YK Forum

標題: 求救!CSO-NST1009殭屍3....槍的問題 [打印本頁]

作者: CTTCTT123    時間: 2010-7-26 04:34 PM     標題: 求救!CSO-NST1009殭屍3....槍的問題

我把改過的槍丟出去在撿起來,結果變回原模組的槍..............十分詭異........

ex:英雄戰擊丟出去..............撿回來變ak-47!!囧

一般模式沒這個問題..........

大亂鬥和啟示錄根本連開都開不起來.................

= =...............誰來幫幫我....................
作者: rjacky    時間: 2010-7-26 04:54 PM     標題: 算啦!

等1010 update出啦!
而家的CSO-NST問題多多!
玩到我火起!
作者: jackyyck    時間: 2010-7-26 05:17 PM

QUOTE:
原帖由 CTTCTT123 於 2010-7-26 04:34 PM 發表。 
我把改過的槍丟出去在撿起來,結果變回原模組的槍..............十分詭異........

ex:英雄戰擊丟出去..............撿回來變ak-47!!囧

一般模式沒這個問題..........

大 ...

我冇呢個問題wor....

QUOTE:
原帖由 rjacky 於 2010-7-26 04:54 PM 發表。
等1010 update出啦!
而家的CSO-NST問題多多!
玩到我火起!

咁你唔好玩啦
同埋相比起之前既cso-nst,,
問題一d都唔多.
作者: 我不會喔    時間: 2010-7-26 05:58 PM

不要掉槍好了= =
我之前都有,但E加冇
作者: vincentyau    時間: 2010-7-28 07:34 PM

55,我好支持﹗因為英雄槍掉到地下後會變回ak,所以我諗緊方法
作者: aR_武    時間: 2010-7-29 01:07 AM

我知.你係唔係有用中文化?中文化會英雄槍丟出去在撿起來AK47
作者: CTTCTT123    時間: 2010-7-29 07:55 AM     標題: 回覆 #6 aR_武 的帖子

中文化...............?

是這玩意害的啊?

歡迎光臨 YK Forum (http://eyankit.com/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0