雷氏收購晒D 股份同物業  E+應該破產
而導致白氏家族破產個果人就係你  白高敦  我講得岩吾岩呀

白高敦: 哼 ~ 冇錯  我地白氏的確係破產  但係搞到我地破產GE 人係你
  雷子楓   如果吾係你 我就吾會破產 我老豆就吾會中風入醫院  

楓: 哈哈 ~~ 真係好笑   全世界都知道你黎個二世組  鐘意玩女人
鐘意賭  係你賭輸左比我  係你搞到自己屋企破產  係你搞到自己老豆入醫院嫁  

白高敦: 雷子楓  你吾洗再辯駁啦  我要令你一無所有  我要令你破產  我要令你感受到失去至愛GE 滋味

楓: 好呀  我期待著  送客 ~

白高敦: 吾洗啦  我自己識走  

ELLA: 楓少  我覺得岩岩個果人不懷好意  我驚佢會對你不利呀  

楓:   放心啦 ELLA  一個破左產GE 人仲可以做D 咩  佢想對付我還早
作者: 103459    時間: 2011-8-5 11:49 AM

加油,努力。
作下去!!!
作者: Loillpop    時間: 2011-8-6 09:55 AM

作者: kid91a16    時間: 2011-8-6 06:44 PM

支持支持

請繼續寫下去
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-8-6 08:25 PM

n[].29`

白高敦離開左雷氏中心之後就上左一駕黑色私家車上

某: 點呀

白高敦一路抽煙一路好不洩咁講
白高敦: 雷子楓  臉旦有幾分英俊就狗眼看人低 我點都要用盡所有方法令你失去晒所有野  包括至愛

某: 聽講雷子楓有個心愛GE 女人叫溫小楠

白高敦: 溫小楠  

白高敦: 雷子楓  我要你試下失去至愛GE 滋味

另一方面

小楠: 林總管

林總管: 小楠 咩事呀  

小楠: 我想出去買D 野番黎 今晚煮比楓食呀

林總管: 咁好啦  記住今晚早D 番

小楠去到超士 諗緊今晚煮咩野比楓食

小楠: 楓工作番黎一定好肚餓  我一定要煮D 好食GE 野   err..  買D 咩好呢

正當小楠好全神咁諗緊買咩好GE 時候 突然有人從後面拍小楠個博頭

某: HI~~~ 你就係溫小楠?

小楠: 嗯 我係   你係??

小楠從來都未見過黎個人  佢滿腦子出現問號

某: 你吾洗驚  我吾係D 咩壞人  其實我係楓少GE 秘書

小楠: 哦  原來你就係楓GE 秘書

白高敦: 嗯 ^^

小楠: 係呢  楓佢工作係咪好辛苦嫁

白高敦: 係嫁  不如咁啦 小楠小姐 我地搵間餐坐低  我慢慢咁講比你聽 楓少工作GE 生活

小楠: 好呀 ^^
今日真係好  竟然遇到楓GE 秘書  咁我就可以了解楓工作GE 生活

之後白高敦就帶小楠去左一間日本餐廳

小楠: 哇 係一間好傳統GE日本餐廳     以....點解成間房得我地二個

白高敦: 係因為我本人喜歡靜  所以就包左間房  咁樣我地咪可以盡談楓少咯

小楠: 呵 咁又係 ~~

另一方面

楓: 我番黎啦

林總管: 楓少爺 你番黎啦

楓: 係呢  小楠係邊?

林總管: 小楠佢出左去買野  陣間就番

楓: 哦  仲諗住一番到黎就可以抱住佢

日本餐廳

小楠: 嘻嘻~~ 我E+了解左楓工作GE 生活  咁我就可以幫輕下佢
等佢吾洗咁生辛苦  我之前覺得自己好失敗  咩都幫吾到佢   
不過多謝你今日同我講左咁多有關楓GE野

小楠望一望個鐘

小楠: 原來咁夜嫁啦  我要走先啦  再見

白高敦: 吾準走

白高敦一手捉住小楠  強行吾比小楠離開

小楠: 放手呀  你想做咩呀

白高敦: 小楠  我覺得你真係好令  要你跟住雷子楓真係糟塌晒  
不如你離開佢跟住我   佢遲早一無所有 你跟住佢吾會幸福嫁

小楠: 你痴線嫁
小楠一腳踼開白高敦 然後好快咁跑出去間日本餐廳  
但係小楠冇停到  佢不停跑  直到佢無力為止

日本餐廳
白高敦:  果然係雷子楓GE 女人  令人有一種想侵犯佢 蹂躪佢GE 感覺   
雷子楓睇住黎 我會係你面前搶走你心愛 GE女人

小楠番到屋企  
小楠: 我番黎啦

楓一知道小楠番黎就馬上沖去抱住小楠

楓: 小楠  我好掛住你呀

楓: 係呢 你咁夜去左邊呀

小楠: 我...我   我今日見番我D舊同學呀 太耐冇見咁我地咪去左食飯咯
  跟住就傾計傾耐左  所以就咁夜先番

我個心突然好痛  我竟然對楓講大話  對吾住楓  我都係吾想你擔心所以先講大話咋  

楓:  玩得開吾開心呀  下次吾好咁遲啦 我會好擔心嫁

小楠: 楓.... 知道啦

楓: 你話過今晚聽晒我話嫁

小楠: 嗯  ^^

楓好溫柔咁抱我上床親吻著我  

楓: 小楠  我愛你 [啜~ ]

望住楓水汪汪GE眼睛  迷人GE 眼神  我已經完全溶化係楓GE 懷抱中  

小楠: 楓  我都好愛你

我又再次係水深火熱之中
作者: Loillpop    時間: 2011-8-7 03:48 PM

作者: racheilau    時間: 2011-8-7 06:09 PM

支持呀 好睇
作者: 無聊人XDDD    時間: 2011-8-9 12:06 AM

n[].30`

第二天早上
楓一大清早就醒左 他看著在床上熟睡的小楠
  臉上掛著一絲絲的徵笑 他輕輕地摸著小楠像嬰兒般的臉旦
溫柔地親吻小楠的額頭

楓: 小楠  我番工啦  

楓: 林總管  吩咐任何人都吾準上去打擾小楠  等佢好好咁訓教

林總管: 收到 楓少爺  慢行啦

正當小楠睡醒GE 時候  佢發現楓已經吾係床上

小楠: 以..... 吾見楓GE

小楠看一看鬧鐘  原本已經十點幾
小楠: 哇 原來我訓左咁耐嫁啦   本來仲諗住早D 起身整早餐比楓食嫁嗎

林總管: 小楠  你醒啦

小楠: 早晨 林總管

林總管: 仲早晨  午餐時間都黎緊啦

小楠: 呃  林總管 你做咩吾叫我起身喎

林總管: 我都想叫小楠你起身  不過少爺吩咐過  吾準任何人打擾你訓教  

小楠: 係楓 ...
聽到林總管咁講  我個心馬上有一絲絲GE 幸福  

小楠: 係喎  就黎到午飯時間  我E+馬上去整便當拎比楓食咪得咯  

林總管: 黎個主意吾錯  洗吾洗我幫手

小楠: 吾洗啦 林總管  我要親手整個愛心便當比楓食呀    吾知楓佢見到我會吾會好開心呢

我一路自言自語一路走入廚房  
準備晒材料之後 我就開始整我GE 愛心便當

小楠一直係廚房忙個不停

到左中午

小楠: 終於大功告成  登登.....我GE 愛心便當

我E+馬上去楓工作GE 地方  拎比佢食先

小楠滿心期待咁行去楓工作GE 地方

雷氏企業中心

楓坐在辦公室張登上唉了一口大氣
楓: 唉~~ ELLA  仲有冇其他行程

ELLA : 冇啦  楓少  E+已經到左午飯時間  所以請楓少你食飯休息先  

楓: 嗯 我知啦  你出去先啦

ELLA: 係 楓少

楓: 終於到左午飯時間  [ 個肚打晒鼓 ]

叩叩叩

楓: 入黎啦  咩事呀

ELLA: 楓少  有人要見你

楓: 請佢入黎

小楠: 食左飯未呀

楓: 把聲咁熟GE
作者: jessie72310    時間: 2011-8-9 02:30 AM     標題: 回覆 #82 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.
作者: Loillpop    時間: 2011-8-9 06:08 PM

作者: 103459    時間: 2011-8-14 05:47 PM

Push!!!!!!
作者: GundamMaster    時間: 2011-8-15 06:36 PM

n[].31`

楓馬上抬起頭看看  發現係小楠 表神十分驚訝

楓: 小楠  你做咩黎GE

小楠: 呵呵 ~~ 我就知你掛住做野一定未食飯
所以我就帶左我親手做GE 愛心便當黎比你食呀

楓: 小楠........... [ 好開心 ]

小楠: 快D 食啦 涼左就吾好食嫁啦

楓: 嗯  我食啦

小楠: 好吾好食呀 [好緊張 ]

楓: 好好食 ^^ [ 足滿幸福的表情 ]

楓: 小楠  

楓用水汪汪GE眼睛望住小楠  突然像狼一般咁撲向小楠到  
兩人躺在地上 楓用身體把小楠壓住  然後熱吻著小楠的唇   手開始不安份咁游走

小楠: 楓 吾好呀  黎到係工作GE 地方  比人見到吾好嫁

楓: 最衰都係小楠你  你竟然黎我工作ge 地方色誘我

小楠: 無呀  邊有喎  

楓不斷熱吻著我的身體  令到我的生理產生反應

小楠: 啊~  楓  吾好呀   [好難為情 ]

楓: 小楠  我已經忍受吾住  我無辦法停下來  不如我地做愛啦

小楠: 啊~~  吾好呀  竟然係辦公室到做埋d 咁難為情ge 野   楓你好衰

楓: 小楠  因為你太可愛啦  令到我無辦法停下每一個動作

小楠: 楓   啊~~  停呀

他們熱情的聲音連辦公室外面都聽到

ELLA :  唉~  楓少GE 獨佔病又開始發作 [ 表情充滿尷尬 ]

ELLA: 大家聽住  任何人都吾準打擾楓少佢地
就算聽到D 咩聲都當聽吾到  [ 搞到我都覺得好難為情添]

一班同事: 哦  收到

現場充滿住尷尬GE 氣氛

突然  有個男人正向著楓的辦公室前進  ELLA 馬上欄住佢

ELLA: 黎位先生  楓少現在吾得閒  請你下次再約見佢

白高敦: 哈~~  乜黎趕佢走都要佢得閒嫁咩  讓開

ELLA: 黎位先生  你再係咁我叫警衛嫁啦

白高敦一手就推開ELLA  打開辦公室GE 門

白高敦: 哈哈~~  雷子楓  仲咁得閒係到親熱呀

楓顯得好吾耐煩
楓: 大膽  你吾見本少爺正在忙緊咩  竟然壞我好事 人黎拉佢出去

白高敦: 哈哈哈~~~  

突然一班黑衣人沖入黎房間  雙手捉住楓還把楓壓住左 令楓豪無還手之力

白高敦: 比人捉住個果應該係你呀  

楓: 白高敦  你憑咩捉住我呀

白高敦: 哼 就憑我手上張野
白高敦從褲袋裡拿出了一張紙  還放在楓的面前

楓: 黎張咪就係契約  白高敦你個卑鄙小人 你竟然叫人偷張契約

白高敦: 哈  我講過啦  就算我不擇手段  我都要搶番我應得GE 野

白高敦用手抬起楓的下巴  用卑劣的眼神俯視楓
白高敦: 你只不過係臉旦生得俊俏  除左咁你仲識D 乜野

小楠沖去楓到意圖想阻止
小楠: 你地係咩人  放開楓呀

白高敦: 同我捉埋條女  

楓: 放開小楠呀  你要對付GE 係我  吾關小楠事 放左佢

白高敦: 哈~雷子楓  我要你嘗試下失去所有野GE 滋味  
又黎一刻開始你將會破產  你所有GE 財產同物業已經係屬於我 包括黎個女人

白高敦好大力咁捉住小楠個下巴

楓: 你敢動佢一條頭髮我吾放過你 [好激動 ]

白高敦: 嘻~  同我拖佢出去

小楠: 楓....楓  放開我呀 衰人

楓   我知道你一定會黎救我嫁
n[].32`

白高敦好大力咁抬起我的下巴 用卑劣的眼睛望住我

白高敦: 又e+開始你就係我ge 女人

小楠: 放開我呀 衰人  我永遠都係屬於楓嫁

白高敦聽到小楠這句話後 面色馬上變了 然後好大力咁張小楠推到牆壁上  

白高敦: 你已經係我ge 女人  我以後吾準你係我面前提起雷子楓

白高敦一手捉住小楠  成個身壓係小楠身上  然後不斷強吻小楠的身體

小楠: 停手呀  衰人  停手呀

小楠一路哭泣一路反抗  

楓... 楓   我要楓  我要返去楓ge 身邊

小楠一腳踼開白高敦  然後拼命地跑 一路跑無停過

楓 ...  你係邊到呀 楓   吾好留低小楠一個

小楠不停係咁跑 直到佢跑到筋疲力盡為止

小楠: 呼 ~~~  以 ...黎到邊到泥嫁  岩岩掛住跑無留意

小楠周圍東張西望
小楠: 黎到咪係楓ge 豪宅  

小楠離遠咁見到一個男人企係楓屋企ge 門前

小楠: 點解有個男人企係到嫁

小楠一步一步咁向住個男人前進  才發現個男人原來係楓

小楠: 楓  係楓.... [好開心 ]

正當小楠想奔跑過去抱住楓ge 時候  小楠突然停下腳步 靜靜咁望住楓

楓企係大屋門前  一聲不嚮咁望住間大屋  表情充滿著抑鬱和憂傷

從來都未見過楓咁失落ge 表情  
望住楓失落ge 表情 我個心就好痛  我好想 .....好想沖過去抱住楓  

小楠奔跑過去雙手緊緊地抱住楓

小楠: 楓  抱我  請你抱住我

楓: 小楠... (好想緊緊地抱實小楠吾放)

楓好溫柔咁拎開小楠雙手

楓: 對吾住 小楠  我e+吾可以抱你住

楓突然在小楠的頸上製造了一個吻痕 今次ge 吻痕比平時ge 更深

楓: 小楠  我一定可以係黎個烙印消失之前將你搶返黎 [ 眼神非常堅定 ]

今次ge 楓同岩岩ge 楓完全吾同 楓ge 眼神好堅定  
雖然剛才經歷左d 咁失落ge 事  但係楓佢完全無沮喪 無自暴自棄仲比以前更堅強   
現在ge 楓真係好迷人  好炫眼

小楠: 楓 ....我知道你一定會救我出黎  我走啦

我轉身一步一步咁離開左楓   我e+可以做ge 就係返去白高敦身邊  
雖然我好吾願意 又吾知佢會對我點  但係只有咁做白高敦先吾會對楓不利
我e+唯有一步一步咁行去白高敦黎個惡魔身邊  

雷氏企業中心

白高敦: 嘻~~ 我知道你一定會返黎

白高敦行埋去小楠身邊  一手抱住小楠條小蠻腰

白高敦:  我都一早叫你跟住我嫁啦 e+雷子楓已經一無所有  你跟住佢只會挨餓   你已經無得選擇啦

小楠一粒聲都無出過  凈係含著淚接受死刑

白高敦摸著小楠的臉旦  邪邪一笑
然後將小楠推到沙發上他不斷地強吻著小楠的身體
把小楠的衣服一件件脫光

小楠無反抗到 只係不斷哭泣

白高敦: 你放心 我一定會比雷子楓溫柔十倍

白高敦一路強吻著小楠的身體 一路用手撫摸著小楠的敏感部位

我忍  我一定要忍住 為左楓我一定要忍

白高敦用手摸著小楠的胸部  一路強吻著一路把東西注入小楠的體內  不停地搖擺著身體

小楠: 啊~~ 停呀

對吾住呀 楓 .....我對你吾住
n[].33`

楓ge會所

楓黎到自己ge 會所  當佢正想開門進去ge 時候  
突然有兩個黑衣人攔阻佢

黑衣人: 吾好意思 你吾入得黎

楓: 我係黎間屋ge 主人  點解我吾可以入去

黑衣人: 吾好意思 黎間屋已經吾係屬於你 係屬於白高敦先生

楓: 可惡  竟然連我間會所都收埋

楓偷偷地行去後門附近ge 欄柵到 然後一個跳躍已經跳到大屋裡
他悄悄地行去大廳  正當楓打開了大廳門ge 時候 有四個男人用銳利ge 眼光望住楓

楓: 係你地...

俊、輝、龍、小翔: 楓.... 你點入到黎嫁 [異口同聲]

小翔: 楓.. 到底發生咩事呀 點解會有二個黑衣人守住大門嫁
  佢地仲話黎到已經係白家ge 私人地方  

楓: 我被人喑算  我e+已經破產 所有物業同財產已經落係其他人手上

輝: 哇  到底係咩人咁利害可以暗算到我地ge 楓

俊: 咩人吾重要  重要ge 係 你e+打算點

龍: 無錯  對方絕對吾係容易對付  你有咩對策

楓: 更係有  所以我先專登黎搵你地  我一定要搶返屬於我ge 野

幾日後

女工: 小姐 你醒啦  

女工: 白先生咐吩  小姐你醒左要幫你換衣服

現在ge 我已經係肉除針板上  我無得反抗  唯有照佢意思做

女工: 得啦 小姐你一定可以成為全場最令ge 女人

e+我已經吾在乎  我凈係好掛住楓  楓...你e+到底係邊 做緊咩

小楠摸著楓給佢ge 吻痕

烙印就黎消失  楓你幾時黎救我 我相信你一定會黎

女工: 好啦 小姐  我地要出去啦

正當我踏出去一步  眼前被好多閃光燈照住 令我無法睜開眼睛

小楠: 黎到係邊到黎嫁  點解會有咁多記者ge  點解會有咁多人ge

成班記者: 哇 出黎啦  新娘出黎啦

成班記者不停影相 議論紛紛

白高敦一步一步咁行去小楠身邊

小楠: 白高敦 你到底想搞咩花樣  點解會有咁多記者嫁

白高敦: 哈哈 ~ 乜你吾知咩  今日係我地訂婚ge 日子 當然要搞得盛大d 啦  

小楠: 白高敦 你痴線嫁  我無答應過話要訂婚  我吾訂呀 我吾訂呀.........

白高敦用手好大力咁捉住小楠ge 下巴

白高敦: e+到你話吾要咩 你已經係我ge 人 我話點就點

小楠: 放開我呀  衰人  我係吾會訂嫁

白高敦: 好呀  如果你吾驚我對楓不利ge 話

我一聽到佢黎句說話  所有想反抗ge 念頭都消失晒

白高敦: 今日係我地ge 大日子 笑下啦

我e+真係好想痛哭  但係無奈下只好強顏歡笑

白高敦: 大家好  多謝大家咁賞面黎我ge 訂婚舞會  
我會熱情咁招待各位來賓  我e+真係好想馬上自我了斷  楓..... 你係邊到呀 楓....

門突然推開  一個穿著整齊禮服ge 男人慢慢行進舞會

個個女士都議論紛紛
女士們: 哇 好令仔呀  吾知係邊位公子哥兒

女士們: 佢咪係雷氏集團ge 有錢仔  吾係破左產啦咩

聽到女士們都議論紛紛 好奇之下我轉身望
小楠: 係....係楓  

楓佢終於黎救我啦

白高敦: 雷子楓  你點解會係到出現 人來 同我捉住佢

小楠: 楓  小心呀

一個個黑衣人 上前捉住楓  但係都比楓一個個解決

白高敦: 無可能嫁  佢竟然張我d 手下全部解決晒

突然有幾個警察沖入黎 捉住白高敦  白高敦雙腳跪下 豪無還手之力

龍 、俊、輝、小翔 同埋ELLA 一齊走進舞場

楓從口袋裡拿出一張契約  放在白高敦面前

白高敦: 點解會咁嫁  你點拎返張契約嫁

楓: 嘻~ 這是一個不能說的秘密

楓: 小翔  多謝你幫我拎返張契約 仲有俊、輝、龍 同ELLA 多謝你地幫我

俊: 哈  大家兩兄弟客乜氣呀

ELLA: 楓少有咩吩咐 ELLA一定會盡所有方法幫助楓少

輝: 呀嫂有事 我地更係盡全力幫忙嫁啦

楓: 好多謝你地

小楠: 楓....楓...我好掛住你呀

小楠沖過去緊緊地抱實楓  好似好驚楓會再次離開佢咁

楓: 小楠  對吾住 要你等我咁耐  要你受咁多苦

楓雙手好溫柔咁摸著小楠的臉旦

楓: 小楠  我愛你 [啜~ ]

全場人都熱烈地拍手

警察: 白高敦  我地e+要拒捕你   我地懷疑你同黑社會勾結 進行非法行為  請你跟我返去

白高敦: 無可能嫁  無可能嫁  

楓: 黎d 就係愛ge 力量

白高敦: 愛ge 力量 嘻~ 雷子楓 我真低估左你

警察將白高敦捉番去警局

楓: 大家好  雖然岩岩發生左d 問題 但係大家仲賞面參加我地ge 訂婚舞會嗎   

全場人都熱烈地歡呼

楓: 我想請大家做過見証   小楠  你願意成為我ge 未婚妻嗎?

小楠: 楓 ....  我願意  

我已經感動到無法形容 黎一刻我真係覺得我係全世界最幸福ge 女人

全場掌聲如雷 反應非常熱烈
楓: 多謝大家
作者: Loillpop    時間: 2011-8-15 08:11 PM

作者: jessie72310    時間: 2011-8-15 11:28 PM     標題: 回覆 #86 GundamMaster 的帖子

完左啦;?
cm;
作者: GundamMaster    時間: 2011-8-17 09:14 PM

n[].34

完結篇

一切就好似夢境咁 我又返到楓ge身邊

楓: 小楠 你醒啦

小楠: 楓.....我有冇發夢呀 我真係返番黎楓ge 身邊

楓輕輕咁用手指彈小楠的額頭

楓: 傻豬黎嫁 更係吾係發夢啦 我以後都會留係你身邊保護你 絕對絕對吾會離開你

小楠: 楓 ........

我感動到抱實楓吾放

楓: 笨蛋 快d 食早餐 然之後就換衫 同我扮令d

小楠: 點解要扮令d 呀

楓: 因為....... ( 因為我想你成為全世最令ge 新娘 )

楓: 今晚你咪知咯 ^^

小楠: 吾好扮神秘啦 快d 講我知啦

楓: 吾講你知 等你心思思 快d 食早餐啦

見到楓咁神秘 我ge 好奇心又出黎啦 我真係好想知今晚會搞乜野

好期待 ..好期待 終於到左今晚

女工們都好悉心咁同我打扮

女工: 小楠小姐 你打扮得好令 你一定成為全場最令ge 女主角

我照住鏡子 都吾敢相信鏡前面ge 人就係我 女工們真係幫我打扮得好令好高貴

小楠: 多謝你地呀 ^^

女工們帶住我一步一步咁走入會場 打開門口 眼見前面多麼的華麗壯觀 而且仲有好多人客 全部都係昴昴大名ge 千金小姐 公子哥兒 仲有數一數二ge 首富 場面簡直仲壯觀過楓生日果次

小楠: 以 點解仲未見到楓ge

女工: 小楠小姐 吾洗心急 好快你就會見到嫁啦

突然燈光變暗 仲演奏起音樂

楓: 公主 賞面跳隻舞嗎?

小楠: 係楓 ......

眼前ge 楓穿著了一身白馬王子裝 簡直就帥氣逼人 就好似真ge 白馬王子一樣 楓擺了一個邀請ge 姿勢 邀請左我到場地中間到跳舞 全場ge 目光都注射著我們 e+ ge 我地就好似灰姑娘同王子跳舞果一幕 真係好幸福呀

突然音樂停左 楓捉住我雙手好認真咁問我

楓: 小楠 你願意嫁比我嗎 願意成為我ge 老婆 等我照顧你一生一世嗎??

我真係好感動好開心

小楠: 我願意 我願意成為楓ge 老婆

楓從他的口袋裡拿了一粒鑽石戒指 他將粒鑽石戒指緊緊咁套入我的手指上

楓: 老婆 我愛你 [啜~~~~~~]

楓一下深情擁吻得到全場熱烈ge 掌聲

經過咁多風風雨雨 我同楓終於可以結婚成為夫妻 真係好感動 我希望可以同楓永永遠遠幸福快樂

---------------happy ending-----------------
冇啦^_^
last個幾集我找得好苦呀
一定要+我分T_T
作者: jodyhixpl    時間: 2011-8-19 07:31 PM

勁好睇...好正...不過有18+
作者: Loillpop    時間: 2011-8-20 12:20 PM

thx 4 share

歡迎光臨 YK Forum (http://eyankit.com/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0